Iitin keskustalaiset riidoissa kaikkien kanssa?

Mtklaine

Mikä mättää Kepun porukassa kun puolet on lähtenyt käveleen ryhmästä. Onko uho ja taidottomuus ajanu nykyset johtonaiset ja miehet hajottamaan koko sakin? Tunteeks kukaan taustoja?

6

<50

Vastaukset

 • Ei tunneta. Ainoastasn Iitintiltu eestä ja takaaa.

 • Kaikkihan pitäisi olla reilassa kun Iitti sai sotepalvelut hämeeseen. Anniina on aktiivinen kymenlaakson liitosta eroamisen puolestapuhuja. Äänestäjät harkitkaa annatteko äänenne tulevan päijät~hämeen edustajalle joka tulee ajamaan Lahdenseudun etua. Itärata on suuri erimielisyys joka jakaa Kouvolanseudun ja Iitti~Lahden. Toivottavasti kymenlaakson keskustalaiset kannattavat oman maakunnan edustajia, nyt ja jatkossakin

 • Aikovatko itäratahuuhelot ehkä purkaa kokonaan pois vasta 12 vuotta sitten valmistuneen Lahden oikoradan (75,7 km) ?
  Eihän se maksanutkaan kuin vain 331 miljonaa euroa eli lähes 4,4 miljoonaa euroa/km.
  Luotisuorana rautatie Tikkurila - Porvoo - Koria olisi noin 107 km pitkä, joten se maksaisi "vain" noin 468 miljoonaa euroa Lahti-oikoradan kilometrihinnan mukaan.
  Oikorata olisi vain noin 36 km pitempi kuin itärata eli nykyisillä junanopeuksilla kymmenisen minuuttia.
  Puutuvatko savolais-kouvostoliittolaisperzeet tosiaan jo 10 minuutissa???

 • Itäradan kustannusarvio on peräti 1,7 mrd euroa, joka olisi "vain" noin 15,9 miljoonaa euroa kilometriä kohti, jos kyseessä olisi noin 107 kilometriä viivasuoraa rataa Koria-Porvoo-Tikkurila.
  Ratahaave on täysin pähkähullu jo ajatuksenakin. Lähes 2 miljardia euroa tärvättäisiin rataan, joka nopeuttaisi savolaisten matkaa pääkaupunkiin max. varttitunnin nykyiseen Lahti-Kerava-oikorataan verrattuna.

 • Iitin A. Peltola (kepuli Kymenlaakson petturi) meinaa tosissaan (?) kauhoa Kotkasta ääniä kuin uppoavasta veneestä, kun otti jopa palkansaajien pääkyykyttäjien agitaattorin Mikael Pentikäisen mukaansa Kotkaan.
  Pentikäinen tosin on mokannut lähes kaiken, mihin on ryhtynyt. Toivottavasti mokaa myös Peltolaskan ehdokkuuden
  Pentikäisen kolmen vuoden Hesarin päätoimittajuuden 2010-13 ainoa näkyvä ja tuntuva saavutus oli tosipaha levikkiromahdus. Yrittäjien äänitorveudestakaan ei ole jäljellä enää juuri muuta kuin torveus.

 • Vaalit ohi, lokakampanja ohi. Taitaa ottaa päähän kun A:peltola on ainoa järkevä iittiläinen päättäjä. Uskaltaa jopa puhua toisin kun nämä korruptoituneet veljekset ja poijat

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.