Joensuun Eliitti

puolueväki

Joensuu hommaa laajakaistan ilmaiseksi Kotien asukkaille. Karjalainen vaan unohti taas että muut veronmaksajat ja kustannusten maksajat kulut joutuvat lopuksi maksamaan. He joutuvat lisäksi maksamaan omat puhelinmaksunsa ikäänkuin olisi velvollisuus maksaa näiden huvittelijoiden teatteri ,urheilu ja muut menot. Puolueet ovat täysin kieroonkasvaneita luullessaan voivansa elää muiden kustannuksella ilman rajoja.Omien äänestäjien kalastus maksatetaan niillä jotka ei enää äänestä ikinä.Puolueet eivät lähteneet mukaan laajakaistaprojektiin kun sitä muualla tehtiin. Sen olisimme itse myös maksaneet kokonaan.Nyt kävikin näin ja käsitämme hyvin miksi Joensuussa ei toimi mikään tasapuolisesti.Sotet ja laajakaistat ovatkin vain puolueväen mestoja.

23

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lankapuhelin.ajat

      Tuleeko laajakaista kaikkiin kotien kohteisiin Joensuuhun? Eipä sitä tietokonetta kaikilla edes ole.
      Nouseeko vuokrat sitten uudistuksen myötä?

      • AnnaAsiaViestinOlla

        Miksi poistit viestin.Elisahan ilmoittaa siinä selvästi,että liittymä sisällytetään vuokraan ja jos haluaa erikoisjuttuja niin lisämaksusta.
        Tätä turhaa peliä tapahtuu ympäri Suomen.Ihmisillä on muutaman euron toimivat liittymät,mutta lehmänkaupoilla kaikki joutuvat ilman tarvetta kalliin kuitu- kaapeliverkon maksamaan ihan turhaan

        "Joensuun Kodit Oy:n ja Elisan tekemän sopimuksen mukaan asukkaiden vuokraan sisältyy jatkossa kiinteä nettiyhteys kantakaupungin sekä Reijolan alueilla. Peruspalveluun sisältyy Elisan Saunalahti Kotikuitu 10 Mbit/s laajakaista sekä Elisan huippuluokan Kaapeli-TV peruskanavineen. Lisäksi asukkaat voivat tilata maksullisia kanavapaketteja ja lisämaksusta suurempia nopeuksia".


    • ennustajaekonomi

      Vuokrat ei kuulemma nouse. Eikä veronmaksajat maksa liittymiä. Idea lienee että laajakaistan käyttäjät houkutellaan Elisan elokuvakanavan katsojiksi.

      • Nenähommia

        Taitaa olla aika hintavia elisan elokuvakanavat? Harva vuokralainen niitä ostanee?


      • halvallamenee

        Se elokuva maksaa 5 € tuntumassa jos viihteestä vuokraa, mutta onhan näitä kanavia ja sitten Yle areena josta voi ihan ilmaiseksi katsoa elokuvia. Ei huono


      • Vuokralainen

        Tuskin kovi moni vuokralainen maksaa niitä 5e hintoja elokuvista? Telkkarin tarjonta ja Yle areena varmaan vie voiton?


      • vaalivilppi

        Veronmaksajat maksaa ja puolueet saavat lisää ääniä.Törkeä korruptio kukoistaa.Poliisi ei tutki.Rahat valuu torin ympärille ja maaseutu maksaa kaiken.Tonnin lasku ilmaiseksi on suurempi kuin veronmaksajan sentti.Siitä tämä peli johtuu. Joensuu kerää asukkaita vilpillisin keinoin.


    • 457457

      Hieno homma, säästää taas 25e/kk

      • NettiRahastusta

        Näinhän se on,että joku tyhmä luulee että Elisa on joku hyväntekeväisyyslaitos ja lahjoittelee ilmaisia liittymiä.Valitettavasti sinun vuokra nousee tuon sopimuksen vuoksi.Samoin jos siinä on jokin ilmainen jakso syöttinä,niin vuoden parin päästä löytyykin pykälä jolla E alkaa kiristään isompia liittymämaksuja ja Kodit tietysti ottaa ne kulut sinulta loppuelämäsi ajan jonka asut noissa kämpissä
        90% ihmisistä riittää ihan hyvin 10-20 € langaton netti


      • heleppo.nakki

        Sitä vuokran nousua ei vaan ilmoiteta suoraan. Aina kun vuokrat nousee, niin tämä elisan netti otetaan huomioon vuokran korotuksissa. Joillekkin toimii varmaan helppona syöttinä. Myyvät sitten lisäkamaa huokutellen sitoviin sopimuksiin.


      • entinen-asukas
        heleppo.nakki kirjoitti:

        Sitä vuokran nousua ei vaan ilmoiteta suoraan. Aina kun vuokrat nousee, niin tämä elisan netti otetaan huomioon vuokran korotuksissa. Joillekkin toimii varmaan helppona syöttinä. Myyvät sitten lisäkamaa huokutellen sitoviin sopimuksiin.

        Joenssuun verot ja maksut nousee joka vuosi. Tehdään lisää velkaa keskustelematta asiasta asukkaiden kanssa. On tää menoa jossa lopun arvaa.


    • hyvähyvä

      Kerrankin hyvä päätös. Ei enää tarvitse kallista laajakaistaa kun Elli antaa samaan vuokraan oman liittymän. Tämäkin raha säästyy ruokaan ja muuhun menoon. Tosin jos kuka haluaa, Elisalta löytyy sitten vaikka Viihde jonka voi säästyneillä rahoilla vuokrata

      • ihme-

        Kapitalistit ostaa liittymät kommunisteille. Jossain mättää ja paljon.


    • LakiSeOllaPitää

      Lakimies Marina Furuhjelm Isännöintiliitosta muistuttaa, että kustannusten jako huoneistojen kesken tasasuuruisina ei ole sama asia kuin kustannusten jakaminen huoneistojen kesken vastikeperusteisesti.

      – Kiinteistöliittymän hankkiminen ja kustannusten jakaminen vastikeperusteisesti onnistuu enemmistöpäätöksellä. Vastikeperuste tarkoittaa yleensä huoneiston pinta-alaan tai osakkeiden lukumäärään nojautumista. Luullakseni tyypillisesti taloyhtiöissä lähdetään kuitenkin liikkeelle sillä olettamalla, että jokainen huoneisto maksaa internetyhteydestä saman verran. Jos kustannukset halutaan jakaa eri tavalla kuin vastikeperusteisesti, kuten niin, että jokainen huoneisto maksaa saman verran, silloin on tehtävä kirjaus yhtiöjärjestykseen. Uuden vastikeperusteen lisääminen edellyttää yhtiöjärjestyksen muutosta ja se edellyttää kahden kolmasosan määräenemmistöpäätöstä, selventää Marina.

      • 4fse4hhgb

        Ei liity millään tavoin vuokra-asumiseen.


    • KiitänSuuresti

      Kiitos teille kun kustannatte jatkossa laajakaistani ja pelini <3

    • Kateeksikäy

      Halpaa on asuminen Joensuun kodeissa. 90%:lle asukkaista yhteiskunta maksaa asumisen ja nyt vielä netinkin.

      • fev

        Hahaa. Käykö kateeksi??


      • ryöstön.uhri
        fev kirjoitti:

        Hahaa. Käykö kateeksi??

        Käy,tietysti.


    • Anonyymi

      Peruspalveluun sisältyy Elisan Saunalahti Kotikuitu 10 Mbit/s laajakaista sekä Elisan huippuluokan Kaapeli-TV peruskanavineen.

      Mistäs jos ostaa nopeamman netin, niin missä tietoa niistä hinnoista?

      • Anonyymi

        Jos asia sinua koskee, niin saat tai olet saanut ajoissa tietoa.

        https://elisa.fi/joensuunkodit/

        Minulla tippui kuukausittainen nettikustannus melkein 30€. Perusnopeudesta tulee toki jokunen euro lisää vuokraan, millä ei ole mitään merkitystä, kun kokonaiskustannukset laskevat. Ennen ei ollut saatavilla hitaampia lankayhteyksia, mitkä välttävät minulle, vaan piti ostaa yli 30€ maksava kaapelimodeemi.

        Ne lisäpaketit ovat jokaisen aikuisen omalla harkinnalla hankittavia. En ymmärrä niistä valittamista. Älä osta, jos et halua lisänopeutta tai jotain elokuvapaskaa.

        Nykyaikana internetyhteys on peruspalvelu, eikä mikään nörttien erikoisuus. Joensuun Kodit on tehnyt päätöksen sisällyttää vuokraan 10M perusyhteyden. Se kelpaa hyvin monelle ja tuo säästöä. Lisää nopeuttaa saa halutessaan lisärahalla.

        Toki näissä asunnoissa asuu paljon työttömiä ja kaupungin roskaluokkaa, mutta myös paljon töissä käyviä ja lapsiperheitä. On selvää, että osa vuokrista maksetaan verovaroista, mutta aloittajan puoluesekoilu vaatisi vähän enemmän faktaa tuekseen. Joensuun Kotien ja Kaupungin päätökset ovat julkisia dokumentteja. Taitaa olla turhaa odottaa aloittajan linkkaavan meille jotain ja selittävän mitä kautta raha menee puolueiden taskuun. Minulle ainakaan ei selvinnyt mitä puoluetta pitäisi äänestää kiitokseksi halvemmasta netistä.


    • Anonyymi

      Maksaako ne Joinsuun Kodit myös sen jos menee Nissanista vakionopeusturautin epäkuntoon. Silloin joutuu ajamaan liikennepylpyrässä vaihtelevalla nopeuvella ja se ei oo hyvä. Pakko on käyttää sumuvaloja ja ohitella pitkin pylpyrää kun ei toimi vakionopeudensuristuslaitteisto. Aika hankalaa on mennä esim Bogulian näkötornille katsomaan perhosta jos ei toimi vakionopeussuristin. Rupeaa niin paljon tuo homma jo jännittämään, että on pakko mennä kakille liikennepylpyrään. Onneksi on kyydissä Kimmelistä 19 lapsen yksinhuoltaja typsy, niin se pitää hätävilkkuja päällä kun olen kakilla.

    • Anonyymi

      ens vuonna kuulema kuka muuttaa joisuu kotaan saapi nissanin ilimasiks. hyvä on sitten joisuu kotasta ilimasella nissanilla ajella ylensyöjän siltoo pitkin ylpyröihin ohittelemaan. kuhan varoo kakkoja. ylpyrään ei sais kakkia kun saattaa mennä vakonepeuskiristin tukkoon jos kakka menee sinne. mutta sumutusvalot kun on päällä niin kakit näkyy paremmin ylpyröistä. on parempi sitten rinnakkain ylpyrässä ajella kun on sumutusvalot palamassa

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1535
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1321
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1257
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1255
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1214
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1190
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe