Onneksi olkoon kaikki köyhät äänestäkää taas kokoomusta.

ALUCARD

no kun vaalit tulee löytää suomalainen paska ojassa kaulaansa myöten seisova köyhä sisäisen sankarinsa ja koti ,uskonto ja isänmaa paska skeida sloganit. se on semmoinen juttu , että jos haluatte olojenne kurjistuvan ja eriarvoisuuden ja tulo kuilun kasvavan niin äänestäkää tätä meidän nyky oikeistoa kokoomusta ja keskustaa ,,,.niin sitä saatte mitä tilaatte. voipi taas tulla rikkaille iso veroale kuten sen nyt varmaan orpokin selittää se on kaikille hyväksi. mitä? no tämä sote varmaan rahoitetaan köyhiltä leikkaamalla ja eläkkeistä. kehutaan nyt mitä tämä Sipilän paska hallitus sai aikaan työllisyys kasvoi tuli kiky aktiivi malli talous kasvoi .....mutta kuka maksoi sen mm. minä perkele kolmeen vuoteen tulojen nousu minimaallinen ei noussut neljäntenäkään. esim. jos pieni päiväraha, eläke tai muu tulo jolla ei kerta kaikkiaan tule toimeen onko se se se sosiaalinen siirto mene soskuun nöyrytettäväksi ja kerjäämään sitä mikä kuuluisi vähintään kaikille. EIkö sitä ELÄKETTÄ Voisi maksaa Vittuilemati ,että se riittää elämiseen ilman armopaloja kerjäämällä, ei ihme ,että moni Tässä SUOMESSA päättää elämänsä oman käden kautta. PERKELE. TRASTUI VITTU PÄÄT. EI KOMUNISTI VAPAA OMILLA AIVOILLA AJATTELIJA. (NYT SITÄ PASKAA TULEE TAKAISIN KOKO TUUTIN TÄYDELTÄ. KIITOS.)

19

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Aanestasinakin

   Minullakin kokoomus on aina listan viimeinen puolue. Siksi en äänestä sitä enkä luultavasti äänestä koskaan.

   Tänä vuonna vaaleissa ehdokkaiden esittelyt ja vaalikonevastaukset luettuani ääneni saanee vasemmistoliiton ehdokas.

   Miksi? Siksi että koen Suomen tasavertaisemmaksi yhteiskunnaksi jos Suomessa siirryttäisiin vastikkeettomaan perustuloon, joka mahdollistaisi yrittäjyyden, opiskelun ja työnteon itsensä kehittämisen ja vapaaehtoistyön sekä palkkatyön kautta.

   Nykyinen järjestelmä työttömyyskorvauksella/toimeentulotuella tai kansaneläkkeellä/työkyvyttömyys eläkkeellä on korvausta, jota maksetaan jotta suomalainen ei yrittäisi, opiskelisi tai voisi hyvin.

  • siksi_äänestän

   Rikkaat äänestävät köyhiä aktiivisemmin. Köyhät eivät suurella todennäköisyydellä äänestäisi porvaripuolueita, kuten esim. Kokoomusta.

   Köyhät jättävät usein äänestämättä. Muille puolueille vähemmän ääniä tarkoittaa parempaa tulosta porvaripuolueille. Jos jätät äänestämättä, tarkoittaa tämä juuri sitä että porvaripuolueet hyötyvät kun heitä äänestäneiden äänien painoarvo suurenee.

   • kokoomuslainen

    Kokoomus kiittää teitä kaikkia jotka jätätte äänestämättä. Iso kiitos teille tuestanne.


  • ÖkyRikas

   Kummallisinta tässä on se että puolue, joka ajaa Öky-Rikkaiden
   etuja, sillä on 18 % kannatus. Öky-Rikkaita Suomessa on vain
   noin 1,5 % kansasta. He omistavat yhtä paljon kuin muut Suomalaiset
   yhteensä.

   • tarveollaparempi

    Se on tämä valkokaulusköyhälitö ns. Nummisuutarin eskot kon eivät tahdo liivehinsä sopia .

    Täsut on nurin tyhjät kääntämällä ja kädet kyynärpäitämyöden rasvassa ja jos nyt ei ihan käytänössä,niin noiin kuvainnollisesti työntäyteiset kädet ja velka painaa. Jollei velka nii toimeentulon vaikeus ,mut herraks ittes luetaa ja mielummin viel muita isommaks,joten kyl se on rikasta äänetettävä rutiköyhänki jot edes vaalipäivänä voi tuntee ittensä vähän paremmaks vai se sit tarkottas et maksajaks joutuu tulonsiirrois ,mut mitä siitä kerrankos se kirpasee. Se Suomalaisella kova toi ottaluu .


  • 852369

   Olet oikeassa. Jotain on tapahtunut, vaan mitä? 10v sitten kaveri voitti 1 milj lotossa ja ajeli ainoana BMW 5X: llä tällä kylällä. Nyt kaupan parkkipaikalla saa laskea onko niitä10 vai montako?

   • velkaa-velkaa-velkaa

    Se että joka toinen ajaa rahoitusyhtiön omistamalla "premium" autolla ei todista mitään.


   • tyhmää...porukkaa
    velkaa-velkaa-velkaa kirjoitti:

    Se että joka toinen ajaa rahoitusyhtiön omistamalla "premium" autolla ei todista mitään.

    Todistaa se sen, että ihmiset ovat tyhmiä, kun hankkivat velkarahalla auton, joka menettää arvonsa valtavasti joka vuosi.


  • työläiskokkareita

   Pitää katsoa niiden pemareiden vuosimallit ja niiden myyntiarvo, joka lienee kymppitonni. Moni suomi-juntti hankkii vanhan saksankoslan ja luulee olevansa "menestynyt. Ihan tavallisia duunareita mies tehtaalla ja muija lähihoitaja, ellei peräti sairaanhoitaja ja kun on se kymmenen vuotta vanha pemari niin "päätellään", että mehän ollannkin Kokoomuslaisia. Kokoomuksen puoluetoimistolla naureskellaan tällaiselle. Oikein kataiskorvatkin ja kaikki...

   • mikäsiikueivoiolomaittes

    Joo se o toine toi automaailma jos toi Suomi menttaliteetti näyttää paremmuttaa näkyy, vaik ois kui velkane ,ni kosla pitää ola parempi ku naapuril jot olis itteki niiku hyväosasempi.

    Mut tos suhtees ku toi käytettyje tuonti vapautu,ni Mersuje tuonti lisäänty. Ny nuorisol on mukavii 190 mersui leikkikaluina ,noitii vanhempii pari tonni koslii ja netti täynnä satoi tuhansii ajettui mersui jokka on umpi puhki. Lopputulos oli se et rikkaat ei voi ostaa enää Mersui ku monel duunaril on kakkos auton sellane ja niide juur korti saanee jälkipolvet kartuttaa ajokokemust alkuus niil.


  • 321123321123321

   Reikään ei ole vielä lykitty tarpeeksi syvälle, katsotaan seuraavalla vuosikmmenellä kuin syvällä mennään.

  • palkansaajat

   Ny ku vaalit on tulos ja nämä täällä mainitut Keskusta ja kokoomus ryhtyivät hallituksessa ollessaan työmarkkina osapuoliksi päättämään työnantajan ja työntekijöiden asioista ,niin kysykää jos ne mainostavat olevansa työntekijän asialla ,että millaisia veron alennuksia nämä työmarkkina neuvotteluissa palkansaaja taholle kaavailevat /tulevat tekemään työmarkkina neuvotteluissa.

   Nämä on kyl nii härskei et niilt saattaa odottaa iha mitä tahansa.

  • gallupkuraa

   + vihreilä on kumi puhjennut, helmikuussa ne kasvoivat vielä nopeasti mutta nyt meni reilusti takapakkia kun jengi alkaa oikeesti käsittää ettei maailma pelastu lentoverolla ja vegaaniruoalla

   + sekoomus on aivan vapaassa pudotuksessa, helmi- ja maaliskuun yhteispudotus -3,3%. Jengi tajuaa että sekoomus haluaa kaikki vanhukset esperi care saattohoitoon ja että jos Orposta tulisi PM hän ottaisi kaveriksi SIpilän VMM:ksi

   + Maalaisliiton arvopohja on aivan hukassa. Sipilä lienee Suomen vihatuin poliitikko ja edustaa vain itseään (ja lahkolaisiaan). Pienviljelijät ovat kärsineet Sipilän aikana perusteellisesti. Helmi ja maaliskuun yhteispudotus -2,0% ja pudotus kiihtynee kun teki vaalitemput (hallituksen kaataminen)

   + demarit saivat vaaliapua siitä kun Rinne oli sairaslomalla ja tulipunainen Sanna Marin ymmärsi olla sanomatta juuri mitään ja hymyili vaan nätisti. Käytännössä kun mennään vaaliväittelyihin tulee Rinne-efekti taas esille ja kannatus rapautuu

   Summa summarum: PS on käytännössä mennyt jo Virheiden ohitse ja on maalaisliiton rinnalla sekä tappituntumalla sekoomukseen. Lisäksi demarit tulevat putoamaan kun jengi tulee järkiinsä eikä halua suomeen himoverotusta eikä PIIP ulkomailta. Mitä demarit haluavat.

  • törkeää
   • näin_maailma_pyörii

    Oman ja kaverin etuja ajetaan. Köhyät kyykkyyn.


  • kukaköyhänasialla

   Köyhän asialla ei ole suraan kuin vasemmistolaiset jos puolue ohjelmia katsoo.Ps tunnistaa työläisen veroituksen kevennyksen tarpeen ja SDP ohjelmassa puhutaan ympäripyöreitä.Eivät ota kunnolla kantaa juuri mihinkään. KD on selkeä kannaotto perusturvaan ja työnteon kannattavuuteen joten selkeä kannaotto heikommassa asemassa olevien osaan on.Tiettävästi eduskunta politiikassa ovat asettuneet Kokoomuksen taaakse aivan kuten yleisesti politiikassa Rkp:kin ,joten luvalla sanoen vähiin jää köyhän asemalla olevien puolto ja työmiehen asialla oleminen,sillä työläiset ovat niitä jotka tuot a sosiaalista turvaa tarvitsevat töiden mennessä.Työpaikka alla ei työmies turvaa tarvitse se tulee tilin muodossa. Asian ajo keskittyy tuolloin työsuhde etujen hoitamiseen ja palkan saajien etujen valvomiseen jonka suorittaa ammattiliitot ei poliittiset järjestöt .Välillisesti veropolitiikalla toki ohjataan veroitusta jolloin verokohdistukset voidaan tehdä työläisiin tai köyhiin kuten tällä vaalikaudella tai tasaisesti maksukyvyn kautta. Tosiasia on kuitenkin että kattavastai työväestön asialla olevat puolueet on käyneet vähiin.Selkeimmin työväestön etua poliittisella saralla ajaa nykyisin Vasemmistoliitto.

   https://vasemmisto.fi/eduskuntavaaliohjelma-2019/

   https://sfp.fi/fi/politiikka/paatokset-ja-poliittiset-ohjelmat/eduskuntavaaliohjelma-2019/

   https://www.vihreat.fi/vihrea-politiikka/ohjelmat/vihreiden-poliittinen-tavoiteohjelma-2019-2023

   https://sdp.fi/fi/eduskuntavaalit/?gclid=EAIaIQobChMIlMv78aSM4QIVD-aaCh1xDg9hEAAYASAAEgKQbfD_BwE

   https://www.perussuomalaiset.fi/wp-content/uploads/2019/02/Eduskuntavaaliohjelma-2019.pdf

   https://www.kd.fi/politiikka/eduskuntavaalit/

  • 738367

   Jos raaskin ostaa vaalipäivänä bussilipun, niin taidanpa matkustaa äänestämään Kokoomusta. Se on vain niin hupaisaa, miten paljon Kokoomukselle menevä ääni harmittaa sekopäitä :-D

  • 849478

   Soita veikkonen kokoomuksen puoluetoimistoon ja pyydä sieltä kyyti
   vaalipaikalle, kyllä ne sentään menokyydin sellaiselle sekopäälle joka
   heitä äänestää, antavat. Kävellä lippaset sitten tyytyväisenä takaisin.

  • SiksiUurnille

   Nimimerkki, kukaköyhänasialla,
   Ei ole vasuritkaan nykyään enää köyhän asialla vaikka luettelemistasi puolueista ehkä eniten. Mutta vasureiden sivulla lukee ihan selkeästi että maahanmuuttajat tervetulleita ja haluavat globalisoitumista ja Andersson ilmaissut selkeästi että haluaa ruokaan verotusta lisää hiilijalanjäljen mukaan ja että muutenkin kulutuksesta pitäisi enemmän verottaa. Että kuulemma vaikka suutari olisi sitten vähän halvempi. :)) :))

   Puolueista selkeästi eniten KÖYHÄN asialla on 7 tähden liike! Mutta sitähän ei saa mainostaa...
   7 tähden liikkeen puolueen teemat:

   Suomen itsenäisyyden puolustaminen vastustamalla hallitsematonta globalisaatiota ja Euroopan ylikansallista yhdentymistä.

   Suomen puolueettomuuden puolustaminen vastustamalla sotilaallista liittoutumista sekä suoran Nato-jäsenyyden kautta että kehittämällä Euroopan unionia sotilasliitoksi.

   Hallittu maahanmuutto- ja siirtolaisuuspolitiikka.

   Köyhyyden poistaminen ja tasa-arvon toteuttaminen.

   Maaseudun ja maakuntien elinvoiman ja suurkaupunkien asukkaiden hyvinvoinnin edistäminen vastustamalla keskittävää metropolipolitiikkaa.

   Tähtiliikkeellä on kolme ohjelmaa: Ulko-, turvallisuus- ja Eurooppa-poliittinen ohjelma, maahanmuuttopoliittinen ohjelma ja aluepoliittinen ohjelma.

   Sosiaaliturvaan esityksiä:

   Takuueläkettä korotettava ja perusturvaa parannettava ja yhtenäistettävä.

   Työttömien aktivointiin liittyvästä työttömyysturvan leikkurista on luovuttava.

   Lapsilisiä korotettava.

   Kotihoidontukea on maksettava kolmeen vuoteen asti ja sen tasoa korotettava.

   Toisen asteen oppimateriaaleista maksuttomia.

   Ylivelkaantuneet vapautettava taakastaan.

   Asumistuen kustannukset jaetaan niin, että puolet kuntien ja kaupunkien maksettaviksi. Hillitsisi asumiskustannusten nousua. Tästä tulisi valtiontalouteen miljardin säästö.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Voi ei! Rita Niemi-Manninen avautuu Donna-tyttärestään: "Viime yönä ei sitten nukuttu juurikaan..."

   Niemi-Mannisen perheessä on juhlittu hulppeasti Donnan 2-vuotissynttäreitä prinsessa-teemalla. Mutta iän karttuessa joistain asioista pitää myös luopu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   5534
  2. Että osaa olla Suomalaisella mansikalla kova hiilijalanjälki

   kun poimijat lennätetään tänne kymmenillä matkustajakoneilla ja sitten aikanaan takaisin. En osta kotimaista mansikkaa enää koskaan. Sen verran luonn
   Maailman menoa
   397
   4306
  3. Stefu ja 56v. perhetuttu

   56v. perhetuttu veti pidemmän korren 💓Soffa jäi nuolemaan näppejään.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   1682
  4. Sofian huumeyhteydet. Taas uusi!

   Sofialla niitä riittää huumeyhteyksiä. Huomasin että hänhän on parasta kaveria FBI:n operaatiossa kiinni jääneen Jarnon vaimon Jennan kanssa. Jarno ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   1218
  Aihe