Huijattu mainokseen

Hönelönsisko

Miun veljein on ahkera yrittäjä, vaikka hieman yksinkertainen. Silleen että uskoo hyvää kaikista ja tulee helposti höynäytetyksi. Minkäs sille voi kun ei voi aikuista täyspäiseksi luokiteltua holhoukseenkaan laittaa.

Nyt vaalit tulossa ja hän tukee omaksi kokemaansa puoluetta. Sieltä pyydettiin yhen ehokkaan mainoskasvoksi ja hää suostu koska kerta pyyettiin ja lupasvat maksaa jos jakaa mainosta facebookis . Nii hää teki mut sitte sanovat ettei noista oo tapana maksaa. Enempi vois hän maksaa ku ”pääsi” mukaan! Hah.

Joku muu oli kirjoittanu hänen nimissään tekstin jossa kehuu ehdokasta. Ei ollu ite päässy vaikuttamaan mitä siinä lukee vaikka siitä saa sen kuvan jotta hän ois nii sanonut.

Se mainos aiheuttanu jo närää ja vie ehkä asiakkaitakin häneltä. Leimaantu pahasti.

Pitäkää mielessä että kaikki mainokset ei välttämättä pijä paikkansa. Voipi olla höynäytettyjä, mut miehet kun ei ilkee myöntää tulleensa petetyiksi..

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Juulianenkeli

   No just. Ei muute eka kerta ku kuulee maksetuista kehuista. Harmi että tullut huijatuksi.

  • Eiääniähuijareille

   Varmasti on persut kyseessä.

   Valitettu useissa vaalipiireissä että persujen mainokset rikkoo yleistä hyvää tapaa. Ei oo saanu työmies joukkojaan suoraksi.

   Luulis että mahdollista saada vedettyä mainos pois jos haittaa bisnestä.

  • uskomenee

   No on myös poliiseja huijattu mainosmannekiineiksi. Eikö ole tarpeeksi poliisin palkka kun pitää saada lisää pätäkkää vaaleissa keikkatöistä?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Voi ei! Rita Niemi-Manninen avautuu Donna-tyttärestään: "Viime yönä ei sitten nukuttu juurikaan..."

   Niemi-Mannisen perheessä on juhlittu hulppeasti Donnan 2-vuotissynttäreitä prinsessa-teemalla. Mutta iän karttuessa joistain asioista pitää myös luopu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   43
   6842
  2. Että osaa olla Suomalaisella mansikalla kova hiilijalanjälki

   kun poimijat lennätetään tänne kymmenillä matkustajakoneilla ja sitten aikanaan takaisin. En osta kotimaista mansikkaa enää koskaan. Sen verran luonn
   Maailman menoa
   429
   4617
  3. Stefu ja 56v. perhetuttu

   56v. perhetuttu veti pidemmän korren 💓Soffa jäi nuolemaan näppejään.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   2516
  4. Sofian suurin järkytys

   On se kun hänet kerta toisensa jälkeen knepataan ulos parisuhteista kuin käytetty kondomi. Hän luulee olevansa täydellinen saalis. Hän kuvittelee olev
   Kotimaiset julkkisjuorut
   139
   2018
  5. Sofian huumeyhteydet. Taas uusi!

   Sofialla niitä riittää huumeyhteyksiä. Huomasin että hänhän on parasta kaveria FBI:n operaatiossa kiinni jääneen Jarnon vaimon Jennan kanssa. Jarno ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   1729
  Aihe