Tähän johti EU-jäsenyys

Kiitos-sipiläkin

IPU varoitti kansaa 1994 EU-jäsenyyden ongelmista. Tuskin mikään näistä varoituksista meni pieleen. Sensijaan on paljastunut koko joukko asioita joista ei kerrottu suomalaisille ennen äänstystä joka lopulta olikin demokratian irvikuva perustuslakiin nähden.Vallassa oli klikki jonka toiminta näytti mafian teoilta.Eduskunta jopa päätti pienellä enemmistöllä koko asiasta johon peruslaki vaati 5/6 osan enemmistön.Kun myös EU hyväksyi tämän huijauksen niin monelta meni usko lopullisesti demokratiaan heti.
Suomessa pistettiin liikkeelle kaljarallin kupeessa täysremontti kaikilla aloilla ja on tuhottu kaikki mikä oli saatu aikaiseksi ja säästetty sukupolvien aikana. Valtaan nousivat yritykset joita EU suosi varastamalla kansalta rahat mitään kysymättä tähän suuruudenhulluun ja kannattamattomaan toimintaan. Eduskunnasta tuli yritysten bulvaani joka työnsi nille rahaa tolkuttomasti keräten rahat velkaannuttamalla kansan rutiköyhäksi. Samaa periaatetta käytetään joka asiassa välittämättä mitään seurauksista. Nyt on vuorossa ihmisten terveys ja henki. Nillä ei tietysti ole mitään arvoa kun yritysten pörssikurssi määrää mitä tehdään jotta voitot pörssissä kasvavat. Puolueet eivät edes huomaa mitään kun ovat kaikki mukana pelissä.
Puolueväki ja niiden neuvonantajat puskevat Sotea läpi harmaan kiven huomaamatta todellisuutta jossa jo sadat tuhannet ovat kuolleet viimeisen 10 vuoden aikana turhan aikaisin . Lääkäritkin ovat mukana kehittelemässä eutanasiaa kuin hitlerin joukot.Vanhusten hoito muistuttaakin keskitysleirien toimintaa .Tämäkö on se EU johon enemmistö meidät halusi vai petkuttiko kansa itseään?
Kun katselee yritysten voittoja ja pörssin tuloksia vuosien varrella,huomaa että on keksitty kone joka tuottaa joka vuosi lähes yhtä paljon voittoa,oli sitten kyseesä nousu-,lasku- tai talousromahdusvuosi. Markkinataloudessa tämä ei ole mahdollista vaan tähän tarvitaan valtion tukia muodossa josta ei saa puhua. Rahaa siirretään vuosittain tulonsiirtoina yrityksille ja puolueet vievät rahat tukiaisina yrityksilleen .Kansa köyhtyy pikkuhiljaa ja ahneus johtaa lopulta umpikujaan koska mitään työtä ei kannata tehdä suurten pörssivoittojen takia.Puuhastellaan bittien kanssa ja teetetään työt vierastyövoimalla.Kansa löhää etelän auringossa 30 kertaa vuodessa joka merkitsee siis monien kuukausien lomaa vuodessa turistia kohti. Kepun sipilä laatii kiky sopimuksia vaikka yksinkertaisinkin ajattelija käsittää että Suomi on tuhottu laikuuteen jota sipilä ylläpitää miljarditukiaisillaan ja lumenluontiarmeijallaan.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näinsehommamenee

      näin jälkeenpäin todettuna
      muistakaa tämä tänään

      betoni murtuu rauta ruostuu teräs taipuu hermo brakaa
      haho pitää
      googlaile
      Isis-Sanna Suomeen? kommentoi

    • ihan_sama

      Juu ipussa on uskollisia alkuaikojen höröjä, jotka eivät tajua että johto viettää pelkkään globalisaatioon ja perusteelliseen cvenäjäpalvontaan, kerholaiset kurjaan köyhyyteeen ja orjuuteen.

      Luonto karsii tätä joukkoa jo nykyisin rankalla kädellä, eikä uusia höynäytettäviä tule, vasrsinkaan kun ne parhaat saarnamiehetkin on menneet mannan majoille ja uudet on pelkkiä piupau leikkipoliitikkoja joista ei ole yhtään mihinkään, jos ei sitten karkota entisiäkin jäseniä.

      Ipu katoaa luontojaan ja antaa tilaa toisille, paremmilleen ja huonommilleen, mutta kansa tietää kenet se valitsee, ja missään gtapauksessa se joku ei ole itsensä muiden ylpuolelle korottava elostelijanarsisti.

    • pthyiipuli

      25 vuotta saamatta aikaan yhtään mitään muuta kuin oman velan ja katkeria orjia

      • Anonyymi

        Valitettavasti ipulaiset ovat velattomia koska heille opetettiin alusta lähtien talouden perusteet. IPU on myös toiminut siten ettei työnnä pakolla valkoja kansalla toisinkuin muut puolueet. Ipulaiset elävät maailmassa jota enää ei ole. Sen nimi on markkinatalous. Siinä perustana on yksityinen yrittäjyys ja työ joka tehdään omin avuin. Siksi IPU onkin ainoa kommunismia vastustava puolue Suomessa. Lopputuloksesta nähdään mitä muut puolueet kannattavat ja mihin se on johtanut. Olemme rehellisen työn tekijöitä toisinkuin pörssikeinottelijat .


    • Anonyymi

      siksi eusta pitäsi saada uusi kansan äänestys, kun tämä eu on toinen mitä se olisi pitänyt olla alkujaan,

      • Anonyymi

        EUsta ei meidän enää tarvitse välittää.Sehän ulkoisti itsensä jokaisesta asiasta.Euro ollaan muuttamassa digihötöksi jota inflaatio kalvaa arvottomaksi bitiksi.Johtajat heiluvat ja horjuvat maailman tuulissa selkärangattomina.Jos kaikki voivat levittää väärää bittirahaa niin miksemme me suomalaiset siirry takaisin rehelliseen markkaan omassa valtiossa? Meidän ei ole pakko maksaa turistivaltioiden tappiota joittenkin ulkomaisten yritysten takia. Globaalit yritykset ovat aiheuttaneet tämän virusepidemiankin ilmastoa pilanneen toimintansa takia.Ilmakehä ei ole kaatopaikka.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        EUsta ei meidän enää tarvitse välittää.Sehän ulkoisti itsensä jokaisesta asiasta.Euro ollaan muuttamassa digihötöksi jota inflaatio kalvaa arvottomaksi bitiksi.Johtajat heiluvat ja horjuvat maailman tuulissa selkärangattomina.Jos kaikki voivat levittää väärää bittirahaa niin miksemme me suomalaiset siirry takaisin rehelliseen markkaan omassa valtiossa? Meidän ei ole pakko maksaa turistivaltioiden tappiota joittenkin ulkomaisten yritysten takia. Globaalit yritykset ovat aiheuttaneet tämän virusepidemiankin ilmastoa pilanneen toimintansa takia.Ilmakehä ei ole kaatopaikka.

        Todellisuudessa ilmakehästä on tehty suurin kaatopaikka johon levitetään kaikki myrkyt joita ei voi pistää muualle paljastumisen pelossa. Ainoa aine jota ei saa päästää ilmaan on hiili. Kehitys on täysin toinen kuin pitäisi olla,onhan hiiltä aikojen alusta lähtien ollut paljon ilmassa. Kiertotalous ja siihen liittyvät tekniikat likaavat ilman kaikilla myrkyillä joita syntyy kuumennettaessa muoveja ja roskaa joista saadaan uusia raaka-aineita loppuvan öljyn korvikkeeksi. Pyrolyysi on ajan henki ja lopun alku. Aasiassa savusumut sairastuttavat ja tappavat ihmisiä josta myös uudet taudit kuten korona ovat peräisin. mikään elukka ei kestä näitä myrkkyjä,ei edes lepakko luolassaan.


    • Anonyymi

      Näyttää siltä että pörssin rahat on kerätty eutanasian avulla.Pörssin tukeminen koronasta välittämättä osoittaa piittaamattomuutta ihmisten asioista. On arvioitu että vanhuksista kuolee koronaan puolet ennen aikojaan.Mitään tietoja ei ole tullut nuorten sairauksista tartunnan jälkeen.Nyt herää kysymys mihin terveyssektorin valtavat rahat on hukattu? Ilmaston suojelemisen jokainen haistaa toki katkuista joita ilmassa on.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1699
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1584
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1458
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      54
      1435
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      51
      1349
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1298
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      79
      1217
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      11
      1158
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe