Oireita Rogainesta ja Revivogenista - vinkkejä kaivataan

Harvapää44

Hei,

Pitkän pohdinnan jälkeen myönsin itselleni tarvitsevani lääkkellistä hoitoa androgeeniseen hiustenlähtöön. Lääkärin konsultaation jälkeen hommasin toiveikkaana Rogainen ja Spironolaktoni-reseptin .

Jo heti ensimmäisen kokeilun jälkeen pettymys oli valtaisa. Muutama minuutti Rogainen laiton jälkeen kielessä ja kitalaessa alkoi pistelevä tunne joka jatkui noin 20 min. Mitään varsinaista turpoamista ei tapahtunut, mutta pelästyin tästä kuitenkin.

Lueskelin eri vaihtoehdoista, ja toiveekkaana tilasin Revivogen-hoitonestettä. Tästä yllättäen reaktio oli aivan sama kuin Rogainesta. Mistään en löytänyt tietoa että Revivogen aiheuttaisi tällaisia sivuoireita, eikä vastaavia kokemuksia googlettamalla löytynyt. Yhteinen tekijä näille kahdelle taitaa olla alkoholi.

Onko kenelläkään ollut vastaavaa tilannetta? Pystyisikö tähän jotenkin vaikuttamaan? Voisiko tämä olla ohimenevä oire jos tuotteiden käyttöä uskaltaisi muuten jatkaa.. Vai onko parempi lopettaa tähän ennen kuin vielä pahempia oireita menee.

Spironolaktonia kokeilin yhden 25 mg:n tabletin, ja sain siitäkin ihan omituisen "aivosumun" koko päiväksi. Aiemmin en ole koskaan saanut lääkkeistä sivuoireita, ja tämä tuntuu jo uskomattoman huonolta tuurilta ja pettymys on valtaisa.

Onko vinkkejä mitä voisin seuraavaksi laittaa kokeiluun? Onko anti-dht shampoista pelkästään käytettynä mitään apua? Nisimin hoitoneste ei taida sisältää alkoholia.

Kaikki vinkit otetaan vastaan dht:n vastaiseen taisteluun. Vaikka uutta hiusta ei enää saisikaan kasvatettua, haluaisin kovasti pitää kiinni jäljellä olevista.

Kiitos,
T. Nainen 44v.

6

140

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yhteisvaikutukset

      Jos jostain tuotteesta/lääkkeestä tulee selvästi ärsytystä tai huono olo tms. niin ei kyllä kannata hakata päätä seinään. Erilaiset yhteiskäytöt kannattaa aloittaa varovasti kun yhteisvaikutuksia ei aina tiedä. Mainitsemistasi tuotteista Rogaine, eli minoksidiilin tiedetään ärsyttävän ja kuivattavan päänahkaa monilla. Itselläni jatkuva minoksidiilin käyttö aiheuttaa järkyttävän kutinan päänahassa ja punoituksen, Revivogen on pehmeämpi luonnon tuote mutta kaikki tuotteethan voivat aiheuttaa allergisia reaktioita. Pistely kitalaessa kuulostaa harvinaiselta. Spironolaktonista en tiedä mieshenkilönä, mutta miehille tarkoitettu finasteridi voi aiheuttaa myös "aivosumua", tämä tunnetaan finasteridin sivuvaikutuksena. Kokeilitko pelkästään Revivogenia? Pieniä määriä aluksi?

      • HyvinMeneeSilti

        Taidan olla onnekas.

        Olen käyttänyt minoksidiliä nyt puolitoista vuotta ja ei mitään ongelmia. Päälaelle ilmestynyt kalju on kadonnut kokonaan ja tukka on tuuhea.


    • Minoksidiil

      Rogaine eli minoksidiili vaikuttavana aineena ei auta dihydrotestosteroniin joka on yleisin pysyvän hiustenlähdön aiheuttaja. Minoksidiili saattaa hiukset petolliseen pitkittyvään kasvuvaiheeseen, joillakin uusia hiuksia tulee ja hiustenlähtö saattaa loppua. Eli tilanne voi näyttää hyvältä. MUTTA kun pitkäaikainen minoksidiilin käyttö lopetetaan, alkaa todellinen romahdus. Hiustenlähtö voi kiihtyä ja taustalla tuhoja tehneen DHT:n vaikutukset pääsevät jylläämään kunnolla. Minoksidiili oli alunperin verenpainelääke, se alentaa verenpainetta ja päänahassa laajentaa hiussuonia, hiuksia kasvattavien vaikutuksiensa puolesta se on rekisteröity lääkkeeksi hiustenlähtöön. Kannattaisi kuitenkin hoitaa hiuksia pitkällä tähtäimellä ja pyrkiä myös vähentämään DHT:n määrää johon taas Revivogen vaikuttaa paikallisesti päänahassa. Itsellä Revivogen on pitkäaikaisessa käytössä ollut vuosia hyvillä tuloksilla. Myös muita tuotteita ja rukavalion voi yhdistää.

      • Avunsaanut

        Toningstiili!
        Luonnonlääke, jota saa kasvista, jonka latinankielinen nimi on Anstodiumin toningstil.
        Suomessa kasvaa rehevällä sekametsäalueella.
        Kuuluu sarjakukkaisten heimoon.
        Juurakko, josta ainetta uutetaan, on hennon kellahtava.
        Estää todella tehokkaasti hiustenlähtöä!
        Kokeilkaa, ette pety!


      • eilöydymitään
        Avunsaanut kirjoitti:

        Toningstiili!
        Luonnonlääke, jota saa kasvista, jonka latinankielinen nimi on Anstodiumin toningstil.
        Suomessa kasvaa rehevällä sekametsäalueella.
        Kuuluu sarjakukkaisten heimoon.
        Juurakko, josta ainetta uutetaan, on hennon kellahtava.
        Estää todella tehokkaasti hiustenlähtöä!
        Kokeilkaa, ette pety!

        Ei löydy mitään ainakaan noilla nimillä Googlesta?? Monilla kasveilla voi olla anti-androgeenisia ominaisuuksia ja samoin esim. pellavansiemenöljykin kuuluu näihin. Ei kannata heti juosta jonkun uuden perässä, ainoastaan tietyillä kasveilla on historia esim. DHT:n estämisessä, sahapalmu on paras esimerkki tässä.


    • Karppaq

      Minulla rogaine aiheutti painonnousua tai en ainakaan mitään muuta keksinyt mistä johtuisi. Sama ruokavalio ja jopa enemmän urheilua ja paino vaan nousee. Kuuden kuukauden käytön jälkeen naamaan ja päänahkaan iski tulehdus joka kuivaa tti ihon aivan järkyttävän näköiseksi. Lopetin käytön viikko sitten ja lärvi on jo normaali.
      Nyt mielenkiinnolla seuraan miten painon kanssa käy.
      Siis toisiin aineisiin tai sitten vaan ajellaan pää lyhyeksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1709
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1634
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1478
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1472
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1370
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      16
      1325
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      87
      1304
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      18
      1186
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe