Näistä, "pirun" hyväksi ja puolesta äänestelemisistä!

Herättelevä

Miten on, oletteko syyllistyneet niihin pimeyden puolta edustavien, epäoikeuden mukaisesti / laittomasti, = kaikille hyväksi Jumalan Sanan (Raamatun UT) vastaisesti toimivien puolueiden ehdokkaita, salaisesti / pimeästi, = sokeasti EHDOITTA, tuomioksenne äänestelemisiin.

Ja aiotteko edellenkin niin VÄÄRIN, Totuuden / Laillisen, kaikille Luvallisen Oikeuden vastaisesti tehdä?! Ja näin kartuttaa sitä, tuomioksenne "saldoa". Tiedä vaikka näin tehden, se tuomioksenne malja täyttysi!!

Niin kuin suuren osan ihmisista kohdilla käy joka päivä, usemmiten ihan ennalta mitään aavistamatta, ns. "silmän räpäyksessä"!

33

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yhteiskunnallisia asioita on pakko hoitaa.

      Ei ole estettä etteikö ns. kristitty voisi osallistua.

      Armaassa maassa vallitsee ns. kansansuvereniteetti- jossa kansalaiset käyttävät välillisiä ja välittömiä vaikuttamisen mahdollisuuksia.

      Hyvämoraalisia lähimmäisten hyvää konsensus mission asioissa tarvitaan henkilöitä joita äänestyslapuilla on valittu käyttämään itsenäistä toimivaltaansa = äänestyslappuaan tai vaihtoehtoisesti äänestysnappulaansa toimielimissä määräajan vaalikausittain.
      - Tämä on armaan maan hallintokulttuurin malli.

      Ns. kristityn on pidettävä omista Hebr 12:14 moraaliarvoista henkilökohtaisesti itse huolta, - niin ei ole esteitä toimia yhteisten asioiden hyväksi.

      • Herättelevä

        Kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi asiota on VAIN Raamatun UT mukaiset ja mukaisesti / Oikein, kaikkia kohtaan ja kaikille Luvallisen / Laillisen Oikeuden mukaisesti hoitamiset, elämiset, puhumiset, toimimiset / vaikuttamiset.

        Ei onnistu millään muulla tavalla, muuta kuin huonomaksi ja pahemmaksi, yhä enemmän ja enemmän luomakunnalle tuoksi ja ihmiskinnalle turmeluksi koituvasti.

        Niissä kaikissa muissa kun se kaiken valheellisuuden, vääryyden ja pahuuden isä "piru", vie, vetää, johtaa ja hallitsee, sille uskollisten / antautuneiden (lähes kaikkia maailman ihmiset) ja siksi niissä PAHA perii.

        Eikä Jumalakaan siihen puutu, halukkaat hän antaa toimia tuomiokseen ja tuhokseen, jonka näin VÄÄRIN, Jumalan Sanan vastaisella, "pirun hyväksi ja puolesta touhuillaan ja politiikallaan ovat ansaineet ja ansaitsevat. = JO, Jumalan puolelta tuohoksi TUOMITUKSI, ennalta ilmoitettu.

        Jo kaksi maailman sotaa ollut, ja kolmas jo ns. ovella kolkuttelee!! Että alkaa olemaan nämä maaimalliset, "pirun" hyväksi ja puolesta touhut ja politiikat tiensä päässä. Tulee se Nooan aikaista vastaava, kohtalokseen. Jossa ei ns. "naarata".


    • äänestä-oikein

      KR 1933/-38 Jer. 29:7
      Ja harrastakaa sen kaupungin [/ tai maan] menestystä,
      johon minä olen teidät siirtänyt,
      ja rukoilkaa sen puolesta Herraa,
      sillä sen menestys on teidän menestyksenne.

      • Herättelevä

        Niin ja se edellyttää kaikille, j akaikille Luojan hyväksemme luomalle hyväksi. Raamatun UT opetsuten, ohjeiden ja kehoitusten mukaisilla ja perustuvailla, eli kaikkia kohtaan ja kaikille Totuuteen perustuvilla ja mukaisilla, = vasta Oikeasti Laillisilla, kaikille Luvallisen Oikeuden mukaisilla tavoilla, jonka ihan täyttymystä on vasta se Kirst. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, mukaisella.

        Kaikki muu ja muulla tavalla touhut ja politiikka on sen VASTAISTA, sitä "pirun" hyväksi ja puolesta / tuomiokseen elämistä, puhumista, toimimista ja vaikuttamista joissa PAHA perii!! Tuleen näitä SYYSTÄ / SYNNEITÄ tuomioksi seuraamuksia. Joita lähes kaikki ihmisten sairaudetkin jo on!!


    • Herättelevä

      Jaaha, kaikki vissiin alkoivat pitämään sapattia. Vai mihin katosivat "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi", tai ei, asiasta keskustelijat?!

      • pelkäävät.sinua

        Pyöreänpöydän jutustelijat ovat hiljaa kusi sukassa, kun pelkäävät, että sinä alat heitä herättelemään. Olet heille kivi kengässä, kun et ole adventisti ja eivät pääse pilkkaamaan.
        Pasmat on heillä sekasi.

        ts. Ole sydämestäsi palstan herättelevä portinvartija ja muista evankelioida exää ym. naurajia sydämesi pohjalta. Palstan siunaus on se, että vuosien arvovaltaiseen tehtävään olet astunut ja tekemään tehtävää.


      • pelkäävät.sinua kirjoitti:

        Pyöreänpöydän jutustelijat ovat hiljaa kusi sukassa, kun pelkäävät, että sinä alat heitä herättelemään. Olet heille kivi kengässä, kun et ole adventisti ja eivät pääse pilkkaamaan.
        Pasmat on heillä sekasi.

        ts. Ole sydämestäsi palstan herättelevä portinvartija ja muista evankelioida exää ym. naurajia sydämesi pohjalta. Palstan siunaus on se, että vuosien arvovaltaiseen tehtävään olet astunut ja tekemään tehtävää.

        "evankelioida exää ym. naurajia sydämesi pohjalta. "

        Juu, minua ei tarvitse kenoviivamiehen evankelioida. Olen jo sen verran evankelioitu, että Jeesus on jumala - opetus pursuu jo korvistakin, ja yököttää vaan tuollaisen harhaopin levitys. Koetapa etsiä seuraajia vaikkapa sieltä minne aurinko ei paista.


    • Lahkon-orjan-kohtalo

      "Pyöreänpöydän jutustelijat ovat hiljaa kusi sukassa, kun pelkäävät..."

      Mielisairaita tuleekin hieman varoa. He ovat arvaamattomia ja syyllistyvät poikkeuksetta usein myös henkirikoksiin. Syyntakeettomuus voidaan todeta tuomioistuimessa, mutta se ei merkitse sitä, että he saavat olla vapaalla jalalla.

      Tässä yksi esimerkki, joka tulee mieleen:

      https://www.youtube.com/watch?v=jTZKkF9mKrM

      • Tiedän-hyvin-suvun

        "Jammu" Siltavuori oli muuten syvästi hengellinen mies ja luki joka aamu Raamattua. Suvussa oli useita adventisteja mm. veli perheineen ja veljen lapset.


    • Herättelevä

      Se on vain se, että siit pelkästään lukemisesta / uskomisesta ei ole mitään hyötyö jos ei halua alkaa / yhtyä elämään ja toimimaan / vaikuttamaan kaikille hyväksi niiden mjukiasesti, niin että riittäisi / koituisi koko "m,aailmalle valkkeudeksi (näkyväksi) ja maalle suolaksi" vaikuttavaksi. On muuten vain sitä vain uskonnollisuutta, jossa myös, "piru" viem vetää, johtaa ja hallitsee. ja PAHA perii, niin kuin kaikessa muussakin maailmallisuudessa ja uskonnoissa!!

    • ULOSkutsuttu

      Eikö löydy keään muuta kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisesti toimivasta Krist. vaihtoehtoehdosta, edes asiallisesti ja rakentavasti keskutelemisesta kiinnostunutta.

      Siitä mitä kaikkea edellyttää, miten kuulu raamatun UT mukaan alkaa / yhtyä elämään ja toimimaan / vaikuttamaan että sellaiseksi, Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentäväksi ja täyttäväksi tulisi.

      "Löytäneekö"?

      • Herätäänkö

        Ja hiljaisuus valtasi muut asiasta keskusteleluun osallistuneet. ns. mykistyivät sanattomiksi, ja myös asiasta mitään kysymättömikiksin.

        Senhän se hiekalle rakentamiseen yhytyminen tekee, ns. rakentajatkin luhistuu!


      • Että-näin
        Herätäänkö kirjoitti:

        Ja hiljaisuus valtasi muut asiasta keskusteleluun osallistuneet. ns. mykistyivät sanattomiksi, ja myös asiasta mitään kysymättömikiksin.

        Senhän se hiekalle rakentamiseen yhytyminen tekee, ns. rakentajatkin luhistuu!

        Senhän se näytää tehneen. Niin se "P..u" vie / pettää!! Ad:kin.


    • Aloittajalle: Ota vastaan Jeesus Kristus. Ilman Jeesusta ei ole pelastusta.

      • Herättelevä

        Elän, puhun ja toimin JO Hänessä, Hänen ja / apostoliensa, kaikille hyväksi opetustensa, ohjeidensa ja kehoittusten mukaisetsi, muitakän tähän kaikille hyväksi Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja uhteistyöhön kutsuttuja herättelevästi, perääkuuluttelevasti / etsivästi.

        Oletko valmis yhtymään / yhteistyöhön?

        Vai haluatko pitäytyä vain siihen krist uskonnollisuuteen. Jossa myös "piru" vie, vetää, johtaa ja hallitsee, samoin kuin kaikissa muissakin uskonnoissa ja maailmallisuuksissa. Jota, vain uskontoa / uskoaa, se epäoikeuden mukaiseen demokratiakin, vain pelkkä Totuuteen perustumaton (tyhjä sana) = ns. "keisarin uudet vaatteet petosta".

        Että VAIN yksi, Oikea ja Oikein / Oikeasti usko. Kaikki muuta ja muulla tavalla uskomiset, elämiset, puhumiset ja toimimiset on sen (Raamatun UT) mukaisen Kirstillisyyden VASTAISUUTTA, sitä tuomioksi, maailmallisesti ja maailmallista krist. uskonnollisuutta, Ei Kristillisyyttä!!


    • Herättelevä

      Ei taida täällä löytyä kaikille hyväksi Kristillisestä, kaikkia kohtaan ja kaikille Laillisen / Luvallisen Oikeuden mukaisesta politiikasta, edes millään tavalla kiinnostuneita?!

      Vai, miksi ei edes asiasta, asallisesti ja rakentavasti keskustelu kiinnosta?

      • Äänestävä

        Tämä maa ei toimisi ilman eduskuntaa eikä sinne äänestettäviä kansan edustajia. Jumala kehottaa kunnioittamaan esivaltaa, joka Raamatun mukaan toimii täällä hänen edustajinaan. Äänestämättä jättäminen osoittaa epäkunnioitusta esivaltaa kohtaan. Eli siis Jumalan edustajia kohtaan. Eli Jumalaa kohtaan.


      • Herättelevä

        Kiitos kommentista!

        Krist. uskovien kuitenkin kuuluu elää, puhua ja toimia Kristillisesti (Raamatun UT mukaisesti). Ei maailmallisen, epäoikeuden mukaisen laittoman, Totuuteen perustumattoman demokratia uskonnon / uskon mukaisesti. Jossa "piru" se kaiken valheellisuuden, vääryyden ja pahuuden isä, vie, vetää, johtaa ja hallitsee sille uskollisten palvelijoidensa kautta,joksi mys ne pimeyden puolta edustavien puolueiden ehdokkaiden salaisesti / pimeästi, = sokeasti EHDOITTA, vain äänesteleminenkin on.

        Kun kuuluisi pitää ÄÄNTÄ, puhua, elää ja toimia / vaikuttaa, Kristillisesti, Raamatun UT opetusten, ohjeiden ja kehoitusten mukaisesti, niin että riittäisi / koituisi maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" / Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi. Eikä pitäytyä vain vähän jollain tavalla krist. uskonnollisuuteen, = Raamatun UT vastaisuuteen, siihen pettävään ja eksyttävään maailmallisuuteen. Jossa touhuissa ja politiikassa, PAHA perii!!

        Todisteitahan siitä tulee ihan kautta maailman joka päivä. Kuka vain uutisointeja seuraa, niin näkee, kuulee ja voi lukea. SUURI määrä ihmisistä joka päivä jopa omakohtaisesti kokea ja tuntea ns. "nahoissaan", (Ruumiissaan)!!

        Totuudessa pysyvä, ja siihen kaikille hyväksi Jumalan Sanaan (Raamatun UT) mukaisuuteen pitäytyvästi elävä, puhuva ja toimiva. Kaikille hyväksi Krist. vaihtoehtoa rakentamaan alkamisen ja yhtymisen puolesta, ns. "ÄÄNTÄ" pitävä, Ei pimeyden puolen ruhtinaan puolesta äänestelevä.

        Asiallinen ja rakentava keskustelu asiasta. Kumpi parempi. "pirun" hyväksi ja puolesta maailmallinen, VAI, kaikille hyväksi Taivaallinen, se kaikkia kohtaan ja kaikille Laillisen Luvallisen Oikeuden mukainen politiikka. = Se Raamatun UT mukainen ja perustuva / Kristillinen.


      • Herättelevä

        No eikö ketään kiinnosta keskustella Kristillisyys asiasta?!


      • Herättelevä

        No kaikki muutko täällä sille epäoikeuden mukaiselle, Totuuteen perustumattomalle, ns. "keisarin uudet vaatteet" PETOS demmokratia uskonnolle niin uskollisia, jossa "piru" vie, vetää, johtaa ja hallitsee, sille uskollisten palvelijoidensa kautta, jossa PAHA perii, ettei ainakin sata (100 )kertaa paremmasta, kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisesta (Kristillisyydesä) niin väliäkö?!!

        Voi voi mihin se, vain krist. uskonnollisuu, siihen pysähtyminen ja pitäytyminen, onkaan vienyt!!


    • Uloskutsuttu

      Mihin ne keskustelijat aina katoaa / häipyy, kun Totuutta (Raamatun UT) opetusten ja ohjeiden mukaisuutta muilta peräänkuulutellaan.

      • Keskustelijat eivät häivy mihinkään. Kovin harva vain jaksaa vastata sinulle mitään, koska viestisi ovat niin sekavia ja epämääräisesti syytteleviä.

        Kertoisit joskus oikeasti, mitä olet etsimässä tai mitä haluat. Silloin ehkä syntyisi asiasta keskustelua.

        Jätä pois lyhenteet ja kauttaviivat. Kirjoita kokonaisia kieliopillisesti ehjiä lauseita. Tämä voisi olla hyvä alku.


    • En ole, sillä en oo äänestäny persuja.

      • Herättelevä

        Jaa, mutta et ole pitänyt ÄÄNTÄKÄÄN, kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden puolesta! Vaan olet pitäytynyt niiden äänestelevien valintoihin, jossa "piru" vie, vetää, johtaa ja hallitsee, sille uskollisten palvelijoidensa kautta, jossa PAHA perii!!


      • Nukkumatti.kutsuu
        Herättelevä kirjoitti:

        Jaa, mutta et ole pitänyt ÄÄNTÄKÄÄN, kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden puolesta! Vaan olet pitäytynyt niiden äänestelevien valintoihin, jossa "piru" vie, vetää, johtaa ja hallitsee, sille uskollisten palvelijoidensa kautta, jossa PAHA perii!!

        Ota nyt ne skitsofrenialääkkeesi ja mene nukkumaan!


      • Mihin-unohtunut
        Herättelevä kirjoitti:

        Jaa, mutta et ole pitänyt ÄÄNTÄKÄÄN, kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden puolesta! Vaan olet pitäytynyt niiden äänestelevien valintoihin, jossa "piru" vie, vetää, johtaa ja hallitsee, sille uskollisten palvelijoidensa kautta, jossa PAHA perii!!

        Mihinkä se VT on sinulta "herättelevä" jäänyt, kun aina UT on sinulla mielessä ja sitä hoet? Eikös se VT ole myös sitä samaa Raamattua?


      • Herättelevä
        Mihin-unohtunut kirjoitti:

        Mihinkä se VT on sinulta "herättelevä" jäänyt, kun aina UT on sinulla mielessä ja sitä hoet? Eikös se VT ole myös sitä samaa Raamattua?

        Kyllä siinä Raamatun UT mukaisessa, kaikille hyväksi Krist. Rakakus, joka ei ole kenellekään pahaksi mukaisessa täyttyy kaikki muukin tarpeellinen. Kun on sitä Totuuteen perustuvan / Laillisen, ihan kaikkille Luvallisen, kaikkia kohtaan ja kaikille Oikeuden mukaisuuden täyttymyksen mukaista.

        Mitäpä siihen, joka jo on sitä kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi täydelliestä, enää lisäät?! Muuta kuin alkaat ja yhdyt elämään niin Oikein, em. Raamatun UT opetusten, ohjeiden ja kehoittusten mukaisesti ja perustalta. = Oikeasti Kristillisesti.


      • Herättelevä

        Että löytyykö asiasta, asiallisesti ja rakentavasti keskustelemisesta kinnostuneita.

        Odottelemaan jäävä


      • Herättelevä kirjoitti:

        Että löytyykö asiasta, asiallisesti ja rakentavasti keskustelemisesta kinnostuneita.

        Odottelemaan jäävä

        Eipä näy löytyvän edes itsestäsi tuota, mitä haet,


    • LääkäriLettu

      Oulun vaalipiirissä olisi yksi varteenotettava ehdokas, jota nimimerkki Herättelevän tasoinen filosofinen ajattelija voisi äänestää. Markuksen puheessa toistuu piru ja perkele samoin kuin Herättelevän kirjoituksissa pirun hyväksi ja puolesta.

      https://www.raahenseutu.fi/ihmiset/markus-kuotesaho-haluaa-eduskuntaan-6.1.3489480.cc13a9a668

      Yhdessä vaiheessa tätä kaunokaista ehdotettiin sulhaseksi eräälle hotellimiehelle. Ei ole kuulunut mitään onko suhde edennyt.

      • Herättelevä

        Ei ole kutsuttu pimeyden puolta edustavien puolueiden edokkaita salaisesti / pimeästi, = sokeasti ehdoitta, epäoikeuden mukaisen demokratian mukaisesti /puolesta, maailmallisesti äänesteleväksi, vaan kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisesti toimivaa / vaikuttavaa Krist. vaihtoehtoa rakentavan Kristillisyyden puolesta, ÄÄNTÄ pitäväksi, puhuvaksi ja toimivaksi. Tähän kaikille hyväksi Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja, ja muitakin halukkaita, Totuutta julkisesti julkituomalla, herätteleväksi.


      • Herättelevä

        Kaikki muutko täällä niitä "pirun" kaiken valheellisuuden, vääryyden ja pahuuden isää palvelevasti, tuomiokseen eläviä ja toimivia / vaikuttavia, jossa PAHA perii. Tulee näitä SYYSTÄ (kaikki vääryys ja pahuus) Jumalan Sanan (Raamatun UT) vastaisuudesta tuomioksi, pahaksi / kärsmyksiksi ja valtaviksi turhiksi mentyksiksi ja sodiksi, ym. hirvittävyyksksi syystä seuraamuksia!!


      • Herättelevä

        Jaaha, kaikki meneet hiljaisiksi, mitään sanomattomiksi ja kysymättömäksi vetäytyneet ns. "pimeyden" suojiinsa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jes! Miljoonat diesel-autot joutumassa ajokieltoon

      Erittäin hyvä ilmastouutinen! https://www.iltalehti.fi/autouutiset/a/a1277257-1244-4700-9bd7-399ef4d4313c "Tuo ajokiel
      Maailman menoa
      367
      4056
    2. Halkokarilla ammuttu

      Halkokarin uimarannan metsissä/tiellä poliiseja juoksenteli n.13.30.Onko pahvihousut setvimässä sukuriitoja?
      Kokkola
      13
      1031
    3. Yle aamu taas huolissaan laittomasti maassa olevien terveydenhuollosta

      Yle se jaksaa aina nostaa tämän asian esille, vaikka ei pitäisi. Laittomasti maassa olevat pitää säilöä ja karkoittaa, e
      Maailman menoa
      161
      966
    4. Jengi haluaa että

      Lähden täältä pois. Syystä että? Antaa tulla syitä nyt.... Huomenta sitten viimeisen kerran. 💔🐺🖤
      Ikävä
      190
      953
    5. Makea kysymys

      Tiedätkö onko kaivattusi perso makealle? 😋
      Ikävä
      89
      907
    6. Odotan että eroat

      Sitten vasta meidän suhde voisi alkaa. En halua mihinkään pettämiskuvioihin mukaan. Sun pitäis siis ottaa riski, että jä
      Ikävä
      35
      845
    7. Maailmankaikkeuden synty

      Universumi syntyi reilut 14 miljardia vuotta sitten ns alkuräjähdyksessä. Aluksi laajentuminen tapahtui jopa valoa nopea
      Luterilaisuus
      181
      785
    8. Mitä tehdä kun eräs henkilö seuraa puhelintani

      Ja informoi asioitani ulkopuolisille ja ei kyse ei ole viranomaisista vaan sairaasta yksilöstä joka ei jätä rauhaan vaan
      Ikävä
      113
      773
    9. Ainainen kissa-hiirileikki alkaa kyllästyttää

      Jos tunnistat itsesi kissahiirileikkijäksi, niin lopettaisitko kiitos.
      Ikävä
      57
      762
    10. Ei höpö-höpö-julkkiksia! MTV iskee täyden kympin - Mukana mm. Stubb, Vikman, Uotinen, Hannele Lauri

      Oho, no nyt ei ole joka tosi-tv-ohjelmassa pyöriviä julkkiksia. Kova kattaus vai mitä olet mieltä? Lue lisää: https:/
      Suomalaiset julkkikset
      15
      747
    Aihe