olit kauhea pettymys Sipilä

helpotus

Surkea pääministeri. Kaikki asiat meni hel..ttiä. Sotkit Suomen asiat älykääpiöministeriesi kanssa. Tervemenoa.

40

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KesKusta

      Surkein pääministeri mitä on ollut. Olis pitänyt heittää heti alkuvaiheessa laidan yli.

      • Mitämitämitä

        Kehtasi kehuskella ” luomillaan työpaikoilla” joista valtava osa oli pelkkää tekemällä tehtyä kyykytyshommaa. Sipilä ei vahingossakaan hiiskunut siitä, että suuri osa työpaikoista tuli siitä, kun suuret ikäluokat jäivät eläkkeelle. Huono pääministeri kaikenkaikkiaan. Ikävä ei häntä tule.


    • Hohhohhoo

      Sipilä on ulosteministeri ja paskaa sai aikaiseksi.

    • vastuuton

      VAALIPANIIKKI ISKI - kaadoit hallituksesi, että pääsit jo samana päivänä pe 8.3.19 vaalikiertueellesi -
      TÄYSIN VASTUUTON Sipilä!!!

      Mutta onneksi laiton sote kaatui!
      Keskustalaisille tulee järkyttävä vaalitappio!!!

    • onneksikaikkimuuttuu

      Täysin hirveä puolue kokkareiden kanssa,köyhiä kyykyttävä.

    • Kisu23

      Suora lähetys youtubessa tänään 8.3.2019

      Paikka oulu

      Lähetyksen vetäjä Junes Lokka ja Tiina wiik

      Aiheena on vaalikoneen täyttäminen.

      Linkki lähetykseen ⤵️


      https://youtu.be/QgOUTZkz2Fk

      Käykää allekirjoittamassa Eu vaali kannattakortti Junes Lokkalle kannattaja kortin allekirjoitus ei sido tai velvoita mihinkään tarvitaan vielä 600 korttia yhteen A4 mahtuu seitsemän nimeä.

      Kannatuskortin voi tulostaa täältä alta olevassa linkin osoitteesta painamalla punaista tekstiä missä lukee tämän pdf:n.

      http://www.jlokka.fi/2018/09/tulevista-vaaleista.html?m=1

      Kysykää kavereilta ja sukulaisilta. (Eu vaalikortin voi kirjoittaa vaikka asuisi eri vaalipiirissä.)

    • MENTORI

      NO NIIN JA KUKAHAN SE TOLPPATALON ALTTARILLA VOUHOTTI 4 VUOTTA SITTEN TULOS TAI ULOS NO KEMPELEEN KETKU SE OLI NYT LÄSSYTTÄÄ TELTTAKANSAN TELTASSA MULLIKOLLA JUMALAN TERVETTÄ ANELEE SYNNIN PÄÄSTÖÄ. EI KETKUN KONNANKOUKUT TÄHÄN LOPU USKOKAA IHMISET HÄN PALAA KUN LEHTI LAATIKKOON JA ADRESSI HAUDALLE.

    • Takaloosteri

      Ministeriaines on ollut todella heikkoa, mikä johtuu retkahtamisesta Soiniin, luottamus häneen syntyi Kataisen sotea kampittaessa, mutta se oli kohtalokas virhe.

    • hämärähommia

      Vimeistään siinä vaiheessa olisi pitänyt siirtää heti sivuun kun esti YLEä käsittelemästä omia hämärähommiaan. Oma firma sai kymmeniä miljoonia yritystukia ja firman liikevaihto oli van 14 000 euroa. Isompi kaappaus toteutettiin sitten Rautaruukin tuella ja rahoilla. Tuolloin Rautaruukin hallituksessa olivat Paavo Väyrynen ja Seppo Kääriäinen.

    • ottaakaikkipoisköyhältä

      HÄVYTÖ,HÄVYTÖN PÄÄMINISTERI.AJOI TYÖTTÖMÄT AKTIIVIMALLIIN , Suomen alas ja ahdinkoon. ANTOI 160 miljoonaa pois erilaisiin yritystukiin.

      • Oppivainen

        Sipilän haukkuminen on saanut suuret mittasuhteet, tulee Kekkonen mieleen, myös häntä vihattiin ja mollattiin yli kaiken, silti hänet mainitaan ehkäpä, Suomen suurimmaksi valtiomieheksi. Hämmstyttää hallituksen toiminnan arvostelemisen kohdistaminen pääministeriin, kuitenkaan pääministeri ei ominpäin voi tehdä paljonkaan. Hallitusta muodostettaessa hän johtaa ohjelmaneuvotteluja, kun hallitus muodostetaan pääministeri yrittää vaikuttaa ohjelman läpiviemiseen, kaikki lakiesitykset hyväksytetään hallituspuolueiden eduskuntaryhmissä, ja lopulta eduskunta päättää lain hyväksymisestä. Pääministeri ei siis voi yksin päättää juuri mistään. Pääministeri joutuu kuitenkin kohtaamaan kansalaisten vihan, joka johtuu pääosin kansalaisten heikosta tietotasosta hallituksen ja eduskunnan toiminnan osalta.


      • paskaakinpaskempi

        Sipilä on päättänyt yksin asioista.Ei kuuntele tai kysele muiden mielipiteitä.Paskaakin paskempi pääministeri on.Ei tuu tätä ketkua kettua ikävä.


    • sipilän-leikkurit

      Eläkeuudistus on myös himmelli joka tehty vain hyvä tuloisten ehdoilla. Moni pieni tuloinen raskaissa töissä oleva ihminen ei jaksa työuraansa loppuun asti vaan on pakotettu toimiin joiden seurauksena ja tarkoituksena on vain eläkkeen pieneneminen. Tämä tapahtuu erilaisilla pientä eläkettä vieläkin pienemmäksi pienentävillä leikkureilla. Mitä heikennyksiä ja leikkauksia Juha Sipilän hallitus teki varakkaille????

    • TAKINKÄÄNTÄJÄ

      Sipilän naama ärsyttää päivä päivältä enemmän; joka kerta, kun hänen naamansa sattuu pääsemään näkökenttääni, tulee jostain kumman syystä heti mieleeni KIEROILU, EPÄREHELLISYYS, EPÄOIKEUDENMUKAISUUS, EPÄINHIMILLISYYS ja OMAN EDUN TAVOITTELU ...

      Tuollainen ylimielinen kakkara-nikkaroija ja öykkäri on valitettavasti ollut Suomessa pääministerinä!

      • MeEmmeUnohdaKoskaan

        "KIEROILU, EPÄREHELLISYYS, EPÄOIKEUDENMUKAISUUS, EPÄINHIMILLISYYS ja OMAN EDUN TAVOITTELU ..."

        Kaikki lestalahkolaisten bisneslohkon ominaisuudet siis...

        Nyt nähtiin varoittava esimerkki siintä, että mitä tarkoittaa kun lestalahkolainen, kaiken lisäksi monimiljonääri, on Suomen pääministerinä.


    • aikamoistasattumaa

      Sijoittaja Sipilä kaatoi heti hallituksen kun uutisoitiin Suomen kautta kulkevasta kymmenien miljoonien pimeästä rahan liikenteestä. On vaikea uskoa ettei tiennyt sillä pimeän rahaliikenteen paljastus osui Sipilän osaamisen alueeseen ja lähti päällikön paikalta kuin rotta uppoavasta laivasta.

      • nilats

        Rotta, myyrä tai "hyödyllinen hölmö", kuten vanha venäläinen termi osoittaa.


    • Bnkmknjkk

      Sairas pas.a koko ukonkuvatus! Ällöttävä nynny lesta, kuka ajaa omia etujaan! Eipä aja enää!!

    • Hjkgttuu

      On tota rillipirua varmaan kiusattu koulussa! Oikeeseen osoitteeseen on potkut mennyt! Valitettavaa vaan , että aivovammanen johti suomea, saat..a!

    • Kaikki.tämä.Suomessa

      Ei Sipilä ollut mikään pettymys. Oli jo ennen viime vaaleja hyvin tiedossa että Sipilän johtama Keskusta on uhka Suomen tulevaisuudelle. Kokoomushan on aina uhka Suomelle.

      Kysymys on ja oli lähinnä äänestäjistä ja mitä he ymmärtää. Sipilä ja Kokoomus sai äänestäjiltä luvan toimia kuten toimi. Soinin käpykaarti tietysti sitten oma lukunsa, kuten se millä perustein vaalituloksen ja hallitusneuvotteluiden jälkeen hallitus oli pystyssä. Missään muuallahan edes lähelläkään demokraatisessa valtiossa ei olisi ollut mahdollista tämä Suomen touhu haamulentoineen ja takapaksi matkoineen.

      • Vhhfuiiii

        Ei ollut Sipilä mikään pettymys? Tommosten aivovammasten takia Suomessa menee kaikki päin helv....ä, niin kun sinä, umpitollo äänestäjä! Kaikki mitä Sipilä teki, meni päin vit.ua!! Eikös se niin mene, sitä saa mitä tilaa?!


    • Kaskassss

      Kyllä se on kauheaa kun noin vain oikaisee talouden syöksykierteen ja järkkää 140 000 työttömälle töitä. Niin väärin.

      • Fghhjh

        Painu nyt vittuun ja ota asioista selvää! Sipilän lesta ei luonut yhtään työpaikkaa, millä ihminen tulee toimeen, saatanan pelle!


    • ateisti124

      Sipilä teki kaikkensa Suomen eteen. Aloittaja on vasemmiston trolli tai sanoisinki agitaattori, jonka tarkoituksena on johtaa ihmiset harhaan (ihan kuin saatana Raamatussa).

    • Menneenajanpolitiikka

      Kokoomus ja keskusta ovat täysin menneen maailman puolueita. Nämä puolueet ajavat asioita ja ovat kuin maapallolla olisi kork. n. 3 miljardia ihmistä. Heidän ajatusmaailmassa ei sovi nyky maapallolle. Ahneus on asia josta on yksinkertaisesti luovuttava. On sietämätöntä että 10 pros. ihmisistä omistaa puolet omaisuudesta ja 50 pros n. 6 pros. omaisuudesta. Nykypolitiikka on menneen maailman politiikkaa. Köyhyys ei ole luonnonlaki. Se on nykypolitiikan valinta. Ja se on huono valinta.

    • meidänpitääjapitää

      Aivan uskomaton jankkaaja on Juha Sipilä. Meuhkaaminen 140 000 uudella työpaikalla osoittaa, että Sipilä yrittää työntää päätään pensaaseen. Mutta miksi Sipilä ei pysty selkokielellä kertomaan mikä oli se keino jolla nuo 140 000 työpaikkaa syntyivät?

    • Anonyymi

      valehtelia se on, kuolkaa ikuiseen vanhuuteen.

      • Anonyymi

        Valhe on aina ollut lestan merkki.


    • Anonyymi

      Juha-Lesta Sipilä oli pääministerinä täysi kokovatalomulokku.

      Ja on sitä yhä vielläkin.

    • Anonyymi

      Juha "Lestakyrpä" Sipilän jättämää perintöä joudutaan korjailemaan viellä kauan ja monen hallituksen puolesta...

      • Anonyymi

        Antti "Tynkätoveri" Rinne on kovasti vallanhimossaan ollut korjaamassa kaikkia virheitä.
        Ei näytä tulevan mitään konkreettista. Ehkä "juu juu, kaikki hoituu"-markkinalupaus jää lähimmäksi tekemisen saralla. Ei muuta kuin seuraava yrittäjä lauteille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Antti "Tynkätoveri" Rinne on kovasti vallanhimossaan ollut korjaamassa kaikkia virheitä.
        Ei näytä tulevan mitään konkreettista. Ehkä "juu juu, kaikki hoituu"-markkinalupaus jää lähimmäksi tekemisen saralla. Ei muuta kuin seuraava yrittäjä lauteille.

        Tynkä oli haksahtanut yleisön ilmoille, demareiden keskeisimmät kannattajat eli eläkeläiset olivat kysyneet satasen perään mutta Rinne oli usuttanut vartijat hoitamaan rettelöitsijät pois..


    • Anonyymi

      Kokovartalolesta ei todennäköisesti pysty enää kävelemään yksin ihmisten ilmoilla Suomessa ilman että turpaan tulee?

    • Anonyymi

      Erityisen kauhea pettymys on varmasti 140 000 entiselle työttömälle lähteä nykyisin töihin. Poissa on ruhtinaallinen vapaa-aika ja vielä sen päälle maksettu mykistävä työttömyyskorvaus. Itsekin ikävöin entistä lonkanvetoa. Mielipahaa tasoittaa hiukan palkka, joka on nelinkertainen työkkärikorvaukseen verrattuna. Viikossa tulee kuukauden työttömyyskorvaus.

    • Anonyymi

      Kyllä Antti on aivan toista maata pääministerinä. Antti on lausunut kaikessa viisaudessaan ollessaan oppositiossa. "Poliitikkojen ei tule puuttua työmarkkinoihin, siitä ei tule muuta kuin sutta ja sekundaa"
      Tuleekohan siitä sutta ja sekundaa kun Antti on suuressa viisaudessaan puututtuaan postin lakkoon ja lausuessaan suu vaahdossa, " työmarkkina soppailu lopetaan tavalla tai toisella tähän paikkaan".

    • Anonyymi

      Surkea Rinne, surkeat demariministerit, kyllä tulee Sipilää ikävä. Husein Al Tae, valehtelija, Balzar huijari SDP:n suojeluksessa valtion rahojen huijaaja. Luetteloa voi jatkaa: Rami Adham, Näkkäläjärvi, Antti Rinne - sakot, laiton lakko, jne. Samalla periaatteella SDP toimii kaupunkienkin hallinnossa, Helsinki, Jyväskylä.

    • Anonyymi

      no ei tule ikävä... pelkään mikä ..Sipilän...Rinteen...jälkeen...voi HELVETTI.???

    • Anonyymi

      Me suomalaiset emme kaipaa enää yhtään sipilämäistä politiikkaa ja valehtelua.
      Parasta oli heittää sipilämäinen Keskusta lantalan taakse.

    • Anonyymi

      Katri Kulmuni ja muut keskustalaisuutta ajavat keput joutuivat alistumaan EK:n ja kokoomus-Sipilän kostoon Rinnettä kohtaan.

      En haluaisi nähdä Keskustaa enää asiallisessa ja oikeudenmukaisessa Viisikko-hallituksessa, koska keskustalaisia määrää Kokoomus.

    • Anonyymi

      Ei ole ollut helppoa paeta veljesvihaa. Kiitos suomalaiset rahasta oikein paljon. Jyrkille kans.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1615
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe