Sijoittakaa mieluummin

rahastoon. Rahastossa rahat tuottavat voittoa muutamassa vuodessa sievoiset summan. Miksi kannattaa rikastuttaa huijariveikkausta. Veikkauksen arvat ovat tyhjiä ja rahapelit humpuukia.
Ilmoita


Ei kun minä ajattelin sijoittaa 1600-luvun hollantilaiseen taiteeseen. Rembrandtia lähinnä ajattelin.

Lisäksi aioin ostaa kiinteistöjä Berliinistä ja Pariisista.

Kyllähän nuo rahastotkin jotain tuottavat. Pari miljoonaa olen niihinkin laittanut.

Lottoaminen on luuserien puuhaa.
Ilmoita
Mikä olisi hyvä rahasto minimi kuluilla ja maksimi tuotoilla.
Ilmoita
Kun ei ole rahaa rahastoihin... Niin mistäs sellaista tempaiset. Helppo teidän rikkaiden, joilla on mitä sijoittaa...
Ilmoita
Lottoaminen plusssalla sekä arpojen ostamisella kivijalkakaupasta saadut tulot ovat verovapaita. Kaikissa sijoitukseen liittyvässä tämä verojen kierto on yksi merkittävä Suomen velkaannuttaja kolmannensektorin joutovirkojen seurana mihin myös mahtuu velkaannuttamaan mukaan luettuna erittäin korkeaksi tehty kynnys työttömän työllistyä oikeasti joutumatta ainoana pakollisella vaihtoehdolla iän ikuisesti elään hallituksen toimesta munille potkittuna kolmannensektorin velkavarojen varassa.

Voi vain spekuloida mitä keinoja rikkaat voivat kehittää vähävaraisen kuluttajan selän takana tullakseen itsekkäästi yhäkin rikkaammaksi Juha Sipilän hallituksesta alkaen tämän vähällä toimeentulevan siivellä joka edustaa maailman suurinta osaa 95% väestöstä

Mä mä mää mä määä oon aina sanonut et me Juha Sipiläkin elää tämän ((Nena 99 Luftballons Live Music) (Sex Pistols - God Save The Queen)) sukupolven muotoilemassa vapaamuotoista elämää suosivassa maailmassa ja se on vielä hyvä vaikkakin ympäristöä kuluttava. Arvailla vain voi millainen on Juha Sipilän sekä sinisen puolueen verojenkierto keisareiden muovaama maailma ja tähän vastauksen tietää seuraavan 30 vuoden päästä :D
Ilmoita
Jaa. Minun nettokuluni pelaamisesta (yksi rivi viikossa jokaisessa Suomessa laillisesti pelattavissa olevassa lottopelissä, yhteensä siis 4,2€/vko) ovat 100-150 euroa vuodessa. Siitä ei rahastoon sijoitettuna kovin kummoista summaa tulisi 50 vuodessakaan.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Sijoittakaa mieluummin

rahastoon. Rahastossa rahat tuottavat voittoa muutamassa vuodessa sievoiset summan. Miksi kannattaa rikastuttaa huijariveikkausta. Veikkauksen arvat ovat tyhjiä ja rahapelit humpuukia.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta