Aihealueet

Listaukset

  ehehehe ja näin ahahahah

  NAURANNÄIN

  Yksinkertaiset pösilöt ruostesuojaa romujaan mistä ei ole mitään HYÖTYY,,, rahat pois eheh vittu kun on tyhmää porukkaa voi että mä nauran näin >> ;))))))))))))))))))))))))))))))))

  4

  <50

   Vastaukset

   • Niin jos eivät suojaa oikein kuten monet eivät juurikaan tee. Vetelevät itse massat alustaan pesemättä ollenkaan ensin suolaliuoksia pois jolloin tulos on ihan jotain muuta kuin suojausta. Eikä se vesipesulla edes onnistu vaan liuottimilla pestävä alusta kunnolla. Uusi auto olisi suojattava ennen kun se edes satamasta siirretään autoliikkeeseen ja silti alusta pestävä ensin kunnolla. Oikeastaan vain tehtalla heti kunnolla tehty suojaus toimii ei muut.
    Ja sinun heh heh juttuusi voin sanoa kyllä se toimii sillä 1997 mallin Hiace käytössä uudesta saakka ollut eikä ikinä ole ruosteen takia mitään pelleille aikä alustalle tehty ja taas meni virheettömästi läpi katsastuksesta katsurin ihastellessa harvinaista japsi autoa kun ei tippaakaan ruostetta. Auo ulkona aina eikä sisätallissa ruostumassa.

   • Mulla meni 350 tkm ajettu 15 vuotta vanha auto paaliin.
    Se oli uutena ruostesuojattu. Mitään ruostekorjauksia ei auton elinkaaren aikana tehty. Paalattiin siis jokseenkin ruosteeton Nissan.

    Paaliin joutumisen syy oli kanssa-autoilijan aiheuttama kolari.

    Hain uuden auton ja vein sen luovutuksesta ruostesuojaamoon.
    Saa olla huoletta.
    Aloittaja voi säästää sen 800 euroa ja ostaa sillä vaikka viinaa ja tupakkaa. Minun puolestani ihan jees.

   • Ostin keväällä -09 Toyota Avensiksen, johon sen alkuperäinen ens. omistaja oli ottanut ruostesuojauksen. Eipä ole toitsu vieläkään mistään ruostunut, vaikka samanikäisiä näkee todella rupisia yksilöitä parkkipaikoilla ja liikenteessä. Niin, että tehkää johtopäätöksiä.

    • Onneksi otit. Ilman lisäsuojausta Ave olisi jo murentunut kuppaiseksi ruosteläjäksi.


   SEISKA.FI

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    337
    7990
   2. Sofia ja Stefan, niin suloisia yhdessä

    Stefan ja Sofia kävivät yhdessä kuntosalilla ja Stefan ylpeänä kuvasi rakastaan. Mahtaa olla Stefanille helpotus, kun voi olla julkisilla paikoilla na
    Kotimaiset julkkisjuorut
    114
    2894
   3. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    Kotimaiset julkkisjuorut
    81
    1517
   4. Loiseläjä Sofia

    kuvailee itseään Martiinan vanhassa asunnossa jossa Martiinan ostamia mattoja, kylpyammekoriste yms. Eikö tolla moukalla ole MITÄÄÄN suhteellisuudenta
    Kotimaiset julkkisjuorut
    83
    999