Aihealueet

Listaukset

  Uskomushoitoja kannattavat hörhöt näyttää olevan

  Foliohatutlistalla

  Itsenäisyyspuolueen listoilla ehdokkaana.

  15

  <50

   Vastaukset

   • Minun mielestäni ne ovat kokoomuksen listoilla!

   • Hoivalaitoksia suljetaan siellä sun täällä ja kuin pahimpaan huutolaisaikaan vanhuksia heitellään sinne sun tänne. Haamutkin hoitavat.

    Kaikki puolueet ja terveydenhoidon valvonnasta vastuussa olevat ovat omasta vapaasta tahdostaan yllä olevaan päätyneet. Vasta nyt kun tämä vaihtoehto pakosta on tullut tiensä päähän, hurskastellaan viattomuudella. Vai muistatko Valviran ja THL:n kiinnittäneen huomiota virallisen terveydenhoidon äärimmäisen vakaviin ongelmiin ja painostaneen poliitikkoja korjaamaan tilannetta. Hylättyjen kantelujen sijaan Valvirallakin on ollut lukuisia ja lukuisia mahdollisuuksia tarttua aiheeseen, mutta uskomukset, ne Valvirassakin istuvat tiukassa. Iso kynnys on ryhtyä heikkojen puolelle, kun vaihtoehdoksi tarjotaan vallassa olevien kaveruutta. Vanhusten lääketokkurat kaatumisineen ovat nykyuskomusten mukaisia. Täytyyhän heidät pilveen saada kerran vaikeaa on, ja lääketeollisuuden vaihtoehtona nyt on vain se pilvee.

   • Ei, vaan ne ovat Keskustapuolueen kannattajia.

   • Ketkäs näitä "bisneshoitoja" kannattavatkaan?

   • THL:ssa hehkutettiin taas suomalaisten valveutuneisuutta kehotusten mukaisesti ottaa influenssarokotteita, ja kyllä niitä otettiinkin, ennätysmäärät jälleen. Nyt sitten ollaankin taas hiljaa, eikä inventaariota ole aikomustakaan tehdä, että miksi taas, kävi niin kuin kävi. Mitä ihmettä, pitäisikö tästä vielä joidenkin kantaa vastuuta? Miksi? Ensi syksynä ei kuiteskaan muisteta enää mitään, ja tässä kulttuurissa joka tapauksessa sama meno taas toistuu.

   • Kyllä noita skeptikkoja on kaikissa puolueissa.

   • Onko ne uskomushoidot siis näitä lääketehtaiden keksimiä hömppähoitoja huumeineen? Niin, sitähän virallinen "terveydenhoito" on; laillistettua huumekauppaa. Puhdasta huuhaata ja hömppää enimmäkseen. Kuka on niin sekopää, että alkaa joka vaivaan napsia huumeita? Suurin osa vaivoista on hoidettavissa ihan oikeasti, ei tarvitse painaa oireita piiloon hengenvaarallisilla mömmeleillä ja saattaa näin itsensä lääke- ja sairastamiskierteeseen, mikä tietysti onkin lääkebisneksen unelma ja hyvinhän se siinä on onnistunutkin. Tulokset näemme ympärillämme.

    • Entä homeopatiavesibisnes? Entä ns. kiinalainen lääketiede kuivattuine tiikerin kikkeleineen? Mitäs se mahtaa maksaa, kinkkirahassa tai luonnon monimuotoisuuden vähenemisessä?


    • puoskaritlinnaan.nyt kirjoitti:

     Entä homeopatiavesibisnes? Entä ns. kiinalainen lääketiede kuivattuine tiikerin kikkeleineen? Mitäs se mahtaa maksaa, kinkkirahassa tai luonnon monimuotoisuuden vähenemisessä?

     Ai , sinä kannatat noita kiinalaisii juttui.


    • puoskaritlinnaan.nyt kirjoitti:

     Entä homeopatiavesibisnes? Entä ns. kiinalainen lääketiede kuivattuine tiikerin kikkeleineen? Mitäs se mahtaa maksaa, kinkkirahassa tai luonnon monimuotoisuuden vähenemisessä?

     Onhan se kiinalainen lääketiede paljon vanhempaa kuin sinun mainostamasi pilleri ja piikkikauppa.


    • Näinhän se valitettavasti on, että terveydenhoitomme valtaosin pohjaa laillistettuun huumekauppaan. Rokotteiden vuoksi lapsiakin on täytynyt hoitaa amfetamiinijohdannaisilla lääkeaineilla. Työlästä on nykylapsen aineenvaihduntaa saada aisoihin ja aivoperäiset häiriöt johtavat myös moniin psyyken ongelmiin.


   • Minusta tuntuu, että ne kaikki on demareita.

   • Ei ollut hörhöillä asiaa eduskuntaan.

    • Ja toivottavasti yksi oman lajinsa edustaja ihan puskasta ei pääse rysälään.


   • Kaikki rokotteethan aiheuttavat haittoja, vieläpä vakavia sellaisia! Lääkärien on vain uskottava muuta. Ymmärtänet varmaan, että takinkääntö on liki mahdoton, jos jo parisensataa vuotta on pohjustettu tätä erehtymättömyyssatua.

    Eikös se ole salaliittoa, jos rokotteisiin ei usko. Tieteellisessä ajattelussa nykyaika on aina puhdasta ja se mennyt unelma epämääräisempää höttöä.

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    338
    8070
   2. Sofia ja Stefan, niin suloisia yhdessä

    Stefan ja Sofia kävivät yhdessä kuntosalilla ja Stefan ylpeänä kuvasi rakastaan. Mahtaa olla Stefanille helpotus, kun voi olla julkisilla paikoilla na
    Kotimaiset julkkisjuorut
    114
    2991
   3. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    Kotimaiset julkkisjuorut
    83
    1550
   4. Loiseläjä Sofia

    kuvailee itseään Martiinan vanhassa asunnossa jossa Martiinan ostamia mattoja, kylpyammekoriste yms. Eikö tolla moukalla ole MITÄÄÄN suhteellisuudenta
    Kotimaiset julkkisjuorut
    83
    1011