Ehkä vuosi, ehkä toinen.

Ei enää kauempaa. Ei jaksa tätä alkoholilla elämän parantamista paljon pidempään. Kaikki vaan mennyt pieleen. Vaikka ei ihan kaikki, niin muutama tärkeä. Kiitos elämä kaikesta ja jatketaan paremmassa paikassa.
Ilmoita


Onko tuo jäähyväisviestisi?
Ilmoita
Ehkä ei vielä, mutta viimeisiä kukaties!
Ilmoita
Sama juttu meikäläisellä. Tänä viikonloppuna tapasin baarissa yhden ihanan naisen ja juteltiin kaikenlaista, hieroin tuon naisen hartioita kun pyysi mua jos tekisin sen. Lähtiessään tuo nainen vielä suuteli mua. Parasta mitä mulle on tapahtunut eron jälkeen josta on aikaa jo 7 kuukautta. En taida vain enää saada yhteyttä kyseiseen naiseen. :( Luulen että voitais sopia toisillemme melko hyvin.

Olen elänyt elämäni raskainta aikaa jo vuoden verran kun kuvaan on tullut lähes jatkuvat fyysiset kivut yli 12 vuoden vakavien mielenterveysongelmien lisäksi. Ei vaan jaksa enää kauaa kun elämässä on loppujen lopuksi niin vähän niitä hyviä asioita ja tuollaisia valon pilkahduksia mitä minulle juuri toissapäivänä tapahtui.
Ilmoita
En oikein jaksa aktiivisesti olla yhteyksissä kavereihinikaan kun olen taas ihan pohjalla tällä hetkellä.
Ilmoita
Hei,

Oletteko te, joilla on itsetuhoisia ajatuksia, ajatelleet, että voisitte keskustella ajatuksistanne ja tilanteestanne jonkin ulkopuolisen tahon kanssa? Ulkopuolinen tuki voisi auttaa jäsentämään ajatuksia ja myös helpottaa jaksamista.

On olemassa monenlaisia erilaisia auttavia tahoja, joihin voi olla yhteydessä. Tässä muutamia vaihtoehtoja:

- Verkkokriisikeskus Tukinetistä (tukinet.net) saa halutessaan tukihenkilön, jonka kanssa voi keskustella kahden kesken. Keskustelut ovat luottamuksellisia. Tukinetissä on myös monenlaisia keskusteluryhmiä ja chattejä, joista voi saada vertaistukea sekä ammattilaisten neuvoja. Tukinet on avoinna vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri.

- Jos soittaminen tuntuu sopivimmalta tavalta hakea apua, niin valtakunnallinen kriisipuhelin päivystää numerossa 010 195 202 arkisin klo 09.00-07.00 sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 15.00-07.00.

- Ympäri Suomea toimii myös kriisikeskuksia, joihin voi mennä keskustelemaan paikan päälle. Kaikkien kriisikeskusten yhteystiedot löytyvät mm. Suomen Mielenterveysseuran nettisivuilta: http://www.mielenterveysseura.fi

Kiireellisessä tilanteessa voi aina ottaa yhteyttä myös oman paikkakunnan psykiatriseen päivystykseen.

Ystävällisin terveisin
SOS-kriisikeskus/Kata
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Ehkä vuosi, ehkä toinen.

Ei enää kauempaa. Ei jaksa tätä alkoholilla elämän parantamista paljon pidempään. Kaikki vaan mennyt pieleen. Vaikka ei ihan kaikki, niin muutama tärkeä. Kiitos elämä kaikesta ja jatketaan paremmassa paikassa.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta