Lompsa auki ja rahat

Veikkaukselle_

Heittäisitkö normaalisti 50€ tai enemmänkin rahaa suoraan roskiin? Tuskinpa..
Miksi siis teet niin pelaamalla veikkauksen pelejä, kun niissä ei voita mitään. Vuositasolla satoja tai tuhansia euroja veikkauksen herrojen luksuselämän ylläpitämiseen. Ei kiitos. Lompsa pysyy kiinni ja rahat pidän itse. En pelaa niitä viekkauksen huijareile.

22

75

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • huvitustakohtuuvella

   Meikä pelaa arvontapelejä porukoissa lotto, viikkari, eurojaska ja jokeri n6€ viikossa " voittoa" viikoittain tulla tupsaahtaa vajaan euron veran eli vitosella rahoitan veikkausta viikossa. Vakio veikaukseen menee myöskin kuutisen euroa ja sieltä takaisin tulee parin euron verran ei joka kierros vaan pitemmässä juoksussa eli joillain kierroksilla tulee yli sijoituksekin. Totoa pelaan veikkauksen nettiporukoissa useita lähtöjä joka päivä siihen rahaa kuluu muutama kymmenen senttiä päivässä ja aika usein tulee oikeita voittojakin eli totossa olen vähiten häviöllä vaikka pelaan sitä päivittäin.

  • Niietniiet

   Njoo, laskin piruuttani sen kuinka paljon on ite tullu annettua vuosien mittaan veikalle. Pyöristetysti tähän mennessä n. 16.640e. Ja siitä " voittoa" eli kotiinpäin tullut n. 300e. Etetet.. no eihän tuolla summalla kuuhun mennä mut mitäs jos sen olis sijoittanut vaikka johonkin rahastoon esim?

  • toimii-

   Juu yhdellä rivillä pääsee peliin mukaan ja on se häviävän piei mahdollisuus voittaa, vaan eipä paljoa menetäkkään.

  • yksiruutu

   1 rivi riittää.

  • TrebentMusculars589

   Pelaan yhden rivin tosiaan EJP, LOTTO ja V-lotto. On siis täysin mahdollista, että kokonainen vuosi (52 viikkoa) voi mennä niin, ettei yksikään voittava rivi osu kohdalle, vaikka tarkastelussa ovat kaikkien 3 pelin kaikki pelatut rivit eli yli 150 riviä. Toki todennäköisyydet ovat EJP ja VL -maailmassa päävoittoon suunnilleen yhden suhde sataanmiljoonaan, mutta moni pelaakin esim. EJP vain silloin, kun pääpotti on huipussaan ja 5 1 -tuloksella saisi jotain. Todennäköisyys voittaa EJP-rintamalla 5 1 -tulos on "peräti" yhden suhde kuuteen miljoonaan. Eli on jo melkein voittanut kun osallistuu... Ja pascat!

  • ennaltasovittuko

   Tuota noin, Veikkauksen sivuilla seliteltiin ennen Ejpotin arvontaa, että Ruotsi on saanut vain yhden päävoiton ja Suomi jo 15.
   Sitten eilinen päävoitto osui Ruotsiin.

   • suomi-itäinen-ihmemaa

    se on näitä itän ihmeitä. samaa 50 voittajaa lotossa


   • konnaorkesterinmaa

    Täällä osataan kyllä jakaa näitä räkäviisaita ilmaisia vinkkejä, esim yli 5 k eläkkeell jäävä neuvoikin vihjaavasti Suomalaisia katsomaan peiliin sillä heitä vaivaaa itsekkyys. Vielä koittaa päivä et jää vuokrat asuntolainat uudet omakotitalot maksamatta. Lotuttomiin ei rahalaitoskaan uusia lainoja uudelleen kilpailuta.


  • Skslslss

   Haukuin veikkaa palautuaboxissa ja voila.. 5 oikein kuudesta vikinglotlssa.. tlsin porukassa ja vain muutamqkymppi nettoa.. sattumaa? Not.

  • veikata

   aijaa vai voittojatu ollenkaan voitin viikin lotosta viime vuonna 30 ja lotosta 25 euroa eli kyllä niistä voittoja aina sillon tällön tulee mun isoin voitto mitä koskaan oon voittanu on 200 euroa ja sekin tuli hevos pelistä joskus kauansitte kun pelasin sellasta mitä se haittaa jos pelaa kun on yli määrästä rahaa joka vuosi

  • besvikna

   Jotenkin vaikuttaa, että Eurojackpotissa Saksa voittaa entiseen malliin tai jopa enemmän. Suomi taas entistä vähemmän. Aivan kuin Suomen voitot ohjattaisiin vuorotellen väkiluvun mukaan muihin maihin, koska halutaan olla tasapuolisia. Norjan dominointiin Viking Lotossa ei puututa.
   Kyllä on kurjaa, jos todella Suomi "ei saa voittaa" Ejpotissa.

  • TimonLupauksetPS

   Mitä näistä voittajista voi edes tietää, kun tai paremmin jos joku suomalainen voittaa joskus niin hän pysyy piilossa. Emme (99,9999 % kansasta) siis tiedä voittaako kukaan. Koska mahd. voittajat ovat piilossa, jos ovat olemassakaan. Ja jos joku sanoo voittaneensa jotain (anonyymisti), väitteen totuusarvo on sama kuin Timo Soinin vaalilupaukset. Ns. voittajauutiset voivat olla täysin satua.

  • SuurestiNettotappiolla

   Anonyymissä maailmassa kaikki tiedon omaksuminen ja totena pitäminen on täysin luottamuksen varassa. Voinhan minäkin Suomi24 maailmassa väittää jossakin viestissä voittaneeni 46,5 M€ EJP-pelissä ja minuutin päästä valitella toisessa viestissä sitä, että menetän aina kaikki rahat lottopeleissä ja että olen tuhansia euroja nettotappiolla. Ehkä joku suomalainen joskus jotain voittaa, mutta uskommeko ns. Voittajauutisia ja siihen, että perustuvat oikeisiin voittajiin jne... Se on luottamuksen varassa. Ja mun luottamukseni Veikkausta kohtan asteikolla 1-10... Eipä ole kovin korkea kerroin.

  • älyköille

   Euron maksavissa pelaajaporukoissa tarjotaan vain isoja porukoita, nyt kun potti on minimi 10 miljoonaa.
   Ei se oikein kannusta, jos esim 40 osuuden porukka voittaa 6,90 €, saa omalla osuudellaan 0,17€ eli peräti 17 centtiä

   • toimii-

    Siinä mielessä kannustaa että joka kierroksella voittaa, joko oikean voiton tai 49€ . Nimittäin jos teet 50€ edestä lottoa etkä voita mitään (näin tapahtuu yli 95% varmuudella) niin häviät 50€, mutta 50 osuuden porukassa ostamalla 1 osuuden säästätkin 49€. Aika simppeliä vai mitä?


   • simppeliähyvinkin
    toimii- kirjoitti:

    Siinä mielessä kannustaa että joka kierroksella voittaa, joko oikean voiton tai 49€ . Nimittäin jos teet 50€ edestä lottoa etkä voita mitään (näin tapahtuu yli 95% varmuudella) niin häviät 50€, mutta 50 osuuden porukassa ostamalla 1 osuuden säästätkin 49€. Aika simppeliä vai mitä?

    Mutta jos lottoat eurolla, tuo on hölynpölyä.


  • Hyvää-tarkoittaen

   Pelaamalla TUET urheilua, liikuntaharrastuksia, nuorisoa, lapsia...jne.
   Kyllä. Tuen noin 2000 - 2200 eurolla. Minulla on vakio nettipelit viikottain.
   Toki joskus tulee pienehköjä voittoja. Mutta ne ovat sitten kotiinpäin.

  • Eduskuntavaalit2019

   Pelaamalla LOTTOPELEJÄ, menetät rahasi, mutta ehkä joku tupakka, alkoholi & huumeet ovat vielä pahempi vaihtoehto. Menetät myös terveyden.

  • TrebentMusculars19568

   Voipi tuo terveys mennä peliriippuvuudenkin myötä... ja perhe hajota. Eikö muka...?

  • PelisyöpäJopaTappaa

   Tupakka ja alkoholi tappavat tai sairastuttavat hitaasti ellei juo äkillistä haimatulehdusta tai alkoholimyrkytystä itselleen eikä rahaa saa palamaan hetkessä ellei osta kalleinta, mitä Alkosta löytyy. Peleillä rahat saa menemään päivässä, sitten yöunet ja terveys, ruoat jää ostamatta paitsi itselle myös perheelle... Häpeä on suuri, kun luulee olevansa ainoa. Asiasta ei ole juuri puhuttú, mutta onneksi rohkeita ihmisiä on alkanut tulla esille. Pelirtiippuvaisten yhteydenotoista suurin osa tulee peliautomaaatiriippuvaisilta. Peliautomaatit ovat tämän yhteiskunnan syöpä. Nettikasinot sentään saa estettyä ja rahansiirrot kiellettyä.

  • Riippuumitenpelaa

   Riippuu paljon siitä miten ja kuinka paljon pelaa ja mikä on suhde pelaamiseen, niinhän se on monen muunkin asian kanssa...

   Mä en tainnut yli 10 vuoteen muistaa pelata mitään, nykyään joskus teen rivin lottoa tai eurojackpottia, eipä niistä voittoja tule, mut pelaus summat itsellä niin pienet, et se 3€ silloin tällöin menee kyllä moneen ihan yhtä turhaan asiaan tai vielä turhempaan
   Kerran tein kenon ja voitin sillä kerralla jopa huimat 20€

  • PelkkääHaittaa

   Miksei tuota asiaa saada eteenpäin? Miksi ne automaatit edelleen ovat siellä kaupoissa ja muissa kioskeissa? Siksi koska veikkaus manipuloi hallitusta omalla asemallaan ja ilmeisesti myös lahjomalla poliitikoita. Veikkaus haluaa, että mahd. moni häviää rahansa veikkaukselle, sillä hyvää tuolstahan nuo ahneet huijarit itselleen vain haluavat.
   Veikkaus on yksi suuri saatana ja perkele tässä maassa. Vaikka haitat ovat suuremmat kuin hyödyt (ainakin pelaajan kannalta) ei mikään muutu. Sielunsa rahalle myyneitä nuo ovat. Asioiden pitää muuttua, monet saavat kärsiä isoja ongelmia pelaamisen takia. Automaati pois kaupoista ja pelkästään pelaamoihin.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kamala onnettomuus

   Miten tällaiset mönkijäonnettomuudet yleensä tapahtuu? Liikaa vauhtia? Saako mönkijöillä ajaa lasten kanssa ja ilman kyp
   Suomussalmi
   139
   6256
  2. Annetaanko jokainen 3 tunnistetta

   omasta kaivatusta? Minä aloitan: N-nainen, punaiset hiukset ja asuu Pirkanmaalla.
   Ikävä
   105
   2574
  3. KANNATATKO NATOa? Jos olisit saanut äänestää...

   Ihan riittää lyhytkin kyllä tai en.
   Maailman menoa
   703
   2469
  4. Mitä teit väärin?

   Että ikäväsi kohde häipyi elämästäsi?
   Ikävä
   174
   1851
  5. Mönkijäpnnettomuus

   Harmillinen homma. https://www.hs.fi/suomi/art-2000010557170.html
   Suomussalmi
   25
   1652
  6. Sinäkin tiedät sen nainen

   Nainen sinä olit kohtaloni mutta minä en sinun ja niin surullista kuin se onkin niin tuun varmaan silti rakastamaan sua
   Ikävä
   79
   1610
  7. Tietäisitpä miten haluaisin sinut kohdata

   Vaikka vaan katsella ohimennen. Voisitko telepaattisesti lähettää viestiä, - löytyisikö kohtauspaikkaa?
   Ikävä
   59
   1097
  8. Tilitoimisto!!!

   Mikä tilitoimisto jäi kiinni rikoksesta Rovaniemellä?
   Rovaniemi
   24
   1082
  9. Jos ihmettelit minun käytöstä

   Niin yritin hieman jarrutella juoruja mitä liikkuu. Sinussa ei vikaa.
   Ikävä
   62
   1076
  10. Kaivonkonekuski hukkui etelärannassa

   Oliko paikkakuntalaisia?
   Rovaniemi
   13
   1074
  Aihe