MUISTUTUS ROKOTTEIDEN VAARALLISUUDESTA

HyvinVaarallista

Rokotteilla sairauksien ilmiasua muutetaan ja näin tämän kosmeettisen muunnoksen myötä elämän kerrotaan tulleen aina vain helpommaksi. Kun lapsi tuhkarokon sijaan kuoleekin syöpään tai häiriintyy psyykkisesti, tämän katsotaan kuvastavan lääketieteellistä edistystä. Mielenterveys- ja syöpätapausten todellisuudessa tuhkarokko ei päällimmäisenä tule mieleen, ja tieteelliset asiantuntijamme tämän mieluusti sivuuttavatkin. Rokotemyönteisyyden eteen on tehtävä jatkuvasti työtä, luotava kuvaa kansalaisten vastakkainasettelusta ja muiden syyllisyydestä sairastuttaa viattomat.

Lapset omistetaan jo tieteelliselle tutkimukselle, jossa päätetään, missä muodossa sairaudet olisi jatkossa hyvä kohdata. Mitä enemmän rokotteita, sitä enemmän immuunivasteeseen liittyviä häiriötiloja. Syntyvyys laskee ja näin väkiluvun vähetessä yhä suurempi osa yhteiskunnan varoista tultaisiin jatkossakin varaamaan rokoteteollisuudelle. Jotta lapsia yhä edelleen saataisiin koekaneiksi, asiantuntijoiden on ylläpidettävä alituista pelkotilaa siitä, kuinka tietyt taudit tulevat tuhoamaan ihmiskunnan, ellei rokotteiden anneta pelastaa ja viruksia saada näin aisoihin. Parin sadan vuoden aikana ”edistystäkin” on sen verran tapahtunut, että yhden pieneliön on jo kuviteltu vankeuteen teljetyn. Autoimmuunisairauksia voitaneen pitää jo kansantautina, mutta hörhökulttuuriin liittyvinä ulostuloina tuon on katsottu vievän liikaa huomiota rokotteiden kaikkivoipaisuudelta ja tutkijoiden kyvyltä hallita ihmiskuntaa. Rokotteilla ei myöskään uskota olevan merkitystä yhä lisääntyvien terveysuhkien olemassaololle, vaikka nuo samanaikaisesti rokotteiden myötä ihmisiä vaivaavatkin.

Mielikuviin lääketieteessäkin tahdotaan uskoa. Rokotteilla ihmistä stailataan samaan tyyliin kuin asuntoja. Entinen piiloon ja ongelmat sitten myöhemmin tarkempaan syyniin. Trollataan sillä, että kaikki voisivat hyvin, jos vielä enemmän rokoteltaisiin. Luodaan mielikuvia, etteivät syöpäsairaat tosiasiassa ole niin sairaita, kun taas hörhöt ovat se yhteiskunnan todellinen syöpä ja mätäpaise rikkoessaan näin suurella vaivalla kyhättyjä tieteellisiä unelmia.

Mielikuvilla liikutellaan jo täysin massoja ja sairaudetkin puhkeavat joko tyhjästä tai muutaman rokottamattoman lääkevastaisuudesta. Krooniset sairaudet koetaan mieluummin itseaiheutetuiksi, joko liikunnan puutteesta tai sen liiallisuudesta, tai sitten ravitsemuksesta johtuviksi laiminlyönneiksi kuin rokotteilla aikaansaaduiksi. Rokotteillahan tautien katsotaan poistuvan, eikä mitään sellaista uskota tulevankaan tilalle, mitä ei nyt leikkelyin, sädetyksin ja solumyrkyin voisi estää elämää häiritsemästä.

No lapset nyt ovat sekaisin ja opettajienkin kerrotaan turhaan hätäilevän, mutta muutoin ihan kelpo tavaksi on tullut rokoteteollisuuden kanssa jatkaa näitä jokavuotisia näytelmiä. Rokotekriitikkojen syytä ihmisen sairastuminen joka tapauksessa on, samaan malliin kuten Rooman palokin saatiin vieritettyä niiden syyksi, joilla ei tapahtumiin mitään osuutta ollut.

Vuosikymmeniä yhä massiivisemmilla rokoteoperaatioilla lasten immuunivastetta on manipuloitu varsin kovaotteisesti ja näilläkö ei muka olisi mitään kytköksiä nykysairauksiin. Immuunivaste toimii jo arvaamattomasti, mutta tätä TV-uutisointi ei tuo esiin. Sitten kun herätään on jo liian myöhäistä. Käy kuten Nobel-lobotomian, vastuuseen eivät joudu ketkään ja hirveydet jälleen kerran painuvat tieteen mustaan pohjattomaan aukkoon.

Miksi lääketieteessä pelkoa lietsotaan ja pakkorokotteilla uhataan, ellei ihmismieli jo olisi murtunut immunisaatioista. Terve ihminen tuskin tällaisiin joukkopsykooseihin sortuisi, ellei mieli pahoin jo oireilisi. Tälläkin palstalla jatkuvasti skeptikkojen toimesta toistellaan, kuinka lääkärit rokottelevat esimerkillisen paljon itseään ja lapsiaan. Tässä yhteydessä täytynee jo muistuttaa, että lääkärit ammattikuntana tulevat toistuvasti esiin myös itsetuhoisuutensa vuoksi. Vaikka lääkärit itse eivät olisikaan huolissaan, monet muut osaavat olla.

Aina kun rokotelääkkeistä tulee kyse, THL:n asiantuntija tietää täsmälleen, kuinka ihmisten tulee menetellä. Rokotteista huolimatta sairaudet lisääntyvät ja niitä on yhä vaikeampi hoitaa. Lääkärienkin mielenterveys horjuu, mutta tästä huolimatta omaa ratkaisumalliaan hekin toistuvasti tarjoavat, vaikka realiteetit puhuisivat jo vallan toista.

Rokotteet ovat kaikkea muuta kuin OK ja tätä kaikkea muuta kohti ollaan nytkin vahvasti menossa.

21

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • BSHunterR

      Aloituksessa on yhtä paljon selväjärkisyyttä kuin siinä jos väittää maapalloa pannukakuksi tai kuuta emmentaliksi

      • Sosiaalihenkilö

        Ahaa!
        Luulet maapalloo pannukakuksi!
        Ja kuuta emmentaaliksi!
        Lausumasi mukaan sinun täytyy olla hyvin köyhä ja nälkäinen.
        Suosittelen hakemaan sossusta ruokakuponkeja ja kannatta myös hakea Hurstin ruokakasseja, niin selviät nälästäsi ja paranet.


    • BSHunterR

      Yksinkertaistettu selitys rokotteen toiminnasta. Rokotteessa elimistölle esitetään kuoletettu tai heikennetty taudinaiheuttaja, joka näyttää ulkopinnaltaan samanlaiselta kuin oikea tauti. Immuunijärjestelmä havaitsee tämän "taudin", käy hyökkäykseen ja kukistaa vieraan mikrobin samalla tavalla, kuin se torjuisi vaikka maahan kaatuessa saadusta verinaarmusta sisään päässeet pöpöt. Immuunijärjestelmä toimii niin, että kun se on kerran törmännyt johonkin vieraaseen mikrobiin, se jää muistiin ja seuraavalla kerralla kun elimistö kohtaa kyseisen mikrobin, se on valmis tuhoamaan sen ennen kuin tauti ehtii puhjeta.

      Immuunijärjestelmä mekanismeineen pysyy aivan samanlaisena, eikä muutu tässä tapahtumassa mitenkään.

      • dynaaminen_muodonmuutos

        Liiankin hyvin elimistö tuntuu muistavan nämä tieteelliset täsmäiskut, ja vieläpä parhaan kykynsä mukaan liioittelee muistamaansa sillä seurauksella, että tuon turvin saa sitten mahdollisuuden hyökkäillä minne sattuu.

        Immuunijärjestelmä toimii dynaamisesti. Ainoastaan lääketiede on tietyiltä osin jämähtänyt paikoilleen ja siksi se ei soisi muunkaan tässä maailmassa muuttuvan. Erityisesti tieteessä pitäisi olla tarkkana, keskittyä olennaiseen, ja skeptikkojenkin pikku hiljaa jättäytyä noista tyhjänpäiväisistä pannukakku-juusto-tason kevennyksistään.


      • Bröbröbröö
        dynaaminen_muodonmuutos kirjoitti:

        Liiankin hyvin elimistö tuntuu muistavan nämä tieteelliset täsmäiskut, ja vieläpä parhaan kykynsä mukaan liioittelee muistamaansa sillä seurauksella, että tuon turvin saa sitten mahdollisuuden hyökkäillä minne sattuu.

        Immuunijärjestelmä toimii dynaamisesti. Ainoastaan lääketiede on tietyiltä osin jämähtänyt paikoilleen ja siksi se ei soisi muunkaan tässä maailmassa muuttuvan. Erityisesti tieteessä pitäisi olla tarkkana, keskittyä olennaiseen, ja skeptikkojenkin pikku hiljaa jättäytyä noista tyhjänpäiväisistä pannukakku-juusto-tason kevennyksistään.

        Ruttomyönteiset luulee ymmärtävänsä jotain tieteestä - nämä internettohtorit...


      • rokottamaton
        Bröbröbröö kirjoitti:

        Ruttomyönteiset luulee ymmärtävänsä jotain tieteestä - nämä internettohtorit...

        Ilmeisesti olet saanut todella vaarallisen rokotteen.


      • Rokotemyönteinen
        Bröbröbröö kirjoitti:

        Ruttomyönteiset luulee ymmärtävänsä jotain tieteestä - nämä internettohtorit...

        Onneksi rutto saatiin pysäytetyksi rokotteilla!


    • Kerro

      Mitä on saatu aloitetetuksi rokotteilla?

      • rallikuski

        Kaikki taudit lisääntyy vauhdilla.


    • mieron_tielle_eksyneet

      Mikael Gabrielista oli juttu Hesarin Kuukaisiliitteessä. Kaiken muun ohella räppärin kerrottiin opiskelleen Malmin liiketalousopistossa ja muiden opiskelijoiden kanssa jonottaneen siellä jotain, joka sitten osoittautui surullisen kuuluisaksi Pandemrix-rokotteeksi. Kun Sohlman vaati tarkempia selvityksiä opiskelijoille tyrkytetylle rokotteelle, niitä ei kyetty antamaan. Rokotejupakan lopputuloksena tämä sitten erosi koulusta. Nyt nettipalstojen rokotemyönteiset ovat olleet kauhuissaan tästä räppärin osoittamasta rokotevastaisuudesta. Pandemrixin negatiivisista seurauksistakin rokotemyönteisyys näyttää vain kasvaneen ja rokotteiden puolustajat vetävätkin toistuvasti herneen nenäänsä, jos aihetta edes sivutaan.

      Lukuisissa opinahjoissa nuoret edelleenkin jonottavat jotain, mistä heille ei suostuta kertomaan mitä, ja jos he erehtyvät epäilemään tai jopa kieltäytymään, syytöksiä rokotevastaisuudesta alkaa jo sinkoilla ympäriinsä.

      Rokokotteita on mahdollista kylvää suunnattomat määrät erilaisiin opinahjoihin, armeijan alokkaille ja työpaikoille, etenkin sairaaloihin ja hoivakoteihin. Jonoissa ei kysytä, että sopisiko tämä sinulle, vaan olettamus on, että tottakai sopii, tai joudut epämiellyttäviin tilanteisiin vastaamaan levittämästäsi rokotevastaisuudesta, jota julkisessa enempää kuin yksityisessäkään terveydenhoidossa ei tulla missään tapauksessa hyväksymään. Okei, vapaaehtoisuus tosin perustuu lakiin, mutta kun sitä eivät ketkään käytännössä noudata, niin kieltäytyessäsi näistä yleishyödyllisistä lääkeaineista joudut tarkkailtavaksi ja vastuuseen tekemisistäsi.

      Pandemrixistakin ainoat, jotka joutuivat perustelemaan lakiin pohjautuvaa oikeuttaan, olivat rokotteesta kieltäytyneet, ja heitä saa nyt vapaasti solvata vaarallisiksi rokotevastustajiksi. Tämä kansa on totisesti sairasta. Bisnesmaailman puurot ja vellit ovat sekoittaneet uskovien mielet. Mikähän olisi se rokote, joka näin vakavasta sairaudesta saisi vielä läpeensä mieron tielle erehtyneetkin tervehtymään.

      • BSHunterR

        Teiltä rokotevastaisilta jää aina kertomatta vähintään puolet totuudesta, mutta se johtunee siitä että ette yksinkertaisesti tiedä mistä puhutte.

        Sikainfluenssa itsessään aiheuttaa narkolepsiaa ja ilmeisesti vasta työn alla on selvitys siitä, kumpi aiheuttaa sitä todennököisemmin, rokote vai sikainfluenssa. Ilman rokotetta tautia olisi esiintynyt huomattavasti enemmän ja hyvin moni voisi olla sairastunut narkolepsiaan rokotteen sijasta sikainfluenssan takia.

        Sikainfluenssarokotteeseen vetoaminen silloin kun puhutaan pitkään käytössä olleista ja tunnetuista rokotteista ei ole järkevää.

        Jos vastuusta ja vastuunottamisesta puhutaan, niin minkälaisen vastuus rokotteiden vastustajat ovat kantaneet niistä ihmisistä, jotka ovat sairastuneet tai vammautuneet jätettyään rokotteet itseltään tai lapsiltaan pois teidän levittämienne väitteiden perusteella?

        Missä teidän vastuunne on, kun te sen vastuullisuuden perään niin huutelette?


      • massojen_taivas
        BSHunterR kirjoitti:

        Teiltä rokotevastaisilta jää aina kertomatta vähintään puolet totuudesta, mutta se johtunee siitä että ette yksinkertaisesti tiedä mistä puhutte.

        Sikainfluenssa itsessään aiheuttaa narkolepsiaa ja ilmeisesti vasta työn alla on selvitys siitä, kumpi aiheuttaa sitä todennököisemmin, rokote vai sikainfluenssa. Ilman rokotetta tautia olisi esiintynyt huomattavasti enemmän ja hyvin moni voisi olla sairastunut narkolepsiaan rokotteen sijasta sikainfluenssan takia.

        Sikainfluenssarokotteeseen vetoaminen silloin kun puhutaan pitkään käytössä olleista ja tunnetuista rokotteista ei ole järkevää.

        Jos vastuusta ja vastuunottamisesta puhutaan, niin minkälaisen vastuus rokotteiden vastustajat ovat kantaneet niistä ihmisistä, jotka ovat sairastuneet tai vammautuneet jätettyään rokotteet itseltään tai lapsiltaan pois teidän levittämienne väitteiden perusteella?

        Missä teidän vastuunne on, kun te sen vastuullisuuden perään niin huutelette?

        Rokotteiden haitoista puhuttaessa yksittäisiä rokotteita tuodaan esille, vaikka todellisuudessa kysymys on useiden rokotteiden pitkäaikaisesta ja asteittaisesta vuorovaikutuksesta, jonka missä tahansa vaiheessa rokotetun tasapaino voi lopullisesti murtua. Hätääntyneiden vanhempien havaintoja lapsen rokotteen jälkeisestä tilasta ei neuvoloissakaan kirjata lääkinnästä johtuvaksi, ja näin immuunivasteen yhä lisääntyvää häiriötä on lisärokottein mahdollista jatkaa. Rokotteiden virallinen jatkamisselitys on, että lapsi olisi vielä kurjemmassa kunnossa, ellei hänen immuunivastettaan jatkuvasti koulittaisi. Näin tieteellisesti halutaan uskoa. Tieteellinen usko on sallittua, ja jo vuosia tämä usko on ollut nousujohteinen.

        Narkolepsiaan sairastuneilla oli jo ikioma rokotteellinen pohjansa, jonka Pandemrix sittemmin saattoi tähän hyvin tunnettuun päätökseen. Muilla rokotetuilla piikitys johti toisentyyppiseen lopputulokseen, eikä välttämättä yhtään helpompaan. Kuinka monessa perheessä rokotteet ylipäänsä käyvät mielessä, kun nuori raivoaa, räjähtelee, eikä pysy millään keinoin kasassa. Rokotteiden jälkeistä ”narkolepsiaa” on monenlaista. Kuinka se nyt sikarokotteesta voisi johtua, kun samoja oireita on ollut jo tätä ennen ja taatusti jälkeenkin. Massoilla pelattaessa riskit ovat suuret, eikä yksilöllisyys reagointina edes käväise näiden ”vastuullisten” mielessä. Miksi pitäisikään, kun vastuuseen eivät joudu ketkään, rokotettiinpa niin tai näin, enemmän tai vähemmän. Pyhän kanssa ei leikitä. Siunata sitä kuuluu. Paha mieli epäilyistä vain tulee.

        Massaihmisilluusio on rokoteteollisuuden luoma irvikuva ihmislääkinnästä, eikä tuolla ole mitään todellisuuspohjaa. Tämä rapatessa roiskuu puolustus vielä pahentaa jo luotua harhaa. Massarokotteet massaihmisten massatulevaisuudelle. Rokoteteollisuuden lahja ihmiskunnan henkiinjäämiselle.


      • BSHunterR
        massojen_taivas kirjoitti:

        Rokotteiden haitoista puhuttaessa yksittäisiä rokotteita tuodaan esille, vaikka todellisuudessa kysymys on useiden rokotteiden pitkäaikaisesta ja asteittaisesta vuorovaikutuksesta, jonka missä tahansa vaiheessa rokotetun tasapaino voi lopullisesti murtua. Hätääntyneiden vanhempien havaintoja lapsen rokotteen jälkeisestä tilasta ei neuvoloissakaan kirjata lääkinnästä johtuvaksi, ja näin immuunivasteen yhä lisääntyvää häiriötä on lisärokottein mahdollista jatkaa. Rokotteiden virallinen jatkamisselitys on, että lapsi olisi vielä kurjemmassa kunnossa, ellei hänen immuunivastettaan jatkuvasti koulittaisi. Näin tieteellisesti halutaan uskoa. Tieteellinen usko on sallittua, ja jo vuosia tämä usko on ollut nousujohteinen.

        Narkolepsiaan sairastuneilla oli jo ikioma rokotteellinen pohjansa, jonka Pandemrix sittemmin saattoi tähän hyvin tunnettuun päätökseen. Muilla rokotetuilla piikitys johti toisentyyppiseen lopputulokseen, eikä välttämättä yhtään helpompaan. Kuinka monessa perheessä rokotteet ylipäänsä käyvät mielessä, kun nuori raivoaa, räjähtelee, eikä pysy millään keinoin kasassa. Rokotteiden jälkeistä ”narkolepsiaa” on monenlaista. Kuinka se nyt sikarokotteesta voisi johtua, kun samoja oireita on ollut jo tätä ennen ja taatusti jälkeenkin. Massoilla pelattaessa riskit ovat suuret, eikä yksilöllisyys reagointina edes käväise näiden ”vastuullisten” mielessä. Miksi pitäisikään, kun vastuuseen eivät joudu ketkään, rokotettiinpa niin tai näin, enemmän tai vähemmän. Pyhän kanssa ei leikitä. Siunata sitä kuuluu. Paha mieli epäilyistä vain tulee.

        Massaihmisilluusio on rokoteteollisuuden luoma irvikuva ihmislääkinnästä, eikä tuolla ole mitään todellisuuspohjaa. Tämä rapatessa roiskuu puolustus vielä pahentaa jo luotua harhaa. Massarokotteet massaihmisten massatulevaisuudelle. Rokoteteollisuuden lahja ihmiskunnan henkiinjäämiselle.

        "todellisuudessa kysymys on useiden rokotteiden pitkäaikaisesta ja asteittaisesta vuorovaikutuksesta"

        En tiedä mistä keksit tätä hölynpölyä, mutta mitään näyttöä tällaisesta ei ole. Perusongelma tässä on se, että et ymmärrä miten rokotteet toimivat ja miksi ne eivät ole samanlaisia kuin lääkkeet.

        "Narkolepsiaan sairastuneilla oli jo ikioma rokotteellinen pohjansa, jonka Pandemrix sittemmin saattoi tähän hyvin tunnettuun päätökseen."

        Se on jo hyvin pitkälti selvitetty, mikä narkolepsian joillekin harvoille aiheutti, eikä siinä ollut aiemmilla rokotteilla mitään tekemistä. Jos vaivautuisit uskomustesi sijaan tutustumaan asiasta tehtyihin tutkimuksiin, oppisit samalla, että sikainfluenssa itsessäänkin voi aiheuttaa narkolepsiaa.

        "Lääkärit ovat aloittajan kanssa samaa mieltä:"

        Hytönen on internet-tietojen perusteella kielenkääntäjä ja vaihtoehtolääkitsijä. Kirjan rokotteiden vaaroista hän kirjoitti yhdessä erään tähdistäennustaja-fengshui konsultin kanssa. Jonkinlainen, edes vähäisin lähdekriittisyys olisi siis hyvästä, ennen kuin levittelet kaikkea soopaa.


    • Anispeura

      ROKOTTEET. TAPPAA. AIVAN. VARMASTI.

    • Arska-Tero
      • Öh-köh

        Kuinka monta tyttölasta hpv-rokotteet ovat jo vahingoittaneet?
        Nyt keksitään poikalapsille vastaavaa myrkytystä.
        Itse otan niitä influenssa rokotteita joka syksy jännityksellä
        kuin pelaisin venäläistä rulettia.


    • Nostoesiin

      Ettei tärkeä asia unohtuisi.

      • Turva-Kassu

        Onkin tärkeää ymmärtää, että aloituksessa on yhtä paljon järkeä kuin väittää Kuuta juustoksi ja Maata litteäksi.

        --
        signature XJSjNF


      • Sosiaalihenkilö
        Turva-Kassu kirjoitti:

        Onkin tärkeää ymmärtää, että aloituksessa on yhtä paljon järkeä kuin väittää Kuuta juustoksi ja Maata litteäksi.

        --
        signature XJSjNF

        Ja siinä toinen nälkää näkevä köyhä rassukka:

        Luulet maapalloo pannukakuksi!
        Ja kuuta emmentaaliksi!
        Lausumasi mukaan sinun täytyy olla hyvin köyhä ja nälkäinen.
        Suosittelen hakemaan sossusta ruokakuponkeja ja kannatta myös hakea Hurstin ruokakasseja, niin selviät nälästäsi ja paranet.


      • Öh-köh
        Sosiaalihenkilö kirjoitti:

        Ja siinä toinen nälkää näkevä köyhä rassukka:

        Luulet maapalloo pannukakuksi!
        Ja kuuta emmentaaliksi!
        Lausumasi mukaan sinun täytyy olla hyvin köyhä ja nälkäinen.
        Suosittelen hakemaan sossusta ruokakuponkeja ja kannatta myös hakea Hurstin ruokakasseja, niin selviät nälästäsi ja paranet.

        ;-D Tosi hyvä juttu!


    • Yläjuoksu48600

      "Kyltyyri! Kyltyyri! Kyltyyri!"
      Tuo huuto on Suomessa syyri,
      Mut mikä se on se kyltyyri?
      Kas, siinäpä pulma on jyyri.

      Se on yhdelle ooppera-kyyri,
      taas toiselle Tukholma-tyyri,
      Duncan, Forssellin figyyri
      tai Parisin polityyri.

      Tuhatkarvainen on kyltyyri -
      se on Kiinassa Kiinaan myyri -
      mut Suomessa Suomen kyltyyri
      tuon kaiken on karrikatyyri.

      http://kaino.kotus.fi/korpus/klassikot/teksti/leino/leino_1912_tahtitarha.xml

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5209
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      127
      4686
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2986
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1747
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      109
      1735
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1730
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1633
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1571
    Aihe