Äänestän Eläinoikeuspuoluetta

EOPÄänestäSinäkin

Tuotantoeläimen kohtelu ei ole läheskään niin hyvä, kuin luullaan. Eläinten hyvinvointi pitäisi olla kaikille tärkeä asia., koska käytämme eläinkunnan tuotteita päivittäin.

Jatkuvasti saa lukea, miten eläimet on jätetty kuolemaan navettaan. Viikonloppuna oli kirjoitus, miten isäntä oli vuosia laiminlyönyt lehmiä.

Olen huomannut, etteivät ihmiset edes mielellään keskustele aiheesta. Ei ikäviä asioita voi lakaista maton alle. Kyllä jonkun pitää ajaa eläinten asioita !

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • leipäjonoihinkauhistunut

   Olen huolestuneepi ihmisten kohtelusta tänäpäivänä, joten äänestän puoluetta joka ajaa asioita parantaakseen sosiaalista turvaamme .

  • mhghijijijjlcccc

   Minusta ihmisillä on kaikki ok. ja mitä ei ole voi ilmaista puhumalla. Toista on eläimellä, joka on ihmisen armoilla. Se ei osaa sanoa, jos on nälkä, jano, sattuu ym.
   Olen eläinten puolella.

   • asioidenkanavointi

    EOP ajatuksena on nostaa eläin oikeudet valtiollisen politiikan piirrin jos olen oikein ymmärtänyt?

    Eläimiä on suojeltu jo pidemmän jakson. Joitain lajeja myös suojeltu uhanalaisena häviämiseltä. Tuossa suhteessa kansainvälisen politiikana kautta sioita on huomioitukin .Eläimien suhteen on kuitenkin toimittu pääsääsntöisesti erinäisten eläin suojelu yhdityksien kautta joka on ihan ok. Suomessa toiminta on keskittynyt mm. SEY:hyn.

    Valtiollinen politiikka on suuntautunut kansallisien asioiden edistämiseen ja valtion asioiden ulkopoliittisien asioidenratkaisuun ja suhteidden vaalimiseen. Keskeisenä toimena on edistää valtiomme hyvivointia ja valvoa sen etuja jotka asetetaan jopa yksilön etujen edelle valtion olemassa olon ollessa tai sen yhteisön edun ollessa kyseessä ,joten en usko että eläinten edunvalvonta istuu tuohon tai sen hoitaminen onnistuisi kovin menestyksekkäästi edukunta politiikan kautta ,vaikka jokin taho saisi vietyä läpi edutuksellisen puolueen läpi eduskuntaan noita asioita ajamaan. Mutta toivotan onnea ja menestystä yritykselle.


  • ÄänestänEOPpuoluetta

   Jonkunhan on ajettava eläinten etuja. Ne tuovat sentään ruuan pöytään.

  • Eläimetkehiin

   Persuthan niitä eläimiä ovat ?

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Voi ei! Rita Niemi-Manninen avautuu Donna-tyttärestään: "Viime yönä ei sitten nukuttu juurikaan..."

   Niemi-Mannisen perheessä on juhlittu hulppeasti Donnan 2-vuotissynttäreitä prinsessa-teemalla. Mutta iän karttuessa joistain asioista pitää myös luopu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   43
   6811
  2. Että osaa olla Suomalaisella mansikalla kova hiilijalanjälki

   kun poimijat lennätetään tänne kymmenillä matkustajakoneilla ja sitten aikanaan takaisin. En osta kotimaista mansikkaa enää koskaan. Sen verran luonn
   Maailman menoa
   429
   4611
  3. Stefu ja 56v. perhetuttu

   56v. perhetuttu veti pidemmän korren 💓Soffa jäi nuolemaan näppejään.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   2493
  4. Sofian suurin järkytys

   On se kun hänet kerta toisensa jälkeen knepataan ulos parisuhteista kuin käytetty kondomi. Hän luulee olevansa täydellinen saalis. Hän kuvittelee olev
   Kotimaiset julkkisjuorut
   139
   2007
  5. Sofian huumeyhteydet. Taas uusi!

   Sofialla niitä riittää huumeyhteyksiä. Huomasin että hänhän on parasta kaveria FBI:n operaatiossa kiinni jääneen Jarnon vaimon Jennan kanssa. Jarno ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   1723
  Aihe