Cuckold jutut... mikä kiihottaa niissä ?

Impi

Ja siis kysymys, sekä miehille, että naisille. Halu tulla katselluksi vai katsella ? Valmistautuminen vai itse sessio ? Alistaminen ? Jne. Anteeksi, mutta mä en ymmärrä !

112

9619

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Memolemmat38v

      Alkuvalmistelut, pukeutumisineen ja sopivan miehen etsimisineen, esim. ravintolasta. Siinä on se paras juttu. On vähän, kuin tuo metsästäminen... ei se saalis, vaan se vaaniminen:)

      • 123_54

        Kyllä tuokin on ihan ok. ,mutta se, että mua katsellaan, on tosi kiihottavaa. Ja kaikki loppuu heti kun koko juttu on ohi.


    • Kallecuc

      Olen mies. Minua kiihottaatuo "valmistautuminen". Vaimon pukeutuminen seksikkääksi. Ja tuossa "sessiossa" vieraan miehen kalun näkeminen juhlakunnossa ja sen tunkeutuminen vaimooni. Ne äänet ja huohotus voihkaisuineen.

      • Miäs51

        Noinkin kyllä. Mutta en halua katsella kovin läheltä ja mieluummin hämärässä valossa.


      • Anonyymi

        Vieraan miehen seisovan kalun näkeminen vaimon lähellä herättää ensi pelkoa kunnes alkaa kiihoittamaan. Loppukiri on mahtava kun vieras karjahtaen lähettää terveisensä vaimoni vittuun.


      • Anonyymi

        Äänet on kyllä kiihottavin osuus mulle. Vaikka viereisestä huoneesta kuunneltunakin.


      • Anonyymi

        sama täällä. on todella upeeta seurata kun vieraskalu painuu vaimon pilluun. ja nähdä kuinka hyvää se tekee.


    • PanuJaVaimo

      Ulko-ovi kolahti juuri ja nuoret herrat poistuivat lukulomalle. Eli nyt juuri tunnelmia pelipaikalta. Vaimoni on 48v. hyvin säilytetty sopusuhtainen nainen. Tuon ikäiselle tuo pukeutuminen seksikkäästi on hyvä juttu, ja kyllä se näkyi noista kavereistakin. Tuskin saivat housut riisuttua, niin jo oli hepit pystyssä. Vaimollani oli nuo ritsikat, sukkahauhaliivit, kiiltävät pikkarit joita hän haluaa pitää myös seksin aikana jalassa, sukat ja korkkarit. Ihan perussetti siis lisättynä sifonkipaidalla.

      Kaverit kävivät suihkussa vaimoni määräyksestä ja tulivat istuskelemaan sängyn reunalle, johon vaimoni asettui makuulle. Kolme kullia pystyssä, tosin yksi vielä housuissa:) Kiihottavaa oli nähdä peniksen työntyvän vaimooni. Parasta tosin oli tuo loppuhuipennus, jossa kivekset nousivat kullinvartta ja sen jälkeen kalun sykkivän siemenen sisään. Poika veti hitaasti ulos ja puntin kautta sisään laskettu sperma kasteli viinipunaiset pikkarit. Ja toinen oli edellisen kertausta, eli se siitä.

      Vaimo jäi makaamaan sängylle orgasmin saaneena. 15 min. päästä toisella kaverilla oli jälleen stondis ja kävellessä kullista roikkui pitkä touhutippa. Ja sinne upposi jälleen ja myöskin äänet muuttuivat, ihan oikeasti litisi pillussa.

      Nyt vaimo istuu tuossa vieressä, pikkareiden etumus märkänä ja ilonpidolle haisevana. Kiihottavaa tuo tuoksu. Pitää kai lopettaa....että pääsee liukkaille.

    • Jyystäjät

      Juuri olemme valmistautumassa tulevan illan riemuihin, se vieraan meno ensin hameen alle, suutelu ja viimein kalun työntyminen sisään kruunaa tämän tuntien esileikin.Kotona sitten liukkaillanainti on loppupiste ja hekuma koko prosessille,kaikki tää yhdessä tekee elämästä arvokasta. Odotamme juuri viestiä eräältä puollitutulta kavrilta joka hullaantui vaimoon syksyllä, nyt viimein seikkailuilta...

      • Anonyymi

        Meillä minun kaverista on tullut vaimolle vakkari.
        Vakkari tietää vaimoni halusta tulla otetuksi rajusti ja käyttää tätä hyväkseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meillä minun kaverista on tullut vaimolle vakkari.
        Vakkari tietää vaimoni halusta tulla otetuksi rajusti ja käyttää tätä hyväkseen.

        Myös minun kaveri on vaimoni vakkari. He ovat jopa ihastuneita toisiinsa. Parasta siinä on se että heidän keskinäinen kemia ja se että he ovat oppineet toisistaan koko ajan, saa heidän seksinsä laadukkaamnaksi pelkän sohimisen ja ujostelun sijaan. Ja se myös luo luottamusta minulle kun tiedän että heidän tapaamiset sujuu hyvin.


    • hfghh

      Se että turmeltuneet rappiolla olevat pervessit saavat rypeä henkisessä saastassaan kuin siat mutalammikossa. Totettuu kaikki turmeltuneen mielensä kieroutuneimmat fantasiat.

    • aisuriko

      onhan se ihanaa kun kulta tulee reissuilta kotiin ja ottaa penishäkin pois. komentaa sitten makaamaan ja nuolettaa naitua pilluaan ja antaa luvan runkata, kyllä siinä saa upeat orkut.

      • Lukitus

        joudutko olemaan pitkiäkin aikoja häkissä? Vai pelkästään siksi aikaa kun käy vieraissa?


      • aisuriko

        nykyään vaimo vaatii pitämään häkkiä koko ajan


      • Lukitus

        Antaako vaimosi sinun panna ollenkaan vai joudutko vain tyytymään pillun nuolemiseen ja runkaamiseen


      • aisuriko

        ei ole antanut pillua puoleen vuoteen. härnää ja lupailee mut aina vaa joutuu runkkaamaan. ei auta ku toivoa et sais tänä vuonna ees kerran panna, mut kyl oon jo kiimois ku pääsee nuolemaan ja rukkaamaan


      • Lukitus

        Pääsetkö koskaan mukaan katsomaan ihan livenä vaimon ja vieraan panemista? Vai joudutko vain odottamaan kiltisti vaimoa takaisin kotiin reissuilta?


      • aisuriko

        en ole koskaan päässyt katsomaan. joudun odottelemaan kotona kiimoissani.
        nytkin kalu yrittää paisua kun vaimo laitto tekstarin et oli löytänyt tanssittajan joka on lähtenyt reissuun pano mielessä, kaveri on kuulemma samoilla mielin matkassa.
        oih ku pystyis runkkaamaan


    • Hottis48

      Minua kiihottaa yhdyntä useamman miehen kanssa peräkkäin ja tuo huomion keskipisteenä oleminen. Mutta ei alistaminen.

      • Kyllänäin

        Cuckold , parasta ikinä naiselle (mulle). Saan seksiä niin paljon kuin vain haluan. Eikä aina sitä samaa jyystämistä. Kotiin tuotuna, mies hoitaa käytännön järjestelyt. Kivaa, iloista ja kiihottavaa aikuisten leikkiä. Alkuun oli hiukka outoa, mutta nyt siitä osaa nauttia joka solullaan.


    • Kiinnostunut34

      Millä tavalla tapahtuu tämä aisurin alistaminen?

      • Alis_Tettu

        Sidotaan kiinni johonkin, mistä joutuu katseleman vaimon paneskelua vieraan kanssa tai vieraiden, voihan niitä olla useampikin. Nainen pakotta nuolemaan torttunsa yhdyntöjen jälkeen. Tai lähtee vaikka "dogging" keikalle lähistön puistoon ja laittaa puhelimen auki session ajaksi. Tai kuten meillä vaimo on joskus yrittänyt, alkaa flirttailla ja paneskella kalakavereitteni kanssa.


      • Anonyymi

        Meitä oli kolme miestä ja aisuri. Aisurin kädet sidottiin jakkaaran kiinni, siinä sängyn vieressä sai katsella kun vaimoa naitiin jokaiseen reikään. Jokainen laskettiin ainakin yhdet mällitä pilluun ja kun pidettiin taukoa niin aisuri selälleen ja vaimo nuoletti spermasta pilluaan....


    • Kyllä se on parasta k6n pääsee varatun naisen kanssa sänkyyn ja näkee kun sen oma mies nauttii vieressä.

      • parasta

        Olen samaa mieltä varattuna naisena! Vuosia kolmansia pyöriä mukana leikeissä.. mieheni tykkää ja nauttii kun vieras mies kanssani sängyssä. Tietenkin nautin myös vieraasta itse..


      • No Kelpaisko kolmas pyörä teille


      • naitu
        parasta kirjoitti:

        Olen samaa mieltä varattuna naisena! Vuosia kolmansia pyöriä mukana leikeissä.. mieheni tykkää ja nauttii kun vieras mies kanssani sängyssä. Tietenkin nautin myös vieraasta itse..

        Oma mieheni nauttii tuosta myös, ja etenkin kun kondomi "unohtuu".


      • Moikka pääsiskö teidän kanssa joskus leikkimään?


      • Anonyymi
        Makke1995 kirjoitti:

        No Kelpaisko kolmas pyörä teille

        Tänne ainakin kelpais. Sellainen mies joka pitää suunsa ja osaa nauttia tilanteesta.


    • Rakell

      Tuollaisessa cuckold suhteessa olevan 51 vuotiaana naisena olen hyvin tyytväinen nykyiseen olotilaani. En vaihtaisi. Mieheni on innolla mukana. Minulle on tärkeää, että asia on sovittu ja hyväksytty yhteisesti. Kolme, joskus neljä kertaa kuukaudessa ja mielellään eri kumppanin kanssa seksiä, minulle se on number 1. Ei tule elämä yksitoikkoiseksi. Seksi on iloista aikuisten leikkiä.

      • Parasta

        Samaa mieltä kanssasi! Meillä näin talvisin kaksi kertaa kuussa vieras leikkimässä kotona. Sovittu että sama mies kanssani vain kaksi kertaa näin estetään miesten liika kiintyminen itseeni. Rakastan miestäni enkä vaihtaisi toiseen ja voin nauttia seksistä täysillä, ilman mustasukkaisuutta. Olen suunnilleen saman ikäinen kanssasi ja tiedän mistä kirjoitat.


    • Kiinnostunut24

      Mitä kaikkia muita tapoja on olemassa tähän aisurin alistamiseen kuin tämä sitominen?

      Anteeksi tämä tyhmä kysymys mutta itselleni on tämä alistaminen uusi juttu josta en ole kuullut aikaisemmin

    • Parasta

      Meillä kerran keski ikäinen mies jonka kanssa rakastelin makkarissa, mieheni oli olo huoneessa ja katseli telkkaria samalla kuunteli touhujamme. Tämä mies jutteli paljon yhdynnän aikana, kehui minua kauniiksi ja kiihotti puheilla.. kysyi paneeko hän paremmin kuin mieheni.. vastasin kiihottuneena kyllä.. rakastelun loppu vaiheessa hän sanoi useasti että rakas ja kulta.. sekä jätä miehesi niin saat kunnolla joka päivä.. itse vastasin laukeamisen lomassa.. rakastan sinua ja halun sinut miehekseni.. tämä sai mieheni aivan pois tolaltaan, tyydytti itseään olkkarissa ja kärsi tunne puolella kunnolla.. mutta sitähän hän halusi.. pari päivää oli aika mietteliäs mutta tykkäsi.. kiitos ihana vieras mies.

      • mmmmm

        ttaa kun vaimo kehuu vieraan panotaitoja ja kehuu sen kullia paljon isommaksi kuin minun. Sitten pääsee panemaan isolla spermattuun ja väljäksi naituun orgasmin saaneeseen pilluun. Ensi työnnöstä jo tietää ettei vaimo kehunut turhaan.


    • Allanuolemassa

      Juu olis hienoa olla nuolemassa pillua kun samaan aikaan kun toinen työntää takaapäin.

    • Aisaa-tana

      Se vain on niin kiihottavaa kun vaimolla on kaikki seksuaalinen valta. Meillä nämä jutut ovat menneet niin pitkälle että joudun olla siveysvyössä pitkiä, kuukausien pituisia pätkiä laukeamatta. Vaimolla on viisi isokullista vakipanoa joista kaksi käy silloin tällöin meillä panemassa häntä. Saan katsoa kun häntä nussitaan kunnolla, itse en siihen pysty koska pieni 15cm puolen minuutin munani ei riitä... joskus joudun nuolemaan spermaisen pillun puhtaaksi . Se on nöyryyttävää , koko ajan panettaa mutta helpotusta ei ole tiedossa. Saadakseni ajatukset pois seksistä teen melkein kaikki kotityöt. Tänä vuonna en ole saanut pillua kertaakaan, haluttais kyllä mutta tänäänkin vaimo on lähdössä vieraisiin.

    • Kokemustarikkaampi

      Kiihotun vaimoni katsomisesta kun vieras panee. Alunperin haluttiin että joku katsoo meitä..kerran Teneriffalla ollessamme yöllä matkasimme hotellille ja päädyimme rannalle jossa aloin nuolla vaimoani. Siinä ohessa puheeksi tuli kuinka kiihottavaa olisi jos joku katsoisi.

      Rannalla oli joku mies ”aamulenkillä”, pysäytin miehen ja kysyin haluaisiko katsoa ja masturboida. Suostui ilomielin.

      En kerennyt kun vaimoni haarat levittää kun tämä mies on jo tosi kova kyrpä kädessä. Nuolin vaimoani joka vilkuili vuoroin minua ja vuoroin tätä miestä. Oli todella kiihottunut , kuten minäkin. Jossain vaiheessa vaimoni oli napittanut paitansa auki eli päällä oikeastaan vain rintaliivit ja aukinainen paita. Huomasin miehen kiihottuneen tästä näystä entisestään ja kysyin vaimoltani saisiko mies nuolla pillua. Vaimo vastasi pienen hiljaisuuden jälkeen että yeah..kysyin mieheltä haluaisiko nuolla. Vastasi ei, haluan nussia !

      Jatkoin nuolemista hetken kunnes kysyin vaimon mielipidettä , vastaus oli taas yeah !

      Lopetin nuolemisen ja nousin ylös. Kysyin mieheltä onko kumia mutta eipä sitä siinä hetkessä ollut ja kauppoihin matkaa. Katsoimme vaimon kanssa toisiamme ja nyökkäsin miehelle että anna mennä.

      Vaimo levitti haarat ja mies asettui päälle. Voi sitä voihkimista kun mies työntyi hitaasti sisään. Itse katselin seisten vierestä ja masturboin, laukesin hetkessä. Pano vain jatkui ja meno yltyi ..ajasta ei käsitystä mutta kun rantatyöntekijät tuli siivoilemaan rantaa ja aurinko alkoi sarastamaan, myös pano loppui. Laukesin katsellessa kolme kertaa enkä edes tiedä monestikko vaimoni laukesi. Olimme erittäin tyytyväisiä kokemukseen ja sovimme tapaamisen myös seuraavalle päivälle. Tapaamista ei kuitenkaan enää tullut..

      Tämän jälkeen olen usein fantasioinut vastaavanlaisista tilanteista. Haluaisin että meitä katsotaan , haluaisin katsoa vaimoani, toista paria ja haluaisin olla myös kolmaspyörä parille. Kiinnostus vain kasvaa.

    • Monenilo

      Olen nainen ja tunnen iloa siitä, että teen samalla sekä mieheni, että toisen/toiset miehet onnellisiksi. Mieheni odottaa aina kalu pystyssä vuoroaan, joko katsellen tai toisessa huoneessa kuunnellen. Kun mieheni sitten vuorollaan pääsee panemaan minua, on hän niin kiihottunut, että laukeaa lähes heti. Myös itselläni on aina jännitys vatsanpohjassa kun olen menossa vieraisiin, minkä kokoinen ja millainen työstö sillä kertaa.

      • Anonyymi

        Jestas miten minä haluaisin myös että jokin kiva härkä panisi minun vaimoa, mies 45 v .


    • Aisurit

      Mikä on teistä kaikista nöyryytävintä näissä cuckold leikeissä

      • Anonyymi

        Se kun näkee vieraan työntyvän vaimooni paljaalla kyrvällä ja se loppuhuipennus kun vieras karjuen roiskaisee lastinsa vaimoni sisään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se kun näkee vieraan työntyvän vaimooni paljaalla kyrvällä ja se loppuhuipennus kun vieras karjuen roiskaisee lastinsa vaimoni sisään.

        Cuckold jutuissa tärkeää on että kumia ei käytetä. Paljas kyrpä ja spermat vaimon vitussa kuuluu asiaan. Minulle kiihottavuutta vielä lisää mitä isompi kyrpä vieraalla on. Tärkeintä että se on isompi kuin itselleni.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Cuckold jutuissa tärkeää on että kumia ei käytetä. Paljas kyrpä ja spermat vaimon vitussa kuuluu asiaan. Minulle kiihottavuutta vielä lisää mitä isompi kyrpä vieraalla on. Tärkeintä että se on isompi kuin itselleni.

        Meillä vieras mies sanoi että eikös naimisissa olevat naiset oteta aina paljaaltaan. Mietin hetken ja kun vaimonikin oli suostuvainen niin ajattelin että antaa mennä, tämän kerran.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meillä vieras mies sanoi että eikös naimisissa olevat naiset oteta aina paljaaltaan. Mietin hetken ja kun vaimonikin oli suostuvainen niin ajattelin että antaa mennä, tämän kerran.

        Oikein, aviopilluun ei kuulu kumia laittaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se kun näkee vieraan työntyvän vaimooni paljaalla kyrvällä ja se loppuhuipennus kun vieras karjuen roiskaisee lastinsa vaimoni sisään.

        Olen nähnyt kun vaimon vittuun työnnettiin

        olutpullo sopi sisään hyvin ja vaimo tykkäsi .


    • Anonyymi

      On siinä vaan jotain niin kummallista ja kiihottaa välillä ihan hulluna nämä. Meillä harvakseen leikitään tällä, mutta silloin aina viikon odottelu jo nostattaa molemmissa kiiman. Ne vaimon puheet ja kun en itse pääse pillulle ennen kuin vieras on käynyt naimassa.

      Pidän katselusat, kun vaimo voihkii ja vieras työntyy vihdoin sisälle. Alun hyväilyt, suudelmat, kun toinen mies riisuu vaimoani siinä edessäni...hitto kun se saa ajatukset sekaisin kiihkosta ja mustasukkaisuudesta. Aivan mieletöntä. Erityisen kaunista on nähdä nautinnon ilmeet vaimolla juuri orgasmin tullessa ja sitten kun itse pääsen raukeaksi nussittuun vaimooni; toisen miehen spermasta liukkaaseen pipariin. Oma 'juttuni' on kun näen miten se loppukiri vie molemmat mukanaan ja suudelmat ahanaita juuri ennen kuin mies laukeaa sisälle. Siinä näkee miten vaimo antautuu toiselle ihan kokonaan. Huippua.

      • Anonyymi

        Ihan samaa mieltä! Ja se kuinka vaimo nauttii saaadessaan sonnin siemenet sisälleen.


    • Anonyymi

      Naisena minua kiihotta, kun mieheni katselee vieressä kalu pystyssä, kun vieras harrastaa seksiä kanssani.

      • Anonyymi

        Ukkos vetelee tumpuun kun sinä panet vieressä, hyi helv...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ukkos vetelee tumpuun kun sinä panet vieressä, hyi helv...

        Niin, entäs sitten, kaikilla on kivaa.


    • Anonyymi

      Miten te alan parit etsitte noita kolmansia pyöriä tms. ? Me on ajateltu kokeille tuollaista juttua myös, mutta se on aina kaatunut tuohon asiallisen miehen löytymiseen.

      • Anonyymi

        Tutuista kannattaa etsiä.

        Alistavin, nöyryyttävin, kiihottavin ja paras cuckoldsessio oli kun vaimon parhaan kaverin mies nai takaapäin kuudennella kuulla raskaana olevaa pihasaunassa. Vaimon kaveri ja minä katselimme ylälauteelta.


      • Anonyymi

        Täällä ainakin asiallinen 40v mies, hakenut pitkään cuckold paria vakkarijuttuun. Mielellään saisi olla bi henkinen, niin että vaimokin kiihottuu kun oma mies joutuu imemään tms. En ole vielä päässyt toteuttamaan tätä, mutta kiihottaa erittäin paljon asetelmana. Enkä yhtään pistäisi pahaksi, jos vaimo kiihottuisi tai haluaisi kokeilla bdsm leikkejä jossain muodossa samalla kun parin mies istuu sidottuna tuolissa katsomassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täällä ainakin asiallinen 40v mies, hakenut pitkään cuckold paria vakkarijuttuun. Mielellään saisi olla bi henkinen, niin että vaimokin kiihottuu kun oma mies joutuu imemään tms. En ole vielä päässyt toteuttamaan tätä, mutta kiihottaa erittäin paljon asetelmana. Enkä yhtään pistäisi pahaksi, jos vaimo kiihottuisi tai haluaisi kokeilla bdsm leikkejä jossain muodossa samalla kun parin mies istuu sidottuna tuolissa katsomassa.

        Meillä harrastettu tuota pitkään, eli aisuri joutuu katseleen/imeen vierasta/olemaan myös pantavana, kuviakin löytyy alastonsuomesta 'petteripanula'


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tutuista kannattaa etsiä.

        Alistavin, nöyryyttävin, kiihottavin ja paras cuckoldsessio oli kun vaimon parhaan kaverin mies nai takaapäin kuudennella kuulla raskaana olevaa pihasaunassa. Vaimon kaveri ja minä katselimme ylälauteelta.

        Ihana, vaimosi oli varmasti todella kiihottaa ja kaunis näky.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tutuista kannattaa etsiä.

        Alistavin, nöyryyttävin, kiihottavin ja paras cuckoldsessio oli kun vaimon parhaan kaverin mies nai takaapäin kuudennella kuulla raskaana olevaa pihasaunassa. Vaimon kaveri ja minä katselimme ylälauteelta.

        Kai sä nyt runkkasit kun katsoit.


      • Anonyymi

        Täällä sama ongelma. Monet ovat niin itseään täynnä ja pilaavat mahdollisuutensa sillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tutuista kannattaa etsiä.

        Alistavin, nöyryyttävin, kiihottavin ja paras cuckoldsessio oli kun vaimon parhaan kaverin mies nai takaapäin kuudennella kuulla raskaana olevaa pihasaunassa. Vaimon kaveri ja minä katselimme ylälauteelta.

        Olitko niin nöyryytetty, ettei vaimosi kaverikaan enää sinusta innostunut. Tarjosiko edes käsipeliä lohdutukseksi? Tunsiko hänkin huonoa itsetuntoa ja istuitte sitten molemmat ihan hiljaa katsomassa kun paremmat ihmiset touhuavat?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täällä ainakin asiallinen 40v mies, hakenut pitkään cuckold paria vakkarijuttuun. Mielellään saisi olla bi henkinen, niin että vaimokin kiihottuu kun oma mies joutuu imemään tms. En ole vielä päässyt toteuttamaan tätä, mutta kiihottaa erittäin paljon asetelmana. Enkä yhtään pistäisi pahaksi, jos vaimo kiihottuisi tai haluaisi kokeilla bdsm leikkejä jossain muodossa samalla kun parin mies istuu sidottuna tuolissa katsomassa.

        sukkanauhoissain antaisin kummallekin ....


    • Anonyymi

      Itseäni jutussa kiihottaa juuri se, kun vieraan ja vaimon välille syttyy hetkeksi joku yhteinen, kielletty kipinä. Omituista miten se mustasukkaisuus kääntyy täydeksi kiihotukseksi ja etenkin kun himokkaat suudelmat vievät molemmat pauloihinsa. Kiimainen katse vaimon silmissä, kun saa vieraan kalun käsiinsä tai antaa suuta. Yhtäaikaa vtuttaa ja kiihottaa, aivan huima tunne. Ehdoton huippu on, kun vieras saa vaimon orgasmiin ja laukeaa lopuksi spermat pilluun. Komppaan tuota aiempaa, ettei aviovaimoon käytetä teitenkään kumia!

    • Anonyymi

      No, aika montakin asiaa.Meillä mies puhui asiasta useamman vuoden ajan ja musta se tuntui aluksi ihan sairaalta, sen jälkeen kiihottavalta, sit taas sairaalta ja sitä rataa.

      Joka tapauksessa minua nai yksien juhlien jatkoilla eräs mies, mun miehen satunnainen tuttava. Tämä sitten kyllä avasi paitsi perheenäidin jalat niin myös silmät eli: aivan mahtavaa hommaa, asiallinen mies ja kivaa flirttiä ja kyllä, se miesten iso fantasia eli hänellä oli todella iso kalu.

      Mies odotteli silloin ekalla kerralla kiltisti kotona ja näin on menty nyt noin kymmenen vuoden ajan, erittäin monelle miehelle varattu nainen tuntuu olevan "turn-on" ja mikäs mä sitä valittamaan :)

      Koronan aikana satunnaiset jääneet nyt sivuun mutta eiköhän tämä tästä taas vilkastu, suukkoja, Jossu

      • Anonyymi

        Kyllä isokaluinen vieras mies on monen miehen fantasia. Minun ainakin on. Iso kalu tekee vieraan nussimisesta vielä härskimpää ja vaimostani entistä riettaamman lutkan. Kun pääsee työntämään oman pikku kalunsa isolla auki nussittuun ja spermattuun pilluun tuntee jäävänsä auttamatta kakkoseksi. Jos vaimo vielä kehuu vieraan isoa kalua ja panotaitoja nopea laukeaminen on taattu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä isokaluinen vieras mies on monen miehen fantasia. Minun ainakin on. Iso kalu tekee vieraan nussimisesta vielä härskimpää ja vaimostani entistä riettaamman lutkan. Kun pääsee työntämään oman pikku kalunsa isolla auki nussittuun ja spermattuun pilluun tuntee jäävänsä auttamatta kakkoseksi. Jos vaimo vielä kehuu vieraan isoa kalua ja panotaitoja nopea laukeaminen on taattu.

        Been there, done that. Komppaan ihan täysillä. Aivan mahtaa tollanen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Been there, done that. Komppaan ihan täysillä. Aivan mahtaa tollanen

        Cuckold hommissa iso on useimmiten tärkeämpi miehelle kuin naiselle.


      • Anonyymi

        Kuinka ihanaa , oi kun minun upealle fiksulle isorintaiselle vaimolle löytyis myös moinen siitos ori laskemaan ison lammikon spermaa vaimon sykkivään vittuun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä isokaluinen vieras mies on monen miehen fantasia. Minun ainakin on. Iso kalu tekee vieraan nussimisesta vielä härskimpää ja vaimostani entistä riettaamman lutkan. Kun pääsee työntämään oman pikku kalunsa isolla auki nussittuun ja spermattuun pilluun tuntee jäävänsä auttamatta kakkoseksi. Jos vaimo vielä kehuu vieraan isoa kalua ja panotaitoja nopea laukeaminen on taattu.

        Naiseni toistelee erään isokyrpäisen miehen nimeä, kun nain häntä rajusti takaapäin. Sitten kertoo, että isokyrpäiset miehet nussii häntä aina näin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä isokaluinen vieras mies on monen miehen fantasia. Minun ainakin on. Iso kalu tekee vieraan nussimisesta vielä härskimpää ja vaimostani entistä riettaamman lutkan. Kun pääsee työntämään oman pikku kalunsa isolla auki nussittuun ja spermattuun pilluun tuntee jäävänsä auttamatta kakkoseksi. Jos vaimo vielä kehuu vieraan isoa kalua ja panotaitoja nopea laukeaminen on taattu.

        Äärimmäisen kiihottavaa kuunnella puhelimen kautta, kun 2 metrinen, lihaksikas ja todella isokyrpäinen mies nai pienikokoista vaimoani hotellissa ja rakastelee ja huutaa hänen nimeään, kun nussii takaapäin lantiosta ja hiuksista kiinni pitäen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä isokaluinen vieras mies on monen miehen fantasia. Minun ainakin on. Iso kalu tekee vieraan nussimisesta vielä härskimpää ja vaimostani entistä riettaamman lutkan. Kun pääsee työntämään oman pikku kalunsa isolla auki nussittuun ja spermattuun pilluun tuntee jäävänsä auttamatta kakkoseksi. Jos vaimo vielä kehuu vieraan isoa kalua ja panotaitoja nopea laukeaminen on taattu.

        On upeaa, kun nainen käy nussimassa isokyrpäisten miesten kanssa. Mahtava työntää kulli spermaiseen ja turvonneeseen pilluun, kun se on löysä ison jäljiltä.


    • Anonyymi

      Muakin kiihottaa ajatus käydä vaimon kanssa ryhmäseksi ja parinvaihto bileissä. Mikä olisi pornompaa kuin katsella vaimoaan nussimassa. Sen bi henkisyyttä mussa on että voisi kokeilla samaa sukupuolta olevan kanssakin. Joku kirjoitti parinvaihtobileisiin muodin vuoksi menevän naisen hiljaisen toiveen olevan ettei tehtäisi mitään ja olisi kuitenkin miehen ainut halun kohde. Mulla on kenties naiivi ja ristiritainenkin ajatus kuinka vaikka harrastettaisiin ryhmäseksiä. Niin silti se oma vaimo tai mies olisi se raikkain jolle sydämesi kuuluu.

    • Se suunnittelu ja odottaminen.

    • Anonyymi

      Se on kiihottavaa, kun nainen on monta päivää ennen vieraan miehen tapaamista pillu märkänä useita päiviä ja sanoo välillä, että ei malttaisi enää odottaa, että pääsee tämän miehen kanssa sänkyyn. Sitten kun nainen tulee reissultaan kotiin ja kertoo, että oli ihana yö ja että he rakastelivat hellästi koko yön ja, että sisällä on neljät spermat. Hän todella pitää tästä miehestä. Iso, lihaksikas, raju ja miehekäs. Nainen sanoo vaan, että alapää on aina pari päivää kipeä, kun on niin pitkiä taukoja tapaamisista ja himo miestä kohtaan on niin kova, että sen koko ajan mitä viettävät yhdessä haluaa vaan rakastella sitä ihanaa isokaluista miestä koko ajan. Ja nainen on sanonut, että nyt on hyvä vakipano. Usein nainen ajattelee sitä, että rakastelee tämän miehen kanssa, kun tyydyttää itseään. Olen antanut naiseni tämän miehen käyttöön.

    • Anonyymi

      Alistan ja panen rouvaasi isolla. Vaadin , että puet hänet huorahtaviin vaatteisiin. Saat katsella ja nuolla anustani, kun panen häntä takaapäin. Jos en ole tyytyväinen teihin, niin saatte molemmat piiskaa. Kiinnostuneet voi ilmoittautua täällä, niin järjestetään yhteys. Olen siis tosissani...

      • Anonyymi

        Hei sinä Herra Master, Luimme huolella tämän ilmoituksesi. Voimme kertoa sinulle, että voimme luottaa sinuun Sinä Herra Master Tuliet Varmaa
        Ottamaa sääliä tuntematta Vaimooni Rouvani, että osaat myös alistaa kurittaa myös AVIO MIEHEN. RVA ON HELVETI Kiimassa kun Ajattelemme tätä Ja Minulla AVIO Miehellä KYRPÄ SEISOO ( 19cm 5cm) kun Ajattelemme Mitä haluat tehdä Meille Kuinka Kuritat Meitä.
        Pidämme VäkiValta Kuritus Alistus Irstasta RAJUSTA SEXISTÄ Rajun Raakasta VäkiValta Nussimisesta, Rajun Raakasta Säälimättömästä Vitun Käsittelystä Vitun Kurittamisesta Kun RVA ON Sidottuna. Toivomme Että Pidät, Rva On 159cm 84kg.Tosi Upee Pulukka On Takuulla TIUKKAA LIHAA Ei Ole Löysä Läskiä. Isot on Tissit Jämäkät ISOT NÄNNIT. Tiukka Muodokas Pysty Taka Pylly, Mudokkaat VAHVAT LIHVT REIDET,
        Pyoree Tiukka Muohokas LIHV VATSA. On Sanottu. RVA VATSA Pyöristyy Vaarallisen Sexikkä Näköisesti KOHTI Uuma (Eli pyöristyy jyrkästi KOHTI VITUN Haaroja,) Mikä on Erittäi Hyvin Näkyvissä TIUKASSA JAKKU MEKOSSA
        Mikä on Tiukka Vartalon Myötäinen Ja On Lyhyt Mallia Mini. Koska Vaimoni On Tarjoilija Ravintolassa NÄÄ tukevat REIDET Näkyy Ja Sukka Soljet Paljasta Reittäkin Näkyy Kun Vähänki Kumartaa. Tamä Tarjoilija Valkoinen Nylon PAITA Tissit Pullottaa Ja TISSI VAKO Näkyy hyvin. Vaimoni Tykkä Ja Pukeutuu Paljon Mustii Nahka asuihin Aina Erittäi Lyhyvii Mini Nahka Mekkoihi. Nahka CORSETTI Liiveihi Mustii Verkko Sukkii Puna Mustii Sukka solkii. On SEXI ALUSHOUSUJA Jopa PORNO Alus Housujaa Joissa ON HAARA AUKOT ELI VITTU ON NÄKYVISSÄ, ERITTÄI HYVIN VITUN HÄPYLIHAT. TISSI LIIVEISTÄ ON NÄNNI AUKOT.
        KÄYTTÄÄ PITKÄVARTISIA KORKO NAHKA SAAPPAITA, JA TÄRKEIN SEIKKA ON JULKINEN SALAISUUS KAIKKI TARJOILIJAT OVAT VARMASTI HUORIA, HUORAHTAVIA, MUTTA KAIKKI HUORA EI PYSTY OLEMAA RAVINTOLAN TARJOLIJOITA. (( VAIMONI SAA POIKKEUKSELLISEN PALJON PALVELU RAHAA OSAA VARMASTI NÄYTTÄÄ MITEN PYLLY PYÖRII JA LYHYE JAKKU MEKO HELMA ALTA NÄKYY PALJASTAA REITTÄ PYLLYÄ, HAAROJE REISIE VÄLISTÄ NÄKYY PALJASTAVAT NYLON ALUS HOUSU HAARAT JA VARMASTI NÄKYY MITÄ VITTU VITUN LIMPPEJÄ ON ALUS HOUSU HAAROJE SISÄLLÄ. Vaimoni On 49v ja minä itse 51v.Meillä on Tasokas omakotitalo missä asusta me. Haluamme todella Nauttia TÖRKEE himokkaasta irstaasta synti sexsistä Ja Varmasti Vaimoni Osa, Esiintyä Huoraavan KIIHOTTAVAN Näköisenä HUORANA JA ON TAKUULLA HIMOTTAVA NÄKÖINEN SEXI PULUKKA TOSI SEXI POMMI ME VAIN VAIMONI KANSSA TÄMÄ TIEDETÄÄ JA MYÖS NIIN TOIMITAAN VAIMONI ROUVANI ON HUORAAVA HUORA TÄSTÄ ME NAUTIMME.. MUTTA HALUAISIMME TÄHÄN LISÄÄ SEN ETTÄ SAISIMME TOSI RAJUN KOVA OTTESE MIHE JOKA TEKISI TÄMÄN VAIMOLLE RVALLE SELVÄKSI SANOIN ETTÄ RAJULLA KOVA OTTEISILLA TÖILLÄ MIKÄ VAIMO ETTÄ HÄN ON HURJA JA KÄSITELTÄS TÖRKEE STI TÄTÄ PULUKKA VAIMOO RVA. ETTÄ TIETÄÄ MITÄ VARTEN NAISELLA VITTU ON. EMMEKÄ PELKÄÄ VAIKKA KURITAT MINULTA KYRVÄN KIPEEXI. JOS PÄÄSTÄÄ SOPIMAA OLISIT MEILLÄ 3/4 VRK KYLÄSSÄ ETTÄ SAATAIS NAUTTIA TOSI KII RETTÖMÄSTI. TERKUIN AVIOPARI.. SANNA & JANI. VOI KUIN SAATAIS VITTU TISSIT TURVOKSII KIPEEKSI ETTÄ RVA PERSE LIHAT PUNAISEXI VERI NAARMUILLE MUSTELMILLA TOSI NAHKA VYÖN JÄLJILTÄ
        ETTÄ VAIMON TOIVE MINUN KYRPÄ TULISI TMMAN PUNAISEXI TURVOKSII JA KIPUA SAISIN TUNTEE VAIKKAPA 1VK.AJATTELE ASIAA.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hei sinä Herra Master, Luimme huolella tämän ilmoituksesi. Voimme kertoa sinulle, että voimme luottaa sinuun Sinä Herra Master Tuliet Varmaa
        Ottamaa sääliä tuntematta Vaimooni Rouvani, että osaat myös alistaa kurittaa myös AVIO MIEHEN. RVA ON HELVETI Kiimassa kun Ajattelemme tätä Ja Minulla AVIO Miehellä KYRPÄ SEISOO ( 19cm 5cm) kun Ajattelemme Mitä haluat tehdä Meille Kuinka Kuritat Meitä.
        Pidämme VäkiValta Kuritus Alistus Irstasta RAJUSTA SEXISTÄ Rajun Raakasta VäkiValta Nussimisesta, Rajun Raakasta Säälimättömästä Vitun Käsittelystä Vitun Kurittamisesta Kun RVA ON Sidottuna. Toivomme Että Pidät, Rva On 159cm 84kg.Tosi Upee Pulukka On Takuulla TIUKKAA LIHAA Ei Ole Löysä Läskiä. Isot on Tissit Jämäkät ISOT NÄNNIT. Tiukka Muodokas Pysty Taka Pylly, Mudokkaat VAHVAT LIHVT REIDET,
        Pyoree Tiukka Muohokas LIHV VATSA. On Sanottu. RVA VATSA Pyöristyy Vaarallisen Sexikkä Näköisesti KOHTI Uuma (Eli pyöristyy jyrkästi KOHTI VITUN Haaroja,) Mikä on Erittäi Hyvin Näkyvissä TIUKASSA JAKKU MEKOSSA
        Mikä on Tiukka Vartalon Myötäinen Ja On Lyhyt Mallia Mini. Koska Vaimoni On Tarjoilija Ravintolassa NÄÄ tukevat REIDET Näkyy Ja Sukka Soljet Paljasta Reittäkin Näkyy Kun Vähänki Kumartaa. Tamä Tarjoilija Valkoinen Nylon PAITA Tissit Pullottaa Ja TISSI VAKO Näkyy hyvin. Vaimoni Tykkä Ja Pukeutuu Paljon Mustii Nahka asuihin Aina Erittäi Lyhyvii Mini Nahka Mekkoihi. Nahka CORSETTI Liiveihi Mustii Verkko Sukkii Puna Mustii Sukka solkii. On SEXI ALUSHOUSUJA Jopa PORNO Alus Housujaa Joissa ON HAARA AUKOT ELI VITTU ON NÄKYVISSÄ, ERITTÄI HYVIN VITUN HÄPYLIHAT. TISSI LIIVEISTÄ ON NÄNNI AUKOT.
        KÄYTTÄÄ PITKÄVARTISIA KORKO NAHKA SAAPPAITA, JA TÄRKEIN SEIKKA ON JULKINEN SALAISUUS KAIKKI TARJOILIJAT OVAT VARMASTI HUORIA, HUORAHTAVIA, MUTTA KAIKKI HUORA EI PYSTY OLEMAA RAVINTOLAN TARJOLIJOITA. (( VAIMONI SAA POIKKEUKSELLISEN PALJON PALVELU RAHAA OSAA VARMASTI NÄYTTÄÄ MITEN PYLLY PYÖRII JA LYHYE JAKKU MEKO HELMA ALTA NÄKYY PALJASTAA REITTÄ PYLLYÄ, HAAROJE REISIE VÄLISTÄ NÄKYY PALJASTAVAT NYLON ALUS HOUSU HAARAT JA VARMASTI NÄKYY MITÄ VITTU VITUN LIMPPEJÄ ON ALUS HOUSU HAAROJE SISÄLLÄ. Vaimoni On 49v ja minä itse 51v.Meillä on Tasokas omakotitalo missä asusta me. Haluamme todella Nauttia TÖRKEE himokkaasta irstaasta synti sexsistä Ja Varmasti Vaimoni Osa, Esiintyä Huoraavan KIIHOTTAVAN Näköisenä HUORANA JA ON TAKUULLA HIMOTTAVA NÄKÖINEN SEXI PULUKKA TOSI SEXI POMMI ME VAIN VAIMONI KANSSA TÄMÄ TIEDETÄÄ JA MYÖS NIIN TOIMITAAN VAIMONI ROUVANI ON HUORAAVA HUORA TÄSTÄ ME NAUTIMME.. MUTTA HALUAISIMME TÄHÄN LISÄÄ SEN ETTÄ SAISIMME TOSI RAJUN KOVA OTTESE MIHE JOKA TEKISI TÄMÄN VAIMOLLE RVALLE SELVÄKSI SANOIN ETTÄ RAJULLA KOVA OTTEISILLA TÖILLÄ MIKÄ VAIMO ETTÄ HÄN ON HURJA JA KÄSITELTÄS TÖRKEE STI TÄTÄ PULUKKA VAIMOO RVA. ETTÄ TIETÄÄ MITÄ VARTEN NAISELLA VITTU ON. EMMEKÄ PELKÄÄ VAIKKA KURITAT MINULTA KYRVÄN KIPEEXI. JOS PÄÄSTÄÄ SOPIMAA OLISIT MEILLÄ 3/4 VRK KYLÄSSÄ ETTÄ SAATAIS NAUTTIA TOSI KII RETTÖMÄSTI. TERKUIN AVIOPARI.. SANNA & JANI. VOI KUIN SAATAIS VITTU TISSIT TURVOKSII KIPEEKSI ETTÄ RVA PERSE LIHAT PUNAISEXI VERI NAARMUILLE MUSTELMILLA TOSI NAHKA VYÖN JÄLJILTÄ
        ETTÄ VAIMON TOIVE MINUN KYRPÄ TULISI TMMAN PUNAISEXI TURVOKSII JA KIPUA SAISIN TUNTEE VAIKKAPA 1VK.AJATTELE ASIAA.

        Tuolla ylempänä ihmiset valittivat siitä kun ei ole asiallisia kolmansia pyöriä, mutta sinä et ole asiallinen aisurikaan.

        Hyvät ihmiset, juuri ylläolevien kaltaisten sekopäiden vuoksi, ennen kuin lähdetään mihinkään sänkyyn päinkään, ensiksi tutustutaan ihmiseen ja se tutustuminen tehdään julkisella paikalla niin että siitä jää viranomaisille jälki ja naaman kuva josta lähteä seuraamaan, jos tuollainen sekopää päättää lähteä toteuttamaan "väkiValta Kuritus Alistus Irstasta RAJUSTA SEXISTÄ Rajun Raakasta VäkiValta Nussimisesta"!

        Huhhuh. Vain otettu lääke auttaa!


    • Anonyymi

      Vaimoa kiihottaa että on molemmat reiät auki.

      • Anonyymi

        Onko kokemusta tällaisesta?

        T: Kokematon mutta utelias Bull


    • Anonyymi

      Vaimo käy n. pari kertaa kuussa antamassa pillua mustalle miehelle. en oo nähny livenä vielä, ehkä pyydän pääsyä katsomaan. Videota oon nähny kun mies runkkaa todella isoa kyrpäänsä. Kun kysyin vaimolta eikö tuo satu ? Lämmitellä pitää kunnolla, mies pitää myös tosi paljon kun vaimo imee häntä. Kyllä vaimo on villillä tuulella kun on lähdössä miehen luo, toteaa taas saa hirmu mustaa patukkaa.

    • Anonyymi

      Viellä kolmisen vuotta sitten pistäydyimme vaimon kanssa silloin tällöin Tampereen Mustavuoren vanhalla soramontulla, minne näitä pariskuntia kesäiltaisin autolla kokoontui. aluksi vaimoni suostui ainoastaan pusron ja rintaliivein riisumiseen niin että viereisestä autosta sen näki, mutta sittemmin on jo kymmenkunta kertaa paneskeltu siellä niin että viereisestä autosta on voinut seurata touhuamme. Ja tietenkin myös toisin päin.
      Lopetimme tämän homman, kun erään kerran paikalle tuli joku vaimon tuttu. Ilmeisesti ei kuitenkaan tunnistanut vaimoani.
      Joskus on naitu Suomenlinnan valleiila niin että on ollut ohikulkijoita.

    • Anonyymi

      Ensimmäinen kerta,se oli kuin huumetta.
      Sama juttu oli meilläkin,asiallinen mies.
      Vaimo pukeutui seksikkäästi ,meikkaa ajoi pillukarvat pois. Se hetki oli ihan järjetön,tultiin kuitenkin kaksin kotiin.
      Tosin yhdynnät oli kiihkeät ja sain monta kertaa tehdä.
      Sitten yksi kerta vaimoni sanoi että se on nyt tämä. Kohtalo oli kuitenkin järjestänyt että mukaamme lähti kaksi miestä.
      Vaimo oli ihan sekaisin kiimasta.
      Kun olimme myöhemmin mökillä jatkoilla ,vaimo ihan tärisi. Itsellä olo..hmm ,miten sen kertois.
      Välillä mustasukkaisuus nousi ja laski, se oli sitä hetkeä mikä oli parasta.
      Kulli ole koskaan ollut niin kova ihan sattui.
      Kun vaimoa riisuttiin ja miehet suuteli vaimoa ,minun oli pakko mennä pois.
      Palasin kuitenkin katsomaan ,oli pakko.
      Näin kuinka vaimoa nuotion kahden miehen voimin,ja vaimo voihki äänekkäästi.
      Minun kans nuoleminen ei ollut kovin yleistä, ei tykännyt ,nyt oikein levitti ja piti kiinni itsestään että oli antavana.
      Ja se hetki kun ensimmäisen kerran näin että vieras siitin alkoi työntyä vaimon juttuun, sitä ei unohda ,ja se kun vaimo yritti karkuun miehen otteesta kun sai orkun ja mies ei saanut vielä vaan jatkoi että saisi tyydytettyä itsensä .
      Ja se karjaisi kun ilmoitti että tulee.
      Vapisi ja junttas kyllin niin syvään kuin pystyi.
      Vaimo vapisi.
      Ja se kun näki kuinka toinen mies jatkoi siitä..Ja vaimo sai toisen siittimen samaan aikaan pyllyyn.
      Se oli live pornoa tuoksulla ,,teki mieli kuvata.
      Myöhemminkin on tavattu ,ne ei ole niin kiihkeitä mutta jotain muuta on tullut mukaan.

    • Anonyymi

      Nöyryytys, alistuminen, olen bi niin toisen miehen katsominen, voisin lämmitellä miestä vaimoa varten ottamalla suihin

    • Anonyymi

      ihanaa katsoa kun iso musta mies panee emäntää oikein kunnolla. vielä parempaa jos useampi kerrallaan.

    • Anonyymi

      Kyllä se on se tunne, kun vieras kyrpä uppoaa vaimon märkään vittuun ja näkee vaimon nauttivan naimisesta.

      • Anonyymi

        Vaimoni on ylpeä ja todella kiimainen kun antaa vieraan panna.
        Nauttii miesten huomiosta ja nauttii vieraan panemisesta niin myös tuttujen.


    • Anonyymi

      Paras kun musta kyrpä uppoaa vaaleaan naiseen

    • Anonyymi

      Meillä minä aina valmistelen vaimoni vieraalle miehelle. Joka saa katsoa vierestä lämmittelyn . Hän ei saa suudella mutta nuolla saa ja panna. Haluan nähdä sisään tunkeutumisen jos mahdollista. Kiihottavinta on jos mies on isokokoinen. Yhdynnän aikana saatan pitää vaimoa kädestä tai suudella hän ja nuolla rintoja.Vaimon orgasmi on voimakas ja lypsää vähän joka ukolta mällit samalla sisään. Sitten onkin minun vuoro päästä liukkaille ja sekoittamaan omat lastit sinne edellisten sekaan.Toisinaan bull lähtee uudelleen käyntiin ja mennään vielä yksi kierros joka tietysti kestää pidempään js siinä sitten käydään kaikki asennot läpi. On rivon ja kiihottavan näköistä kun edelliset lastit valuvat pitkin vaimon reisiä. Toisinaan on yritetty myös tuplapanoa mutta se on aika haastavaa. Onnistuessaan hetkellisestilkin äärimmäisen kiihottavaa kaikille.Kuvittele että tunnet toisen peniken liikkuvan välilihan toisella puolella. Vaimo sanoo että jännitys tuntuu menttaalisesti ja tupla aiheutta pillussa äärimmäisen paineen tunteen joka houkuttelee orkun hyvin nopeesti.Parhaimmillaan luottamuksellisessa seurassa se voi olla tuollaista.

    • Anonyymi

      Kuin hyvää pornoa katselisi, mutta siinä on oma vaimo. Ja se on kiihottavampaa kuin yksikään tuntematon ns. Täydellisen näköinen pornomalli

    • Anonyymi

      Ollaan M31 N27 v aviossa oleva pari ja tiedän että vaimoni työnantaja n 60 v mies panee vaimoani , en ole vaimolleni kertonut että tiedän heidän salasuhteestaan vaan niinä iltoina kun vaimo on ollut n.s ylitöissä olen runkannut ja fantasioinut että ottaisin tuon miehen kanssa vaimoni kimpassa ,minua ei miehet kiihota mutta ajatus vaimoni vanhemman miehen kanssa naimassa saa minut kiimaan ja haluaisin ainakin nähdä kun kulli uppoo vaimon pilluun.

      • Anonyymi

        Huikeaa! Työnteleekö himokas pomo kulliaan paljaaltaan vaimosi herkkuun, mitä luulet? Vai kortongin suojaamana? Onko ehkäisy kunnossa, heh heh?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huikeaa! Työnteleekö himokas pomo kulliaan paljaaltaan vaimosi herkkuun, mitä luulet? Vai kortongin suojaamana? Onko ehkäisy kunnossa, heh heh?

        Isot pomot varmistaa sukujensa jatkumisen vaikka sitten muiden miesten kasvattamina.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Isot pomot varmistaa sukujensa jatkumisen vaikka sitten muiden miesten kasvattamina.

        Noinhan asia on aina ollut ja tulee olemaan
        Olisi hauska tietää prosenteissa kuinka paljon maailmassa on erilaisten johtajien siittämiä "isättömiä" lapsia kuin tavallisella rahvaalla. Kyllä niitä taitaa olla, sairaanhoitajia lääkäreiden hedelmöittäminä, sihteereitä tai avustajia johtajien ja poliitikkojen hedelmöittäminä, tai kassatyttöjä kauppiaiden hedelmöittäminä. Varmasti moni tekee halusta ja osa hyväksyy vahingon että saa pitää työnsä jne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noinhan asia on aina ollut ja tulee olemaan
        Olisi hauska tietää prosenteissa kuinka paljon maailmassa on erilaisten johtajien siittämiä "isättömiä" lapsia kuin tavallisella rahvaalla. Kyllä niitä taitaa olla, sairaanhoitajia lääkäreiden hedelmöittäminä, sihteereitä tai avustajia johtajien ja poliitikkojen hedelmöittäminä, tai kassatyttöjä kauppiaiden hedelmöittäminä. Varmasti moni tekee halusta ja osa hyväksyy vahingon että saa pitää työnsä jne.

        Näin se on ollut kautta historian! Ja määrät ovat ennen olleet paljon isommat, kun ei ole ollut juuri mitään ehkäisymenetelmiä haittaamassa valtaapitäneiden ja mahtimiesten siementämisiä.

        Tämä aihe kiinnosta suuresti minuakin. Kiihottavaa, todellista elämää yhtymishimon, valta-asetelman, aisankannatuskuvion ja suvun jatkumisen pyörteissä. Tästä pitäisi keskustella paljon enemmän ja tätä pitäisi tutkia paljon, paljon kattavammin.

        Nyt kun kaikki vouhkat ja yli-innokkaat tekevät dna-testejä nettisukupuita varten olematta itse oikeasti minkään vertaa sukututkijoita saati muita tutkijoita, näitäkin alfaurosten ja mahtimiesten nussimisia, siementämisiä ja suvunjatkamisia tulee esille tämän tästä. Mikä sitten itsekästä nykyihmistä saattaa ärsyttää ja kiukuttaa, että se on meidän isä, isoisä, isoisoisä, esi-isä tai vastaava käynyt nussiskelemassa sivuun ja nyt on suvun kunnia, maine ja perinnönjako vaarassa. Sellaisille päästän pitkät naurut ja olen iloinen elämän jatkumisesta röyhkeitä keinoja ja kanavia löytäen - sehän on tärkeintä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin se on ollut kautta historian! Ja määrät ovat ennen olleet paljon isommat, kun ei ole ollut juuri mitään ehkäisymenetelmiä haittaamassa valtaapitäneiden ja mahtimiesten siementämisiä.

        Tämä aihe kiinnosta suuresti minuakin. Kiihottavaa, todellista elämää yhtymishimon, valta-asetelman, aisankannatuskuvion ja suvun jatkumisen pyörteissä. Tästä pitäisi keskustella paljon enemmän ja tätä pitäisi tutkia paljon, paljon kattavammin.

        Nyt kun kaikki vouhkat ja yli-innokkaat tekevät dna-testejä nettisukupuita varten olematta itse oikeasti minkään vertaa sukututkijoita saati muita tutkijoita, näitäkin alfaurosten ja mahtimiesten nussimisia, siementämisiä ja suvunjatkamisia tulee esille tämän tästä. Mikä sitten itsekästä nykyihmistä saattaa ärsyttää ja kiukuttaa, että se on meidän isä, isoisä, isoisoisä, esi-isä tai vastaava käynyt nussiskelemassa sivuun ja nyt on suvun kunnia, maine ja perinnönjako vaarassa. Sellaisille päästän pitkät naurut ja olen iloinen elämän jatkumisesta röyhkeitä keinoja ja kanavia löytäen - sehän on tärkeintä.

        Ranskan, espanjan, italian, saksan ja erityisesti Britannian sukujen sukupuissa on niin järkyttävät määrät epävirallisia oksia, että heidän kohdallaan pitäisi puhua jo sukupuskista. Mahtimiehet, niin hovin, papiston kuin kauppiaskuntienkin miehet ovat tietysti siittäneet, mutta kun miehelle on tullut ikää liikaa, silloin erityisesti nuoret mahtinaiset ovat siittyneet jos jonkinlaisten tilan seppien, renkien ja muiden työläisten toimesta. Poika on pitänyt sukuun saada ja ellei mahtimies pysty, aina löytyy joku joka pystyy ja kun nuori rouva on kunnon seksin makuun päässyt, lapsia on tehty lisää että mahtimies saa sitä kautta vaikutusvaltaa vaikka mahtimiehen valtikka ei enää seisoisikaan. Arkistoista löytyy valtavat määrät uutisia sekä myös tuomioita ja muita vastaavia nuhteluita jotka koskevat sitä kuinka joku on kehdannut syyttää mahtisuvun nuorta matriarkkaa lisääntymisestä rahvaan kanssa. Miehiä harvemmin syytettiin, mutta on niitäkin rekistereissä kun suvun mahtimies, pappismies jne. on oma aloitteisesti maksanut avustusta raskaaksi tulleille piioille ja vaimo on hyväksynyt pienen tuen.

        Omassa suvussa on sekä esi isä että pari matriarkkaakin käynyt hakemassa siemenen mieluummin rahvaalta kuin omalta puolisoltaan eikä matriarkkojen tyttäretkään ole vierasta siementä säikkyneet. Voin sanoa että kun yksi esi isä jätti perinnönjaon tekemättä aikoinaan, niin sen sopan selvittely vei kaikki rahat, niin että kotinartano piti myydä kaikkineen pois. Meidän suku oli ollut joskus 1700 luvulla paikkakunnan mahtavia, mutta erinäisten lakimuutosten ja jakojen vuoksi oli iso tila vähitellen köyhtynyt ja 80 luvulla tilukset meni vuokralle ja sitten myyntiin. Lopullinen isku tuli kun eräs suvun jäsen vaatimalla vaati lakimiestä selvittämään että hän saisi kaikki ansaitsemansa pennoset edesmenneiltä isovanhemmilta (oli vielä 90lukua) mutta kyseinen herra oli vain niin tyhmä että lopulta koko suku ei saanut käteen muuta kuin velkaa lakimiehen palkkioista.

        Minulle perinnöllä ei ole ollut koskaan mitään merkitystä, mutta sen verran olen sukuun tullut ja vaimo omaansa ja itseasiassa äitiinsä että vaimo on käynyt siemenet aina hakemassa muualta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ranskan, espanjan, italian, saksan ja erityisesti Britannian sukujen sukupuissa on niin järkyttävät määrät epävirallisia oksia, että heidän kohdallaan pitäisi puhua jo sukupuskista. Mahtimiehet, niin hovin, papiston kuin kauppiaskuntienkin miehet ovat tietysti siittäneet, mutta kun miehelle on tullut ikää liikaa, silloin erityisesti nuoret mahtinaiset ovat siittyneet jos jonkinlaisten tilan seppien, renkien ja muiden työläisten toimesta. Poika on pitänyt sukuun saada ja ellei mahtimies pysty, aina löytyy joku joka pystyy ja kun nuori rouva on kunnon seksin makuun päässyt, lapsia on tehty lisää että mahtimies saa sitä kautta vaikutusvaltaa vaikka mahtimiehen valtikka ei enää seisoisikaan. Arkistoista löytyy valtavat määrät uutisia sekä myös tuomioita ja muita vastaavia nuhteluita jotka koskevat sitä kuinka joku on kehdannut syyttää mahtisuvun nuorta matriarkkaa lisääntymisestä rahvaan kanssa. Miehiä harvemmin syytettiin, mutta on niitäkin rekistereissä kun suvun mahtimies, pappismies jne. on oma aloitteisesti maksanut avustusta raskaaksi tulleille piioille ja vaimo on hyväksynyt pienen tuen.

        Omassa suvussa on sekä esi isä että pari matriarkkaakin käynyt hakemassa siemenen mieluummin rahvaalta kuin omalta puolisoltaan eikä matriarkkojen tyttäretkään ole vierasta siementä säikkyneet. Voin sanoa että kun yksi esi isä jätti perinnönjaon tekemättä aikoinaan, niin sen sopan selvittely vei kaikki rahat, niin että kotinartano piti myydä kaikkineen pois. Meidän suku oli ollut joskus 1700 luvulla paikkakunnan mahtavia, mutta erinäisten lakimuutosten ja jakojen vuoksi oli iso tila vähitellen köyhtynyt ja 80 luvulla tilukset meni vuokralle ja sitten myyntiin. Lopullinen isku tuli kun eräs suvun jäsen vaatimalla vaati lakimiestä selvittämään että hän saisi kaikki ansaitsemansa pennoset edesmenneiltä isovanhemmilta (oli vielä 90lukua) mutta kyseinen herra oli vain niin tyhmä että lopulta koko suku ei saanut käteen muuta kuin velkaa lakimiehen palkkioista.

        Minulle perinnöllä ei ole ollut koskaan mitään merkitystä, mutta sen verran olen sukuun tullut ja vaimo omaansa ja itseasiassa äitiinsä että vaimo on käynyt siemenet aina hakemassa muualta.

        Mitä? Etkö halunnut jatkaa omaa sukua siemenilläsi? Olet tehnyt samoin kuin esi-isäsi ja alistunut matriarkkavaimosi valtaan siittyä vieraista siemenistä ja jatkaa nimellisesti sinun sukuasi toisten miesten kustannuksella?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä? Etkö halunnut jatkaa omaa sukua siemenilläsi? Olet tehnyt samoin kuin esi-isäsi ja alistunut matriarkkavaimosi valtaan siittyä vieraista siemenistä ja jatkaa nimellisesti sinun sukuasi toisten miesten kustannuksella?

        Minkäs teet kun vaimo hakee joka tapauksessa ne siemenet muilta miehiltä. Ei siinä ole sananvaltaa asiaan, kun muuten alettaisiin puhumaan pakottamisesta tai erosta. Tämä asia sovittiin jo suhteen alkuaikoina ja hyvin on pärjätty. Jos tässä nyt jotain evolutiivista kulmaa hakee, niin niin kauan suvulla meni hyvin kun esimatriarkat haki siemenet muualta ja isännät pisteli siementään kaikkialle muualle paitsi vaimohinsa. Ei sitä faktaa käy kieltäminen ettei johtajat laita siementään vaimoihinsa, tai ainakaan pelkästään vaimoihinsa. Mies voi laittaa, mutta ei johtaja. Ja alfanaaraatkin valitsevat sopivat lasten isät mieheltä kysymättä. Näin asia on ollut toimivissa yhteisöissä ja näin se tulee kaikenmaailman moralisteista huolimatta aina olemaan. Vahvat vievät eteenpäin ja me muut tulemme vain perässä. Tsingis kaani ei olisi hallinnut puolta mannerta jos hän olisi ollut pelkästään kotona ja käynyt välillä töissä. Herra Tsingis teki itse itselleen työpaikan ja siitti siinä sivussa naisia raskaiksi.


    • Anonyymi

      Paras se, että isokullinen musta nussii vaimoa ja oma mies joutuu katsomaan kuinka vaimo antaa pillua

      • Anonyymi

        Tämäkin on just sitä parhaimmistoa näissä hommissa. Onneksi mustia miehiä ja muita yhtä isokullisia maahanmuuttajia löytyy nykyaikana tätä toteuttamaan yhä vain enemmän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämäkin on just sitä parhaimmistoa näissä hommissa. Onneksi mustia miehiä ja muita yhtä isokullisia maahanmuuttajia löytyy nykyaikana tätä toteuttamaan yhä vain enemmän.

        Kyllä pitäisi siellä päässäkin olla jotain että on kiihottava, pelkkä iso musta kulli ja muuten tyhmä kuin saapas ei juuri saa syttymään. On niitä isolla varustettuja valkoisiakin olemassa, ja vieläpä lisättynä älykkyydellä. Nuo meidän maaahanmuuttajat onn usein eläimen tasolla, ei vaan innosta kokeilemaan.


    • Anonyymi

      Parasta kun vanhempi todella pervo vakkari setä pikkukylältä jossa asumne oli jotenkin saanut tietää "harrastuksestamne" ja alkoi uhkailla, että kertoo ihmisille touhuistamme ( oli salaa videoinut kun joku äijä pani muijaa takapihalla) ellei saa naida tyttöystävääni kerta-pari viikossa. Tästä nyt vasta n.kk aikaa! On käynyt kylässä 3-4krt viikossa ja emme voi mitään asialle. Kiihottaa toki

      • Anonyymi

        Joopa joo


    • mustasukkaisuus kiihottaa, ja se jos pääsee liukkaille, oli fantasiana mutta jäi toteutumatta, vaimo olis ehkä suostunut

    • Anonyymi

      Vaimon nautinnon katsominen, se nöyryytyksen ja alistumisen tunne yhdessä sen jäkyttävän kovan kiihotuksen kanssa. Vieraalla/vierailla isommat ja kestävämmät, näkee miten vaimo saa selkeästi suurempaa tyydytystä mitä itse pystyy antamaan. Ja bi miehelle se osallistuminen mukaan on tietysti se mitä vaimo antaa tai määrää tehtävän. Oli se sitten miesten hoitoa suulla tai tarjota omaa peppua tai puhdistaa paikat kaikilta miten käsketään.

      m44

    • Anonyymi

      "Jakaminen", englanniksi "share" tai "divide", on sana, jolla on kaksi puolta. Sillä voidaan kuvata erottamista tai yhdistämistä. Cuckold-suhteissa saattaa esimerkiksi aviomiehen motiivina olla kiihkeä pyrkimys kontaktiin toisen miehen kanssa niin että koettaisiin yhdessä jotain niin intiimiä ja järisyttävää kuin yhdyntä samaan naiseen eli miehen omaan aviopuolisoon. Älkää kysykö miksi, ainakaan minä en tiedä vastausta. Niin vain on. Siinä on pakahduttavaa ylpeyttä vaimosta, jolla on uskallusta olla mukana ja löytää uusia puolia itsestään.

      Jos vieras on tosiaan vieras, yhteisyys meidän kolmen välillä on lähinnä aistillista. Vieras haluaa nähdä alastoman vaimoni, tunnustella pillun, jossa hänen annetaan laueta, kumin kanssa tai ilman.

      Jos jo olemassaolevaa ystävyyssuhdetta halutaan syventää kutsulla tulla mukaan aviovuoteeseen, mukaan tulee itse kunkin henkilöhistoria, herkkää sanallista seurustelua ennen ja jälkeen aktin, ja kaikki muu mitä voidaan kolmisin yhdessä kokea. Tällainen suhde muodossa tai toisessa voi kestää vuosia, katkeamatta silloinkaan.

      Sen mitä tässä kirjoitan, perustuu kokemuksiin kauan kauan sitten.

      • Anonyymi

        "Säväyksiä."

        Luin lehtijutun asmr-ilmiöstä - ihmisistä, joilla on erityinen taipumus "värinöihin sekä ihmetykseen, hurmioon, kiitollisuuteen ja myötätuntoon". Ilmeisesti, juttu jatkui, "asmr:n kokemiseen liittyy aina toisen ihmisen läsnäolo".

        Voisiko olla, ja minulla on tähän viittaavia kokemuksia, että cuckold-parit, pitkän avioliiton ja kokemuksen pohjalta hakevat tällaisia asmr-värinöitä kutsumalla niihin mukaan kolmannen ihmisen?

        Tuo sinun kuvauksesi voisi siihen sopia?


    • Anonyymi

      Haluaisin kuunnella sängyn alla kun isokaluinen kokenut mies panee mun tyttöystävää. Tyttöystävälle tämä asetelma sopii jos vaan löydetään sopiva mies.

      • Anonyymi

        Ehkäisyllä vai ilman?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehkäisyllä vai ilman?

        Mielellään kumin kanssa. Olisitko kiinnostunut?


    • Anonyymi

      Mitä mieltä miehet on kun ovat päässeet nussimaan tuttua rouvaa ja nähneet kuinka tuon tuttava parin mies nuolee spermat vaimonsa pillusta. Miltä tuo tieto siitä että mies on nuollut sinun spermasi pois on vaikuttanut kaveri suhteeseesi?
      Oletko päässyt uudelleen nussimaan rouvaa?
      Minua on asia hiukan hävettänyt kun olen kaverini kanssa ollut tekemisissä sen jälkeen kun nuolin spermat ja minusta tuntuu että rouva oli kiihkeempi kaverini kanssa kuin minun kanssani.

      • Anonyymi

        On todellakin miehiä, jotka hakevat intiimiä ystävyyttä toiseen, kunnioittamaansa mieheen joko tarjomalle tälle vaimoaan, tai kuudennen käskyn mukaisesti himoitsemalla yhteisrakastelusta toisen miehen puolison kanssa.

        Tämän toivotaan entisestään syventävän jo valmiiksi miesten välistä läheistä, esimerkiksi ammatillista, aatteellista tai henkilökohtaista suhdetta, ja nimenomaiseti miehinä, sukupuolista miehisyyttään toteuttavina kumppaneina.

        Ei mikään helppo rasti, onhan siinä välissä kopula, toisen miehen vaimo, jolla myös on asiaan sanansa sanottavana.


    Ketjusta on poistettu 74 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      139
      4051
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      121
      1581
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1396
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1254
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      47
      1128
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1086
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1071
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      60
      1028
    Aihe