TV7 kaikkiin hoivakoteihin

iloinenantaja

Suomen hoivakoteihin ja saattohoitokoteihin on tavoitteena saada TV7 -kanava, jotta vanhukset ja parantumattomasti sairaat voivat katsoa hengellisiä ohjelmia halutessaan. Monet kaipaavat elämänsä viime vaiheessa vastauksia elämän ja kuoleman kysymyksiin. Tällä hetkellä käytännön hoitotyö on sitä, että asukkaat katsovat ikivanhoja suomalaisia elokuvia ajan kulukseen tai mitä nyt sattuu televisiosta tulemaan. Moni kaipaa kuitenkin myös hengen ravintoa, ehkä selkeyttä jumalasuhteeseensa, vastauksia siihen kysymykseen, mitä on kuoleman jälkeen. Hoitohenkilökunnalla ei myöskään ole valmiuksia sielunhoitoon, vaikka se on kyllä oppiaineena koulutuksessa.
Projektia voi tukea tänään ja huomenna

ILOISEN ANTAMISEN ILLASSA, ( myös muulloin) lahjoittamalla haluamansa rahasumman
puhelimella tai pankkisiirrolla.

www.tv7.fi/

50

155

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • vanhaukko

   Konjakkiryyppy tarvitseville iltaisin ja ruoaksi lihaa, voita, kermaa ja ruokajuomaksi punaviiniä. Sitä ihmiset tarvitsevat loppuajaksi, sen he ovat ansainneet. Ja jonkun, joka pitää kädestä, silittelee hiuksia ja puhuu mukavia.

   • iloinenantaja

    "Kirjoitettu on: 'Ei ihminen elä ainoastaan leivästä, vaan jokaisesta sanasta, joka Jumalan suusta lähtee'." (Matt.4:4). Hyvä ruoka, lähimmäisen rakkaus ja konjakkiryyppy eivät ole ristiriidassa Jumalan Sanan kanssa eikä kristillisen tv-kanavan kanssa. Ruumis tarvitsee ruokaa ja juomaa, sielu tarvitsee pelastuksen ja iankaikkisen elämän jonka vain Jumala voi antaa.


   • samaa mieltä, vaikka sitä punaviiniä, punaista maitoa, kermaa kahviin jne jne, loppuajalla saisivat tai he olisivat oikeutettuja siihen. MUTTA kun ei tapahtu valitettavasti niin, liian paljon nyt otsikoissa huonomaineisia tai huonon hoidon maineen saaneita hoivakoteja ja laitoksia. On epäinhimillistä, että sijoittajille merkkaa raha, ei ihmisarvoinen vanhuus, tai iäkäs ihminen ylipäänsä =(. =(


  • NCr43

   Toivottavasti mitään uskontoon liittyvää soopaa ei pakkosyötetä vanhuksille. Toisin sanoen jokainen katselkoon omassa huoneessaan televisiosta sellaisia satuja kuin haluaa, mutta yleisissä tiloissa ei soopaa esitetä.

   • ei.ohjelmia

    Niin, eikä kauniita ja rohkeitakaan, se vasta soopaa onkin. Myös ennustustv. jutut jotka ovat ulkolaisten rahastusta, niin nekin joutaa lopettaa. Kuinka moni niihin syöttää rahansa, kun moni kanava syöttää samanlaista ennustuseukkoa.
    Laihaksi käy tv. jos niikseen tulee.


  • vanhustyöntekijä

   Jos asukkaat osaston päiväsalissa pyytävät , että tv-kanava käännetään TV7 puolelle, ( tai jollekin muulle kanavalle) niin silloin se käännetään heidän toivomustensa mukaan. Hoitaja ei voi määrätä, mitä ohjelmia esim. vanhukset saavat katsoa.

  • Niinonasia

   Hyvää hengellistä ohjelmaa kyllä tarvittaisiin, mutta tv7 EI sellaista lähetä

   • vaihtoehtoja

    Onko sinulla jokin parempi vaihtoehto hengelliselle ohjelmalle hoivakoteihin?


  • Ettäs.kehtaatte

   Eiköhän suomalaisia vanhuksia ole jo riittävästi hyväksikäytetty ilman tv7:n ohjelmistoakin. Vanhuksia pitää ennemminkin SUOJELLA kaikilta hyväksikäyttäjiltä.

   Niin että ruinatkaa lahjoituksenne jostakin muualta, tai mieluiten hankkikaa rahanne eettisesti kestävillä tavoilla.

  • katsojatpäättävät

   Eiköhän nämä yksityiset hoitolaitokset, kuten Attendo ja Esperi ole riistäneet vanhuksiamme jo enemmän kuin tarpeeksi, rahat on viety ja hoito ollut ala-arvoista, kuten lehdistä ja tv-uutisista lemme lukeneet ja kuulleet. TV7 ei maksa vanhuksille mitään, se on ilmainen kanava katsoa, ohjelmaa tulee 24h/vrk, joten sitä voi katsoa vaikka keskellä yötä, jos uni ei tule. Ohjelma on suomenkielistä ja monipuolista, yövuorossa olevat hoitajatkin voivat katsoa yön hiljaisina hetkinä. Amen

  • TV7 sisältää paljon eksytystä eikä sitä pitäisi suosia mitenkään. Parasta olisi että saataisiin hoivakoteihin ääniraamatut joita voisi laittaa kuulumaan. Irtisanoudun eksyttävästä TV7 kanavasta täysin.

  • kuvajasana

   Puhe ja kuva yhdessä on tehokkaampi yhdistelmä kuin pelkän Raamatun lukemisen kuuntelu. On huomioitava, että laitoksissa asuvat vanhukset ovat tosi iäkkäitä ja monilla on huono kuulo, eivät he pysty niin sujuvasti kuuntelemaan kuin nuoremmat ihmiset.

  • Satusetiä

   Ei missään nimessä. Uskonnollisia huijareita on juuri näissä hihhulikanavissa. Siellä pyydetään rahaa, avustuksia, testamentteja ja pahimmat suihkukonetta evankelin julistamiseksi. Hyvin amerikkalaista mallia harrastaa TV7

  • KoijareitaRiittää

   Vanhainkodeissa on henkilökunnan toimesta perinteisesti osattu varoa perintöjen ja käteisvarojen perässä kulkevia koijareita. Niitä löytyy niin vanhusten sukulaisista, erilaista seurakunnista kuin täysin ulkopuolisistakin henkilöistä. Suuri osa Tv7:n sisällöstä kuuluu tähän samaan kategoriaan, ja siksi ehdoton EI tälle kanavalle.

   Piilotuote mitä näissä ohjelmissa tosiasiassa yritetään myydä, on "taivaspaikka". Kerrotaan suoraan tai ainakin vihjataan Jumalan palkitsevan lahjoituksen antajan ruhtinaallisesti. Kyseessä on selkeä petos, vaikka niistä ei sanktioita jaetakaan.

   • armostaolettepelastettu

    Henkilökunta hoivakodeissa koostuu hoitajista, eivätkä he hoida asiakkaan raha-asioita. Sen puolen hoitavat yleensä lapset tai jos lapsia ja omaisia ei ole, silloin on edunvalvoja se , joka hoitaa laskut ja muut raha-asiat.
    Hei, Luther on jo 500 vuotta sitten lopettanut anekaupan, joten mitään taivaspaikkoja ei ole myynnissä eikä rahalla ostettavissa, haloo!!! missä ajassa te oikein elätte, kun tuommosia väitteitä esitätte.
    Muuten Martti Lutherista tulee juuri nyt mielenkiintoinen dokumentti seiskalla!


   • MietippäUudestaan
    armostaolettepelastettu kirjoitti:

    Henkilökunta hoivakodeissa koostuu hoitajista, eivätkä he hoida asiakkaan raha-asioita. Sen puolen hoitavat yleensä lapset tai jos lapsia ja omaisia ei ole, silloin on edunvalvoja se , joka hoitaa laskut ja muut raha-asiat.
    Hei, Luther on jo 500 vuotta sitten lopettanut anekaupan, joten mitään taivaspaikkoja ei ole myynnissä eikä rahalla ostettavissa, haloo!!! missä ajassa te oikein elätte, kun tuommosia väitteitä esitätte.
    Muuten Martti Lutherista tulee juuri nyt mielenkiintoinen dokumentti seiskalla!

    Et ole sitten huomannut vai ymmärtänyt mitä rahalahjoitusten antajille luvataan vastineeksi? Kukaanhan ei anna latiakaan kenellekään, ellei odota saavansa siitä jossakin muodossa vähintään 100% hyvitystä. Se oletettu taivaspaikka on monella haaveiden ykkösenä.


   • siunattuvarmuus

    Raamattu lupaa: "Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut" Usko taas tulee kuulemisesta, Jumalan Sanan kuulemisesta. TV7 kertoo ihmisille Raamatusta, Jumalasta, Jeesuksesta ja Pyhästä Hengestä- On tärkeää kertoa ihmisille, että on olemassa taivas ja helvetti; kaikki haluavat päästä taivaaseen, mutta valitettavasti moni joutuu helvettiin, kun ei ole ottanut vastaan evankeliumia, vaikka sitä on tarjottu heille monta kertaa. Se taivaspaikkakin on siten myös oma valinta. Minulla on uskonvarmuus ja tiedän, että kuoltuani pääsen taivaaseen ja iankaikkiseen elämään. Kiitos TV7-kanavan, jonka kautta olen tullut uskoon. Amen


   • " On tärkeää kertoa ihmisille, että on olemassa taivas ja helvetti; kaikki haluavat päästä taivaaseen, mutta valitettavasti moni joutuu helvettiin, kun ei ole ottanut vastaan evankeliumia, vaikka sitä on tarjottu heille monta kertaa."

    Vaan entä jos ei ole... tai on, mutta vain ihmisten mielikuvituksien luomana ne paikat joukkoenergiana?

    Haluatko vihastuneen aaveen perääsi kummittelemaan kun kokee olonsa petetyksi?
    :)
    Tosin monella lie parempaakin tekemistä siinä vaiheessa... vaikka harkita että jatkaako uutta kierrosta seuraavassa inkarnaatiossa planeetallamme vai siirtyäkö siitä jonnekin muualle tutkimaan mitä on löydettävissä...


  • harhautusta

   En suosittele TV7ä vanhainkoteihin. Älkää uskoko TV7:n pomoja. He väittävät olevansa profeettoja, mutta ovat sudet lampaiden vaatteissa. Keksivät omasta päästä "ihmeellisiä ilmestyksiä" rahan ja kunnian toivossa. He manipuloivat hartaasti uskovia, johtavat harhaan monia. Tämä vastenmielinen touhu täytyy lopettaa. Jumala tuomitkoon! Uskon, että Suomen maasta löytyy muita niiden sijalle. Ei saisi tukea tätä harhautusta ja uskon kautta kristittyjen riistämistä.

   • tehkääparannus

    Varoitus teille, jotka herjaatte ja solvaatte tv7-kanavaa, tämä kristillinen tv on syntynyt Pyhän Hengen vaikutuksesta ja johdatuksesta. Ja Pyhän Hengen pilkkaa ei Jumala anna anteeksi kenellekään.


   • VaiEttäOikeinVaroitat
    tehkääparannus kirjoitti:

    Varoitus teille, jotka herjaatte ja solvaatte tv7-kanavaa, tämä kristillinen tv on syntynyt Pyhän Hengen vaikutuksesta ja johdatuksesta. Ja Pyhän Hengen pilkkaa ei Jumala anna anteeksi kenellekään.

    Ei kuule pelota, ei sitten pätkän vertaa. Eikä tässä kukaan ole mitään pilkannut, vanhuksien rahoja kinuavista koijareista tässä on varoitettu. TV7 -kanavalla niitä esiintyy enemmän kuin kaikilla muilla kanavilla yhteensä.

    Jos eräässä satukirjassa mainittu Pyhä Henki olisi olemassa muuallakin kuin mielikuvituksessa, niin tämä henki täräyttäisi salamalla jokaisen koijarin ahteriin. Seiskakanavan studiossa olisi hetken aikaa melkoinen ilotulitus :-)


   • kunnioitaJumalaa

    "Jos eräässä satukirjassa mainittu Pyhä Henki olisi olemassa muuallakin kuin mielikuvituksessa, niin tämä henki täräyttäisi salamalla jokaisen koijarin ahteriin. Seiskakanavan studiossa olisi hetken aikaa melkoinen ilotulitus :-) "

    Tämä ylläoleva lainaus on juuri sitä Pyhän Hengen pilkkaa, julkista kieltämistä ja rienaamista. Kannattaisi olla varovainen kirjoituksissaan, sillä Jumalan pilkka on vakava synti. Lisää voit lukea Raamatusta!


   • OnkoAhneusSyntiä
    kunnioitaJumalaa kirjoitti:

    "Jos eräässä satukirjassa mainittu Pyhä Henki olisi olemassa muuallakin kuin mielikuvituksessa, niin tämä henki täräyttäisi salamalla jokaisen koijarin ahteriin. Seiskakanavan studiossa olisi hetken aikaa melkoinen ilotulitus :-) "

    Tämä ylläoleva lainaus on juuri sitä Pyhän Hengen pilkkaa, julkista kieltämistä ja rienaamista. Kannattaisi olla varovainen kirjoituksissaan, sillä Jumalan pilkka on vakava synti. Lisää voit lukea Raamatusta!

    Sinä kun näytät olevan hyvin perillä syntien eri olomuodoista, niin mihin syntikategoriaan luokittelet vanhusten taloudellisen hyväksikäytön? Esimerkiksi kun mennään "jumalan johdatuksesta" tapaamaan vanhusta vain allekirjoitusta vailla olevan testamenttiluonnoksen kanssa.


   • älävarasta

    SEITSEMÄS KÄSKY

    Edellinen
    7
    Seuraava

    Älä varasta.

    Raha ja omaisuus ovat Jumalan hyviä ja tarpeellisia lahjoja. Samalla ne ovat ihmiskunnan yleisimpiä epäjumalia.

    Jumalan luoma hyvyys on tarkoitettu kaikille. Rakkaus velvoittaa meitä huolehtimaan kaikkien toimeentulosta. Yhteinen vastuumme ulottuu koko ihmiskuntaan. Jos etsimme itsekkäästi omaa etuamme köyhien kustannuksella, varastamme niiltä, joiden elinehdot ovat kaikkein huonoimmat. Meidän on oltava valmiit tinkimään sekä henkilökohtaisesta että kansallisesta hyvinvoinnistamme.

    Emme saa varastaa rahaa tai omaisuutta emmekä hankkia niitä itsellemme petoksella. Varkautta on myös yhteisen omaisuuden anastaminen ja vahingoittaminen. Ihmisten hyväksikäyttö, vastuuttomuus työssä ja keinottelu ovat edun hankkimista toisten kustannuksella. Ympäristön turmeleminen ja luonnon tasapainon järkyttäminen on varastamista tulevilta sukupolvilta.


    Väärät valat ja valheet, murhat, varkaudet ja aviorikokset rehottavat kaikkialla, veriteko seuraa veritekoa. Sen tähden maa muuttuu aavikoksi, kaikki sen asukkaat nääntyvät. Villieläimet ja taivaan linnut kuolevat, meren kalat katoavat. (Hoos. 4:2–3)
    Varas älköön enää varastako, vaan tehköön työtä ja ansaitkoon rehellisesti toimeentulonsa, niin että voi myös antaa tarpeessa olevalle. (Ef. 4:28)

    Älä varasta.


    MITÄ SE MERKITSEE? VASTAUS:

    Meidän tulee niin pelätä ja rakastaa Jumalaa, että emme anasta lähimmäisemme rahaa tai omaisuutta emmekä hanki sitä itsellemme petollisella kaupalla, vaan autamme häntä kartuttamaan ja suojelemaan omaisuuttaan ja toimeentuloaan.


    (Lutherin Vähä katekismus)
    Edellinen 7 Seuraava


   • Anonyymi
    tehkääparannus kirjoitti:

    Varoitus teille, jotka herjaatte ja solvaatte tv7-kanavaa, tämä kristillinen tv on syntynyt Pyhän Hengen vaikutuksesta ja johdatuksesta. Ja Pyhän Hengen pilkkaa ei Jumala anna anteeksi kenellekään.

    "Pyhän Hengen pilkkaa ei Jumala anna anteeksi kenellekään."

    Johan nyt! Joko Tv7 on julistautunut jumalaksi??? Tai pyhäksi hengeksi? Saisiko nähdä sertifikaatin?


   • Anonyymi

    Jeesus sanoi, että kaikki muut synnit saa anteeksi, mutta Pyhän Hengen pilkkaa ei anneta anteeksi tässä eikä tulevassa ajassa.


    Matteuksen evankeliumi:
    12:30 Joka ei ole minun kanssani, se on minua vastaan; ja joka ei minun kanssani kokoa, se hajottaa.
    12:31 Sentähden minä sanon teille: jokainen synti ja pilkka annetaan ihmisille anteeksi, mutta Hengen pilkkaamista ei anteeksi anneta.
    12:32 Ja jos joku sanoo sanan Ihmisen Poikaa vastaan, niin hänelle annetaan anteeksi; mutta jos joku sanoo jotakin Pyhää Henkeä vastaan, niin hänelle ei anteeksi anneta, ei tässä maailmassa eikä tulevassa.


   • Anonyymi

    Eli jos on jo syyllistynyt Pyhän Hengen pilkkaan, on lopullisesti menettänyt taivaspaikkansa. Tilanne ei siis muutu vaikka miten katuisi ja rukoilisi tai uudestisyntyisi. Tämäkö on sitä rajatonta rakkautta?


   • Anonyymi
    älävarasta kirjoitti:

    SEITSEMÄS KÄSKY

    Edellinen
    7
    Seuraava

    Älä varasta.

    Raha ja omaisuus ovat Jumalan hyviä ja tarpeellisia lahjoja. Samalla ne ovat ihmiskunnan yleisimpiä epäjumalia.

    Jumalan luoma hyvyys on tarkoitettu kaikille. Rakkaus velvoittaa meitä huolehtimaan kaikkien toimeentulosta. Yhteinen vastuumme ulottuu koko ihmiskuntaan. Jos etsimme itsekkäästi omaa etuamme köyhien kustannuksella, varastamme niiltä, joiden elinehdot ovat kaikkein huonoimmat. Meidän on oltava valmiit tinkimään sekä henkilökohtaisesta että kansallisesta hyvinvoinnistamme.

    Emme saa varastaa rahaa tai omaisuutta emmekä hankkia niitä itsellemme petoksella. Varkautta on myös yhteisen omaisuuden anastaminen ja vahingoittaminen. Ihmisten hyväksikäyttö, vastuuttomuus työssä ja keinottelu ovat edun hankkimista toisten kustannuksella. Ympäristön turmeleminen ja luonnon tasapainon järkyttäminen on varastamista tulevilta sukupolvilta.


    Väärät valat ja valheet, murhat, varkaudet ja aviorikokset rehottavat kaikkialla, veriteko seuraa veritekoa. Sen tähden maa muuttuu aavikoksi, kaikki sen asukkaat nääntyvät. Villieläimet ja taivaan linnut kuolevat, meren kalat katoavat. (Hoos. 4:2–3)
    Varas älköön enää varastako, vaan tehköön työtä ja ansaitkoon rehellisesti toimeentulonsa, niin että voi myös antaa tarpeessa olevalle. (Ef. 4:28)

    Älä varasta.


    MITÄ SE MERKITSEE? VASTAUS:

    Meidän tulee niin pelätä ja rakastaa Jumalaa, että emme anasta lähimmäisemme rahaa tai omaisuutta emmekä hanki sitä itsellemme petollisella kaupalla, vaan autamme häntä kartuttamaan ja suojelemaan omaisuuttaan ja toimeentuloaan.


    (Lutherin Vähä katekismus)
    Edellinen 7 Seuraava

    Jos aloitusta myöten kinutaan lahjoitusrahoja, niin turha selittää, ettei niitä kinuta.

    Jokainen, myös aloittaja, tietää varsin hyvin, ettei mitään takeita pelastuksesta, ikuisesta elämästä, paratiisista, kadotuksesta tai helvetistä ihmisen kuoleman jälkeen ole.

    Vanhusten pelottelulla tai tv-ohjelman ajatusmuokkauksella ei ole mitään muuta tarkoitusta kuin kerätä rahat pois tyhmiltä ja hankkia suihkukone joka evankelistalle.

    Yhtään ihmistä ette voi luvata taivaaseen, vaikka saisitte tarpeeksi rahaa näyttää TV7:nne 25 tuntia vuorokaudessa, sinne on eri tuomarit, jotka sen päättävät sen tiedätte itsekin, jos uskovaisia olette, ettekä pelkästään esitä olevanne.

    Ahneella on paskainen loppu. Näin se vaan tulee menemään saarnaajakanavillanne ja kiroatte vielä katkerasti Jumalaanne siellä kuumassa paikassa, vaikka teitte ihan itse oman valinnan toimia lähimmäisiänne kohtaan väärin.


  • HuolehtikaaOmaisistanne

   Lastensuojelu on Suomessa erittäin tehokasta. Vanhustensuojelua ei tunneta edes nimeltä. Syy on selvä: lapset ovat söpöjä ja vanhukset ovat monen mielestä enemmänkin riesa. Onneksi sentään vanhusten hoitajat ymmärtävät pitää palvelutaloihin pyrkivät lahkolaislaumat erossa vanhuksista. Siksi ei myöskään tv7:n katselun tule kuulua vanhusten rutiineihin ilman tarkkaa valvontaa ja ohjeistusta. Varminta on valita jokin muu kanava katseltavaksi.

  • Anonyymi

   TV7 pitäisi saada joka hoivakotiin,sairaalaan,ym.Tekin pilkkaajat makaatte joskus viimeisellä vuoteellanne,ehkä virne on jo häipynyt kasvoiltanne,kun mietitte joudutteko kohta ikuiseen pimeyteen,vai kutsuuko Jeesus omansa kotiisa ikuiseen rakkauteen.

  • Anonyymi

   Teevee seiska ohjelmissaan kerää rahoja. Niitäkö aloittaja hamuaa kuolevilta? Antakaa ihmisten edes kuolla rauhassa ja saada iloa siitä mistä saa. Kotimaiset elokuvat, musiikki, hyvä ruoka ja viini ja herkut.

   • Anonyymi

    Et ole perehtynyt tv-kanavan pyörittämiseen menevien rahojen määrään . Luuletko että sitä ilmaiseksi tehdään . On maksettava vuokrat, henkilökunnan (70) palkat, ohjelmien tuottaminen, lehden kustantaminen, vakuutukset, kuvauslaitteet...jne. Ei niitä rahoja vanhuksilta peritä, katsominen 24/7 on ilmaista kuten meille kaikille.
    Ei elokuvien katselu, ruoka ja viini pelasta ihmisen sielua; sielun pelastus tulee Sanan kuulemisesta ja Pyhän Hengen vaikutuksesta. Ilman sielun pelastusta joudumme kuoltuamme helvettiin, joten kukapa nyt ikuiseen tulimereen haluaisi. Siksi tv7 tuodaan kaikkiin vanhusten hoitokoteihin, että kaikilla on mahdollisuus iankaikkiseen elämään ja taivaaseen. Koskaan ei ole liian myöhäistä!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Et ole perehtynyt tv-kanavan pyörittämiseen menevien rahojen määrään . Luuletko että sitä ilmaiseksi tehdään . On maksettava vuokrat, henkilökunnan (70) palkat, ohjelmien tuottaminen, lehden kustantaminen, vakuutukset, kuvauslaitteet...jne. Ei niitä rahoja vanhuksilta peritä, katsominen 24/7 on ilmaista kuten meille kaikille.
    Ei elokuvien katselu, ruoka ja viini pelasta ihmisen sielua; sielun pelastus tulee Sanan kuulemisesta ja Pyhän Hengen vaikutuksesta. Ilman sielun pelastusta joudumme kuoltuamme helvettiin, joten kukapa nyt ikuiseen tulimereen haluaisi. Siksi tv7 tuodaan kaikkiin vanhusten hoitokoteihin, että kaikilla on mahdollisuus iankaikkiseen elämään ja taivaaseen. Koskaan ei ole liian myöhäistä!

    Jos aloitusta myöten kinutaan lahjoitusrahoja, niin turha selittää, ettei niitä kinuta.

    Jokainen, myös aloittaja, tietää varsin hyvin, ettei mitään takeita pelastuksesta, ikuisesta elämästä, paratiisista, kadotuksesta tai helvetistä ihmisen kuoleman jälkeen ole.

    Vanhusten pelottelulla tai tv-ohjelman ajatusmuokkauksella ei ole mitään muuta tarkoitusta kuin kerätä rahat pois tyhmiltä ja hankkia suihkukone joka evankelistalle.

    Yhtään ihmistä ette voi luvata taivaaseen, vaikka saisitte tarpeeksi rahaa näyttää TV7:nne 25 tuntia vuorokaudessa, sinne on eri tuomarit, jotka sen päättävät sen tiedätte itsekin, jos uskovaisia olette, ettekä pelkästään esitä olevanne.

    Ahneella on paskainen loppu. Näin se vaan tulee menemään saarnaajakanavillanne ja kiroatte vielä katkerasti Jumalaanne siellä kuumassa paikassa, vaikka teitte ihan itse oman valinnan toimia lähimmäisiänne kohtaan väärin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Et ole perehtynyt tv-kanavan pyörittämiseen menevien rahojen määrään . Luuletko että sitä ilmaiseksi tehdään . On maksettava vuokrat, henkilökunnan (70) palkat, ohjelmien tuottaminen, lehden kustantaminen, vakuutukset, kuvauslaitteet...jne. Ei niitä rahoja vanhuksilta peritä, katsominen 24/7 on ilmaista kuten meille kaikille.
    Ei elokuvien katselu, ruoka ja viini pelasta ihmisen sielua; sielun pelastus tulee Sanan kuulemisesta ja Pyhän Hengen vaikutuksesta. Ilman sielun pelastusta joudumme kuoltuamme helvettiin, joten kukapa nyt ikuiseen tulimereen haluaisi. Siksi tv7 tuodaan kaikkiin vanhusten hoitokoteihin, että kaikilla on mahdollisuus iankaikkiseen elämään ja taivaaseen. Koskaan ei ole liian myöhäistä!

    Kuten varmaan monelta kaltaiseltani New Age filosofisten aatteiden ja uskomusten sillisalaattia seuraavalta saatettaisiin kysellä todisteiden perään kustakin aiheesta,
    voisin
    heittää myös kysymyksen ilmaan, että moniko sieltä palailee takas kertomaan?
    Ja sitten kun on näitä Near Death Experience:jä = NDE:jä . niin se, mitä he näkevät, niin ei tarvitse kiistää tuota kokemusta että he ovat irtautuneet kehostaan. SE on todistusten pohjalta kuvailujensa tarkkuudeen ansiosta jo ihan fakta.
    Mutta se, että MIKÄ on se paikka , jossa he saattavat käydä kokemassa sen kuuluisan VALOTUNNELI-kokemuksensa
    tai millä mahdollisella meidän teknologiaamme kehittyneemmällä teknologialla jokin taho sen saattaisi järjestää päämme menoksi,
    on vielä hieman arvoitus.

    Se, että useat ja taas useat kokevat samankaltaisen kokemuksen ei tarkoita sitä, että nämä ihmiset käyvät ns. Taivaan tai Helvetin porteilla,
    sillä yhtä lailla tuolla astraalipuolella osataan ihmisen aisteja huijata luulemaan mitä sattuu...
    Heille annetaan tietty visio, jonka joku on voinut luoda, vaikka sitten tietyn tahon uskovaiset tai vaikka ateistit jos oikein mielenkiintoiseksi menisi...

    Onhan joukko tiedemiehiä tehneet aikoinaan jo kokeen, että he keskittivät ajatusenergiansa yhdessä luodakseen kummituksen JA VIELÄPÄ ONNISTUIVAT SIINÄ! :)
    Tämä ruumillistui (Kuten vaikkapa uskovaiset ovat lukeneet tai kuulleet Jeesuksen muinoin ruumiillistuneen)
    ja sitten tiedemiehet olivat luoneet tälle kummitukselleen henkilöhistorian valmiiksi ja sitten he kyselivät tältä eri kysymyksiä ja tämä vastaili sitten kysyjille juurikin heidän tekemänsä henkilöhistorian mukaisia vastauksia kehitellyn henkilöhistorian mukaisesti.

    Näin ollen, mikä olisi estänyt näin samanlaisen tilanteen tapahtumisen jo n. vähä vajaan 2000 vuotta sitten ennen nykyisen ajanlaskumme?
    Mikä estäisi sitä vieläkään tapahtumasta?

    Mikä estäisi tuhansien ja taas tuhansien ihmisten mielten luoman kuvan Taivaasta tai Helvetistä muodostumasta johonkin paikkaan kun ihmisen oikein kohdistavat siihen vahvoin intohimoisin aattein tarkan mielikuvan vieläpä tarkkoine kuvauksineen?
    Ja kun tälläiset paikat sitten luodaan tuolla mielikuvituksen tuottamalla suurella energiavarauksella , niin ne hyvinkin mahdollisesti voivat myös muodostua olemaan niin pitkiksi aikoja kun ihmisiä muistutetaan vaan asiasta riittävän usein.

    Sillä kun nämä tiedemiehet lakkasivat pitämästä yllä mielikuvaa tuosta kummituksesta, se lopulta katosi.

    Joten voisiko maailman uskontoja sitten haastaa tuohon, etteivät he ajattelisi mahdollista taivasta tai helvettiä saati opettaisi siitä mitään pitkään aikaan?

    Mitä tapahtuisi niille paikoille tuolloin?

    Ja sitten, JOS näitä paikkoja EI olisi olemasa, niin mitä ihmiset sitten tekisivät?

    Puuttuisiko heiltä moraali, päämäärä VAI muuttuisivatko arvot sellaisiksi,
    että he tekisivät nykyisestä paikastaan ja olostaan mitä parhaimmat vailla odotuksia tulevasta
    ja kehittäisivät uusista syistä jonkinlaisen moraalin, miksi olla hyvä kanssaihmiselle ja voisiko olemalla pitää yllä enemmän sopusointua ympärillä riippumatta huomisesta, millaiseksi se muodostuisi... ?


  • Anonyymi

   ja Henna kalinainen
   ovat miehiä. "hennan" munat näkyvät Big Brotherissa, kun käy alasti suihkussa. Löytyi vielä eilen Youtubesta. Ilmoittaja on samuli vapaasalo.
   myös johanna tukiaisen munat näkyvät Seiska lehden suihkukuvissa bileilloissa (melkein kaikissa)
   (tämä on miehimyskirous kaikille, kuolette hormonipulan aiheuttamaan sydämen vajaatoimintaan kaikki).
   Learn more

  • Anonyymi

   Ko kanavan sisällöstä ei suuri yleisö tiedä hölkäsen pöläystä. Jos tietäisi, niin julkinen paheksunta moiselle rahankeräykselle olisi melkoista. Siihen paheksuntaan se sitten jäisikin, kun mitään juridisesti tuomittavaa ei ole tapahtunut. Hyväksikäyttö on sallittua kunhan sen tekee uskonnonvapauden suojissa.

   • Anonyymi

    Kyllä monet monet suomalaiset jo tietävät , mikä on
    TaivasTV7 kanava. Ja paljon myös katsotaan, tiedän sen.
    Mitään valituksia ja paheksuntaa ei ole ollut lehtien palstoilla ja julkisissa tiedotusvälineissä. Ainoat tuomitsijat ovat täällä suomi24 sivustolla, te jotka olette paholaisen palveluksessa ja vainoatte kristittyjä ja yritätte kaikin voimin estää evankeliumin etenemisen. Sehän on Raamatussa sanottu, että sielunvihollinen on oitis paikalla, missä Jumalan Sanaa julistetaan. Tiedätkö että itse Saatanakin pakenee Jeesus-sanan kuullessaan. Ei se voi seiskaa tuhota, vaikka kuinka yrittäisi. Siunausta ja menestystä TV7:lle Amen


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä monet monet suomalaiset jo tietävät , mikä on
    TaivasTV7 kanava. Ja paljon myös katsotaan, tiedän sen.
    Mitään valituksia ja paheksuntaa ei ole ollut lehtien palstoilla ja julkisissa tiedotusvälineissä. Ainoat tuomitsijat ovat täällä suomi24 sivustolla, te jotka olette paholaisen palveluksessa ja vainoatte kristittyjä ja yritätte kaikin voimin estää evankeliumin etenemisen. Sehän on Raamatussa sanottu, että sielunvihollinen on oitis paikalla, missä Jumalan Sanaa julistetaan. Tiedätkö että itse Saatanakin pakenee Jeesus-sanan kuullessaan. Ei se voi seiskaa tuhota, vaikka kuinka yrittäisi. Siunausta ja menestystä TV7:lle Amen

    Ymmärsinkö sanomasi oikein, kun sain sen käsityksen, että et näe mitään arveluttavaa rahalahjoitusten pyytämisessä milloin ihmeparantumisen tai muun vastaavan edun saavuttamiseksi?

    Onpa sellainenkin lupaus kuultu, että anteliaimmat lahjoittajat pääsevät jonossa kärkeen kun tulee aika tavata Jeesus kasvotusten. Ja tämänkin lupauksen perässä lienee kerätty euro jos toinenkin pois kuleksimasta.


   • Anonyymi

    Katso seuraavan kerran ohjelmaa

    Martin ja Mirjan matkassa, siellä yleensä kerrotaan

    TV7:n taloudellinen tilanne.


  • Anonyymi

   Urakkarukoilu rahasta ei siis toimikkaan?
   Olen luullut, että syövät sun muut pikkuvaivat lähtevät kuin peräpukamat rukoilun rympsytyksessä. Ainakin hallelujaa ja aamenta hokevat uskossaan väkevät saivareet näin väittävät.
   Raha on tämän Tv7 eliksiiri. Siis sitä pitää saada vaikka millä ilveellä.
   Onneksi länsimaissa on jo ruvettu ymmärtämään mitenkä kristinusko on mädättänyt ihmiskuntaa. Kuten kaikki uskonnot, ne elävät aikansa, katovat pois ihmiskunnan tietämyksen lisääntyessä.
   Jumalhumalastakin voi selvitä.

  • Anonyymi

   Tv 7 haluaa ottaa rahat pois poislähteviltä. Ei jää jälkeläisten perittäväksi, ties vaikka käyttävät jonniinjoutavuuksiin...
   Tv 7 ohjaa rahat herrantyöhön. Mitä vittua se mahtaa tarkoittaakaan.
   Spii olettaa kuten Helsingin Sanomain artikkelissa summa -5 miljoonaa euroa-auttaa kummasti Ojareksen suvun hyvinvoivien joukkoon.
   Golgata Olga pitää Lorylineä, kauppaa kirjaansa ja sohoo jumalien ja pyhien henkien nimissä ties mitä. On jäänyt harvinaisen epäselväksi mitä nainen tahtoo, muuta kuin rahaa.
   Maailmaa on kierretty, kirkkoja perustettu. Indoneesisata Kuubaan on hyvää sanomaa kuljetettu, raamattu- nimistä satukirjaa tarjoiltu onnettomille.

  • Anonyymi

   Laitoshoidossa olevat vanhukset eivät hoida itse omia raha-asioitaan, vaan kaikki on omaisten hallussa. Syynä on se, että asukkaat yleensä ovat niin sairaita tai dementoituneita, etteivät kykene omia laskujaan hoitamaan. Juuri siksihän he ovat laitoshoidossa, että ovat huonokuntoisia. Joten pelko mummojen ja pappojen rahastuksesta on turha.

  • Anonyymi

   Varmaan siinä toivossa tämä kirjoitus että saadaan mummojen ja pappojen rahat ohjattua näihin höpöohjelmien tukemiseen, johan aloituksessa oli rahankerjäys, ettei jäänyt epäselväksi tarkoitukset.

   Vanhukset on oikeutettuja pitämään niin hauskaa kun haluavat ja katsomaan omasta telkkarista mitä haluaa, nauttimaan asioista mistä vielä saa iloa ja uskonnon pakkosyöttöä ja tvkanavien rahastusta ei todellakaan voi sallia. Monet tykkää just tanssimisesta ja yhteislaulusta ja vanhoista elokuvista mistä tulee oma nuoruus mieleen. Ja ne konjakit ja viinit ja hyvä ruoka tulee tarpeeseen ja pitää aivoverenkierron kunnossa.

   Miksi luulette että ihminen joka ei ole ikinä ollut kiinnostunut uskonnosta alkais katsomaan jotain niin karmeaa kanavaa kuin tv 7? Suoraa huutoa ja pelottelua. Jos joku haluaa hengellistä ohjelmaa niin voi pyytää. Vanhuksilla on yleensä omat telkkarinsa omassa huonessa.

  • Anonyymi

   Vanhukset ja kaikenikäiset tarvitsevat EVANKELIUMIA eli sanomaa synnistä ja armosta, laista ja evankeliumista. Näitä tarvitsee koko Suomen kansa.
   Me EMME tarvitse katteettomia lupauksia (esim. että Jumala haluaa aina parantaa, koska se ei ole totta) tai profetioita jotka eivät toteudu (esim. että kolmen päivän päästä Suomeen tulee valtava herätys, se ei toteutunut eli ei ollut Jumalalta tullut sanoma).
   Mikä ihme siinä on, että kun joku sanoo sanan profetia, niin Suomen uskovat rientävät kuulemaan ja uskovat kaiken, koettelematta ollenkaan. On varmaan hienoa olla "profeetta" mutta kuka pitää hänestä, joka julistaa raamatullista sanomaa, sanomaa Jeesuksesta syntien sovittajana!
   Kyllä Raamattu suhtautuu vääriin profeettoihin hyvin kielteisesti ja niin pitäisi meidänkin!

  • Anonyymi

   Rahaa vastaan!

  • Anonyymi

   Uskoaksesi ei tarvitse kirkkoa tai muita kertomaan satuja.

  • Anonyymi

   Jo monia vuosia sitten oli tavoite saada TV7 Suomen kaikkiin vankiloihin.
   Tämä ei ole toteutunut vieläkään.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Olemme niin tottuneita YLEN ja muidenkin Suomiuutisten valehteluun Israelin luvatustamaasta.
   joten TV7 totuus ja asiallisuus mm.Kristittyjen tuesta Israelille on Euroopan Rasistisemmalle maalle SUOMELLE todella vaikeaa.
   TV7 vaalii Kristittyjen ja Juutalaisten tuhatvuotista uskonnollista historiaa.

   • Anonyymi

    tv7 kertoo vain propagandaa israelista. kenenkään ei kannata katsoa kanavaa joka ihannoi valtiota, joka syyllistyy massiiviisiin ihmisoikeusrikoksiin.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   141
   1765
  2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   113
   1375
  3. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1222
  4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   88
   1167
  5. Minä vaan masennun yksinäni

   Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
   Ikävä
   194
   977
  6. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   85
   972
  7. Hyvää yötä naiselle.

   Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
   Ikävä
   97
   913
  8. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

   ulkonäöllisesti?
   Ikävä
   39
   839
  9. Nainen voi rakastaa

   Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
   Ikävä
   76
   798
  10. Naantalissa kohahtaa

   Yli 4 vuotta puhelimeen, tietokoneelle murtautumista sekä Whatsapp urkintaa Naantalissa hakkeritiimin jäseniä
   Naantali
   138
   732
  Aihe