Onko YLE Suomen pahin vaalihäiritsijä ja Trollaaja?

YLEnSUURItrollipaja

Mitä mieltä olet? Minusta yle on Suomen pahin vaalihäirikkö ja trollaaja! Antaa väärää tietoa, pimittää tietoa, muuntaa totuutta, jättää kertomatta ollennaisia seikkoja, käyttää Kuuluisia "ylen Erityisasiantuntijoita" jotka aina vihervasureita. Kaiken huippu oli nuhjuinen "POLTTOPILLUISKU asiantuntija!

YLE: VALEHTELEE, VÄÄRISTELEE, MUUNTAA TOTUUTTA, JÄTTÄÄ KERTOMATTA OLEELLISEN!

Vai oletteko kuulleet ja nähneet yhtään neutraalia uutista esim. Trumpista? Minä en.

137

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AnttiHinderssonexyle

      On ja ylivoimaisesti suurin vaalihäirintä budjetti ja näkyvyys!

      • LammastenYle

        Me kaikki maksammme sen itseämme vastaan. ?


      • oksennuksenbuklu

        YLE on joko vainoharhaisen sairauden pahasti syövyttämä tai sitten ulkomaisten likaisten piirien pelinappula ,suupaltti.
        Viimeinen uutislähetys oli kyllä pohjanoteeraus,enää puuttuu että pyrkivät kieltämään somen ja yölliset pidätykset alkaisivat kuten Ukrainassa jo on menossa.


      • veio4

        Onko järkevää maksaa siitä, että meitä harhaanjohdetaan.?
        Pitäisikö tehdä jotain. Kuka osaa tehdä lakialoitteen.......

        Tämä maa on niin syvällä harhassa ettei monikaan uskalla sitä nähdä, saati sitten kertoa......


    • 0999090

      Aloittajan tapaisista trolleista juuri suomalaisia varoitellaan. Itärajan takaa tulevan valeuutisoinnin malliesimerkki.

      • talenttiyle

        juu, lue sinä vain "valtavalemediaa" ja usko kaikki mitä Rönkän Sonni uutisissa sulle laskettelee! Monikulttuurisuuspolitiikka on Ylen uskonto. Vihervasurit on ylen toimittajien synnyinkoti ja dogmi!


      • Kuka_vaikuttaa

        Aloittaja on kyllä mielestäni oikeassa.


      • kuka-todistaa-

        Aloittaja voisi jotenkin ilmaista, on hän itärajan takaa tuleva trolli? Vai onko niin, että vaikka kuinka todistaisi olevan aito suomalainen, niin trolliväitettä ei vedetä pois, sillä se saa väitteen esittäjän mielenrauhaan.


      • Faktan_tarkistaja

        0999090 on havaittu rikollisissa tarkoitusperissä toimivaksi ammattitrolliksi.

        Käskynsä hän saa Vladimir Putinin alaisen trollitehtään informaatio-upseerilta.


      • Niinoon

        YLE on liberaalin vasemmistoglobalismin pää-äänenkannattaja.


      • Totuuskomissio1
        Kuka_vaikuttaa kirjoitti:

        Aloittaja on kyllä mielestäni oikeassa.

        Olen täysin samoilla linjoilla kuin aloittaja, mitä mätä Ylen populismi ja valeuutis mökellyksiin tulee ja on tullut kuunneltua Ylen toimittajatonttujen märinää "tappiin asti".

        Mitä maanpetoksellisinta agitointia ja juuri niiden puolueiden ja henkilöiden esilletuontia ja nostoa, ketkä mädättävät Suomea nykyisellään.

        Ylelle on ykkösasia monikulttuurinen "sattumasoppa" ja sateenkaaren kaikki sävyt, puolueettomuus ja tasapuolisuus ei mätä Yleltä onnistu ollenkaan.

        Yle ei pakkoverovaroin tuettuna suhtaudu reilusti koko kansaan, vaan "puree " lukuisien maksajiensa kättä kuin hullu koira :/

        Lukuisat turhat gallupit Ylemäisine tulkintoineen ,vievät vaaleilta pohjaa pois jo ennen vaalipäivää.

        Vanhimmat ja heikkokuntoisimmat erehtyvät Ylen ja muiden valevaltamedioiden oppien mukaisiin ratkaisuihin ja Suomen "mädättäminen" jatkuu.

        Yhtä tyhjän kanssa myös MTV 3, missä populismijahti käy Ylemäiseen tyyliin, eli toisinajattelijoita ei suvaita, tai heistä tehdään toisen luokan kansalaisia.


      • totuusontämä

        YLEä vihaa vain venäjän maksamat trollit


      • qåaäzm
        kuka-todistaa- kirjoitti:

        Aloittaja voisi jotenkin ilmaista, on hän itärajan takaa tuleva trolli? Vai onko niin, että vaikka kuinka todistaisi olevan aito suomalainen, niin trolliväitettä ei vedetä pois, sillä se saa väitteen esittäjän mielenrauhaan.

        Miksi aina kun kritisoidaan vääryyttä, jota ylekin suoltaa, oltaisiin jotenkin mukamas tekemisissä Venäjän kanssa? Kuinka te saatte ympättyä tuon Venäjän aivan kaikkeen mukaan? Onko siitä puhe mistä puute?


    • YLEnSUURItrollipaja

      YLE on mediavaikuttajana vertaansa vailla, resurssit ei lopu heti kesken ja lehdistö peesaa! Onneksi yle käyttää joka puoluetaustaisia "erityisasiantuntijoita" ja vaalikeskustelut ja haastattelut ovat "ehdottomasti tasapuolisia! heh heh...

    • Puolueellinen

      ylen propaganda on tuttua

    • poliittinenylepunaisissa

      koska ylellä on ollut tasapuolista vaalikeskustelua ilman että ylen toimittelija sorsii yhtä tai useampaa? Räikeimpinä esimerkkeinä, Väyrynen, Huhtasaari, Halla-aho!

      Koska esim. Li Andersson, Pekka Haavisto, on joutunut ylellä toimitteljoiden hampaisiin mielipiteineen? Ei koskaan!

      • bregregrewgrwgwgwgwg

        YLE on puolueellisin media liittyen vaaleihin. Ei täytä vastuullisen median kriteereitä.


      • äzzäaivopesu
        bregregrewgrwgwgwgwg kirjoitti:

        YLE on puolueellisin media liittyen vaaleihin. Ei täytä vastuullisen median kriteereitä.

        Olen seurannut eräitä vanhuksia, jotka ovat kokoomuslaisia ja keskustalaisia ja katsovat vain YLEN uutisia TV:stä. He eivät tiedä muusta, heillä ei ole nettiä jne. He äänestävät samaa puoluetta riippumatta ajaako se heidän asiaansa vai ei. He moittivat tai suorastaan vihaavat Trumpia, persuja, Israelia...


      • Oikaisu

        Vaalihäirintää vai toimittajien ammattitaidon puutetta: Aamulehti laittaa perussuomalaisten edustajien lausuntoihin ja juttuihin sin., tänä aamuna viimeksi, Sami Savio laitettu sin... Oikaisuistaan kuuluisan lehden luulisi oikaisevan näitäkin virheitä, mutta eipä ole näkynyt....


    • Hooveri

      Ylen agenda on jatkuvasti esillä, ja valitettavasti valveutumattomat ihmiset uskovat sitä, kun riittävästi aivopestään.

      • ylentrollipaja

        vaaravyöhykkeessä ovat juuri vanhukset ja asioita seuraamattomat kansalaiset joille Yle on suurin tiedonhankinta kanava!

        Tämä esim. selittää sen että vihreät ja kokoomus vuodesta toiseen menestyvät vaaleissa vaikka heidän agendansa on Suomen vastaista!
        Kautta aikain juuri oikea trolli nimittelee muita trolleiksi!


      • tosisuomalainen

        ylehän on täysin punaviherkommuni stinen sontapropagandan ka aivopesun lähetyslaitos nykyisin
        sillä ei ole muuta virkaa.onneksi punikki ylen ja muiden punikkikanavien ohjelmia ei tarvitse katsoa.menee kyllä tv-verorahat täysin hukkaan ja vasemmistohuorien perseeseen.


    • Trollinmaksajapakosta

      Aloittaja sanoo asian ytimeen !
      Tämän jälkeen tulee eri lehdet, mutta yle ylivoimasesti ykkonen !

      • oksennuksenbuklu

        Iltis jo maksaa paikallisradioille siitä että saa lähettää viherinformaatiota uutisten nimellä.Kyllä Tsoroksella on vielä dollareita jaettavaksi meidän iltisuutisillekkin ja mehän kyllä tiedämme mitä heimoa he edustavat.


    • älkääkuunnelkoyleä

      Yle on ollut nyt ja aina vihervasemmiston äänitorvi.
      Tunnen yhden kuuluisan radiotoimittajan yleltä joka kannattaa perussuomalaisia. Silti mediassa hänestä on luotu vihreä kuva.
      Kerran kysyin miksi hän ei tuo todellista puoluetaustaansa esille. Vastaus oli että "työnantajani sitä tuskin katsoisi hyvällä"
      Siis tuo jos mikä jo kertoo ylen toiminnan räikeyden.

      Jokainen jolla on vähänkään medialukutaitoa tajuaa miten yle toimii vaaliasioissa. Pidän tuota verovaroin toimivaa lafkaa venäjääkin pahimpana vaalihäiritsijänä.

      • riohgkih

        Törkeä laitos: varastaa suomalaisten rahat oman suppean kannatuksen propagandansa julistamiseen. Ihan on kommarien opit käytössä tosiaan.


    • Puoluetaustat

      Veronmaksajat nouskoot vastustamaan Yle-veroa! Veronmaksajien rahoilla Ylekin toimii ja tuputtaa omia näkemyksiään. Aloitus ei ole trolli vaan asiaa. Trollit täällä ovat samaa puolue taustaa kuin Ylellä oleva henkilökunta.

    • realismi______

      YLE on pahempi kuin venäjä?

    • ei.uusille.arvoille

      Kaikki viime aikojen "oikeistopopulistien" vaalivoitot johtuvat vaalihäirinnästä. Myös brexit-kansanäänestystulos ja Trumpin vaalivoitto johtuivat vaalihäirinnästä. Aika liikuttavaa aivopesua Ylen taholta. Kukaan ei koskaan vaivaudu puolueettomasti analysoimaan sitä, että mikä saa kansalaiset joka puolella äänestämään kansallismielisiä puolueita. Lähtökohta on se, että tietenkin kaikkien on hyväksyttävä globalisaatio, avoimet rajat ja vieraiden kulttuurien massamaahanmuutto. Eivät kansalaiset saa vastustaa uusia "arvoja", vaikka ne on ala-arvoisiksi todettukin.

      • Anonyymi

        Erikoista oli kyllä seurata Brexit- ja Trump-uutisointia. Ihmiset olivat äänestäneet väärin, heihin oli vaikutettu. Kun Biden valittiin niin ihmiset eivät olleet ilmeisesti äänestäneet väärin ainakaan Ylen mielestä...


    • enäänestä

      Mie luotan mielummin tupailloissa ja lynkkaustilaisuuksissa jaettuun tietoon, se on totta kun se siellä sanoo. Yle levittää väärää tietoa, Kepun ja Persujen yhteinen kannatus on jo lähes 100%. Sen sanon mie.

    • anna.yleltä

      Yle pelkää persujen äänitsunamia. Ja syytä onkin.

    • ikjoijo

      Itse asiassa kyllä se on kun ajattelee asiaa. Sillä on isoin vaikutusvalta näiden hesarien ja aamulehtien rinnalla suomalaisiin median seuraajiin ja sitä se ei totisesti ole jättänyt hyväksikäyttämättä.
      Feminististä propagandaa ja olemattomien natsien/äärioikeistolaisten/fasistien ajojahtia joka päivä käytännössä. Hyvin oleellisia uutisia se taas jättää kertomatta suomalaisille joka ikinen päivä, jos ne eivät sovi sen agendaan.
      Todellisuudellahan ei niin väliä perinteisesti ole ollut vasureille koskaan.

    • joku.roti

      Ylen tehtävä on monikulttuurin edistäminen - meidän rahoilla. Meiltä ei ole kysytty.

    • kylläylellätiedetään

      Äänestäminen vaaleissa voitaisiin lopettaa kun Yle tietää aina paremmin millainen tulos pitäisi olla.
      Yle järjestäisi vain vaaliohjelmaa, väittelyjä ja paneeleita.
      Valinta tulisi sitten julki suuressa vaalistudio-ohjelmassa jossa Yle kertoisi tulokset.
      Siellä sitten haastateltaisiin osallistujia ja kaikki tapahtuisi muuten entiseen tapaan, äänestys vain jäisi turhana pois.
      Tämähän on jo käytäntö euroviisukilpailun esittäjävalinnassa.

    • sdfefsdfef

      Ja kukapa YLEN taustalta löytyy muu kuin valtaa tiukasti käsissään pitävät politiikot itse.

      Pyrkinevät tukahduttamaan Kansalaisten demokraattisemmat pyrkimykset,
      epäkohtien esiintuomisen, sananvapauden käyttämisen jne.

      https://yle.fi/aihe/artikkeli/yleisradio/ylen-hallintoneuvosto

    • asdfgasdfg

      Puoliksi kirjoitustaidottomat seminatsit vinkumassa taas asioista joista eivät edes ymmärrä mitään. Miksette painu Venäjälle? Sieltähän nuo ns. mielipiteennekin ovat peräisin.

      • gdykllk

        Paikat Venäjällä ovat jo olleet kommarisuvullesi varattuna v. 1918 asti.


      • kommarille

        Vai on se ihan Venäjältä lähtöisin, että haluan terroristit ja joukkoraiskarit pois maasta? Vau...onpas venäläiset fiksuja. Aina sitä oppii jotain uutta.


    • Eryfxx

      YLE ei maininnut eilen mitään Viron Persujen vaalijytkystä, ei sanaakaan. Ainoastaan voittaja Reformipuolue noteerattiin, tätä on YLEn yksipuolinen propaganda.

    • MOTti

      YLE:hän on eräälainen uskonlahko, lahko nyt ainakin. Ja lahkothan ovat kautta historian määränneet alamaisilleen, miten he eivät saa käyttäytyä, sekä miten heidän pitää ajatella ja olla. Kuten muissakin lahkoissa, tällaiset lahko sisäiset säännöt ja ohjeet eivät tietenkään koske lahkoa tai lahkonjohtajia itsessään.

      • lestamuslimi

        yle on vähänkuin eräs pedofiili uskonlahko jonka käyttövoimaa on neitsyet ja lapset sekä lampaat! en nyt mainitse nimiä kun ylen trollit heti kimpussa!


      • uskonnosta-kyse
        lestamuslimi kirjoitti:

        yle on vähänkuin eräs pedofiili uskonlahko jonka käyttövoimaa on neitsyet ja lapset sekä lampaat! en nyt mainitse nimiä kun ylen trollit heti kimpussa!

        Selvästi ylessä on kyse jonkin sortin äärisuvakki -uskonnosta niin hitlermäistä uhrautumista päänleikkaajien asian eteen


    • Ylenantoamahalaukusta

      Se aina tässä ylessä ihmetyttää kun hallintoneuvoston puheenjohtaja on sininen ja Kivinenkin oli kokoomuksella töissä niin miten vitussa tuo ylen sanoma on aina ollut niin vitun punaista ja vihreää?

      Tuntuu nuo johtajat olevan pahasti alakynnessä vallantavoittelussa!

      Toisaalta ei ihme kun melkein kaikki toimittajat ja henkilökunta on vihreitä ja vasureita, YLEn isossa trollipajassa työskentelee yli kolmetuhatta vihervasuri trollia, ei pidä ihmetellä tuon putiikin äänenpainoja masinoimassaan olemattomassa trollijahdissaan! Heidän trollinsa ovat TYYTYMÄTTÖMIÄ KANSALAISIA, ei sen kummempaa!

      • eraherh

        Etkö ymmärrä, että YLE on valjastettu EU:n propagandakanavaksi, eli ihan sama ketkä siellä ovat johdossa, niin aina on pro EU ja anti-Trump. Sitten siellä on tämä feministmi toimittelijakunta, jotka uutisoivat kansalaisille lihansyönnin vaarallisuudesta, ilmastonmuutoshömpästä, kaikenlaisesta seksuaalisesta toiminnasta, joka rapauttaa nuorison moraalia jne jne.

        En ole vuosiin pystynyt katsomaan edes YLE:n uutisia, niin täynnä propagandaa ne sisältää. Ainoa mitä sieltä voi katsoa, on suht laadukkaat elukkaohjelmat.


      • asdfaf
        eraherh kirjoitti:

        Etkö ymmärrä, että YLE on valjastettu EU:n propagandakanavaksi, eli ihan sama ketkä siellä ovat johdossa, niin aina on pro EU ja anti-Trump. Sitten siellä on tämä feministmi toimittelijakunta, jotka uutisoivat kansalaisille lihansyönnin vaarallisuudesta, ilmastonmuutoshömpästä, kaikenlaisesta seksuaalisesta toiminnasta, joka rapauttaa nuorison moraalia jne jne.

        En ole vuosiin pystynyt katsomaan edes YLE:n uutisia, niin täynnä propagandaa ne sisältää. Ainoa mitä sieltä voi katsoa, on suht laadukkaat elukkaohjelmat.

        Tosin niissäkin pyritään näyttämään toteen, että ne homoilee keskenään, eli täysin propagandavapaata ohjelmaa YLE:ltä ei yksinkertaisesti ole tullut enää vuosiin.

        https://www.kansalainen.fi

        Eiköhän rakenneta oma ylemme, kansalaisten oma uutiskanava.


      • erzppu

        yo


    • realismi______

      Hyväuskoisia hölmöjä kusetetaan aina?

    • ihmettelin

      Miten tulkitaan puolueiden lupaukset, joita sitten ei pidetä?

    • HaaganpuukottajaIsä-ISIS

      YLE on vielä pahempi kuin syyttämänsä olemattomat trollitehtaat kun yle aivan pokkana tulee trollaamaan kaikkia kansalaisia puoliyhdeksän uutisissa ja ajankohtais ohjelmissa, mitkä ovat pahimmanluokan trollien tuotosta! Siinä menee uskottavuus kaikelta muultakin ohjelmalta!
      Muslimipuukottajasta YLE vaikenee täysin vaikka on karussa ja etsitään!

      Yle on kaikkien muslimien kaveri!

      • ghiiiygf

        Rikostoveri se on. Syyte avunannosta rikokseen.


      • YLEnsuuriTrollipaja

        Ovatko asiantuntijat YLEstä ja muista valemedioista?
        Silloin keskustelun arvo lähentelee NOLLAA!


      • tyhmäkansa

        Sana vaalihäirintä sisältää ennakko-oletuksen, että tämä vaalijärjestelmä ansaitsee tulla suojatuksi. Tällä nojalla paskaa järjestelmää voidaan pitää pystyssä syyttämällä syntipukkeja


    • Pohjimmiltaan

      YLE:n agenda on varsin fasistinen.

      Liberaali ajattelu kun sallii ihmisille mielipiteenvapauden ja oikeuden omiin näkemyksiin.

      Fasistinen ajattelu (kuten YLE:llä) tukeutuu yhteen ainoaan ajatusmalliin, joka pitää kaikkien omaksua. Tätä ajatusmallia pakkosyötetään propagandalla ja ihmisiä jotka eivät tätä ajatusmallia jaa, pilkataan ja leimataan. Juuri niin kuin YLE:n ohjelmissa rutiininomaisesti tehdään.

      YLE:n propagandaa ei harjoiteta pelkästään tätä varten tehdyillä ohjelmilla, vaan koko ohjelmisto on räätälöity agendan kannalta samansuuntaisella ideologisella tarjonnalla. Näin on kehitetty informaatioympäristö jolle kaikki agendan vastainen aineisto, vaikka kuinka sinällään paikkansapitävää olisikin, on vierasta. Eräänlainen akvaario johon uppoutunut on sellaisen indoktrinaation kohteena jota hän ei välttämättä edes huomaa, vaan pitää sitä ainoana olemassaolevana totuutena.

      Tällaisessa informaatiotankissa lilluva on eräänlaisessa Matrix elokuvassa kuvatussa valhetodellisuudessa, virtuaalimaailmassa.

      Tämä aiheuttaa käytännössä myös kognitiivista dissonanssia tilanteissa, joissa YLE:informaation varassa elänyt törmää sen ulkopuolisiin ilmiöihin. Usein seuraukset ovat mielenkiintoisia, ja varsin viihdyttäviäkin. Aivan tavallinen maahanmuutosta huolestunut kansalainen kun näyttäytyy YLE-indoktrinoidun muunnellussa tajunnassa täysin WW2-dokumentista harpanneena pahuutta tihkuvana natsina, keskitysleirin vartijana. Samalla kun Syyriassa pikkulasten päitä katkonut jihadisti näyttää aivan lutuiselta Muumit-sarjan hahmolta, joka tarvitsee vain pullaa, ymmärrystä ja lohdutuspilua muuntuakseen unelmien poikaystäväksi.

      Pohjimmiltaan ei voida aliarvioida YLE:n merkitystä Vietnamin vesakkomyrkkylentojen kaltaisena "sukupolvien turmelijana".

      • bosshossbuu

        Hyvin kiteytit! Lisäksi tuo YLE:n propaganda uppoaa erityisesti lapsiin ja nuoriin, sekä muihin "vähämielisiin" ja seuraukset ovat jo nähtävissä. Lapset ovat huolissaan ja stressaantuneita kaikesta tuosta pelottelusta mitä YLE ja muukin valtamedia harjoittaa.

        Surullista, kovin surullista. Nerokkainta koko touhussa on automaattinen rahoitus, YLE-veron muodossa. Eli me kansalaiset kustannamme tuon propaganda omasta selkänahasta. Kyllä siellä pyramidin huipulla nauretaan kovasti partaan ja hymyillään ison nenän takaa maireasti.


      • qåaäzm
        bosshossbuu kirjoitti:

        Hyvin kiteytit! Lisäksi tuo YLE:n propaganda uppoaa erityisesti lapsiin ja nuoriin, sekä muihin "vähämielisiin" ja seuraukset ovat jo nähtävissä. Lapset ovat huolissaan ja stressaantuneita kaikesta tuosta pelottelusta mitä YLE ja muukin valtamedia harjoittaa.

        Surullista, kovin surullista. Nerokkainta koko touhussa on automaattinen rahoitus, YLE-veron muodossa. Eli me kansalaiset kustannamme tuon propaganda omasta selkänahasta. Kyllä siellä pyramidin huipulla nauretaan kovasti partaan ja hymyillään ison nenän takaa maireasti.

        Olisiko syytä järjestää miekkari yleen tympääntyneiden kansalaisten voimin ihan ylen eteen? Minä tulisin satojen kilometrien päästä mukaan jos joku sellaisen järjestää.

        Siellähän jo parikin miekkaria ovat nämä kansallismíeliset pitäneet, mutta heidät tyrmätään näilläkin palstoilla. He sentään tekevät jotain konkreettista yleä vastaan, mutta me täällä vain kitistään ja puidaan nyrkkiä - samalla tilanteeseen sopeutuen.

        Uskon että jos tuhansia ihmisiä huutaa siinä talon edustalla, sillä voi olla vaikutusta. Ainakin se laittaisi nämä maanpetturit ajattelemaan asioita syvemmin.


      • persusussu

        Loistava kirjoitus! Oli ihan pakko lukea tuplasti ja hykerrellä inkivääriteeni kera =)


      • asdfgasdfg
        qåaäzm kirjoitti:

        Olisiko syytä järjestää miekkari yleen tympääntyneiden kansalaisten voimin ihan ylen eteen? Minä tulisin satojen kilometrien päästä mukaan jos joku sellaisen järjestää.

        Siellähän jo parikin miekkaria ovat nämä kansallismíeliset pitäneet, mutta heidät tyrmätään näilläkin palstoilla. He sentään tekevät jotain konkreettista yleä vastaan, mutta me täällä vain kitistään ja puidaan nyrkkiä - samalla tilanteeseen sopeutuen.

        Uskon että jos tuhansia ihmisiä huutaa siinä talon edustalla, sillä voi olla vaikutusta. Ainakin se laittaisi nämä maanpetturit ajattelemaan asioita syvemmin.

        No järjestä miekkari. Mikä estää? Saataisiin taas nauraa kun kourallinen lippisnatseja öyhöttää kadulla kännissä.


    • niinpa_niin

      Vanha propagandan keino on syyttää muita siitä, mitä tekee itse. Näin myös Ylen kohdalla. EU:n viestintädirektiivit muuten määräävät, ettei EU:n toiminnasta saa tehdä negatiivisia uutisia. Tämän huomaa esimerkiksi Brexit-uutisoinnissa.

    • mitäpitääaajatella

      Yle kehuu hyvää journalsitista tasoaan mutta sieltä on nähty politiikan toimituksessa halpamaisimmat temput joita nolottaa edes katsella, kun vaikka monen vastustajan voimin nolataan yhtä erimielistä.
      Jatkuvaa keskeyttämistä, puhutaan päälle, tuoli pudotetaan alta yms.
      Ja jos kuultava on antanut lausunnon puhelinyhteydellä tai nauhoitettuna, toimittajalla on aina tilaisuus esittää oma tulkintansa asioista. Ns. sanoa viimeinen sana.
      Motiivi tähän on ilmiselvä, halu ohjailla äänestyskäyttäytymistä.

      • täälläRönkäkukkuuu

        Sopii hyvin tosiasiaan että YLE on Suomen suurin vaalivaikuttaja, eikä suinkaan puolueeton!


    • verorahatpoisYleltä

      Järjestihän se YLE vaalien alla Päämisterin haastettelutunnin, jossa Sipilälle annettiin mahdollisuus puhua täyttä potaskaa ja mollata toisia puoleita!!!

      YLEhän toimii Suomen verorahoilla ... mutta muuttuikos Ylellä vastikään johtaja???

      • lotossaennemminosuu

        Merja Yläanttila! Mutta agenda pysyy samana, trollausta ja mielipidevaikuttamista.
        Aina kun yle haastattelee "satunnaisia kadunkulkijoita" ei koskaan paikalle osu kriittisesti yleen suhtautuvia jotka sanoisivat ääneen mitä ylestä ajattelevat, ihmeellistä sattumaa kun kansasta moni on täysin kypsynyt ylen totuuteen!


    • 0999090

      Trollit! Ihanne yhteiskunnassanne pestään likaista ja varastettua rahaa puhtaaksi ympäri maailmaa. (Miksei sijoiteta Venäjän talouteen) Keskustellaanko siellä valtionmediassa vallanväärinkäytöksistä jotka liittyvät Putinin lähipiiriin. Ne jotka ovat yrittäneet ovat hautausmaalla. Monet ovat onnistuneet paeta turvaan länteen.

      • YLEntotuus

        Luuletko trolli että länessä ihanneyhteiskunnissasi pestä veristä ja huume sekä rikos rahaa? Pitää olla aika naiivi jos kuvittelee että vain Venäjällä pestään likaista rahaa. Suomessa on pesty ja pestään jatkuvasti jihadisti rahaa jota valtio syytää avokätisesti näille meidän ressuille turvapaikan hakijoille kuten tällekkin "perhepuukottajalle" islamistiselle asholelle! Ja monelle muulle Bokoharamille menee somppujen rahoja!


    • Aihetta_olisi

      Odotan, että jokin ulkomainen riippumaton uutistoimisto tai dokumentaristi tulisi tekemään ohjelman Ylen trollipajasta.

      • jeanclaudeDrunkker

        Missään länsimaassa ei ole näin läpinäkyvää trollipajaa kuin yle on Suomessa!
        Vastaavat lähinnä, Pohjoiskoreassa, Lähi-idässä ja Afrikan perseläpimaissa!


    • 0999090

      Riippumaton lehdistö ja media. Riippumaton oikeuslaitos. Instituutiot toimivat. Parhaiten hallittu yhteiskunta. Pienimmästä päästä olevat tuloerot...... Ettehän te trollit tietenkään tätä usko mitä arvostetut luokittajat kertovat eräästä maailman vakaimmasta ja parhaasta maasta. Nyt jäänkin odottamaan vertauksia että Suomi kuuluukin P~Korean ja Afrikan kanssa samaan joukkoon, niinkuin eräs mainitsi. Tietämättömyyttä ja umpiossa eläviä on vieläkin, mutta Suomessa! USKOMATONTA

      • Totuuskomissio1

        Muuten meni oikein, mutta yksikään noista ei ole "riippumaton", eli mätä poliittinen järjestelmä toimii "hyvä veli ja sisko" systeemin puitteissa taustalla.

        Sama sonta näkyy mätä Ylen hallintoneuvoston kovapalkkioisten kokousedustajien ryhmässä, siitä ei kovin monta tervehenkistä Suomen ja suomalaisten ystävää löydy.

        Ketä tästä tilanteesta pitäisi kiittää, eli syyttää, onko kansakunta kokonaisuutena ansainnut tämän muilutuksen, joka yrittää aivopesua joka ikinen päivä?

        Yle on todella läpinäkyvän kiero vaalivaikuttaja, siitä ei voi erehtyä mitenkään, on tullut hyvin selväksi heidän persupelkonsa ja populismin jauhanta, mille ei loppua näy :/


    • Brysselintrollitehdas

      Yle on puolenmiljardin vaalivaikuttaja, eikä sekään vielä riitä jokaisena päivänä 24/7/ 365 yle jauhaa propagandaansa muista välittämättä, eikä sekään vielä riitä, Yle vaikuttaa USAn vaaleihin ottamalla räikeästi kantaa demokraattien puolesta ja mollaten jatkuvasti Rebublikaaneja, eikä sekään vielä riitä, Yle ottaa kantaa Unkarin kansan vaalitulokseen ja ylistää Sosroslaisia ja muita mädättäjiä, eikä sekään vielä riitä vaan valitsee brittien eu-puolen lemmikikseen ja mollaa brexit puolueita.

      Eikä sekään vielä riitä yle nuolee EUn satraappeja ja vihaa EU-vastaisia, ym ym esimerkkejä vaikka kuinkapaljon! Puolueetonta tiedonvälitystä puolenmiljardin vuosittaisella pääomalla! Propagandan jättitrollitehdas ja vielä kaikki Veronmaksajien rahoilla!

    • Setä5

      Voisko aloittaja tai joku kommentoija kertoa, mikä media kertoo todenmukaisesti? Tiedosta etukäteen kiitollinen.

      • Rönkänsonni

        Kuulehan setä 6 MIKÄÄN MEDIA ei kerro kaikkea totuudenmukaisesti MUTTA YLE ei kerro mitään totuudenmukaisesti vaan aina on oma agenda ensin!
        Senverran yle on rehellinen ja puolueeton että säätiedotuksessa suhtkoht kaikki saavat tasapuolisesti väärän sääennusteen, sitten kun mennään "Ilmastonmuutos"
        agendaan niin jo paskaa ruuduntäydeltä!
        MV-lehti kyllä kertoi sen mitä yle ja muut mediat jättivät kertomatta mutta välillä senkin jutut olivat hömppää, mikä sallittaneen sellaiselle medialle joka ei saa rahoitustaan veronmaksajilta! Luotettavuudessa MV-lehti on silti omaa luokkaa verrattuna mihin tahansa Valtamediaan!


      • Näillä.alkuun

        Ei mikään kaikki mediat on jonkun talutusnuorassa! Mutta pahimpia mielipidevaikuttajia on isot mediatalot pahimpia on yle, hs.mtv,is,il jne. Kannattaa seurata useita lähteitä ja sosiaalista mediaa ja mudostaa asiosta oma näkemys eikä mitä sinulle tuputetaa.


      • AnttiHinderssonMTV

        juuri näin, kannattaa seurata muita vapaita medioita ja kansalaisten omia kanavia ja lukea sitten järjen kanssa näitä ns. Valtamedioita niin huomaa sen kusetuksen heti mitä nämä YLE ja MTV, sekä Almumediat ja HS-valemediat koittaa syöttää tietämättömille!


      • Mylvivää--.Naurua

        hehhehh Kova yritys on Pietarin Tiltuilla. Tiedeetkö kuinka paljon Suomalaiset halveksivat teitä?


      • hxfukklljh
        Mylvivää--.Naurua kirjoitti:

        hehhehh Kova yritys on Pietarin Tiltuilla. Tiedeetkö kuinka paljon Suomalaiset halveksivat teitä?

        Oletko sinä kommari kuitenkin omasta mielestäsi suomalainen?


    • hiihtäjä47

      hyvin sanottu

    • Isonpajantrollarit

      ylenanto on Suomen ylivoimaisesti pahin aivopesutrollaamo, yli 3000 trollaajaa palkalla! Ei tarvitse yhtään lähteä Pietariin kun tällainen savustamo on ihan kotinurkilla!

    • Setä5

      Hei!
      Kiitoksia tiedoista. Jotenkin aavistelin, että joku MV-lehti on jonkun torven mielestä totuuden torvi. Hyvää illanjatkoa asennevammaiset. Teitä on kusetettu.

      • käyttämättömätaivot

        Heippa setä kuusi onnea vain yle uutisten seuraajalle, saat taatusti puolueetonta tietoa maailmalta ja meiltä, tasapuolisia vaalihaastatteluja ja väittelyitä, "autuaita ovat lapsenuskoiset sillä he perivät Ylen trollipajan antimet"!


    • ioewjijopwigjp

      Kokoomuksen komennossa oleva yle suoltaa silloin tällöin
      vääristynyttä tietoa, joka koskee asian laitaa tai silottaa
      kokoomus töppäyksiä

    • 0999090

      Omassa kuplassa ja uskossa elävää ei edes totuus ja tosiasiat käännä. Trollit ovat päättäneet että kaikki suomalaisuuteen viittaava, kuten riippumaton media ja yhteiskunnan demokraattisuus on kuin pahimmissa diktatuureissa. Venäjäkö ihannemaanne. Siellähän väärä peukutus netissä voi johtaa syytteeseen. Tai kuuluminen kansalaisliikeeseen voi johtaa ulkomaalaiseksi agentiksi julistamiseen.

      • 0100100

        Yle on taas laittanut massiivisen trolliarmeijansa tänne puolustelemaan ylen riippumattomuutta, ei voi kun nauraa sille miten tyhmiä ylellä ollaan tuossa jatkuvassa vääristelyssä ja puoluellisuudessaan, Monikulttuuriyle on tosiaan rikkaus veronmaksajille!

        Mistähän yle on keksinyt tuon Venäjän trolliarmeijan, ettei vain joltain höyrypäiseltä vitun huumediileriltä?


      • 0999099

        Tarkoitan siis Venäjän ohjaaman median olevan minulle ainoa totuus.


      • Bettrefolk

        Ei tarvitse Venäjää sekoittaa joka asiaan kun naapurimaamme Ruotsi ohjasi 35000 vuohennussijaa Suomeen Sisäministeri Orpon ja Sipilän myötävaikutuksella!
        Ruotsi on vusisatojen saatossa ollut Suomen suurimpia sortajia ja hyväksikäyttäjiä kuten nytkin nähtiin 2015! Tästä aiheutui Suomelle miljardien kulut ja murhat ja raiskaukset päälle!


    • Sepioppaap

      Kukin ideologia käyttää mediaa oman ideologian levittämiseen. YLE:n tulisi olla puolueeton, jota se ei valitettavasti ole ainakaan mitä tulee presidentin vaalien ehdokashaastatteluihin. Väyrysen ja Huhtasaaren haastattelut olivat tavattoman törkeitä.

    • mikävitunvasemmistoYLE

      YLE on Kokoomuksen täydessä ohjauksessa ja vaalien lähestyessä kokoomuslaiset poliitikot ja kokoomuslaiset"asiantuntija" täyttävät kaiken kotimaisen ajankohtaisohjelma-ajan.

      ....Ja pastalla väitetään YLEä vasemmiston mediaksi. Ei paljon järki päätä pakota.

      • xxjw48

        Pietarin trollitehdas erimielinen kenen etuja se YLE ajaa. Jos se onkin siintä väliltä. Eli riippumaton.


      • KOKOOMUSMÄDÄNLEVITTÄJÄ
        xxjw48 kirjoitti:

        Pietarin trollitehdas erimielinen kenen etuja se YLE ajaa. Jos se onkin siintä väliltä. Eli riippumaton.

        Itse olet trolli. YLEn toimitusjohtaja on Kokoomuksesta ja 100 %::n porvarihallitus on sanellut 100 % YLEn ohjelmista. USA-aviopesua ja venäjävihaa aamusta iltaan, sekä kokoomuslaisia poliitikkoja joka päivää paskaa jauhamassa. Jopa aivokääpiötkin tajuavat että YLE kaikkine valhetrollauksineen on KOKOOMUSMÄDÄN MÄDÄN LEVITTÄJÄ.


    • justso

      Eikö kukaan tajua, miksi YLE:n kanavalla on ohjelma,Sohvaperunat??
      Tiks tiks???

    • Valtamediat

      Meillä ei ole kuin yksi media.
      Se on valtamedia.
      Elkäämme muita medioita kumartako.

    • Valtamediat

      Putin on minuun Totuus!

    • Kovasti_vaikuttaa

      se "putin" olevan mahtava mies, kun se on YLE:n toimittajalla aina mielessä.

      Jos joku paljastaa YLE:lle kiusallisen tosiasian tai kertoo YLE-agendalle vastakkaisen mielipiteen, alkaa YLE:n toimittajistossa apinamainen kirkuminen ja pökäleiden heittely.

    • YLEONUSASYÖPÄ

      YLE:n urheiluosuudessa taas USA ja Lauri Markkanen. Joka helvetin päivä tuota jumbojoukkueen tähteä hehkutetaan pitkiä aikoja. Jokerit pelaa Venäjällä pudotuspelejä, ja YLE huomioi sen murto-osalla siitä mitä Markkasta hehkutetaanaamua iltaa.

      YLE on todellinen KOKOOMUSMÄDÄN USA-pakkosyöttäjä, joka keksii joka päiväklle USA USA USA USA USA juttuja, jotta Suomen kansa ei tajuaisi kuinka todellinen isoveli on heti takana, ja josta tietoisuus ja suhteiden ylläpito olisi Suomen kansan etu.

      • Tärkeää_tietoa

        Onhan se korvaamattoman tärkeää Suomen kansalaisten saada tietää, montako levaria Markkanen on edellisyönä saanut.


    • YLEnsylttytehdas

      YLEtuo sataanallinen kulttuurimarxismin ja trollailun pesä, vaalien lähestyessä saamme taas nähdä ennenäkemättömän "erityisasiantuntijoiden" vyöryn selittämään ja trollaamaan eräitä puolueita.
      Ylen johto on kokoomuksen käsissä mutta koko henkilökunta on vihervasemmistolaista rääpälettä täynnä joten kiivasta kiihkoa riittää vaaliohjelmissa, sylki vain roiskuu kun päällepuhutaan ja koitetaan toisia vaientaa!

      • voittajanpuolella

        Paljon häiriötä on saatu aikaan julkaisemalla "Ylen tilaamia" galluppeja aina kiihtyvään tahtiin vaalien alla.
        Jos ei se ole äänestyskäyttäytymisen ohjailua niin mikä on?


      • ViktorKärppänen

        Nytkin YLE sanoi tilanneensa yhden ylimääräisen aivopesugallupin vaaliviikolle!
        Kalluppia pukkaa YLEllä, maksaja saa tilaamansa prosentit, prosentit otettu hatusta tilaajan taustaa painottaen!


    • tohlopintyperykset

      HS, Almamedia, YLE, MTV, IL,IS, äänestäjien suurimmat kusettajat ja vaalihäiriköijät!
      Jos meillä olisi puolueeton, rehellinen ja ammattitaitoinen media niin eduskunnassa olisi aivan toiset valtasuhteet!

      • Täyttä_faktaa

        Aamen tuolle, näin asia on juuri. Juuri nämä roska mediat ovat suurimpia häiriköijiä, mutta jos joku haluaa kesKUSTAN, sekoomuksen, saati smurffeja kiskasta turpiin, ei siinäkään ole mitään vikaa, ovat sen ansainneet kyllä. Itselläki rystyset syyhyää kun näitä näkee valehtelemassa eri tilaisuuksissa, oli vaalit tai ei, ja karkuunhan ovat lopulta lähteneet aina.


    • Aina_puolueellinen

      Yle on aina ollut kalleellaan johonkin tiettyyn suuntaan. Muistatteko Naapurineljänneksen tai Näin naapurissa informatiiviset ja 'puolueettomat' ohjelmat?

      • MattiRönkänsonniYLE

        YLEä kiihottaa kovasti kaikki liitot: Neuvostoliitto, Eurostoliitto, aina oltava rähmällään johonkin isompaan, ilmeisesti Venäjä on jo liian heikko kun YLE ei kumarra Venäjää vaan Jea Claude Drunkkeria ja muita pölvästejä!


      • yle.totalitarismiin-kall
        MattiRönkänsonniYLE kirjoitti:

        YLEä kiihottaa kovasti kaikki liitot: Neuvostoliitto, Eurostoliitto, aina oltava rähmällään johonkin isompaan, ilmeisesti Venäjä on jo liian heikko kun YLE ei kumarra Venäjää vaan Jea Claude Drunkkeria ja muita pölvästejä!

        Ylehän on aina ollut totalitarismiin kallellaan oli se sitten hitlerisimiä tai taistolaisuutta viimeksi on hallinnut pakkoruotsalaisuus ja hallitsee edelleen


    • nytseonselvä

      Vaalit voi peruuttaa, Yle kertoi juuri tuloksen.
      SDP suurin, KOK toinen ja Keskustta kolmas niin että Keskustan kannatus romahti. Tulos saatu asiantuntijoilta joten sitä ei sovi epäillä.

      • Ylläripylläri

        Ettei vaan taas kävisi niin, että Suomen kansa äänestää väärin Ylen ohjailusta huolimatta.


      • myrtsejä.ilmeitä
        Ylläripylläri kirjoitti:

        Ettei vaan taas kävisi niin, että Suomen kansa äänestää väärin Ylen ohjailusta huolimatta.

        Muistan kyllä ne myrtsit ilmeet kun väärät voitti 2011


    • YrjöVI

      Jos Yle potuttaa, niin älkää katsoko telkkarista Ylen ohjelmia.

    • HerjaYläanttila

      Juuri paljastui Kirsi Heikelin rahastus poliittisilta puolueilta, kenen lauluja laulat Kirsi "Kiihko" Heikell?
      Selvisi nyt miksi Laura Huhtasaarikin sai Heikeliltä erityiskohtelua Presidentin vaali haastatteluissa! Ajattelin jo silloin että Heikkelillä on vesikauhu kun niin kovasti oli kiihkoissaan, hyvä kun ei käynyt käsiksi!

      Tuollaisia "PUOLUEETTOMIA" tyhjäntoimittajia on YLEn propagandalaitos täynnä!

    • TorstenSireenipuska

      Taas sai YLEn toimittelija nenilleen jos nyt nenää paljon jäljellä nistillä lienee, varsinainen isänmaantoivo tämä surkea muija!
      Ensin haukutaan senmaan presidenttiä joka palkinnon myöntää ja sitten ihmetellään huuli pyöreänä kun palkinto perutaan.
      Vain ylellä voi olla noin typeriä toimittelijoita!

      • Tästäkin_pitää_maksaa

        Kertoo vain ylen "ammattitaitoista" niillä on asiantuntijoina vain näillä poliittisilla mielipiteillä varustettuja trollitoimittajia palkkalistoilla! Joku voi vielä vaikka uskoakin tämän puljun valkopesua.


    • persusussu

      Trump, Brexit, Orban ja Ranskan keltaliivit... => Ei ainoatakaan puolueetonta uutista Yleltä.

      Pistää taviksen hiukan hiljaiseksi kun miettii taaksepäin ja miten suuri rooli Ylen uutisilla on ollut tiedonvälityksessä aikaa ennen internetiä ja miten Yle-uskovainen sitä on ollutkaan.
      Tavallaan osa perusturvallisuudesta järkkyy, kun tajuaa miten on joutunut sinisilmäisyyttään systemaattisesti petetyksi julkisen vallan uutisoinnin taholta - jonka opetettiin olevan luotettavaa, "vastuullista" tiedonvälitystä.

    • suhmuraas

      hallitus rahottaa yleä sen lauluja laulat kenen leipää syöt.

      elkää uskoko heitä.

    • oikeaatietoa

      Kertokaa viimeinkin mistä oikeaa tietoa saa. MV~lehti tuli mainittua. Onko muita?

      • PTmedia

        Monella henkilöllä on you tubessa eri kanavia joita voi seurata, pääasia että seuraa MONIA eri uutislähteitä . Jos kielitaito rittää niin erimaiden uutistarjonnasta saa paremman kokonaiskuvan joka voi olla aivan erilainen mitä Suomen yle ja lehedet tyrkyttää!


    • kdndgdjfxhgj

      Uutistoimittajien pitää kertoa totuus, eikä välittää mielipiteitään ja agendaansa (tai työnantajansa agendaa). Nyt tulee liian yksipuolista uutisointia eri aiheista, eikä muille mielipiteillekään anneta tilaa.

      • ylenoksennuspaja

        Toimittaja Heikell saa rahaa eri puolueilta kun hiukan auttaa heitä, se selittää jo paljon toimittajan käytöstä!


    • No eiköhän pistetä ylelle se suuri Ullatus äänestämällä, se " Turvallinen Suomi Takaisin " ?
      Että silleen.

    • Ajankohtainen

      Saako kokkare tai kes-kusta tahi smurffien ns. kansanedustajan turpaanvetämisestä saman kuin vetäisi ihmistä turpaan? Nuo nilviäiset kun ei ihmisiä todellakaan ole, ja se tuli nähdyksi kuluneella vaalikaudellakin.

    • jioooppååf

      Noille ylen punikeille pitäisi antaa kaikille kenkää, pakko verolla loisivat saatanan elätit, painusivat P: koreaan kun kerran ihannoivat kommunistien raakuuksia, no eihän punikit olekkaan ihmisiä, vaan piruja.

    • Hallaahon.äänestäjä44

      YLE TEKI KAIKKENSA HUIJATAKSEEN ÄÄNESTÄJIÄ
      HALLA-AHON TITTELI VÄÄRIN
      SEKOILI PUHEISSA

      VERORAHOILLA LOISIVAT HALLA-AHOA NIMITTELEVÄ PORUKKA YLESSÄ

      Halla-ahon mukaan Yleä oikaistiin heti väärästä koulutusarvosta. Puheenjohtajan tietojen mukaan Yle korjasi asian vasta sunnuntaina

      Ensimmäinen selitys oli se, että tämä koskee perjantaina ja viikonloppuna julkaistuja ohjelmia. Kun heille kerrottiin, että tämä kyseinen ohjelma on julkaistu jo torstaina niin selitys muuttui, että ehkä se sitten koskee myös aikaisemmin julkaistuja ohjelmia.

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfe295e7-e07d-4f51-9a29-64723a37d03d

      ylen vihapuhuva porukka
      https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/kotimaa24-tutkija-liittyi-perussuomalaisiin-pilkan-takia/658165/

      Luukkanen kertoo Kotimaa24-verkkosivulla, että hänen poliittisen heräämisensä taustalla on ”Ylen toimittajien jatkuva perussuomalaisten pilkkaaminen”.

      Luukkanen kertoo ottaneensa ”tämän paarian merkin” käsivarteensa päähän potkittujen tavallisten ihmisten takia.

    • munaton

      Täällä epäilijät on joko homoja tai suvakki huoria ei oo ihme jos korruptio valloillaan...

    • RöttiMankaValemedia

      YLE:n vaaliohjelmat pitäisi kieltää kokonaan, samoin ylen palkkalistoilla olevien tyhjäntoimittajien sepustukset vaalihäiriköintinä ja trollauksena!

      YLE luulee olevansa jokin valtio valtiosaa jota ei koske mitkään lait ja tasapuolisuus, seuraava hallituksen toimenpide on saada Yle vapaaehtoisen maksun piiriin, yle-vero Krista Kiurun kukkanen!

    • RÖNKÄNSONNI

      Allekirjoita kansalaisaloite.fi: YLE ON KUMOTTAVA!

      NYT jo 5870 allekirjoitusta tuon paskansyöttäjän lopettamiseksi!

      Hienoa allekirjoittajat, JAKAKAA ALOITETTA!

      YLE SUOMEN PAHIN VAALIHÄIRIKKÖ JA TROLLAAJA!

    • persusussu

      On.

    • YlenAntoSeis

      Yle sekaantuu törkeästi Suomen vaaleihin.
      Mieti miksi?

      Ihme lässytystä taas Yleltä ..... Suomessa maailman parhaat vaalit muka ... Mieti miksi ????
      kuka idiootti senkin muka keksi? Hullujako olette?

    • Ylen toiminta on mielestäni ollut pitkään rikollista ja vaatisi suomen kansalta aloitetta alkaa poliisin voimin tutkimaan asiaa ihan edellisten vaalien ajalta .
      Uskon ,että aloitteeseen tulisi niin paljon kirjoittajia ,että poliisin olisi toimittava kun mandaatti olisi todella vahva .

    • Harha-Ahonsisko

      Yle Puheen Mahadura&Özberkan -ohjelma on lopetettava!

      Haukkuivat lähetyksessä kaikki perussuomalaisten äänestäjät ja levittivät yksipuolista vihervasemmistolaista propagandaa!

      Miten tämä on puolueetonta mediaa?!

    • YäksYlelle

      Olen samaa mieltä kuin keskustelun aloittaja. En seuraa TV-uutisia enkä vaaliohjelmia, joissa haastattelijat johtavat keskustelun kulkua, minne haluavat eivätkä anna tasapuolisesti puheenvuoroja.
      Satuin äskettäin hammaslääkärillä kuulemaan, kuinka radion toimittaja laajamittaisesti kertoi oman näkemyksensä, miksi juuri vihreitä pitäisi äänestää. Inhaa piilomainontaa!

      • ViktorKärppänenYLE

        Tee vaalipäivän hyvätyö samalla ja allekirjoita huomenna KANSALAISALOITE.fi :

        YLEVERO ON KUMOTTAVA! NYT jo 6151 allekirjoitusta!

        Kiitos allekirjoituksestasi! Suomi kuntoon!


      • Anonyymi

        Joko olette käyneet allekirjoittamassa YLE veron poisto aloitteen? Kannattaa pitää kiirettä sillä allekirjoitusten määrä on hidastunut. Nyt 7572 allekirjoitusta!
        Lisää allekirjoituksesi.


    • Anonyymi

      Allekirjoita Yleveron poisto aloite, tee päivän hyvätyö!

    • Anonyymi

      hiljaseksi on jo jääneet trollin aloitukset ei aukaista yhtään.

    • Anonyymi

      Allekirjoita aloite! YLEVERO ON KUMOTTAVA! Jo 9335 allekirjoitusta! Lopetetaan valemedian mädätys!

    • Anonyymi

      YLE uskalsi esittää Seinäjoen arabikevään nyt vaalien jälkeen!
      Onko yle Suomen suurin ja vaikutusvaltaisin Vaalivaikuttaja? ON!

      Allekirjoita kansalaisaloite. fi Ylevero on kumottava!

      Nyt 10297 allekirjoitusta, VAIN??

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3841
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      593
      3625
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3602
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2271
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      53
      2229
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      322
      1972
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1947
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1766
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      27
      1433
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1352
    Aihe