Johaug ja Sundby molemmat kärynneet doupingista

Maastossahiihtoa

Noitten pitäis edes hiihtää tuolla. Sundby kilpailukielto todella naurettava 2kk ja kesällä.
Sama Johaug vain 18 kk. Kun kerran jäät kiinni kielto pitäisi olla elinikäinen.
Kun kerran käytät doupingia käytät sitä aina.

28

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tervaajahöyheniä

      On kyllä irvokasta katsella tuota Johaugia hymyilemässä tuolla pallilla.

      Yksi huijari siinä

    • Itäinen_kehitysmaa

      Nimenomaan ryss...t ovat douppareita.
      Ja lisäksi ryss...t ovat todistaneet oikeaksi väitteesi kerran douppari aina douppari

    • sauvakatkaise

      Saivatko eräissä lahden kisoissa kärynneet elinikäisen kilpailukiellon? Douppari kun on aina douppari!

      • Pulmunenpuhdas

        Norjalaiset EI KÄYTÄ DOUPINGIA. Norjalaisten ilmastossa ja ruokavaliossa vain on jotain mikä altistaa astmaan ja Johaugin huulirasva oli lääketehtaan syy. Oli niin huonosti merkitty ja täysi vahinko. Eikä Johaugille ollut siitä edes mitään hyötyä, peruslahjakas puhdas norjalainen. Ainoastaan Venäjä käyttää, myy, tutkii ja vielä pakottaa Itävallan, Eestin ja Kazakstanin urheilijat kokeilemaan. Pitäisi Venäjä sulkea kisoista moisen törkeyden takia. Tai koko jupakka on valeuutinen. Norja on huippumaa.


      • TurskaHaisee

        Niin onkin! Me täällä vuonoilla haistellaan toistemme pieruja, niin menee keuhkot tukkoon. Ja niellään mällejä. Jos ryssiä ei suljeta pois kisoista, niin tungen löylykauhan mun per***. Tack!


      • vittumikävitsi

        Se olikin ihan eri juttu kun suomalaiset käsrysivät. Oikeastaan sekin oli norjalaisten syy. Ja ikinä ei suomalaiset ennen sitä eikä sen jälkeen ole syöneet doupinkia.


      • EGIOR

        no ei saanut vaikka olisi pitänyt saada. Ihan sama käryääkö suomalainen tai mikänkä muunmaalainen elinikäinen kilpailu kielto välittömästi.


    • iirvo

      Minusta koko hiihtokilpailut vois lopettaa Aikuiset ihmiset siellä kuljailevat viikkotolkulla työaikana Kauhea kansantaloudellinen tappio

      • Älyä.kehiin

        Joo.
        Kalliiksi tulee kustantaa Suomen luuserit.
        Yksi k* sinen pronssimitali.
        On miljoonia kilohinta!
        Hyi helevat a.
        Samaan aikaan sotainvalidin kädet mätänee ns hoivayksikössä.


    • tarkkanäköinen

      Lähes kaikkien muiden maiden hiitäjät menevät mäet ylös kuin heinäsirkat, KAIKKI Suomalaiset kuin sontiaiset venkoilisivat. Suomalais hiihtäjän suksi ei pitänyt mäessä lainkaan joka potkulla lipsui. Kilpailun jälkeen kysyttiin , miten suksi toimei, "joo en mää ala sitä vielä analysoimaan,,,, täytyy nyt tutkia ". Jos asioita ei voida eikä USKALLETA suoraan sanoa , että suksi oli hemmetin huono, niin mitään parannusta ei tule. Sanottakoon vielä, ettei hiihtäjän taidot , tekniikka ja hapenottokyky kehity punttisalilla, KOKO valmennusjohto ,ja huoltoporukat täydelliseen syyniin ,,,,,, senkin mäkeä ylös lieraavat sontiaiset.

      • JosEtItseHiihdäKilpaa

        Tappiota tulee nimenomaan sen vuoksi, että salilla ei ole viihdytty tarpeeksi (ja onneton kalusto märkiin olosuhteisiin.

        Lue vaikkapa kirja POIKA, SINUSTA TULEE VIELÄ HIIHTÄJÄ (Mietaan sanat Kirvesniemelle) ja tutustu Keroreissu-laitteeseen.

        Jorma Mannisen mielestä hän epäonnistui Hartzan valmennuksessa siinä, että oli vain juoksuvalmentaja eikä osannut kiinnittää huomiota kestävyysvoiman kehittämiseen.


    • LuuleonSaamelainen

      Kyse on huippututkimuksesta. Ihmisen kykyjen pitää kasvaa.

      Toimet, joihin ihmistä ei voida käyttää, hoidetaan roboteilla.

    • kirves

      on kaukana hyvät ajat kun Suomi sain vähintään sen 8 mitalia

      • Niiinpä

        Nii, silloin taidettiin vetää vähän muutakin kuin ruisleipää


    • poliisitutkii

      Pitäisi lopettaa tällaiset hiihtokisat.

      Koska doping on tosiasia, niin lopettaa pitäisi kaikki yksilösuorituslajit. Urheilussa sallittaisiin vain joukkuelajit ja lajit joissa ei ole suoraan kysymys liikuntasuorituksesta, esim. shakki.

      Konevoimalla suoritettavat lajit olisivat myös sallittuja.

      • HuojareitaKaikki

        Tiesitkö, että ennen tärkeää shakkimatsia pelaajalle tehdään melko tarkka tarkastus, ettei ole mitään laitteita, jolla hän voisi saada viestejä pelin aikana.

        Tutkitaan tietääkseni jopa kengät ,ettei niihin ole asennettu jotain värisevää laitetta tms.

        Kusettajia nimittäin on lajissa kuin lajissa.
        Valmentaja jos tarkkailee ottelua tv:n välityksellä ja käyttää tietokonetta siirtojen analysointiin/laskentaan.


      • Analyysia

        Tänään Hesarissa oli uutinen, jossa kerrottiin norjalaisen bridgepelaajan kärynneen dopingista. Maailmanlistan ykkönen ja testissä löytyi testosteronia ja naisille tarkoitettu hedelmällisyyslääkettä. Niitä tuskin saa huulirasvasta.
        https://www.hs.fi/urheilu/art-2000006020312.html


      • ErkkiErektio

        Ehkä hän käytti itselääkityksenä mieskunnon lisäämiseen, jotta pystyi tyydyttämään himokkaita bridge- ja bingosalien mummoja. hahaha


    • hiihtäjäkin

      Mika Myllylä sanoi kirjassaan,"Tulee aika jolloin hiihdon seuraajat tulee huomaamaan,että hiihdossa on kyse vain voitosta keinoja kaihtamatta."Lisäksi hän mainitsi,että vaikka kuinka olisi hyvät lahjat ja vaikka kuinka hyvin harjoittelisi,ei pääse hiihdossa arvokisa voittajaksi,vaan tarvitaan lääketiede avuksi.Toisen maailman sodan jälkeen ei yhtään arvokisa voittoa ole saavutettu ilman lääkkeitä.Silloin tuli kova aine metamfetamiini käyttöön.

      • Doping_vapaaksi

        Mika on niin peevelin oikeassa! Kuka uskoo,että esim. norskit on puhtaita? En ainakaan minä! Miten on mahdollista,että noinkin pienestä kansasta löytyy noin paljon huippuhiihtäjiä...ja juoksijoita? Ei sitä selitä se,että norskit syntyy sukset jalassa. Se on vaan luotu illuusio,jota taotaan maailmalla ihmisten päähän. Ja siihen uskotaan. Ja tämä seefeldtin käry haisee. Järjestetty homma! Näytöstyyliin käräytettiin TAAS pieniä nimiä. Näytetään,että kontrolli pelaa. Samaan aikaan suurimmat roistot ja doopparit (=norskit) nappaa kultaa ja hopeaa joka helvetin matkalta. Ja olenpa huomannut sellaisen asian,että monella hyvin menestyneellä hiihtäjällä on jonkinmoinen yhteys Norjaan. Esimerkkejä: Jan Schmidtin äiti norjalainen, ampumahiihtäjä Fourcade oli naimisissa norjalaisen ampumahiihtäjänkanssa, Suomella oli Dalen valmentajan Lahden käryn jälkeen (Kuitunen ja Kyllönen hyvässä vedossa), ruotsalaiset saivat myös norjalaisen valmentajan ja tulokset parani, hiihtäjä Musgrave ainakin harjoittelee norjassa. Voittanut jopa norjan mestaruuden, lopuksi vasta kärynneillä itävaltalaisilla valmennustiimiin kuuluu norjalainen. Että joku yhteyshän näillä täytyy olla! Koko dopingkontrolli systeemi tulisi romuttaa,kun se ei kertakaikkiaan pelaa koko touhu. Jokainen,joka haluaa, pitäisi saada käyttää mömmöjä niin paljon kun haluaa. Silloin olisi kaikki samalla lähtöviivalla. Ja saisihan siitä sponsorituloja....Jotka varmasti olisi valtavia!


    • Rasvathuuleen

      Norja on ollut täynnä dopingia jo monta vuosikymmentä
      Doping johaug, doping Sundby.
      Näin se on edelleen

    • surkein-suomi-taas

      Suomen pronssi maksoi veronmaksajille 8,3 miljoonaa.(vain kisamatka) Olisiko sekin ollut syytä laittaa vanhusten hoitoon tai muuhun. Hurreillekkin hävittiin 6-0

    • hiihtäjäkin

      Niin selväähän on,että norskit,jota ovat myös kesälajeissa kärjessä,käyttää aineita.Mutta suomen tilanne on se,jonne pääsee ilman doupinkia,eli menestymättömyyden syy ei ole välineissä,vaan pitäisi ottaa samat aineet norskien kanssa käyttöön.

      • Puhuuvaan

        Vaikka saisivat samat aineet ei sittenkään. Makea elämä ja raha tehnyt tehtävänsä.


      • motivaatio-on-raha

        Syy on harjoittelu motivisaatiossa kaikki. Norjassa urheilijat saa palkan valtiolta ei tarvitse miettiä mistä saa perheelle elannon tai maksaa asuntolainaa saati sitten penniäkään ei tarvitse maksella hiihto ja muista urheiluleireistä. Ei taida yhtään 100% urheilijaa suomesta löytyä vaan joutuvat muutakin hommaa tekeen. Valtion pitäisi maksaa kaikki kulut niin johan tulisi meillekkin voittajia.
        Ja Norjalaiset kuittaa MM sekä Olympia mitalleista 40-100 000€ muuten.


      • söldfjaskd

        Pitäis vanhuksilta vähentää verorahoilla maksettuja hoitoja, että rouppaajilla olis enempi rahaa kuolata pururadoilla.


    • huijarikansa

      Itävallan valmentaja epäilee Johaugia. En miknäkään usko, että norjalainen tai kukaan muukaan kykenee irtoamaan yhteislähtöporukasta ilman täsmäliukuvoiteita. Sundby voitti, vaikka astmalääklkeen annostelu on kuulemma saatu kymmenkertaisesta sallituksi.

    • Juutubekysymys

      Kuka katsoo vuonna 2019?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1631
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1289
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1277
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe