Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

USA:n "Otto Wille Kuusinen"

Suomen talvisodan aikana Stalin nimitti Neuvostoliitossa asuvan Otto Wille Kuusisen Suomen "kansanhallituksen" pää- ja ulkoministeriksi.

USA:lla on nyt pyrkimys perustaa vastaavanlainen, mieleisensä nukkehallitus Venezuelaan. Sitä varten sillä on valittuna Venezuelan väliaikaiseksi presidentiksi oma "Otto Wille Kuusinen", oikealta nimeltään Juan Guaido.

Kyseessä on räikeä sekaantuminen Venezuelan sisäisiin asioihin. Näyttää siltä, että USA;n poliitikot eivät hyväksy sitä, että Venezuelassa presidentti valittaisiin vaaleilla, USA on saanut painostettua monet maat puolelleen.

USA:n ilmeisenä tarkoituksena on saada haltuunsa Venezuelan rikkaat öljyesiintymät. Vuonna 2008 Venezuela oli yhdeksänneksi suurin öljyntuottajamaa.

9

53

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei.tule.mitään

      Kohudesantillakin alkaa aika loppumaan, kun venäläisten hanke suomen valtaamiseksi lykkääntyy. Vaarana näet, että Suomi singahtaa Natoon välittömästi kun venäjä konahtaa Suomelle. Kohudesantin kannatajajoukot rajoittuvat Marco de Wittuun ja Anus Putkoseen.

    • Venezuelan parlamenttihan Juan Guaidon nosti presidentin valtaan, josta Maduro ei halunnut luopua.

      Aika räävitöntä verrata Venezuelan tilannetta Stalinin käskyttämään "Suomen" nukkehallitukseen, jolla ei ollut Suomen eduskunnan eikä kansan tukea takanaan.

    • täysin

      Aloittaja pyrkii nolaamaan itsensä puupäisellä aloituksella, hyvä niin.

    • määräysvaltaa

      Usan tapa.. Ukrainaankin Obama nosti oman jojon!

    • Vertaaminen

      Kuusisen hallitukseen on järjetöntä. Stalin ja hännystelijänsä edustivat fasismia. Venezuelassa Maduron hallinto lähentelee punafasismia. Toinen presidenttiehdokas haluaa vain rehelliset vaalit ja omia valtapyyteitä ei ole.

      Siitä olen aloittajan kanssa sentään samaa mietä, että USA on sekautunut tilanteeseen. Varapresidentti Pence taisi typeryyksissään ilmaista tukensa vahingossa jo päivää ennen kuin Guaido julistutui väliaikseksi presidentiksi. Venezuelalla ei ole yksin voimia irtautua Maduron fasismihallinnosta. Siksi USA:n lisäksi on hyvä, että myös me EU:ssa tuemme Guaidoa.

      • vdsvdfdfsdf

        USA pitää Etelä-Amerikkaa omana maanaan. Se ei suvaitse, että sen sisäisiin asioihin puututaan.

        USA järjestää sinne piakkoin "Pinochetit" ja maa otetaan öljyineen USA:n haltuun. USA on tehnyt siellä myyräntyötä jo pidemmän aikaa ja saattanut maahan mahtavan inflaation.


      • lahjoittaaöljyn

        Usahan lisää pakotteita,että sen pellejojo pääsis valtaan..


      • elikkä

        USA yritti toimittaa avustuksia hätää kärsivälle kansalle mutta Maduro ei päästänyt niitä rajan yli. Vallasta kynsin hampain kiinni pitävä Maduro antaa vaan kansansa kärsiä ja on hyvää pataa Putlerin kanssa joka ei ole muuta lähettänyt Venezuelaan kuin joitakin sotilaskoneitaan


    • knasanuutiset

      Venezuelasta on ihan suotta tullut USA:n ja Venäjän valtapelin väline.
      On selvää ettei Maduro ole laillinen presidentti, mutta olisi paljon helpompaa, jos maa saisi pestä pyykkinsä ilman venäläisiä pommikoneita tai USA:n huonosti piilotettuja uhkauksia.

      Venezuelan rajanaapureilla sen sijaan on oikeus puuttua asioiden kulkuun ainakin avustuksien osalta koska niihin muuttaa valtava määrä pakolaisia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2238
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1934
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      77
      1658
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1588
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1502
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1403
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1352
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1321
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1304
    Aihe