aurinkopaneelit

Mistä edullinen aurinkosähköjärjestelmä, meillä käynyt 3 eri myyjää , kaikilla mielestäni huippuhinnat, kun vertaan paneeleitten hintaa , netistä löytyviin hintoihin , myyjät kiskoo paneeleista tuplahinnan
Ilmoita


14x275w ja sähköverkkoon syöttävä vempain asennettuna rintamamiestalon katolle reilu kymppitonni asennettuna ja sen työn osasta kotitaloustyön vähennys. Ei muuten ikinä maksa itseään takaisin mutta maksaa tappiona vähemän kuin auton arvonlasku. Tuotto on kolmivaiheista joten kesällä kun sähköä tulee noin 1,2kw per vaihe on kulutus ohjattava eri vaiheisiin jotta saa itse kulutettua mitä katolta tulee, muuten menee halvalla sähköyhtiölle. Vesivaraaja eri vaiheiseen kuin ilppi ja pesukone jne.
Ilmoita
Kannattaa odotella kunhan ne paneelit ensin halpenee niin alkaa tulla ainakin tarvikeiden osalta hinnat alas ja se sitten tuo kilpailua alalle. Minä arvelen että Kiinalaiset pystyy puristamaan ne aurinkopaneelien hinnat aika lähelle saman kokoisen kattopellin hintoja, mutta se hinnanlasku jatkuu edelleen ihan kuten tähänkin saakka. Sitten nää halvimmat Suomen hinnat perustuu aika pieniin katteisiin, mutta nää asennusliikkeet vasta opettelee tätä juttua ja pyörittelee niitä paneeleita aivan liikaa. Sitten näin maalikosta sinne katolle asentaa vaikka 30 paneelia lähes samalla vaivalla kun ton 14 joka olla alle sen paletin kokoon josta alkaa ne paneelien määräalennukset.
Ilmoita
Ei maksa koskaan itseään takaisin. Mutta muista käydä katolla paneelin päältä lumet säännölisesti putsaamassa, pysyy kunto hyvänä.
Ilmoita
Ekologinen ja kustannustehokas investointi vailla vertaa, nyt jos joskus on kannattavaa tarttua tarjoukseen!
Järjestelmät asennetaan avaimet käteen -periaatteella, voitte hakea verollisesta työn osuudesta kotitalousvähennystä. Me selvitämme teille tarjousvaiheessa teitä ajatellen optimoidun hinnoittelumme!
tarjouksessa erittelemme hintamme työn ja itse aurinkosähköjärjestelmän osuudet niin, että asiakas todellakin tietää mistä hän maksaa mitäkin
huolehdimme aurinkosähköjärjestelmän asennukseen liittyvistä lupa-asioista sekä ilmoituksesta verkkoyhtiölle
yritämme ottaa asiakkaan huolet ja toiveet huomioon parhaamme mukaan!
https://www.etusolar.com/
Ilmoita
Etenkin vanhuksia huijaavia paneelikauppiaita tosiaan kiertelee.

Jopa täällä.
Ilmoita
Nyt myydään vielä ensimmäisen sukupolven järjestelmiä. Niistä puuttuu nykyaikainen ohjaus miltei kokonaan. Paneelit eivät seuraa aurinkoa, eivätkä ne kesähelteillä vedä kaihdinta eteensä.

Systeemiä hankkiessa kannattaa selvittää myös muiden varavoimalähteiden kytkentä osaksi järjestelmää - kaikki eri tavat tuottaa sähköä pitää voida hyödyntää vaivattomasti.

Tällä hetkellä kyseessä on surkeuden markkinat kun tuotteistettuja nykyaikaisia järjestelmiä ei ole kenelläkään tarjota.
Ilmoita
Kotimaasta ei kannata ostaa. Täällä on vielä myynnissä vanhanaikaista kamaa. Jos järkevä aurinkojärjestelmä kiinnostaa, niin pitää osata saksaa, ja käydä sieltä hakemassa. Se mistä täällä unelmoidaan, on siellä arkipäivää. Ehkä muutaman vuoden päästä täälläkin vastaavat ovat myynnissä, mutta voi olla, että silloinkin mennään ajasta jäljessä, koska kotimaiset liikkeet eivät tunnu olevan kiinnostuneita alan kehityksestä.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

aurinkopaneelit

Mistä edullinen aurinkosähköjärjestelmä, meillä käynyt 3 eri myyjää , kaikilla mielestäni huippuhinnat, kun vertaan paneeleitten hintaa , netistä löytyviin hintoihin , myyjät kiskoo paneeleista tuplahinnan

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta