Ruotsin esimerkki demarivallasta kauhistuttaa!

Anti-Rinne

Toivottavasti suomalaiset eivät ole niin hulluja että äänestäisivät demarit valtaan Suomessa. Ei tarvitse mennä pidemmälle kuin Ruotsiin, nähdäkseen mitä demarivalta saa käytännössä aikaiseksi: matutusta, matutusta, ja matutusta.

Ruotsi laittoi jopa rajavalvonnan rajoilleen, jotta matut eivät pääsisi kulkemaan enää Ruotsin läpi Suomeen, vaan jäävät heti rajoilla Ruotsin viranomaisen haaviin, josta ne lähetetään hyysättäväksi lähimpään vokkiin. Tämän ansiosta Ruotsi onnistui haalimaan 21 502 turvapaikanhakijaa viime vuonna. Onnea Ruotsi!

https://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Statistik/Asyl.html

Suomeen tuli viime vuonna vain kymmenesosa matujen turvapaikkahakemuksia viime vuonna. Ja tähän demarit Rinteen johdolla haluavat muutosta!

SDP=lisää matuja meillekin!

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 0790708098

      Lähiösotia, jengiväkivaltaa, molotovin cocktaileja, palavia autoja, raiskauksia, ryöstöjä. Kiitos Ruotsin demareille!

    • erityispätevä_demari

      Suomessa sentään on SAK:n asettama erityispätevä puoluejohtaja

      Rinteellä on juristin kokemusta myös itsensä puolustamisessa: Vuonna 1996 Antti joutui eroamaan AKT:n lakimiehen paikalta, kun oli laskuttanut työmatkoistaan kahteen kertaan. Aiemmin, kun oli lohjalaisessa taloyhtiössä isännöitsijänä, oli Rinne laiminlyönyt raha-asioiden hoitamista ja jättänyt tositteita toimittamatta ja oli maksanut oman puhelinlaskunsa taloyhtiön kassasta. Hän joutui maksamaan vahingonkorvaukset. Joulukuussa 2018 Rinne sai hovioikeudessa tuomion v. 2011 Pron puheenjohtaja aikana tehdystä rikoksesta työriitojen sovittelulakia vastaan toimimisesta, sai sakot ja tuomittiin vahingonkorvauksiin. Syksyllä 2018 Rinne kävi todistajana Levi Ski Resort Oy:n hissien hankinta, lahjusepäilyt, potkut yms. oikeudenkäynnissä, oikeudenkäynti jatkuu

      • pörssitietotöppäily

        Hyvä mutta puutteellinen selostus. Wikipedia kertoo myös antin pörssitietotöppäilystä.

        Helmikuussa 2009 Antti Rinne sai finanssivalvonnalta moitteet ilmaistuaan sisäpiiritietoa laittomasti puhelinkeskusteluissa. Rinne paljasti UPM:n ay-johtajille ilmoittamia luottamuksellisia tietoja paperitehtaiden sulkemisista tuntia ennen UPM:n pörssitiedotteen lähettämistä.


    • älääänestädemaria

      EI vihervasemmistolle ja sen vastuuttomuuksille.

    • HYväDemarit

      Suomeenkos olisit nuo 21000 matua halunnut? ihme tyyppi. Ruotsin hallitukselta varsin selkärankainen teko. Aiemminhan sipilä pyysi niitä 30 000 tänne ja persut nyökyttelivät vieressä hyväksyvästi.

      • 3453455434

        "Ruotsin hallitukselta varsin selkärankainen teko."

        Oletko vihervasuri? Ruotsidemokraatit kiroavat demarihallituksen, jonka asettama rajavalvonta on käytännössä matuhaavi, jolla kaikki rajan yli tulevat matut haalitaan Ruotsin hyysättäväksi. Suuri osa niistäkin matuista olisi jatkanut matkaansa Norjaan tai Suomeen.


      • HyväDemarit
        3453455434 kirjoitti:

        "Ruotsin hallitukselta varsin selkärankainen teko."

        Oletko vihervasuri? Ruotsidemokraatit kiroavat demarihallituksen, jonka asettama rajavalvonta on käytännössä matuhaavi, jolla kaikki rajan yli tulevat matut haalitaan Ruotsin hyysättäväksi. Suuri osa niistäkin matuista olisi jatkanut matkaansa Norjaan tai Suomeen.

        "Suuri osa niistäkin matuista olisi jatkanut matkaansa Norjaan tai Suomeen."

        -siis halusit ne Suomeen.


    • Onneksi.kok.jarrutteli

      Demarivallasta on lähimenneisyydessä tuoreet muistot. Olivat Kataisen hallituksessa, oli demari työ- ja valtionvarainministerinä eikä ole konsanaan työväki niin hirvittävää ryökytystä saanut kuin näiden ministerien aikana.
      Ei tiedä miten suurta tuhoa olisivat saaneet aikaiseksi jos kokoomus ei olisi jarrutellut. Niin tiukille otti että Katainen jo harkitsi kokoomuksen eroa hallituksesta.

      • Kokoomuksen

        Katainen harkitsi eroa siksi ettei demut suostuneet Kokoomuksen Kataisen vaatimuksiin 2 miljoonan turvapaikanhakijan päästämisestä maahan.


      • Vainvhän
        Kokoomuksen kirjoitti:

        Katainen harkitsi eroa siksi ettei demut suostuneet Kokoomuksen Kataisen vaatimuksiin 2 miljoonan turvapaikanhakijan päästämisestä maahan.

        Päästivät vain 35000 yhteistyössä. Enempää ei ollut tulossakaan.


    • syytä.muistaa

      Siitä on 101 vuotta, kun demarit aloittivat aseellisen kapinan laillista yhteiskuntajärjestystä vastaan.

      • SAKSDP-terrori

        >> Siitä on 101 vuotta, kun demarit aloittivat aseellisen kapinan laillista yhteiskuntajärjestystä vastaan. <<

        Ovatko edes herkinneet lopettamista?
        AY on tällä hetkellä menestyksekäs "aseellinen siipi"

        Menestyksen hyvä mittari on että 2015 saivat työllisyysasteen alle 68 %:n.
        Ruotsin umpityhmä AY on yhteistyökykyine ja työllisyysaste 77%


      • On_huomattu

        kokkareiden yritykset palata ajassa takaisin sen verran että palkkaa ei tarvitsisi maksaa vaan ihmisten olisi pakko tehdä töitä ruokaa vastaan ilman palkkaa.


      • suomalainen_
        On_huomattu kirjoitti:

        kokkareiden yritykset palata ajassa takaisin sen verran että palkkaa ei tarvitsisi maksaa vaan ihmisten olisi pakko tehdä töitä ruokaa vastaan ilman palkkaa.

        Kommunismin ihanuus on nähty - kurjuutta kaikille, tasapuolisesti.

        Nöyrin kitos, esi-isät, kun pelastitte Suomen kommunistien kynsistä.


      • epätietoinen_

        Vieläkö aseellinen vallankumous kuuluu demarien keinovalikoimaan.


    • Sosialistisdemokraatti

      SDP on joissakin asioissa Ruotsin demareita edistyksellisempiä, kuten tämä uusien polttomoottoriautojen tuonnin kielto 2025 eli vajaa viiden vuoden päästä.
      Lisäksi tarkoitus on ohjata ihmisiä pois polttomoottoriautoista tekemällä niiden käyttö niin kalliiksi, että tavallisella ihmisellä ei ole niihin varaa. Tarkoitus onkin siirtää tavallinen kansanjoukko yleisiin kulkuneuvoihin, myös Savukoskella.

      Nämä tullaan tekemään maailman arktisimmassa maassa maailman ensimmäisenä, maailman tiukimmin, maailman tarkimmin kontrolloituna ja maailman kovimmin sanktioin.

    • realismi______

      Expressen: Ruotsin demareiden outo sopimus muslimineuvoston kanssa

      Expressenin haltuunsa saaman sopimuksen mukaan Ruotsin sosiaalidemokraattinen järjestö on sitoutunut muun muassa säätämään muslimien vapaapäivät lakisääteisiksi ja järjestämään valtiollista imaamikoulutusta. Sosiaalidemokraatit ovat muslimien neuvoston kanssa tekemässään kirjallisessa sopimuksessa sitoutuneet ottamaan muslimit listoilleen eduskunta-, maakunta- ja kunnallisvaaleissa.

      Ruotsin Radion P4 Jönköping kertoi joulukuussa 2013 sosiaalidemokraattipoliitikko Carina Häggin epäilevän, että islamilainen liitto ja sosiaalidemokraatit esittivät hänen sijoituksensa alentamista SDP:n eduskuntavaaliehdokkaiden listalla. Alentaminen johtui Häggin mukaan siitä, että hän kritisoi islamilaisen liiton puheenjohtajan Omar Mustafan valintaa SDP:n puoluehallitukseen viime vuoden puoluekokouksessa. Mustafa oli tullut valituksi viime vuonna SDP:n puoluehallitukseen, mutta hän joutui sittemmin eroamaan kun hänen todettiin kutsuneen islamilaisen liiton tilaisuuteen homo- ja juutalaisvastaisia puhujia.

      Hägg väitti tämän jälkeen Expressenissä, että SDP:n puoluesihteeri Carin Jämtin olisi ollut hänen kohdistuneen ajojahdin takana. Expressenin juttu oli viimeinen pisara SDP:lle, ja Hägg pudotettiin kokonaan pois eduskuntavaalilistalta.

      Sisuuntunut Hägg paljasti tämän jälkeen Radio P4 Jönköpingin haastattelussa, että on olemassa salainen sopimus SDP:n Uskoa ja solidaarisuutta -yhdistyksen (Tro och solidaritet) ja islamilaisen liiton (Islamiska förbundet) välillä. Hän ei tuolloin pystynyt todistamaan väitettään.

      Uskoa ja solidaarisuutta –yhdistyksen puheenjohtaja Peter Weiderud kiisti väitteet ”täysin perättöminä”.

      Expressen sai vahvistuksen salaisesta sopimuksesta

      Häggin paljastus osoittautui sopimusosapuolten osalta epätarkaksi, mutta väite sopimuksesta piti paikkansa. Expressen sai vahvistettua tiedot kirjallisesta sopimuksesta, joka solmittiin sosiaalidemokraattisen Uskoa ja solidaarisuutta -yhdistyksen ja Ruotsin muslimien neuvoston (SMR) välillä jo vuonna 1999.

      Asiakirjasta selviää yksityiskohtaisesti se, että SDP:n Uskoa ja solidaarisuutta -yhdistys auttaa Ruotsin muslimien neuvostoa saamaan vaikutusvaltaa maan politiikassa. Asiakirjassa eritellään yksityiskohtaisesti, kuinka monta muslimia on tavoitteena nostaa vaalilistoille kussakin vaalissa. Osapuolet sopivat asiakirjassa myös aktiivisesti edistävänsä muslimien valintaa hallituksiin ja lautakuntiin.

      SDP:n yhdistys asettui tukemaan useita muslimien tavoitteita

      Asiakirjan mukaan SDP:n Uskoa ja solidaarisuutta -yhdistys auttaa Ruotsin muslimineuvostoa saamaan toteutettua keskeisiä islamiin liittyviä poliittisia tavoitteitaan. Yhdistys sitoutuu muun muassa seuraavien islamilaisen neuvoston ajamien asioiden läpi viemiseen:

      – Lainsäädäntö tai sopimus liittyen muslimien vapaapäiviin.
      – Imaamikoulutus yhdessä korkeakoululaitoksen ja opetusministerin kanssa.
      – Järjestelyt työpaikoilla koskien perjantairukouksia.

      Muslimien neuvoston asema?

      Uskonnontutkija ja islamologisti Sameh Egyptson väittää, ettei Ruotsin muslimien neuvosto ole ylipäätään edustava muslimien edustaja.

      – Useat Ruotsin muslimien neuvoston johtohahmot ovat islamisteja. He ovat halunneet myötävaikuttaa sharia-lain toteuttamiseksi Ruotsissa, Egyptson toteaa.

      Peter Weiderud ei ole vakuuttunut Egyptsonin arviosta:

      – En usko, että Egyptson antaa oikean kuvan Ruotsin muslimien neuvostosta. He ovat laajin Ruotsin muslimien järjestö, hän jatkaa.

      Weiderud kertoo, että Uskoa ja solidaarisuutta -yhdistys on säännöllisesti yhteydessä Ruotsin muslimien neuvostoon. Hän ei pidä outona, että yhdistys on sitoutunut viemään läpi Ruotsin muslimien neuvoston tavoitteita.

      – He identifioivat tavoitteita, jotka ovat heidän ryhmälleen tärkeitä. Lisäksi he tuovat joissakin tapauksissa esiin puutteita uskonnonvapauden suhteen. On aivan selvää, että me SDP:n poliittisena järjestönä kuuntelemme heitä. Sen jälkeen päätämme, ovatko kyseessä asiat, jotka voisimme järjestönä edistää, toteaa Weiderud.

      Sharia-näkemykset ”eivät ole este yhteistyölle SDP:n kanssa”

      Ruotsin muslimien neuvostossa toimi sopimuksen solmimisen aikaan puheenjohtajana Mahmoud Aldebe. Hän on toistuvasti herättänyt huomiota kiistanalaisilla näkemyksillään sharia-lain käyttöönotosta Ruotsissa.

      Peter Weiderud ottaa etäisyyttä sharia-lain käyttöönottoon Ruotsissa, mutta tähdentää, etteivät Aldeben sharia-lakia koskevat näkemykset ole olleet esteenä sosiaalidemokraattien yhteistyölle tämän kanssa.

      Jatkuu.... https://www.suomenuutiset.fi/expressen-ruotsin-sdpn-outo-sopimus-muslimineuvoston-kanssa/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4562
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2239
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1764
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe