Vaimo +50v kertoi koko asian KOKEMUKSESTA

puhnumerolöytyy

Vieläkin kesä 2018 taphtuma saa kivan fiiliksen. Monet koko asioista sanoo että turhaa ja lapsellista mutta asiallapa on väliä kuitenkin ns viihde mielessäkin. Joskus aina vaimo doggingia harrastaa kun löytyy sopivia miehiä joita vuosien mittaan on pari jäänytkin tutuiksi. Kesällä eräässä tapahtumassa oli hiukan iloisella tuulella oleva nuorimies 26v tyhjentämässä "tankkiaan" matkailuautomme takana olevaan puskaan. Siisti mies yleisilmeeltään ja hieman hätkähti kun ikkunasta huikkasin että helpottiko? :-) nuorimies kokosi itsensä samantien ja tuli ikkunaan pyytelemään anteeksi mutta hätä ei lue lakia kertoi. Kertoi vain että toinen paine ei helpottanut yhtään. Johon minä vanhana 50 kettuna että siihen löytyy heti helpotusta. Nuorimies kiinnostui että voi kun olisikin niin helppoa. Kehotin kiertämään ovelle ja vaimo oli juuri tullut uimasta ja loikoi penkillä alastomana pyyhkellä ja kuuli koko jutustelun ja oli heti kiinnostuneena kuulemastaan. Ihan nainen minulla:-) mies tuli ovelle ja pyysin sisälle,mies pudotti alaleukansa kun vaimo oli tuolissa selällään alasti ja hymyili. Kehotin miestä heti nuolaisemaan posliini pillua. Mies katseli minua ja vaimoa kysyvän näköisenä ja vaimo sanoi että tottele nyt kun mieskin pyytää. Nuorimies innoissan vaimon jalkojen väliin ja silmin nähden piti puuhasta. Pyysin vaimoa kääntymään peppu psytyyn ja sanoin miehelle että nyt saat takaapäin helpotusta siihen toiseen paineeseen. Housut putosi sekunnissa ja vaimo ei nähnyt heiluvaa kalua mutta minä näin !! 19cm arviolta ! mutta se terskan koko ja varsi! siis kuin sieni iso semmoinen hattuinen ja paksuutta 6 cm VARMASTI! Nyt oli hieno tilanne. Mies alkoi liikuttelemaan terskan päätä pillunsuulla ja liukkaan märkähän vaimo oli ja eikun terska liukui pilluun ja vaimon huudahdus oli hieno ooooohhhhhh iso iso iso iso hoki vain ihanaaaaaaaaa.
Mies lykkeli 1.5minuuttia ja silloin alkoi spermaa tulla . Mies lähti ja vaimo jäi kuumaksi ja sain liukkaille ruiskia. Vaimo kertoi että tuntui mahtvan hyvältä ja sen totuuden että iso tuntuu paremmalta.

2

316

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • V.vaala

      Vaimosi nimi on 'Nyrkki-Kyllikki'.

    • Anonyymi

      "puhnumerolöytyy" nimimerkkillä kirjoittelin ja vappuna tilanne toistuu hyvinkin samassa paikassa. Vaimo on innoissaan koska nuorukaisen kalun koko on jotain aivan erilaista johon on kotioloissa tottunut vuosien mittaan (normi keskirajojen yli hieman onneksi kuitenkin ollaan) Tentannut vaimoa monta kertaa samalla kun lykin takaa että oliko se miten erilaisen tuntuinen ja vaimo huokaillen kertoo että oli se täyttävä kokemus ja kun tunsi että pian alkaa spermaa pumpata iso kalu niin se kalun syke oli pikku orgasmien tulemisien tuntuista eli odottaa kovasti vappua . Tällä kertaa on seksi asu päällä korsetti ja verkkosukat valmiina. Nuori mies on myös kovin innoissaan koska ei ole vakituista tyttö ystävää ja satunnaiset on jääneet seksi puuhiltaan kesken kun nuoret tyttöset ei oikein "toimi" ja nuori sonni on hekumoissaan miten sai kerrankin nussia vapautuneesti ja tuntea kun pussit läpsyi vaimon posliinia vasten. Myös hämmästyi miten tunnokas oli pimpsa ja terska lupsahti tiukan renkaan läpi kuitenkn joustavasti. Vaimo piti isosta terskasta tosi paljon kun se hiveli nautinnollisesti. Vappua odotellessa NAM!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      183
      1418
    2. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      28
      1127
    3. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      313
      1113
    4. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      144
      1064
    5. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      98
      937
    6. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      228
      902
    7. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      130
      885
    8. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      99
      870
    9. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      59
      865
    10. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      84
      858
    Aihe