Kokemuksia ja tarinoita

Tavallinen-mies-vaan

Olen tavallinen perheenisä. Minulla ei ole suuria saavutuksia missään lajissa enkä ole rikas. En ole erityisen vahva enkä komea. En ole urheilija enkä sijoittaja. Kaikki on sellaista keskivertoa ja työtä on tehtävä että saa elannon perheelle. Teen parhaani että saan pidettyä perheen tyytyväisenä ja valettua heihin uskoa tulevaan. Asumme keskihintaisessa talossa ja ajelemme suhteellisen halvoilla autoilla. Vaimo on likimain matalapalkka-alalla. Haluamme rikastaa lapsiamme kokemuksilla ja maailmankatsomusta avartavilla elämyksillä. Aika hyvin onnistuttu omasta mielestämme ja meillä on kiva ja turvaisa perhe.

Koska tällä foorumilla on eräs senseiksi ilmoittautunut henkilö, joka on menestynyt ja kokenut Thaimaassa asuva perheellinen miljonäärismies, niin pyytäisin häneltä asiantuntijalausuntoja asioista, joissa hän on ilmiselvästi mestari.

1. Olen ihaillut karatekoja aina lapsesta saakka. Kertoisitko hieman lisää tuosta sensei-arvonimestä ja monen danin mustanvyön historiastasi? Oletko opiskellut Japanissa lajia ja koulutatko thaimaalaisia nyt karaten saloihin siellä Chiang Maissa? Millaiset ovat metodisi ja montako dania on nykyisin?
Oletko joutunut käyttämään taitojasi siviilissä ja miten kävi? Oletko tehnyt lapsistasi taistelijoita?

2. Moottoripyöräily. Jokainen poikahan tykkää moottoripyöristä. Olen ihaillut hienoja ja kalliita ajopelejäsi ja tietämystäsi muun muassa vastaohjauksesta. Kertoisitko hieman miten vihkiydyit moottoripyöräilyn saloihin ja minä vuonna? Kuka oli sinun sensei moottoripyöräilyssä, joka opetti sinulle hyrrävoimat ja kaikki jo ennen varsinaista ajoa? Oletko ajanut kilpaa tai joutunut vaarallisiin tilanteisiin joista sinut pelasti vain ajotaitosi?

3. Jahdit. Olen aina ihaillut ja himoinnut huvijahteja. Sinulla on laajalti kokemusta näistä ja sinulla on useita upeita jahteja. Ihan sellainen perusvenekin yhdellä kajuutalla kelpaisi minulle. Millaista on ajella luksusjahdeilla Siamin lahdella ja Andamaaneilla? Onko se vaarallista ja oletko joutunut turvautumaan koskaan apuun vai onko kaikki mennyt hyvin? Toimiiko plotterit miten hyvin ja onko merikartat kunnossa siellä päin? Paljonko tuollaiset jahdit kuluttaa matkavauhdissa ja millaisessa merenkäynnissä olet ajellut?

4. Amerikkalaiset autot ja elämäntyyli. Olen aina ihaillut niitä. Sinulla on Mopar ja amerikkalaishenkinen elämä. Miten koet sen arkielämässä ja saatko ihailua miten paljon? Minusta olisi kiva kanssa olla ihailtu.

5. Olen usein ajatellut että olisi mahtavaa olla jonkin konsernin johtaja Thaimaassa esimerkiksi ravintola-alalla ja sitten olisi paljon väkeä töissä. Voisin itse autella siinä mukana minkä osaan. Miten koet johtajan asemasi siellä ja onko se verrattavissa suomalaiseen ravintolakulttuuriin? Onko tarjoilijanne tyytyväisiä ja riittääkö heillä töitä 12 kk vuodesta vai onko lomautuksia? Mikä on teidän konserninne myydyin tuote ja millainen on asiakaspiiri amerikkalaishenkisessä ympäristössä? Kertoisitko hieman millaisilla teemoilla markkinoitte ja osallistuuko koko perhe liiketoimintaan?

6. Sijoitukset. Jos rikastun joskus niin haluan sijoittaa Aasiaan kuten sinä. Minkä verran tarvii alkupääomaa ja mitä kaikkea kannattaa ostaa vai annanko kaiken vaimon hoidettavaksi siinä vaiheessa elämää?

7. Olen aina ihaillut lastenkasvatusvinkkejäsi. Onko sinulla antaa tällaiselle kahden villin viikarin isälle muutama vinkki, miten tehdään heistä nöyriä, ahkeria ja vastuuntuntoisia varakkaita kansalaisia lapsista ilman väkivaltaa? Pitääkö heidät laittaa missä iässä työharjoitteluun?

8. Muut moottoriajoneuvot. Olen ihaillut tietämystäsi kaikenlaisista moottorivehkeistä. Jos saan joskus vesijetin, niin millaista porpelia suosittelet siihen meriveteen? Oletko ajellut Phuketin Siamin lahden saarille niillä aallokossa? Paljonko supervespan mittari näyttää kun ajaa yli sataa?

9. Hyväntekeväisyys. Lapset ovat olleet aina lähellä sydäntäni. Sinä olet kunnostautunut myös tällä saralla. Montako orpolasta saa ostettua esimerkiksi viidellä tonnilla? Entä niiden koulutus? Ajattelin kiksauttaa kun vaimo ei nää. Minkä ikäistä saa kiksauttaa ja onko ne minkä pituisia jos vien ne tivoliin?

10. Oleskeluluvat ja Espanjan matkat. Kuinka monta kertaa vuodessa pitää käydä Espanjassa että saa olla vaimon kanssa Thaimaassa pojan kanssa, kun on 4 passia? Haittaako jos on kirjoilla Suomessa miljoonien asunnossa?

11. Salaiset jutut. Olen ihaillut aina yksityisyydensuojaustasi. Heitä pari vinkkiä miten saan hommattua omat miljoonahuvilat, konserniravintolat, moottoripyörät ja jahdit, yksityiskoneet ja jättialtaat ilman että kukaan koskaan tietää niistä tai näkee niitä? Miten salaan ne ja toiveissani olevan kukkatarhan? Tatuointiliike olisi kiva. Onko myynnissä kellään mielellään omassa kiinteistössä.

12. Vaimoni on todella rikas uimahyppäävä hammaslääkäri. Millaista hammasklinikkaa suosittelisit hänelle ostettavan? Iso vai tosi iso klinikka? Voin sillä aikaa mennä salaa Go Go baariin kun hän on töissä. Onko sellaisia siellä?

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sensei---

      Tule täällä Hiekkaharjussa käymään, niin lupaan kertoa sinulle kaikki tärkeät asiat, joista olet kiinnostunut, mutta muista tuoda jokunen keskikalja ja muutama kilo sokeria, unohtamatta hiivaa.

      • Sensei--

        Tavallinen mies sallinee että jatkan kloonisensein oireilua omalta osaltani aloitukseesi.

        Ensinnäkin kiitos ajatuksestasi, mukava että sinulla on uteliaisuutta ja kiinnostusta minua kohtaan.

        Päädyin tuohon laajamittaiseen selvityspyyntöösi tässä kohdin vastata muutamaan.

        4. Ei jenkkiautoharrastus tuo ihailua.

        10. Lienet kirjoilla kuten kerrot keskihintaisessa asunnossa, joten tietänet että ei maistraatti ole sinulta osoitteen lisäksi edellyttänyt tietoa asuntosi hinnasta, ei minutakaan.

        Olet kiinnostunut tatuointiliikkeen ostamisesta.
        Tatuointiliike omalla omistustoimitilalla, joka ei ole koko kiinteistö, voisi olla kaupan, mutta kauppaneuvottelut olen aina suorittanut kaikessa ostajan ensikontaktissaan esitellen itsensä ja sitten on jatkettu tavaten kasvotusten, niin tälläkin kertaa.

        Muutenkin olet esittänyt erityisen runsaan kiinnostuksesi ja saadaksesi tyydytyksen, katson että mikäli tahdot vastauksia ja kauppaneuvottelut käyntiin, niin esittelet itsesi yhteystietoinesi tälle valitsemallesi foorumille.

        Otan sitten yhteyttä sopiaksemme tapaamisen.

        Ystävällisin terveisin.


      • KrunikanVili

        Minä en hujareita tapaa ja matkaa täältä Kemijärveltä sivistykseen on liikaa.


      • Hohhooo

        Kuules asia on niin että arvoalueasukas ei jauha kelaa ja sossua joka päivä ja kirjoita päivän polttavia Kemijärven asioita.


    • Sensei--

      Jaahas että tavallinen mies tavalliseen tapaan luikahti pulkkamäkeen mutta onhan siellä junttilassa nyt pulkkamäkiharrastajien loma.
      Sinulle on muuten viesti Wilmassa kahden villin viikarisi läksyjen laiminlyönnistä.

      • KrunikanVili

        Lerpalla jälleen kovakirjoitusvauhti päällä, taisi tuoda eilinen kävijä hiivaa ja sokeria enemmän, kuin muutaman kilon ja keskariakin korillisen!!!


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1265
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1147
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1144
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe