GS vs Litteä maa. noitavainot

my.turn.to.CAST.A.CURSE

Sama asia.

Siinä missä inkvisitio väitti maan olevan litteä ja tappoi ihmisiä se vuoksi ...
Näinä päivinä inkvisitio väittää maailman olevan pyöreä (NWO) ja tappaa ihmisiä sen vuoksi ...
Moderni noitavaino on totta, joten maa on edelleenkin litteä.
Welhona kiroan vainoajani alimpaan helvettiin, jonka vain he itse voivat itselleen määritellä.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wwiii.lapset

      Nykypäivänä, tämä on autenttinen kokemus, Velholla, jos hänellä sattuu olemaan oikeat ystävät, on kyky, maiden rajojen ulkopuolellakin, ottaa kohteekseen, suorastaan maalittaa, yksilöitä. Hyvällä menestyksellä.

      Teknomagia. Tekno-noidista puhumattakaan = teknomaagi tunnemaailmalla varustettuna.
      https://www.youtube.com/watch?v=gx30_2yGMsw
      Ne, jotka ymmärtävät teknomagiasta jotain, ymmärtävät myös musiikin päälle.
      Se on matematiikkaa.

      • Lts.brn.th.wrld.later

        Vladimir Putin ja Donald Trump ovat kaksi nykypäivän teknomaagia.
        Heidän maagiset organisaationsa antavat heille vapaat kädet toimia - kuin diktaattori ikään. Vai antavatko?

        Omaa tegnomagiaani sitoo ulkopuolinen vaikutus. Galaktisella tasolla vaikutusvaltainen, mutta en saa puuttua. Onneksi minulla on ystäviä.
        https://www.youtube.com/watch?v=7yawBHSKHzM
        Ystäväni eivät ole ainoastaan amerikkalaisia, vaikka siltä ensisilmäyksellä voisi näyttää.

        1980


    • Ateistihumanisti

      Aloita katsomalla Netflixistä Behind the Curve.

      https://www.youtube.com/watch?v=LewV4QYo0l0

      Voisitko esittää minulle linkin, missä väitetään, että inkvisitio uskoi maan olevan litteä. Mielestäni väite on silkkaa hölynpölyä.

      Espanjan inkvisition huono maine liittyy historian ensimmäiseen mustamaalauskamppanjaan, jossa englantilaiset ja hollantilaiset protestantit levittivät kirjapainotaidon yleistyttyä täysin keksittyjä juttuja katolisesta maailmasta ja erityisesti Espanjan inkvisitiosta. Tämä tapahtui 1500-luvulla, kun Espanja ja Englanti olivat sodassa.

      "Myöhemmät tutkimukset ja Vatikaanin arkistot paljastavat, että Espanjan inkvisitio ei ollut niin raaka kuin sen maine on antanut ymmärtää. Tuomiot olivat huomattavasti lievempiä kuin maallisissa inkvisitioissa. Syytökset tutkittiin tarkkaan, sillä inkvisitio oli tietoinen mahdollisista perättömistä ilmiannoista Useasti syytetylle tuomittiin katumusharjoituksia ja vain harvoin päädyttiin roviolle. Vatikaanin teettämän ja vuonna 2004 julkaistun tutkimuksen mukaan Espanjan inkivisition tutkimista ihmisistä 1,8 % teloitettiin. BBC julkaisi jo kymmenen vuotta aiemmin Timewatch -sarjassaan aihetta käsitelleen dokumentin nimellä The Myth of the Spanish Inquisition, joka käsitteli Espanjan inkvisition huonon maineen syntymistä." - Wikipedia

      Espanjan inkvisitio poltti roviolla saman verran ihmisiä kuin Ruotsi-Suomi (max. 500), kun protestanttisen Saksan alueella poltettiin noituudesta syytettyinä jopa 35 000 ihmistä. Englannissa erilaisten harhaoppien vuoksi teloitettiin noin 200 000 ihmistä. Nämä teloitukset tapahtuivat kahden vuosisadan sisällä.

      Tarkemmin:

      Espanjaa puhuvissa maissa tämä historian vääristely tunnetaan nimellä ”Musta legenda”. Inkvisition maineen tahrasi kirjapainotaidon yleistyttyä laajasti levitetty Anglo-protestanttinen propaganda, jonka tähtäimessä oli koko katolinen maailma ja aivan erityisesti Espanjan valtakunta.

      Inkvisition vastuulla oli valvoa Espanjan katolisen väestön uskonnollista oikeaoppisuutta. Tuomiovallan piiriin lukeutuivat syyttäminen juutalaisuuden-, islamin- tai luterilaisuuden harjoittamisesta, vääräoppisuudesta, sodomiasta (lähinnä lasten hyväksikäytöstä), moniavioisuudesta ja Jumalanpilkasta.

      Inkvisitio luotiin jo 1184. Gregorius IX kehitti paavillisin inkvisitiolaitoksen vuonna 1231. Espanjan 1400-1600-lukujen inkvisition huono maine on suurelta osin protestanttien ja Espanjan-vastaisten tahojen propagandaa.

      Englanti oli 1500-luvulla sodassa Espanjaa vastaan. Propagandan keinoina olivat liioittelu ja tuulesta temmatut jutut. Esimerkiksi vuonna 1564 julkaistu Reginaldus Montanuksen kyseenalainen teos - Espanjan Pyhän Inkvisition erilaisten salaisten käytäntöjen paljastus - levisi laajasti erikielisinä käännöksinä ympäri Eurooppaa.

      Espanjan inkvisition säännöt sallivat kuitenkin vain sellaisen kidutuksen, joka kesti alle viisitoista minuuttia ja joka ei jättänyt kuulusteltavalle näkyviä haittoja. Raajoja ei saanut vahingoittaa eikä verta vuodattaa. Sellainen oli harvinaista, sillä Euroopassa kidutus oli enemmän sääntö kuin poikkeus.

      Kaikkiaan kuulustelijat käyttivät kidutusta äärimmäisen harvoin (noin 2 prosentissa tapauksista). Arvioidaan, että yli kahdensadan vuoden aikana inkvisitio surmasi enintään 2 800 ihmistä, joista 1 500 suurinkvisiittori Tomas de Torquemadan lyhyellä kaudella. Suurin osa syytetyistä armahdettiin (absolved) tai rangaistus oli lievä.

      Espanjassa inkvisition oikeudenmukaisuuteen luotettiin jopa siinä määrin, että vähäisistä rikoksista syytetty saattoi ryhtyä Jumalanpilkkaan tullakseen inkvisition tuomitsemaksi.
      Toimintansa aikana Espanjan inkvisitio poltti roviolla 100-500 ihmistä. Saman verran noitia päätyi roviolle Ruotsi-Suomessa. Sen sijaan luterilainen Saksa poltti noina aikoina yli 35 000 noitaa.

      Toisaalta Espanjan inkvisitio ei edes uskonut noituuteen. Espanjalainen inkvisiittori Alonso de Salazar Frias oli niin arvostettu ja älykäs mies, että hän sai koko katolisen Euroopan luopumaan roviotuomioista.

      Aikalaisiinsa verrattuna Espanjan inkvisitio oli jopa jossain määrin humaani uskonnollinen oikeuslaitos. Vastauskonpuhdistuksessa ja 30-vuotisessa sodassa teurastettiin kymmeniä tuhansia ihmisiä, Ranskan hugenottisodissa kuoli arviolta 30 000 ja yksistään Englanti teloitutti arviolta 260 000 ihmistä.

      Jos sinulla on siis linkki, jossa inkvisiittorit osoitetaan sivistymättömiksi "flättäreiksi", jaa tänne kiitos, koska inkvisitio kiinnostaa minua.

    • Mikään kristillinen kirkko tai sen johdannainenkaan ei ole milloinkaan historiallisena aikana esittänyt, että maa olisi litteä.

      Mikään inkvisitio ei ole milloinkaan edes kuulustellut ketään maan muotoa koskevassa kysymyksessä.

      Kirkko ja tiede ovat olleet kahnauksessa sen suhteen, että onko maapallo kaikkeuden kiinteä keskus vai aurkinkoa kiertävä planeetta (Galilein tapaus), sekä kehitysopin kohdalla, mikä sekin alkaa olla jo soviteltu kiista.

      Aloittaja levittää lättäreiden keskuudessa niin kovin suosittua väärää tietoa. Siis valehtelee päin näköä. Sopisi peruuttaa väite ja pyytää valehtelua anteeksi.

    • aswwewww

      Aloittajan logiikka on muutenkin vertaansa vailla

      "Siinä missä inkvisitio väitti maan olevan litteä ja tappoi ihmisiä se vuoksi ...
      Näinä päivinä inkvisitio väittää maailman olevan pyöreä (NWO) ja tappaa ihmisiä sen vuoksi ...
      Moderni noitavaino on totta, joten maa on edelleenkin litteä."

    • Niihniiiih

      Ihanan sekopäistä. Veditkö huumeita, vai onko vaan psykoosit päällä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1826
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1396
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1362
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe