Perussuomalaiset nousi eniten HS gallupissa

NoustaanSuureksi

Tästä oli odotettua ja on hyvä asia. Ehkä jotain jytkyäkin isompaa sitten vaaleissa huhtikuussa..

38

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ElämmeOutojaAikoja

      Persuilla ei riitä tarpeeksi hyviä edustajia hallitukseen.

      Ihan hullua antaa valta kokemattomien käsiin tällaisella hetkellä, kun maailma pirstaloituu ja ilmakehä tuhoutuu.

      Oululaisten turvallisuuden tunne lisääntyy, jos pelottelu ja vihapuheet lopetetaan.

      • PsOnYkkönenhuhtikuussa

        Sekö olisi parempi että pyöräytettäisiin nyt taas vai Sdp vihreät vasemmistoliitto hallituksee. Nehän meni sinne e takinkäännöllä 2011 ja pettivät äänestäjänsä täysin. Niin ennenkin sateenkaarihallitus tehnyt. Miksi ja miten ihmeessä ne nyt muka pitäisi vaalilupauksensa.. Kyllä se nyt on niin jotta Jussi on seuraava pääministeri ja hänen johdollaan tehdään meille suomalaisille parasta politiikkaa.


      • luskoikaa-keitoksenne

        Oululaisten ja muiden turvallisuus lisääntyy sillä,että lasten joukkoraiskaajat karkotetaan maasta.
        Ei se sillä lopu ,että suvakkiporukat yrittävät lopettaa lasenraiskaajista puhumisen.

        Yltiösuvaitsevaiset on oman soppansa keittäneet ja ny teillä on sen sopan syönnin aka.


      • suvakollavastuu

      • diibadaaba_

        Älä jaksa tuota vasemmistovinoutunutta provoilua. Se on jo loppuunkulutettua aivopiereskelyä. Eiks jeh.


    • LelluKo

      Oulu on vaarallinen paikka suomalaisille. Pohjois-pohjanmaa on kepulaisten lestaketkujen temmellyskenttää, jossa ihmisillä on krooninen ahdistus ja pahoinvointi. Siihen vielä taakaksi nämä Sipilän kutsumat partavauvat.
      Tuntuu, että Keskustapuolue tekee vaalityötään suoraan Halla-aholle, niin älyvapaata on niiden touhu. Uusimpana tämä noita-akan tempaus, toisaalta palvelus suomalaisille. Eikä sitten palautusoikeutta, pian ruotsalaiset huomaavat, että heitä on petetty :)
      Perussuomalaiset ovat vielä suomalaisten puolella, siniset joutaa kadota.

      • vissiinvituttaa

        Ja Soini kehuu Halla-Ahoa


      • MestarinytMeillä

        Soini on ruvennut nykyään joka päivä kirjoittamaan plokiinsa. Yhden prosentin mies. Paavi on kuulemma Jumalan tuuraaja maanpäällä tms. Mutta Soinilla voi hyvinkin alkaa pintaa matka kohti Espoon työvoimatoimistoa. Ei sinne menoa tarvitse hävetä. Sinne on kovempaakin työtä tehneet jätkät joutuneet menemään tai menneet.


      • ahneraha

    • Vihervasurit.valehtelee

      Täysin valeuutisia. Miksi luottaisi vihervasurimediaan HS ja Yle?

      • Persunuori

        Samaa mieltä. Eihän hesariin oo luotettu ennenkään. Eikä persut lue hesaria.
        Hallitukseen ei kuitenkaan asiaa. On vasta 5. suurin puolue. Johtanne Soini kait sanoi aikanaan ettei takiaisia hallitukseen.


      • pertza.hki

        RKP:ta on sanottu takiaispuolueeksi, koska se on yleensä aina ollut hallituksessa. Se ei ole nyt tällä kertaa hallituksessa. Pieni vähemmistö, jota nuoleskellaan, on saanut perinteisesti tällaisen "oikeuden" ängetä itsensä mukaan hallitukseen.

        Halla-ahon nykyiset Persut on eri puolue kuin Soinin aikana, Soinihan oli Suomen suurimpia valehtelijoita. Pitäisi olla jokin systeemi, esim. viralliset vaalikoneet, jossa iso määrä tärkeitä kysymyksiä. Niihin antamiinsa vastauksiin pitäisi ehdokkaiden sitoutua. Lisäksi puolueista ryhmäkuri pois. Tällä kertaa ryhmäkurista on hyötyä, sillä Halla-aho puheenjohtajana on melkein aina oikessa, eli hänen linjansa on hyvä. Tiedustelulain hyväksymisestä on ollut erimielisyyttä äänestäjien joukossa. Halla-ahon myönteistä kantaa ei ole aina hyväksytty. Sen väitetään sallivan kantasuomalaisen opposition vakoilun.


      • diibadaaba_

        Ja sitten kun hesari kehuu sun kannattamaasi puoluetta/kansanedustajaa, niin rynnit takuuvarmasti palstoille kehuskelemaan, kuinka hesari kertoo totuuden. Tuo vinoutunut provoilu on jo niin läpinäkyvää. Kokeile jotain uutta.


    • Maakunnanmies

      Hesarin Fingerborg-sarjakuva tänään on mielestäni hyvä mainos persuille.
      Tuntuu, että yksi kepun naisministeri on persujen paras ehdokas vaaleissa. Sinänsä energinen ministeri ei saa kansalaisten hyväksyntää, aiheuttanee enemmän negatiivisiä tunteita ja ääbestäjäpakoa kepusta.

    • On yleinen harhaluulo, että oppositiossa ei olisi vaikuttamisen mahdollisuutta.Esim. valiokuntapaikat jakautuvat suhteessa kansanedustajien määrän mukaisesti.Perustuslakivaliokunnan päätökset/linjaukset ovat erittäin tärkeä vallankäyttö välinen.Eli mitä isompi oppositiopuolue,sitä paremmin se voi kaataa typeriä lakiehdotuksia.

      • KoskaAllahillaOnSuuri

        Ja voidaan hakeutua niihin valiokuntiin missä päätetään Suomen Islamisoitumisen suunta...... mutta parhaiten saadaan viherkommareiden ja demareiden kannatus laskemaan kun nämä kaksi Helsingin kehitysmaamuslimi kaupunginvaltuutettua saataisiin eduskuntaan, viimeistään sillon koko Suomi näkee millaisia rasisteja me Suomalaiset olemme.... Eikä kukaan muu kuin persut uskaltaisi kyseenalaistaa niitä rasismi syytösten pelossa...... Ei olisi enää kellekkään epäselvää mitkä puolueet ovat kärjessä Islamisoimassa Suomea kehitysmaamuslimeilla....... ja kaikki kehitysmaamuslimiedustajat tulevat vielä täältä Helsingistä Suomen ja Suomalaisten pääkaupungista......Jos Jumala suo, ja sehän suo......


    • Taisi osua kommentini suoraa suvakki moden ajatusmaailmaan.

    • Suomenykkönen

      HS. Puolueiden kannatus 21.2.2019 klo 04:46

      SDP on edelleen suosituin puolue 20,8 prosentin kannatuksella.

      • IslamKelassa

        Saadaanko Sanna Marinista pääministeri ja Husu Musu husseinista sisäministeri......hehheheheh ..... ja vielä viherkommarit sinne Mustine Suldaan leijonineen ja Turkkilaisine Özäneineen niin kyllä hyvä tulee..... jos näillä ei saada Suomea nousuun niin ei sitten millään..... hehhehhehheh ...... Nyt ei voi sanoa muuta kun vittu mitä touhua..... ihan oikeesti....


    • Persujenlaariin

      Kepulta tulee paljon ääniä persuille,tätä vauhdittaa ensisestään tämä Bernerin sotku josta tuntuvat olevan osa Kepun kannatttajistajista raivoissaan.

    • VaikkaAllahillaOnSuuri

      Vähän kiirehän tässä tulee, mutta olisihan kolmanneksi suurin puolue jo hyvä näyttö mitä tolkunihmiset Suomessa ajattelevat Suomen Islamisoimisesta.....

    • Kuinkakäyneen

      Taloustutkimuksen toimitusjohtaja on vahvasti sitä mieltä että Persut nousee Kepun ohi kevään vaaleissa. Tämä kyseinen henkilö on Jari Pajunen.

    • eipersu

      Turvallisuusuhka on kaikenlainen yhden asian ajaminen ja ihmisten pelottelu ja viha.

      • persnetto

        Lisäksi loputon perseily joka paikassa.


      • EiköTotta

        On totta että Islamilla aivopestyjen viherkommareiden, demareiden ja muiden suvakkien ajama kehitysmaamuslimeiden Islamilainen kalifaatti Suomessa on jokaiselle tolkunihmiselle tarpeeksi suuri pelote. Ei siihen tarvita mitään vihaa eikä ylimääräistä pelottelua, että ajaa näiden ikusenelatuksen statuksella holtittomasti lisääntyvien ”keppostelevien” kehitysmaamuslimeiden Suomeen ajetaan tuomisen lopettamista ja niillä rahoilla rahoitetaan esim Suomalaisten vanhusten hoitoa..... Koska kehitysmaamuslimit eivät ole mikään voimavara vaan taakka yhteiskunnalle ja yhteiskuntarauhalle.....


      • TerrorismWellcome

        Unohdit mainita ”rasistin” vähän terkkuutta noihin hommiisi......


    • HyväPersut

      Aivan mahtavaa, nousu on alkanut ja nyt tavoitetaan jo viherkommareita ja kepua......

    • ugalapugalataikaseinä

      Kepun ja Kokoomuksen äänestäjät saisivat hävetä ja paljon, terrori-iskut, lasten joukkoraiskaukset, tapot, eläinten hyväksikäyttö, miljardeilla laittomien siirtolaisten hyysääminen ymsyms. Kokoomus ja keskustan arvopohjaa.
      Perussuomalaiset rynnii vaalivoittoon, en usko, että kukaan haluaa kokoomuksen ja keskustan paska-arvopohjaa.

    • Kysynvaan

      Mikähän siinä on, kun noilla "suvakki" ja "valemedia"-sanoja viljelevillä Halla-ahon fanittajilla on aina niin suuria vaikeuksia kirjoittaa oikeaoppisia lauserakenteita? Tai ylipäätään hallita suomenkieltä? Ei ihan kuulosta siltä että olisi kotimaan parhaimmisto äänessä..

      • kaikkiihmettelee

        Mikä ihme siinä on, kun kolmekymmentä vuotta Suomessa asunut Somali ei osaa lukea tai kirjoittaa Suomenkielellä.


    • hallahon44
    • ttttrrrr

      No meinasitteko persut muodostaa SDP:n kanssa hallituksen? Vai Keskustan, RKP:n, Kokoomuksen kanssa?

    • Hallaahon.äänestäjä44

      "Soini on ruvennut nykyään joka päivä kirjoittamaan plokiinsa. Yhden prosentin mies. Paavi on kuulemma Jumalan tuuraaja maanpäällä tms"

      OLISI MAHTAVAA JOS SOINI OLISI EHDOKKAANA eikä pääsisi minnekään hänen lausunnoistaan päästäisiin näin yhdellä iskulla häpeä olisi niin mahtava

      Tunnen Rooman paremmin kuin sanotaan Helsingin jotain verratakseni
      Katson Soinin blokeja jos joku viittaa kuten tässä jonossa, mutta vain GOOGLEN varastoimina välimuistista
      en klikkaa Soinia

      Soini siis on käynyt Vatikaanissa ja esittää Stalinin kysymyksen montako divisioonaa Paavilla
      Paavin armeija ASUKASLUKUUN nähden on suurin luultavasti koko maailmassa ilman muuta Euroopassa

      Sitten Soini valehtelee käyneensä birgittalaisluostarissa (kirjoittaa väärin isolla) joka siis ei TIETENKÄÄN ole Vatikaanissa vaan
      Roomassa eli ITALIASSA osoitteessa Piazza Farnese 96

      ELI SOINI ON LOMAILLUT VALTION LASKUUN NAAPURIMAASSA ITALIASSA EIKÄ OLEKAAN VIIHTYNYT VATIKAANISSA
      hieno tori jossa massiivinen on Farnese palatsi (= Ranskan suurlähtystö)

      OPETTAJA EI SAA RAJOITTAA VIHAPUHETTA JOKA KOHDISTUU HUHTASAAREEN
      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006008764.html

      Oikeuskanslerille tehdyssä selvityksessä todetaan Ylen mukaan, ettei opettaja voi perusteettomasti rajoittaa oppilaiden ilmaisu- ja sananvapautta.

    • eimullamuuta

      Suvakit ovat kauhuissaan, mistä mustaa makkaraa jos rajavalvonta alkaa, ei hätää, mustia dildoja voi kysyä kelasta, tulee yhteiskunnalle halvemmaksi.

    • persse

      Faktaa tietoa keskimääräisestä perussuomalaisten kannattajasta.
      Alemmin kouluttautunut yleensäkin tietämätön yksilö, joka ajattelee muiden olevan omien ongelmiensa aiheuttaja.
      Hyvin usein on alkoholin, tai muiden päihteiden suurkuluttaja.
      Ei tiedä Suomen historiasta mitään, kuvittelee Mannerheimin olevan Suomen pelastaja, uraa..
      Juurikin kuin Trump, idiotismi rules...

    • Persujen gallup suosio on aina alhaisempi, kuin vaalitulos. Viimevaaleihin verrattuna jokaisen persun velvollisuus on viedä nukkuvien puolueeseen normaalisti kuuluvat uurnille.
      huonosti liikkumaan pääseville voi tarjota kyydin. Persuille on tärkeää päästä myös tulevaisuudessa autolla liikkeelle. Ei mitään ylimääräistä polttoaineveroa ja sähköautoihin pitää siirtyä pitkällä siirtymällä. Ne jotka vaativat sähköautoja vastustivat ydinvoimaa. Älä äänestä ääliötä!

    • Eimesentäänväkisten

      21,4% mahdollista jos otamme nukkuvat mukaan uurnille. Eräs kepulaisnainen härmästä sanoi että ennen kuskattiin mummot ja papat väkisellä uurnille

    • Maalaismies46

      Tiesinhän minä, ei mitään eroa kokoomuksen kanssa.

      KP24
      Perussuomalaisten kunnanvaltuutettu Halsualta vaihtaa Kokoomukseen ja asettuu ehdolle eduskuntavaaleihin
      Sanni Aho Keskipohjanmaa
      To 21.2.2019 klo 10:25 [päivitetty to 10:28]
      Halsuan kunnanvaltuuston 2. varapuheenjohtaja, turkistarhaaja Marko Meriläinen luopuu perussuomalaisten jäsenyydestä ja asettuu Kokoomuksen eduskuntavaaliehdokkaaksi. Meriläinen on kansallisesti tunnettu henkilö turkistarhaajien keskuudessa ja toimii tällä hetkellä Suomen Turkiseläinten Kasvattajain Liiton hallituksessa.

      Meriläinen kertoo, että perussuomalaisten hajoaminen vaikutti keskeisesti päätökseen etsiä uusi poliittinen koti.

      – En ole aiemmin kuulunut Kokoomukseen, sillä Kokoomuksella ei ole juuri ollut toimintaa Halsualla. Perussuomalaisten hajoaminen vaikutti kuitenkin päätökseeni Kokoomuksen liittymisestä. Perussuomalaisten hajoamisen jälkeen oli aika etsiä uutta yrittäjäystävällistä ja koko Suomen menestyksen takaavaa puoluetta, huomauttaa Meriläinen.

      Maahanmuutosta Meriläisellä on omakohtaista kokemusta, sillä hänen turkistarhassaan yli puolet työntekijöistä tulee ulkomailta. Työntekijöitä on mm. Virosta, Ukrainasta, Irakista kuin Suomestakin. Kun työntekijöistä oli kova pula, ajoi Meriläinen Kauhavan vastaanottokeskukselle ja tarjosi töitä.

      – Maaseudun autioituminen on vaikuttanut siihen, että työvoimaa on vaikea löytää. Työt on kuitenkin tehtävä, täsmentää Meriläinen.

      – Oma alani kohtaa myös voimakkaita ennakkoluuloja ja mielikuvia. Odotan innolla, että päästään keskustelemaan niistä oikein kunnolla. Siihen liittyen olenkin mukana vähän sellaisella ”tässä minä nyt olen, jutellaanpa turkistarhauksesta” -asenteella, päättää Meriläinen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1843
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1406
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1307
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe