Kepuli Sipilän temppu oli todellinen "vaalitemppu" joka tulee esiin...

Sanokaa_mun_sanoneen

10.3.2019
... mm. tämän kepulin omasta lausunosta ja jopa "lupauksestaan" ettei asetu Kepun puheenjohtaja-ehdokkaaksi Vantaalla (puoluekokous 2020), JOS puolueen kannatus on näissä kyselyjen tasolla n. 14 % paikkeilla jatkossakin ( kuten ennen vaaleja 2019)!
No miten puolueen tilanne ja asiantila voisi muuttua tästä jos ko. ukkeli on itse omalla politiikallaan ja toimillaan tehnyt tämän alenevan kannatuksen lukeman!?

Tämä kaikki paljastuu siis nyt tämän J. Sipilän haastattelusta "pettymys-ilmoituksensa" jo seuraavana päivänä annetussa haastattelusta - mutta on samalla erikoisen huojentuneena annetussa lausunnossaan! Ja NYT - ja vasta siis NYT selittää esim. Sote-hanke kokonaisuutenaan oli LIIAN ISO hanke toteutettavaksi kerralla! Kummallista - ettei esittänyt näitä lausumiaaan ennen kaatumistaan!? Miksi ei tyytynyt ja esittänyt samaa - kuten muissa piireissä oli esitetty vuosia, sekin hanke toteutettaisiin vaiheittan ja eri osissa!?

Toinen asia on hänen laskelmoidusta toimintatavasta paljastuu - hänestä (Sipilä) on tullut todellinen pelin poliitikko kepulaiseen malliin, joten kyllä kepuli kepulin tekee ja kaikki otetaan itselle joka mahdollista ( etuja oikeuksia yms.)!
Hän kerää näin sympatioita jos ei jopa "säälin tunteita" alasmenneen kannatuksena kautta!

Mutta nyt vaaleja edeltävä toimitusministeriönä toiminta, rajoittaa ( rampauttaa) siis kuten olemme kuuluneet näiden pelurien toimintaa monella tavalla!

Sinisiä unia näkevä ja uuttaa uraa miettivä Timo Soni ei voi nimittää avustajaansa UM:ssä Irlannin suurlähettilääksi mm.

Sitten on avoin kysymys vieläkin - miten Kepun kanssa Anne Bernerin halukkuus ruotalaispankin hallitukseen ratkeaa? Voiko tämä nyt Sipilän - suosijansa avustamana tällä tavalla vapaammin aloittaa jo ja aikaisemmin toimitusministeriön jäsenenä toimiessaan ruotsalais- pankin hallituksessa, joka on ns. Wallenbergien suvun pankki ja samalla suorissa kytköksissä ruotsalaisen hävittäjä-lentokoneiden valmistajaan, jota asiaa ei kerrota kuten se on!

Jk.
Tässä yhteydessä voidaan samalla pohtia miten nykyinen ns. puolustusmnisteri "tri" Jussi Niinistö pelaa vaalien edellä "kaksilla korteilla" - kun on viimein tajunnut ettei loikkaamisella Siniseen unelmaan - saatu mitään muuta kuin poliittinen nimitys jatkumo, ja nyt kun se 'pesti' päättyy tällä tavalla mies pohtiikin ja ilmaisee jos ei suoraan niin taas "rivien välistä" hän on halukas jopa valmis PALAAMAAN Perussuomalaisiin!?

Kuka tällaista häilyvää ja poukkoilevaa "oman eduntavoittelijan" tyyppi-esimerkkiä haluaisi äänestää - oli mikä "sotasankari" tai mikä hyvänsä asiantuntija omalla alallaan!?

Ja vaikea uskoa voiko PS:n puheenjohtaja Halla-aho ottaa tällaisen "porsaan" takaisin leiriinsä?

Huom!
Mutta oudointa on sekin että Soininkin sanankäänteet ovat yhä hyvin häilyviä, kun jopa kannustaa ko. Niinistön loikkaamista takaisin Persuhin!? Onko siinäkin "suunnitelmana" syrjäyttää Halla-aho ennen pitkää ... - ja näin Soinin takapiruilu saisi tälle haluamansa lopun?

Ja "näkee" jopa että Persuilla voisi olla myös uusi tulevaisuus kuitenkin edessään!?
Ja kaikki tämän nyt kun ex-puolueensa kannatuslukemat ovat olleet nousussa ... joista kohta varmaan ottaa jopa itselleen osuuden jos ei enää muuta osaa tehdä?

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gtyimd
      • katsokaaketääänestätte

        Eiikö olekkin vittumaista kun totuuta ei saa näyttää vaan nämä turvapaikka rikolliset saa jatkaa meidän kustannuksella tekojaan! KATSOKAA KETÄ ÄÄNESTÄTTE VAALEISSA!


    • totuuse

      Tempunhan teki kokoomus ja sdp perässään vihreät jotka esti soten etenemisen ei sipilä.

    • Mitenhäntuoon

      Jos tuon hallituksesta eron näkee laskelmoituna tekona kun ei saanut tahtoaan läpi vastoin Perustuslaki säädäntöä ,voi kysyä onko poliittinen toiminta silloin vastuullista ja maanedunmukaista?

    • Tämän tapaista temppuilua on harrastettu aikaisemminkin esim. vasemmistoliitto Arhinmäen johdolla.Tosin sitä ei paljon huomattu, kun pienpuolue jättää hallituksen,eikä aiheuttanut vaaleissa äänivyöryä.

    • SoteMarkkina

      Keskusta-kokoomus-siniset -hallitus oli tekemässä sote-uudistusta markkinoiden ehdoilla. Ei siis veronmaksajien eli palveluita tarvitsevien parhaaksi:
      - rahoituspohja kysymysmerkki. Maakunnilla ei olisi verotuloja, kun valtiontuki loppuu, niin mistä lisärahat? Korottamalla asiakasmaksujako?
      - yksityisten terveysfirmojen mahdollisen konkurssin yhteydessä, kuka vastaa palveluista ja minne menevät yhteiskunnan etukäteen maksamat kapitaatiomaksut?
      - miten asiakas osaisi käyttää valinnanvapautta ilman laatukriteereitä
      - valinnanvapaus ei koskisi erikoissairaanhoitoa, joten nykykäytäntö ei muutu, lähetteet tarviraan.
      - työterveydenhuollon asiakkaista terveysfirmat saisivat kapitaatiomaksut, vaikka asiakas ei työterveyshuoltoa käyttäisi.
      - julkiselle puolelle jäisivät paljon sairastavat vanhukset, jos eivät tuota voittoa terveysfirmalle = kermankuorintaa
      - miten huolehditaan siitä, että monikansalliset terveysfitmat maksavat yhteisöverot Suomeen?
      - hallituksen suunnittelema markkina-sote olisi merkinnyt noin viiden miljardin terveysmarkkinan siirtämistä yksityisille terveysjäteille.
      - on nähty yksityistämisen tulos hoivamarkkinoilla. Kymmenien palvelutalojen toiminta on keskeytetty laiminlyöntien ja huonon hoivan vuoksi. Kymmenet hoivatalot ovat saaneet huomautuksia ja viranomaisten vaatimukset hoivan laadun parantamiseksi.
      Sitä samaako haluttaisiin nyt terveysmarkkinoille? Osakeyhtiölaki edellyttää yrityksiltä voittoja. Rahaa pitää tulla omistajien osinkoihin, rahoitukseen ja johtajien hulppeisiin palkkoihin ja bonuksiin.
      Maksajiksi tulisivat veronmaksajien lisäksi sairaat ja vanhukset. Onneksi hallituksen sote-suunnitelmat eli markkina-sote kaatui hallituksen kaatumisen myötä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      84
      3843
    2. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      91
      3070
    3. Seinäjoen ampumistapaus

      Kyseessä olivat helluntainkirkkoon kuuluvia. Niin myös Jyväskylän tapauksessa. Mistä he saavat aseet ?
      Seinäjoki
      65
      3023
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      43
      2415
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      88
      2202
    6. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      44
      1797
    7. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      65
      1786
    8. Pakotteet purevat

      Asiallinen artikkeli Helsingin Sanomissa miten pakotteet purevat Venäjään. Kulutusjuhlat, ei työttömyyttä, elintason nou
      NATO
      326
      1784
    9. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      26
      1760
    10. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      62
      1610
    Aihe