HSL nostaa hintoja roimasti 2019

sdflkjweroiu234

Tämä lippualueuudistus tulee nostamaan pääkaupunkiseudun lippuhintoja todella ylös...

Nyt vielä voit ostaa vaikka Käpylään sekä Helsingin muihin alueille tuon 2-viikon sisäisen matkakorttiarvolipun vain 28,99, niin HSL korottaa tämän Helsingin sisäisen 2-viikon lipun hinnan vuoden aikana peräti 44,90 euroon.

Tämä hintojen korotus on suoraan v1ttuilua HSL:n matkustajille, joka tehdään vielä hieman ennen tätä koko VR-raideliikenteen ja HSL:n bussiliikenteen myymistä ulkomaille.

Eli sinä köyhdyt ja sinä maksat.

16

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Karjuheinolasta

      Se onkin hyvä että maksaa ne juurikin jotka niitä vanhanaikaisia kertalippujakin ostavat ja käteisellä maksavat toisten matkantekoa hidastaen.
      Saisi nousta roimasti etenkin kertalippujen hinnat.
      Köyhät valittavat, mutta eivät huomaa sitä omaa tyhmyyttään että ketalipun ostavat yhtä pysäkinväliä varten. Sillä ajaisi omallakin autolla jo hyvin pitkän matkan.
      No fillarointi ja kertamaksut ja käteisen käyttö, nehän on joko homojen tai köyhäilijöiden hommaa.

      • Anonyymi

        Köyhän syy


    • Omaautotuojavie

      Oikein että nostavat. Voisivat vaikka 10 kertaistaa lippujen hinnat.

    • Järkyttynyt_

      Valitettavasti huonot pomot ovat mokailleet niin paljon väärien laite- ja ohjelmistovalintojen kanssa. Keltä muulta kuin työväeltä ja opiskelijoilta se tappio on kerättävä. Bonukset pitää jakaa sikariportaalle, vaikka luopiot eivät osaa muuta kuin tyriä.

      Jonkin aikaa sitten ostin 14 vrk:n kolmen vyöhykkeen junalipun. Jestas mä kadun, että rahoitin tuota iljetystä. Jestas mitä sakkia ne VR:n tarkastajatkin on. Miten ne kehtaa kiusata asiakkaita, vaikka juna on myöhässä. Silloin pitäisi pyytää anteeksi! Nekin taitaa vihata työnantajaansa yhtä paljon kuin matkustajat.

      Ihme vajukkeja koko sakki!

      Nm. Nyt keuhkotaudissa, kun iljetykset nostaneet lippujen hinnat kalliimmaksi kuin autoilu ja junat myöhästelevät pahasti. Vastedes mieluummin liftaan kuin menen junaan.

    • Hdhehejejdj

      Ei ne kallistu yhtään. Useimmissa tapauksissa halpenee.
      Riippuu missä asuu.

      • Anonyymi

        Ai,ei kallistu yhtään!!Ennen raitiovaunulippu maksoi n. 1,70€ nyt 2,80€,vaikka matkustaisit vain yhden pysäkin matkan.Niinpä,riippuu missä asuu.Asun Helsingin Alppilassa.Jos matkustan esim. Helsingin keskustaan ja joudun viipymään siellä pari tuntia,niin maksan edestakaisesta reissusta yhteensä 5,60€.Halpaa nille joilla rahaa on,ei minulle.


    • iyhoiyiuoyoui

      Nyt vastako heräsit noihin korotussuunnitelmiin?! Tarkoitit varmaankin matkakortin kausilippua kun kerroit ostanneesi pariksi viikoksi. Arvolippu tarkoittaa sitä että matkakortille on ladattu rahaa ja sillä maksetaan matkoja. FaceBookissa on asiasta keskusteltu jo pitkään ja HSL jopa vastailee siellä kommentteihin. Täällä ei tule pihaustakaan vastaukseksi.

      Kuljen senverran harvoin julkisilla että kausi ei kannata, vaan käytän arvoa. Tuollakin tavalla matkan hinta tulee nousemaan aika reippaasti. Mutta sitä ihmettelen miksi jotkut maksaa edelleenkin matkansa rahalla. Minä en maksaisi euron ekstraa siitä että kaivelen kolikoita taskun pohjalta ja odottelen lipun tulostusta. Erityisesti ihmettelen ihmisiä jotka astuu bussiin kännykkä kädessä ja maksaa kolikoilla. Puhelimeen saa mobiililipun ja maksutapa voi olla joko puhelinlaskussa tai pankkitililtä (varsinkin jos käyttää firman puhelinta niin veloitus omalta tililtä). Mobiililipussa on vieläpä vaihtoaikaa enemmän, eikä tarvitse räpeltää kortinlukijan kanssa. Mobiiliin saa myös kausilipun.

      Jossain tapauksissa matkustaminen jopa halpenee kun B-vyöhyke laajenee entiselle seutualueelle. Espoon-Helsingin välillä matkat halpenee isolla ryhmällä. Myös poikittaisliikennettä käyttävä naapurikaupunkien asukas voi hyötyä uudesta vyöhykemallista.

    • kylläsaahalvallaajaa

      30 päivän lippu maksaa 59,90. 14 vuorokautta 40,40. Säästötilauksena 30 päivän lippu maksaa 53,00. Onkohan tuon korkean hinnan tarkoitus ohjata ihmisiä käyttämään edullisinta vaihtoehtoa? Nämä siis AB vyöhykkeen hintoja.

      • kolmella.bussilla.töihin

        Työnantaja tarjoaa 10€/kk työmatkasetelin. Tarkoitus ei ole niin empaattinen kuin voisi kuvitella, vaan sillä yritetään vähentää työntekijöitten autolla saapumista, koska parkkipaikkoja ei ole. Tätä vaihtoehtoa ei kuitenkaan voi käyttää säästölippuun, vaan on käytävä kioskilla lataamassa. Pienipalkkainen maksaa enemmän, vaikka liikenneyhteydet olisivat huonotkin. Ei oo nääs vaihtoehtoja.


    • Voivoivoi

      Kyllä köyhiä harmittaa. Heh heh.

    • Karjuheinolasta

      Se on oikein köyhäilijöille hölmöille jotka kertamaksuilla maksamalla hidastavat toisten joutuisaa matkantekoa.
      Pitäisi olla kertamaksuna 5 euroa ja joka pysäkinväliltä eteenpäin korotettuna vyöhykkeen rajalle eurolla / pysäkinväli.
      Eiköhän ala mobiililippu sekä matkakortti vähitellen tulla niille hölmöillekin tutuksi.

      • fatta

        ilmaista joukkoliikennettä ei saada suomeen ikinä tällä menolla, köyhä maa köyhäksi jää


    • Karjuheinolasta

      Ei ole maamme köyhä.
      Katselkaas vain kuinka paljon käteistäkin rahaa kaikki kertamaksuja maksavat ja ostoksia käteisellä ja kaiken käteisellä maksavat kantavat mukanansa.
      Unohtamatta sitäkään sivujuonnetta, että valittavat rahojen vähyyttä samaan hengenvetoon . No vähiinhän ne lopulta käyvät kun kalleimmalla maksutavalla maksavat kaiken.
      Moni on köyhä omaa syytään juurikin rahankäytön väärän tavan suhteen.
      Fillaritkin maksavat käytetyn auton hinnan.

    • Anonyymi

      Ja nostaa taas kun ruuhkamaksut tulevat.

    • Anonyymi

      omakotipihalla ( oma tontti) siellä möllöttää oma auto ( velaton) vaikka ihan visuaalisesti muistuttaen vapaudesta tästä kaikesta yhteishelvetistä.
      puuttuu vain piikkilangat ympäriltä ja pakkohiljaisuus klo 22-05.00. .......yhteiskäytössä kuokka, lapio ja keittokippo.

    • Anonyymi

      luonnossa on harvemmin olioita jotka kävelee parijonossa , rysään , ihminen on olioista oudoin.
      ei ole ekologista ostaa vain käytettyä , paikata paikattua , tai polttaa jo kerran poltettua , vuokrata tuotetta jonka omistaja vuokraa ne , vuokraajalta , joka taas vuokraa ne vuokraajalta.........kyllähän siinä lopulta vuokraaja maksaa omasta työstä toiseen kertaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1357
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1304
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe