Ulkomaalaiset pääsee töihin.

Työtön---

Kouluavustajiksi ja sitten ne ahdistelee ja käyttää nuoria naisia hyväksi, Lehdessä muutamia tapauksia viime aikoina. Suomalaiset työttömät ei kelpaa sellaisiin töihin ja sitten ne työkkärissä haukkuu työttömät kun eivät mene töihin. Itsekkin oon hakenut kouluavustajaksi monta kertaa. Haluaisin vaan tietää millä perusteella pakolainen otetaan töihin joka sitten raiskaa niitä koululaisia.

15

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Työtön---
    • töitälöytyytekevälle

      Ei voi yleistää, että ulkomaalaiset tekisivät jotain erityisesti. Tunnen paljon maahaan muuttajia ja ulkomaalaisia, eivät he ole mitään raiskaajia tai muitakaan rikollisia. Kyllä rikokset tekevät täällä edelleenkin suomalaiset. Ja mitä tulee noihin seksuaalisiin hyväksikäyttöihin ja raiskauksiin, suurin osa niistäkin on ihan suomalaisten tekemiä.
      Suomalainen työtön pääsee kyllä töihin, jos vaan työt kiinnostaa. Vaan näyttää olevan, että suomalaisia ei työ kiinnosta, siksi monella työmaalla on ulkomaalaisia töissä. Juttelin juuri yhden työttömän kanssa, kukaan ei ota muka häntä töihin, mutta ei hän ollut hakenutkaan niitä töitä. Tiedän tämän, kun kaverini on töissä ja päättämässä työnhakijoista yhteenkin firmaan. Työttömät käyvät siellä kyllä kyselemässä, mutta työhakemuksia ei sitten jätetä. Tämäkin jututtamani työtön olisi päässyt kaverini firmaan töihin, mutta ei jättänyt hakemusta. Mikään työ ei tuntunut oikein kiinnostavan häntä. Ja tälläisiä on paljon nyt suomalaisissa.
      Monella työmaalla on töissä ulkomaalaisia, kun suomalaisa ei kiinnosta työt.

      • Vastikkeetonta rahaa on maksettu jo liian monta vuotta lusmuilijoille, jotka käyttävät avustuksia hyväkseen saadakseen olla yhteiskunnan elätteinä. Aktiivimallilla yritetty saada nuorisoa ylös sängystä reippaasti rakentamaan tätä rakasta kotimaata.. 😊


    • läskimaha

      Hakemista se on se kysymässä käyntikin. Itse asiassa se on paljon parempi tie kuin hakemuspaperien virittely. Kaikki työpaikat olen hakenut/saanut suullisen sopimuksen kautta ja ihan tes:in mukaan on pelattu.
      Ääliö sun kaveri, jos vaatii jotain turhia paperihakemuksia!

      • töitälöytyytekevälle

        Ääliö tai ei, mutta joissakin työpaikoissa on vain oltava kirjalliset hakemukset, että työpaikkaan voidaan valita. Jossain pienemmissä puljuissa voidaan varmaan ottaakin ihan suullisella hakemuksella töihin. Nämä on niitä juttuja, että kukaan hakijoista ei voi väittää tulleensa syrjityksi.
        Toinen juttu on, että voit käydä suullisesti sopimassa työpaikasta ohitse työkkärin, mutta sinun on mentävä kuitenkin työkkärin listoille, josta sitten työnantaja käy sinut "poimimassa". Tätä käytetään aika paljon tietyissä työpaikoissa.


    • Ammatti-ihmisiä_siis

      No lähihoitajia he on, kouluavustajat. Ulkomaalaisetkin

    • mahtaneeko_riittää

      "Kouluavustajiksi ja sitten ne ahdistelee ja käyttää nuoria naisia hyväksi, Lehdessä muutamia tapauksia viime aikoina. "

      Kouluavustaja on väärä nimitys. Oikea on koulunkäyntiavustaja. Ne ahdistelee on väärässä verbimuodossa. Oikea muoto on ne ahdistelevat. Pilkun jälkeen kuuluu lausetta jatkaa pienellä kirjaimella eikä isolla. Viimeisestä lauseesta puuttuu verbi.

      "Suomalaiset työttömät ei kelpaa sellaisiin töihin ja sitten ne työkkärissä haukkuu työttömät kun eivät mene töihin. "

      Suomalaiset työttömät ei kelpaa on väärässä verbimuodossa. Oikea muoto on eivät kelpaa. Ne työkkärissä haukkuu on väärä verbimuoto. Oikea muoto on ne työkkärissä haukkuvat. Työkkäreitä ei enää ole lainkaan. Oikea nimitys on työ- ja elinkeinopalvelut eli TE-toimisto. Pilkku puuttuu. Kun sanaa on käytetty väärin. Oikea sana on koska.

      "Itsekkin oon hakenut kouluavustajaksi monta kertaa. "

      Itsekin sana on kirjoitettu väärin. Oikea muoto on itsekin.

      "Haluaisin vaan tietää millä perusteella pakolainen otetaan töihin joka sitten raiskaa niitä koululaisia."

      Vaan-sanaa on käytetty väärin. Oikea sana on vain. Pilkku puuttuu. Pakolainen ei ole sama asia kuin ulkomaalainen. Pilkku puuttuu taas. Joka-sanaa on käytetty väärin viittaamaan töihin sanaan, vaikka viitataan pakolainen-sanaan.

      ---

      Riittääköhän tämä selvitykseksi, miksi aloittaja ei ole saanut koulunkäyntiavustajan töihin?

      • Apukouluavustaja

        Kyllähän se kuvasi aloittajan ongelmia melko perusteellisesti. Näitä kaltaisiaan oman elämänsä sopertajia tuntuu riittävän.


    • dfjslöfakdaöf

      Mamuilla on ohituskaistat joka paikkaan, opiskeluun, työpaikkoihin, avustuksiin, asuntoihin, lääkäriin, hammaslääkäriin jne. Suomalaiset veronmaksajat maksavat laskut! Hammaslääkärin sanoin tulisivat edes varatuille ajoille, tai peruuttaisivat ajat, mutta hällä väliä.

      Onneksi nyt on mahdollisuus äänestää Perussuomalaisia ja saada Suomi taas raiteilleen. Pistetään samalla mediatkin uusiksi, nyt on järkyttävää mielipiteen muokkausta.

      • HAHHHAHHH

        Ei näköjään riittänyt tuo selvitys.

        Ohituskaistoja ei ole muualla kuin ajoteillä.

        Katso peiliin, aloittaja: Et opiskellut, vaikka tarjolla oli ilmaisia kouluja. Et yksinkertaisesti riitä nykyajan työmarkkinoille. Se ei ole mamujen syytä.

        "Itsekkin pakolaisten eikun; mamujen eikun ulkomaalaisten uhrina kun tyäkkärissä, Vaan haukutaan Suomalaisia laiskoiksi:,"


      • kaikkisamallakaistalla

        Ei mamuilla ole mitään erityisiä etuuksia tai ohituskaistoja. Ne on urbaanilegendaa ja persujen vedätystä vaalikarjalle. Uppoaa täysillä sinunlaisiin kouluja käymättömiin kaistoihin.


      • kokytr

        Jos maahanmuuttaja saa oleskeluluvan, niin kyllä viranomainen avustaa esim asunnon saamisessa niin kauan että toive toteutuu ja jos maahanmuuttaja haluaa koulukäynti avustajaksi niin siihenkin viranomaiset auttavat tarpeeksi kauan.


    • Kyllä vaaditaan koulutusta, että pääsee ohjaamaan oppilaita ja ulkomaalaisten etuna on lisäksi kielitaito, että voi toimia tulkkina.
      Ilman todisteita syyllistyy kunnianloukkaukseen ja osoittaa oman tietämättömyytensä..

    • Työkkärin-täti

      Varmaan ne laittaa hakemuksiin että aikovat panna teini naisia joten töitä saa heti.

    • huhuhuhuhuh

      "Varmaan ne laittaa hakemuksiin että aikovat panna teini naisia joten töitä saa heti."

      Aloittaja on taas käyttänyt väärää verbimuotoa. Oikea muoto on ne laittavat. Pilkku puuttuu. Subjekti puuttuu. Teininaisia olisi yhdyssana, mutta toisaalta kyseistä sanaa ei edes ole suomen kielessä. Oikea muoto olisi pelkkä teini-sanan käyttö tai esimerkiksi käsitteen nuori nainen käyttö. Pilkku puuttuu taas. Väärä verbimuoto.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kansalaisaloite Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Erittäin hyvä ja kannatettava aloite!
      Joensuu
      136
      2183
    2. Stubb ohjeisti Natoa: "Vapauttakaa ohjukset"

      Presidentti Stubb linjasi amerikkalaismedia CNN:n haastattelussa, että Nato-maiden pitäisi ”todellakin” antaa Ukrainalle
      Maailman menoa
      204
      1983
    3. Seiska: Suhdekohussa rypenyt Anssi Heikkilä paljastaa - Pernilla Böckermanin kanssa tällaiset välit

      Anssi Heikkilä ja Pernilla Böckerman tanssivat yhdessä TTK:ssa ja heidän ympärillään spekuloitiin suhteesta. Nyt Heikkil
      Suomalaiset julkkikset
      4
      1576
    4. Ilouutinen: Sohvaperunat Soile ja Jorma taas TV:ssä - Sohvikset jo 18 kautta - Onnea!

      Onnea Sohvikset 18 kautta! Ja ihana Soile (ja Jorma!) taas mukana! Lue lisää ja katso Soilen hauska kuva tästä: https:
      Sohvaperunat
      10
      1104
    5. Elokapinan kielto aloite kerää nimikirjoituksia kovaa vauhtia !

      Nyt klo 14 mennessä nimiä on jo liki 17000 allekirjoitusta. Nyt niitä nimiä vaan lisää meille riittää no
      Maailman menoa
      314
      1024
    6. Piupali Paupali

      Kun en mä tunne teitä... Hyvät huomenet ja mukavat päivät ja hyvät viikonloput, arvoisat naiset ja herrat. 😊🎩🎪🤹🏼‍♂️
      Ikävä
      164
      974
    7. Mitä muuttaisit kaivattusi

      Ulkonäössä tai persoonassa
      Ikävä
      75
      878
    8. Hei, mies, kirjoita jotain minusta

      Plus jokin tunnistemerkki/kirjain nimessäni. En todellakaan ymmärrä, pidätkö minusta vai toisesta naisesta. Et ole koska
      Ikävä
      42
      873
    9. Elokapinan lakkautusaloite 50 000 nimeä

      Ja lisää tulee, kohta on Ylenkin uutisoitavaa aloitteesta. https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143
      Maailman menoa
      261
      873
    10. Näyttääkö kaivattusi

      Iloiselta vai surulliselta?
      Ikävä
      56
      816
    Aihe