Tiedän ketä äänestan.

ApuaEläimille

Suurin osa ihmisistä käyttää eläinkunnan tuotteita, mutta ei arvosta eläintä. Kannattaa miettiä, mitä kaikkea jäämme paitsi, jos ei olisi esim. kananmunia, maitoa, lihaa.

Joka päivä tapahtuu ikävä kyllä eläinten kaltoinkohtelua. Eläin antaa ihmiselle kaiken, mutta ihminen ei tyhmyydessään osaa arvostaa eläintä.

Mielestäni tarvitsemme puolueen, joka ajaa eläinten etuja. Äänestän ilman muuta Eläinoikeuspuoluetta.

15

<50

  Vastaukset

  • Minäkin harkitsen tämän puolueen äänestämistä ihan siksi, että eläinten kohtelu saadaan paremmin esiin.

  • Nappi otsaan, teuraaksi ja valmistus ruuaksi. Haluatko filmin jalostusprosessista?

  • Niin selvähän se on että eläimille pitää heti saada äänioikeudet. Ja ihmiset pois suomesta. Joo.

  • Äänestäsin puoluetta, MUTTA se on samanlainen matujen pyllynnuolijoiden suvakkipuolue, kuin vihreät, jolloin käytännössä eläinten asiat jäävät taka-alalle.

   • Niin. Eläinten suojelijat ovat vain lisäkannatuksen hakua noille, . Todellinen eläinsuojelu on puolueetonta riippumatta muista poliittisista virtauksista. Eläinsuojelijoilla on tietysti myös muista asioista omat näkemyksensä.


  • Kokevatko he sen vähän niin kuin samaksi asiaksi?

  • Eläintä tai jopa osaa siitä voi arvostaa kunhan suola, mausteet ja kypsyysaste ovat kohdallaan. Se on todellista arvostamista.

   • Miksi täällä puhutaan vain tuotantoeläinten kaltoinkohteluista, vaikka lemmikkejä kohdellaan tosi huonosti. Lemmikkien kaltoinkohtelu on lisääntynyt huomattavasti ja lemmikkejä kohdellaan huonommin kuin tuotantoeläimiä. Suurin osa tuotantoeläimistä saa todi hyvää hoitoa ja siten kasvavat ja tuottavat hyvin hoitajilleen.


   • Hyväähoitoa kirjoitti:

    Miksi täällä puhutaan vain tuotantoeläinten kaltoinkohteluista, vaikka lemmikkejä kohdellaan tosi huonosti. Lemmikkien kaltoinkohtelu on lisääntynyt huomattavasti ja lemmikkejä kohdellaan huonommin kuin tuotantoeläimiä. Suurin osa tuotantoeläimistä saa todi hyvää hoitoa ja siten kasvavat ja tuottavat hyvin hoitajilleen.

    Mistä kumpuaa tuo tuotantoeläinten kaltoinkohtelu ajattelu, kun totuus on että tuotantoeläimillä on paremmat elinolot kuin monella ihmisellä. Omituinen ajattelumalli on myöskin se että eläin eläisi ikuisesti jos sitä ei teurastettaisi ja luonnossa ei ole kuolemaa kun sitä ei näe


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mistä kumpuaa tuo tuotantoeläinten kaltoinkohtelu ajattelu, kun totuus on että tuotantoeläimillä on paremmat elinolot kuin monella ihmisellä. Omituinen ajattelumalli on myöskin se että eläin eläisi ikuisesti jos sitä ei teurastettaisi ja luonnossa ei ole kuolemaa kun sitä ei näe

    Minulla on ollut koira ja kissa, siksi tämä puolue tuntuu hyvälle vaihtoehdolle.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Minulla on ollut koira ja kissa, siksi tämä puolue tuntuu hyvälle vaihtoehdolle.

    ite olen toiminut ja kasvattanut koiria yli 30 v, paimen rotua ja käynyt myös paimenessa koirien kanssa, koiria ollut jo yli 50 vuotta, pitänyt myös sijaiskotia koirille ja järjestänyt heille uudet hyvät kodit. Mutta lopetin nuo eläinsuojelu ym. muut hommat sen takia kun tämä politiikka alkaa myös pesiytyä niihin hommiin, anarkismia,ym viherpiiperrystä. Pidin ihan suomalaisille rotukoirille sijaiskotia monta vuotta. Niin en ole nähnyt vieläkään tähän päivään mennessä yhtään sellaista edes puoluetta joka pitäisi eläimistä huolta muuta kuin puhumalla. Tänä päivänkin on koirat elämässä, mutta sitä en hyväksy että koiria tuodaan ulkomailta tänne tauteja levittämään (rescue koiria) sitä en hyväksy nyt, enkä koskaan!! Meillä on myös suomessa paljon koiria pelastettavana!


  • Jep ei tämä puolue aja eläinoikeuksia ei muutakaan mikä viittaisi edes eläinten pitoon, vihreiden kannatus"puolue".

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   294
   11941
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   227
   7524