Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala saunovat

zihf

27

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kenenmökki

      Mistäs maisa on saanut rahat mökin ostoon...miehiä kiristämälläkö?

    • Aitoraha

      Jos tulot ovat alle köyhyysrajan, ihan virallisista verotiedoistahan nuo julkaistiin loppuvuodesta, niin en kauheasti kehuisi "meidän mökillä, meidän talolla". Kyselihän Maiski vielä julkisestikin, että mistä nuo tiedot tuloista revitään? Toivottavasti on lähäriopintojen yhteiskunnallisisissa opinnoissa verojärjestelmä ja tulotiedot hänelle selvinneet. Kauankohan rallikuski jaksaa tuota naista ylläpitää...

    • Valehtelija123

      Kaikki mikä on Jari-Matin, muuttuu Maisan puheissa MEIDÄN muotoon.

    • Tihii

      Minusta JM on erittäin hyväsydäminen mies ja tämä näkyy hänen käytännön teoissaan. Hän kustantaa varsin vaatimattomista lähtökohdista olevalle naisystävälleen hienon asunnon, sisustustavarat,kesämökin, ulkomaanmatkat, merkkilaukut ja mahdollisuuden opiskella ilman arkisia rahahuolia. Maisalle, joka talousvaileuksissaan on joutunut kiristämään tekoraskauksilla rahaa miehiltä, on tämä varmasti suuri helpotus ja osaa sitä toivottavasti arvostaa. Rallikuski saa varmasti nauttia huolehditun vaimon ulkonäöstä ja päänsärkypäiviä ei passaa olla. Maisa varmasti tekee kaikkensa ja pikkuisen päälle, että ei putoaisi siihen taloudelliseen piinaan, mikä oli ennen Jartsaa. Koskahan ne jo parivuotta sitten luvatut isot pohojalaaset häät ovat? Hääpukukin oli jossain vaiheessa anopin kanssa katsottu.

      • kixe

        Mistä kunnasta Pohjanmalla Jari-Matti on kotoisin ja onko maatilallisen poika kuten usein suomalaiset rallikuskit ovat?


    • kukahaluaaminiän

      Anoppiraasu!

    • Tositosiisothäät

      Ensi kesänä häät! Maisa suunnittelee niitä ystäviensä kanssa koko ajan. Mutta häät ovat yksityiset.

    • Harpie

      Niinhän tuo martinakin kertoo meidän lande, meidän Levi, meidän espan asunto, meidän on kaikki mitkä Stefan on ostanut. Sillä ei ollut mitään. Ja tuo sisustaminen, katsokaa kuinka Martina sisusta heidän asuntonsa Eskon kanssa. Sellai on Martinan maku.

    • wwautsi

      Missä on torpan tytön Lapsi?

    • jxjxxjxj

      Ja vieläkö tekoperse on kehissä.

      • Ho_as_a_House_Wife

        Äxölin liukkailla Jee-jeee!


    • jassurassu

      Niinhän se Jassu rassukin selittää meidän ylä- ja alaparvekkeesta. Jassu on niin tottunut erittäin vaatimattomaan elämään äitin vintillä, että jopa sähkövatkain tuntuu luxusekselta. Ihan samaan leuhkimiseen ei pysty, kuin nuo kaksi muuta tyrkkyä.

      • OulunPöljä

        Aina ne Jassun olot vaan Peltolan voittaa.


      • jassurassu
        OulunPöljä kirjoitti:

        Aina ne Jassun olot vaan Peltolan voittaa.

        En tiedä, mikä on "Peltola", mutta jos vielä surkeampaa, kuin celebrity modelin lapsuuden kodissa, niin jo on alkeellista. Jassullahan ei oikeasti koskaan ollut ihan omaa asuntoa, koska tarvitsee huoltajan. Maisa on osannut peleta korttinsa oikein! Vähän säälittää vaan tuo Latvala.


    • OssiO

      Ois sen Jari-Matinkin kannattanut pysyä siinä Amandassa, niin rallikin sujuisi.

    • Totuuson

      Eräs stadin miljonääripoika kehaisi vuosituhannen alussa baaritiskillä, kainalossa virolaiskaunotar " kannattaa totuttaa nää köyhät tytöt luksukseen. Silleen niistä saa nöyriä vaimoja". Sama taitaa päteä tässä kaksikossa ja Häkkisen ex stripparissa.

      • eikelvollinen

        En ole Maisassa nöyryyttä huomannut!!


      • rahahanatkiinni

        Ei riekoile enää alaston kuvissa, ukko pistänyt stopin.


    • Kaunis.nainen

      Opiskelukin taitaa olla vaan feikkiä, miten opinnot sujuu, kun aina jossain menossa.. Kyllä törppö vie latvalahoa, kuin litran mittaa.

      • KumipallonaLuoksesPompin

        Mitäs tää kaksikko saa toisistaan, hmm....

        Latvalaho saa muovisen barbin, jossa aitoa ei ole enää mikään. Maisa on päästä varpaisiin feikki. Mutta ehkä Latvalaho saa kiksejä juuri tälläisesta kumisesta Barbarasta, joka on aina jalat levällään valmiina pumpattavaksi.

        Maisa saa ylellisen elintason.

        Kai se on sitten win-win tilanne..


    • Retostelija852

      Miksi Maisan täytyy retostella Jari-Matin omaisuudella? Ei mene minun kaaliini. Mitä Maisa omistaa tuossa kombinaatiossa? Ehkä sen kassin täynnä vaatteita. Niin noloa.

      • EnArvostaMaisaa

        Ei riittänyt Puumalan mökkeilyt, nyt piti lennähtää New Yorkiin. Ja luonnollisesti bisnesluokassa, ei kai tuollainen rotukaunotar tavallisten rahvaiden joukossa istu. Sitten pitää vielä laittaa someenkin kuva tästä lentotapahtumasta, jossa Maisan vieressä poseeraa huolellisesti aseteltu Chanelin olkalaukku. Ja pisteenä iin päälle Maisa kertoo kuinka hän on lähihoitajaopiskelijana paiskinut ylitöitä, ja näillä ylitöillä on tämäKIN reissu maksettu. Sitten joku kateellinen someseuraaja erehtyy kertomaan, ettei hoitajan palkoilla kylläkään tuollaisia reissuja tehdä. Ja siitäkös Maisa vetää itkupotkuraivarit. Miksei Maisa voi vain myöntää siipeilevänsä miehensä rahoilla? Miksi pitää esittää jotain uraohjusta, kun totuus on persaukinen lähäriopiskelija. Ja millään opiskelijan tuloilla ei liihoteta jatkuvasti ympäri maailmaa saati ostella monen tonnin merkkilaukkuja. On se varmaan hienoa brassailla somessa tuollaisella luksuselämällä, pitäis vain olla pokkaa myöntää että joku muu sen luksuksen kustantaa.


      • Rotunainen36

        Kyllä toi koko ämmä on niin feikki, kun olla voi.. Lähäriks voi valmistua, mutta tuskin kätilöksi sentään.. Vaikee kuvitella, että vaihtais vanhuksille vaippoja ym.. muutenkin hoitotyöhön..


      • anonyymi_Gtf

        Miksi edes opiskella kätilöksi, kun ei omastakaan kersasta viitsi huolehtia.. Elämän täyttää vaan matkailu, luksus ja glamour. Muistaako toi akka edes että hänellä on muksukin jossain..


      • päivänvitsi
        anonyymi_Gtf kirjoitti:

        Miksi edes opiskella kätilöksi, kun ei omastakaan kersasta viitsi huolehtia.. Elämän täyttää vaan matkailu, luksus ja glamour. Muistaako toi akka edes että hänellä on muksukin jossain..

        Kätilö.....miksi tuntuu jotenkin koomiselta ajatella tuota naikkosta kätilönä.


    • Tuunaneinen

      Niin..ja siin Alanya-ohjelmassa sanoi,että hänellä on ihan järkyttävä neulakammo.Juoksee pakoon, kun neulan näkee.Oli siellä hammaslääkärissä, kun hampaassa oli mätää..Kuinkahan tämä uus ura käy yksyhteen neulakammon kanssa?Aikoinaan,kun opiskelin alalle niin me pistimme toisiamme ja ellei joku suostunut pistettäväksi,,hänen piti siihen värvätä joku opiskelukaveri.Vai oliko tuokin esitys siinä ohjelmassa vain jotain teatteria,että sai taas vaihteeksi huomiota.Lähinnä miehiltä.On niin helluinen

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2042
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      165
      1582
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      153
      1521
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1338
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1270
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      275
      1105
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      129
      1019
    8. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1012
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      993
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      52
      828
    Aihe