Nelonen yrittäjän asialla

Odottava

Eiköhän Nelosen olisi aika nostaa joku muu yrittäjä tunnetuksi huutokauppakeisarin malliin! Huutokauppakeisari pärjää jo ilman Nelosen apuakin.

5

<50

Vastaukset

 • Nelonenhan on ostanut joltain tuottajalta tuon kuvatun toiminnan . Voit siis etsiä itsellesi tuottajan joka kuvaa ja seuraa vaikka sinun ihanaa elämää bisneksineen ja tuottaja myy ohjelman jollekkin kanavalle mikä haluaa maksaa sinun esittämästä realitystä .

 • En tiedä kenen asialla nelonen on mutta ei ainakaan katsojan asialla sillä ohjelmat ovat todella surkeita ei niitä normaali aikuinen ihminen viitsi katsoa. Jehtro on kaikista kehnoin eikö itsekritiikki
  pelaa sen vertaa että älyisi lopettaa.

 • Surkeat ohjelmat vain jatkuvat eikö olisi jo aika lopettaa kaikki kotimaiset
  musiikki-ja viihdeohjelmat todella huonoina moneen kertaan nähtyinä ros-
  kaohjelmina. Enemmän asiaohjelmia ja luonto-ohjelmia nyt ei aikuiselle ih-
  miselle ole mitään katsottavaa nelosella.

 • Kaikki reality-paska pois televisiosta kokonaan. Jatkuvalla syötöllä tulee mitä älyttömämpiä ohjelmia ja ohjelma-ideoita. Mitään realityä en katso. Nelonen ja samalla kolmonenkin ei ole vuosikymmeneen antanut aihetta kääntää kanavaa heidän tv-kanavilleen, on niin huonoa tarjontaa kuin voi olla vaikkakin on ilmaiskanavista kyse. Samat elokuvat pyörii ja vain jenkkiläisiä elokuvia. Näiden kanavien tarjonnan mukaan ilmeisesti missään muualla ei tehdä lainkaan elokuvia kuin jenkkilässä.

 • Todellakin Huuto-Keisarin kuvaukset voisi lopettaa, onhan se useamman vuoden jo ollut TV:ssa eikä tuskin sen sisältöön mitään uutta tai parempaa tule enää jatkossa, kyllä se on jo niin nähty.
  Ihan vaihtelun ja mielenkiinnon vuoksi voisi TV:oon kehitellä kokeeksi vaikka yhden kauden sarjan jossa seurataan eri paikkakunnilla torikauppiaiden elämää. Ns. "Helppo-Heikkien" eli torimyyjien myyntipuheita olisi ihan hauskaa seurata esimerkiksi , tulisi siinä samalla useampi torimyyjä esiteltyä eikä vain nämä samat naamat koko ajan kuten Huutokauppakeisarissa.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  264
  3800
 2. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  85
  1133
 3. Tunsiko joku HA n ja missä oli töissä

  Myllymäen kaupunginosa liittyi surulliseen kaupunginosien joukkoon missä on tapahtunut kantasuomalaisten murha laittoman maahanmuuttajan toimesta. Pää
  Hämeenlinna
  40
  513