ehehehe ja näin ahahahah

Yksinkertaiset pösilöt ruostesuojaa romujaan mistä ei ole mitään HYÖTYY,,, rahat pois eheh vittu kun on tyhmää porukkaa voi että mä nauran näin >> ;))))))))))))))))))))))))))))))))
Ilmoita


4 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Niin jos eivät suojaa oikein kuten monet eivät juurikaan tee. Vetelevät itse massat alustaan pesemättä ollenkaan ensin suolaliuoksia pois jolloin tulos on ihan jotain muuta kuin suojausta. Eikä se vesipesulla edes onnistu vaan liuottimilla pestävä alusta kunnolla. Uusi auto olisi suojattava ennen kun se edes satamasta siirretään autoliikkeeseen ja silti alusta pestävä ensin kunnolla. Oikeastaan vain tehtalla heti kunnolla tehty suojaus toimii ei muut.
Ja sinun heh heh juttuusi voin sanoa kyllä se toimii sillä 1997 mallin Hiace käytössä uudesta saakka ollut eikä ikinä ole ruosteen takia mitään pelleille aikä alustalle tehty ja taas meni virheettömästi läpi katsastuksesta katsurin ihastellessa harvinaista japsi autoa kun ei tippaakaan ruostetta. Auo ulkona aina eikä sisätallissa ruostumassa.
Ilmoita
Mulla meni 350 tkm ajettu 15 vuotta vanha auto paaliin.
Se oli uutena ruostesuojattu. Mitään ruostekorjauksia ei auton elinkaaren aikana tehty. Paalattiin siis jokseenkin ruosteeton Nissan.

Paaliin joutumisen syy oli kanssa-autoilijan aiheuttama kolari.

Hain uuden auton ja vein sen luovutuksesta ruostesuojaamoon.
Saa olla huoletta.
Aloittaja voi säästää sen 800 euroa ja ostaa sillä vaikka viinaa ja tupakkaa. Minun puolestani ihan jees.
Ilmoita
Ostin keväällä -09 Toyota Avensiksen, johon sen alkuperäinen ens. omistaja oli ottanut ruostesuojauksen. Eipä ole toitsu vieläkään mistään ruostunut, vaikka samanikäisiä näkee todella rupisia yksilöitä parkkipaikoilla ja liikenteessä. Niin, että tehkää johtopäätöksiä.
1 VASTAUS:
Onneksi otit. Ilman lisäsuojausta Ave olisi jo murentunut kuppaiseksi ruosteläjäksi.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

ehehehe ja näin ahahahah

Yksinkertaiset pösilöt ruostesuojaa romujaan mistä ei ole mitään HYÖTYY,,, rahat pois eheh vittu kun on tyhmää porukkaa voi että mä nauran näin >> ;))))))))))))))))))))))))))))))))

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta