Naisten Liigakarsinnat

Hifkliiga

Mitäs olette mieltä, KJT Haukkojen putoaminen ja HIFK:n nousu nyt varmaa. Mutta kuka ottaa toisen lipun Liigaan? RoKi on Lukkoa jäljessä, mutta jos RoKi voittaa keskinäisen kamppailun ja ottelun KJT Haukkoja vastaan ja puolestaan Lukko häviää viimeiset 2 peliään, ratkaistaan nousija maalierolla(tällähetkellä RoKi -1, Lukko -4).

5

<50

  Vastaukset

  • Eipä ratkea sarjapaikka maalierolla vaan keskinäisillä peleillä jos ovat samoissa pisteissä kuten voisivat olla jos pelit menisivät sopivasti ristiin.

   • Mistä tuon keksit? Et ainakaan sarjan pelaamis säännöistä....


  • Kilpailusäännöissä 6.5 ja tämä on kai karsintasarja eli kohta 4 sen mukaan.

   "3. Järjestys sarjataulukossa (muut kuin karsintasarjat joissa pelataan seuraavan kauden sarjapaikoista)

   Tasapisteiden sattuessa ratkaisee järjestyksen sarjataulukossa koko sarjan maaliero (tehtyjen ja päästettyjen maalien erotus).

   Jos maaliero on sama, ratkaisee järjestyksen tehtyjen maalien lukumäärä. Jos tehtyjen maalien lukumäärä on sama, ratkaisee järjestyksen joukkueiden sarjassa pelaamien keskinäisten otteluiden tulos (Pisteet, maaliero, tehdyt maalit jne.).

   Mikäli tilanne on edelleen tasan, on vähemmän rangaistusminuutteja sarjassa saanut joukkue paremmalla sijalla.

   4. Keskinäisen paremmuuden ratkaiseminen sarjapaikasta pelattaessa

   Mikäli sarjan päätyttyä tulosten perusteella jaetaan kaikkien joukkueiden seuraavan kauden sarjapaikka (kauden viimeiset ottelut pelattu, ei jatkokarsintaa eikä muita otteluita kenelläkään jäljellä) ja kaksi tai useampia joukkueita on tasapisteissä siten että yksi tai useampi joukkue pääsee seuraavaksi kaudeksi ylemmälle sarjatasolle, ratkaistaan tasapisteissä olevien joukkueiden osalta paremmuus tällaisessa tapauksessa seurojen kyseisessä sarjassa pelaamien keskinäisten otteluiden perusteella. Paremmuus keskinäisissä otteluissa määräytyy ensisijaisesti keskinäisten otteluiden pisteiden perusteella. Jos pisteet ovat tasan, ratkaisee keskinäisten otteluiden maaliero, jos sekin on tasan, ratkaisee tehtyjen maalien määrä. Mikäli keskinäisten otteluiden paremmuutta mitattaessa kaikki on tasan, ratkaistaan sarjasijoitus uusintaottelulla. Uusintaottelun kotietu määräytyy koko sarjan tulosten perusteella."

  • HIFK naisille isot onnittelut komeasta noususta! Lukko onnistui säilyttämään Liiga paikkansa hienosti ja RoKi kovasta yrityksestä huolimatta ei riittänyt valitettavasti nousuun. KJT Haukat Naiset putoaminen Mestikseen ei ollut mikään yllätys ja 6 vuoden Liiga unelma päättyi siihen.

  • On harmittavan iso tasoero kärjellä ja sijasta 5 alaspäin...
   Nolotti oikein katsoa yhtä karsintapeliä 2 min. Kyllä SM-sarjassa minimivaatimus voisi olla, että osaa luistella ja pysyy pystyssä. :)
   Ymmärrän kyllä, pieni harratajamäär jne..mutta silti.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   176
   6314
  2. Vastaamoon tehty ehkä kaksi tietomurtoa - kertoo Yle.

   https://yle.fi/uutiset/3-11612331 Tietoa tihkutetaan tipoittain. Uutta katastrofia pukkaa Vastaamon osalta. Eiliseen asti kyse oli vain yhdestä hakker
   Maailman menoa
   351
   5085
  3. Autoilun päästöt

   Hallituksen tavoitteena on puolittaa liikenteen päästöt vuoteen 2030 mennessä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006698934.html Liikenteen päästöt ei
   Maailman menoa
   378
   1594