Nyt se katsotaan!

54674568745

Tämä ottelu on nähtävä, maksoi mitä maksoi. Edis Tatli vs Teofimo Lopez.

Teofimosta en ollut kuullut aikaisemmin oikeastaan mitään. Nyt kun olen katsellut hänen matsejaan, niin se pitää myöntää, että kaveri on kehässä kuin kotonaan. Iskut lähtee asennosta kuin asennosta ja liikkuminen on todella helppoa.

Ikää ei ole paljon, mutta hän on niitä kavereita, jotka näyttävät ikään kuin syntyneen kehään.
Tatlilla ei tule olemaan helppoa, se on varma. Tatli lähtee vieraskehään, kun Teofimo on taas "kotonaan", siitä lähtee jo monta pistettä. Toisekseen, jos Tatli ottelee, kuten on nyt viime otteluissa otellut, eli otellaan rauhallisesti erä kerrallaan ja kuvitellaan sen riittävän erävoittoon, niin voin sanoa, ei riitä.
Nyt on lähdettävä jo alkuerissä ihan eri vaihteella liikkeelle, kuin aiemmin. Tatli ei ole tyrmääjä ja se on iso miinus, koska pisteillä tätä ottelua on mielestäni miltei mahdoton voittaa, ellei erävoitot ole sitten ihan ylivoimaisia. Jos tyrmäystä ei tule, on Tatlin saatava Teofiloa luvulle ja vielä useamman kerran. Jos Tatli näyttää isoa leukaansa, kuten aiemmin, voi käydä niin, että luvuilla käykin Tatli ja se on sitten varma häviö.

Onhan Tatlilla ammattilaiskokemusta roppakaupalla enemmän kuin Teofimolla, mutta kuten sanoin, Teofimo on synnynnäinen ottelija.

Nyt Tatli, leukaa alemmas, pykälää kovempi ralli päälle ja siltikin, leuka alhaalla, ei kuten karatekat, leuka pystyssä nyrkkiä päin. Voittokin voi tulla, mutta ei helposti. Sen verran kannustan aina Suomalaisia, että en lähde maalailemaan enempää piruja seinille.

Tsemppiä edis!

31

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suomimmnyrkkeilykartalle

      Olisihan se todella mahtavaa, jos Tatli voittaisi. Taitaisi olla ensimmäinen ammattinyrkkeilijä Suomessa, joka on oikeasti rikastunut tuossa lajissa. Koska seuraava ottelu olisi mitä ilmeisimmin MM-matsi ja ottelupalkkio 6-numeroinen. No, eihän nuo "paritsadat tuhannet" ketään vielä rikkaaksi tee, mutta siellä menestyminen ja sitä seuraavat matsit, niin silloin voisi sanoa jo rikastumiseksi.

      Kun vertaa muita Suomalaisia, joista Amin tienasi jonkun verran, Eva huomattavasti vähemmän ja loput eivät käytännössä mitään, pois lukien Gunnar Bärlund, hänelle varmaan massia kertyi jonkun verran, tosin tuohon aikaan ottelupalkkiot olivat aika pieniä.

    • odig

      Tuo kaveri on otellut isoilla areenoilla melkein kaikki matsinsa, 4 kertaa jo nyrkkeilyn pyhätössä Madison Square Gardenissakin ja viides kerta on Tatlin kanssa. Tatli vain yhden ottelun venäjällä.
      Kyllä tulee äitiä ikävä kun pitää alkaa kävellä kehää kohti tuolla ja kun pauhu alkaa kun Lopez tulee sisään kuin kotiinsa.

      • tyhjäpäästäääntälähtee

        Noin just. Kannusta oman maan miestä vähän lisää vielä. Vitun sohvaperuna.


      • jyttyjtyjtyjt
        tyhjäpäästäääntälähtee kirjoitti:

        Noin just. Kannusta oman maan miestä vähän lisää vielä. Vitun sohvaperuna.

        Joo on tuo lopez kyllä järkyttävästi edellä tatlua jo noin nuorena ei tässä edes ole järkeä tatlun ura voi loppua tähän toivottvasti tatlu selvii hengissä.


    • perunalaari

      En ole ns. täys-suomalainen juuriltani. Eikä ole muuten tatlikaan. Miksi kannustaisin?
      Ja mistä sinä tiedät että asunko edes suomessa, internethän ei rajoitu vaan suomeen.

      • tyhjäpäästäääntälähtee

        Kuka tällä kenenkään juurista on puhunut? Mistä mä tiedän, mistä minunkaan juuret ovat alunperin. Tatli nyt kuitenkin sattuu olemaan Suomen kansalainen ja ottelee Suomen lipun alla, joten se siitä.


      • onsenyt

        Ai kuka. Minä olen puhunut juurista
        Ja minä kannatan ihan ketä ja mitä tykkään tai olen kannattamatta, tällä kertaa kannatan Lopezia.
        Ja tämä maa ei ole minun kotimaani, voitko ymmärtää sen?


      • tyhjäpäästäääntälähtee
        onsenyt kirjoitti:

        Ai kuka. Minä olen puhunut juurista
        Ja minä kannatan ihan ketä ja mitä tykkään tai olen kannattamatta, tällä kertaa kannatan Lopezia.
        Ja tämä maa ei ole minun kotimaani, voitko ymmärtää sen?

        Sinähän et muuten kannata mitä sinä haluat. Sinä kannatat juuri häntä, joka asuu suomessa ja joka taistelee suomen lipun alla, pidä se mielessäs. Jos sä todella toivot, että lätty alkaa lätisemään, niin se alkaa lätisemään. Katso, että tämä oli viimeinen kerta, kun nouset vahvempiasi vastaan.


    • puolivalo
    • tanssitatlikka

      Tatli tanssii itsensä kanveesiin ei meidän tanssi tatlista ole nyrkeilmään ulkomailla maitojunalla jo kotiin tanssimaan.

    • liiankova

      Valitettavasti Edis ei ole lahjakkuus niinko tämä Lopez, kattottuani tämä viimeisen ottelun Magdalenoa vastaan meni viimesetkin toiven rippeet. Magdaleno on kokenut, melkein sama matsi määrä, kovempia vastustajia ja häviömäärä kuin Tatlilla ja silti Diego ei saanut mitään aikaan vaikka uhos hirveesti ja pisti parastaan,, osukokaan kunnolla kertaakaan. Tällä Lopezilla oli tilanne koko ajan hanskassa, helpolta
      näytti, Mäki sanoo Tatlin käsinpeuden olevan parempi kuin Lopezilla, no ei varmasti ole, kattokaa videota kohdasta 28.47 ja 30.21 ja lopetus 31.09. Sitäpaitti Tatlilla on melkein puolen vuoden pidempi ottelutauko kuin Lopezilla. Ei silti olishan se voitto suomalaiselle kiva yllätys, mutta en usko millään.
      https://www.youtube.com/watch?v=agGYEfBRFpw

    • nyrkkeilyontaidetta

      Olishan se mukava jos suomalainen voittaisi Madisonilla, Vain yhden suomalaisen käsi on nostettu ylös siellä koskaan. Bärlund otteli siellä kahdesti, 4.3.1938 Gunnar tyrmäsi
      Buddy Baerin siellä mutta 3.10 kärsi samaisella areenalla tyrmäystappion Lou Novaa vastaan.

      Nyt on tosi kyseessä. Lopezkin on jo otellut jo siellä ja haaveilee voitosta tietenkin, nyrkkeilyssä kaikki on mahdollista, Lopezin itseluottamus on tapissa ja käsinopeus ja tyrmäysvoima riittää hyvin Tatlin kaatamiseen. Minusta Tatlin pitää otella riskillä, hakea paikkoja ja käyttää ne heti paikalla jos nopeutta kerran riittää mitä Mäki kehuu, neppailu ei nyt auta.

      Jos voittaa, niin Lomachenko saattaa olla vastassa ja silloin ollaan kyllä vaarallisilla vesillä, käsinopeus ja tyrmäysvoima ja taiturimainen liike on aivan omaa luokkaansa, viime yönä Brittien Anthony Crolla sai melkoisen röykkyytyksen. Hyvä kun selvisi ylös pitkän ajan päästä. Tällaista on hieno katella. Äärimmäisen hienoksi viritetty koneisto Lomalla.
      https://www.youtube.com/watch?v=oqDf9b3Lyj4

      • 90865975985

        Ei nyt mennä asioiden edelle. Moninkertaista olympia, maailmanmestaruus ja euroopanmestaruus voittaja Lomachenkoa, Tatli ei missään tapauksessa enää tule voittamaan, ei edes tuurilla, siitä nyt ei ole mitään epäselvyyttä, jos tuohon matsiin Tatli pääsisi. Mutta jos pääsisi edes samaan kehään tämän yhden maailman parhaimman nyrkkeilijän kanssa, niin jo se olisi jonkunlainen voitto.


    • oiprrn

      Epäilempä sitäkin pääsiskö Tatli Lomachenkoa vastaan vaikka Lopezin voittaisikin, mitä hyötyä Lomalla olisi mennä Tatlin kanssa samaan kehään? Joku Naft mikä lie vyö tuolla Lopezilla nyt on, mitä Loma sillä tekee, ei mitään, Garciaa Lomachenko ehdotti haastattelijalle heti Crollan ottelun jälkeen.
      Jos Lpez taas voittaa Tatlin, Loma voi pyhkästä Lopezin edestään, koska se uhittelee Lomalle jatkuvasti ja on nouseva tähti ja tunnettu nimi ja se toisi väkeä paikalle ja rahaa.

      • ktyktyk

        No ei todellekaan pääse tatlu vasylii vastaan koskaan ottelemaan eikä pääse kyllä lopez tämän matsin voiton jälkeen kyllä lopesin pitää pari huippua eka voittaa ennen kuin voi unlemoida vasylin turpasaunasta.


    • Anonyymi

      Kumpikaan ei saa rahamatsia Lomaa vastaan, dollarithan noilla kiiltää silmissä. Loma taas on jo niin pitkällä, että ei luultavasti saa motivoitua itseään enään kenenkään kanssa sarjassaan, kyllä se kattoo
      alempi tai ylempi sarjan vöiden perään jo. Tatlilla ja Lopezilla taas riittää töitä omassa painoluokissaan.

    • Anonyymi

      Nyt on kyllä ihmeteltävä. Mäellä on loppuun asti vaan taktiikkana, että katsotaan mitä Teofimo sanoo, kun mennään syvempiin vesiin ja ottelua on käyty jo eriin 7-8??? Mitä ihmettä, meinaako Mäki ja Tatli odotella noita myöhempiä eriä? Siinä tapauksessa ottelu on jo hävitty. Luulevatko herrat Mäki ja Tatli, että he saavat Teofimo jollain lailla "syvempiin vesiin" Tatlin suht. vaatimattomalla kaatovoimalla, eivät saa.
      Kyllä Teofimosta näkee, että hän on ottanut iskuja vastaan ja varsinkin sparrieriä nuoresta iästä huolimatta vähintään sen minkä Tatlikin ja ennen kaikkea kovia eriä, sekä melko varmasti katueriäkin. Teofimolla on ollut nyrkit pystyssä jo ennen kuin on oppinut kävelemään. Teofimon iskut tulevat tarvittaessa sellaisista kulmista, että Tatli ei tule niitä edes näkemään.

      Melkoisella varmuudella Tatli tulee ottamaan lukua/lukuja tässä matsissa, ellei sitten tule jopa tyrmätyksi. Tatli ei tule tyrmäämään Teofimoa, uskaltaisin olla asiasta melko varma.

      Joko Mäki feikkaa tässä ottelutaktiikassa, tai sitten ollaan aivan pihalla Teofimon ottelutyylistä. Tässä matsissa ei voi odotella mitään "syvempiä vesiä", niihin Tatli ei pysty Teofimoa viemään, vaan tässä on otettava jo alkueristä lähtien pisteet kotiin, tai jo puolessa välissä huomataan, että kaikki erät ollaan hävitty, ikävä kyllä, tämä on nyt pelin henki.

      Siltikin, TSEMPPIÄ Edikselle.

      745984568564834873475

      • Anonyymi

        Ja noinhan siinä kävi sitten. Hyvä analyysi.


    • Anonyymi

      Tatli tyrmää jenkkipellen!

      • Anonyymi

        Lopez tyrmäsi Tatlin viidennessä erässä.


    • Anonyymi

      Se oli tämän Tatli viimeinen näytön paikka, ja kaiken hyväksi luovutti. Akat ja Lampaat luovuttaa.

      • Anonyymi

        Nyt on kyllä kovaa analyysiä ja huomaa että kokemusta löytyy! (Huom tää on sarkasmia)


    • Anonyymi

      Miksei Tatli antanut käsien viuhua? Nopeampikin kuulema piti olla Mäen mukaan? Pitikö vaan odotella mitä se kaveri meinaa? Ei pelkkä jabien tökkiminen ja kiertelypakittelu auta voittamaan.

    • Anonyymi

      ET on teknisesti hyvä mutta kaatoa ei ole, eikä sitä saa jos luoja ei ole antanut sitä syntymä lahjana. Kuten tiedämme että noissa "pippaloissa" ei kevyt kätiset pärjää kun huipulle mennään. Se oli siinä, oikea oli unelma päästä MM otteluun mutta se oli siinä kun ollaan rehellisiä. Hieno urahan nuorella miehellä on , Euroopanmestari kahteen otteeseen, ja hyvät "kipu" rahat tienattu.

    • Anonyymi

      Mäen taktiikka oli ihan hölmön touhua. Mitä tuollanen 6-7 erään asti kaverin "väsyttäminen" muka tehoaa tuollaiseen ammattisoturiin? Tuolla tasolla lähdetään lopettamaan ottelu omaksi voitoksi hinnalla millä hyvänsä ensi sekunneista lähtien, sitä teki Lopez heti kun ottelu alkoi.
      Jos ei suomalainen lähde ulos nupista niin sitten vartalosta ja heti kun tuli aukko ja paikka niin siihen ja kovaa.

    • Anonyymi

      Kun katsoin juuri youtubesta matsin taas uudestaan niin mielestäni jo neljännen erän alussa tapahtuu ottelun käänne Lopezin hyväksi, viidennessä erässä Lopez on jo henkisesti murskannut ET:n kun ET huomaa että hänellä ei ole mitään "aseita" lyödä Lopezia. Näin minä tulkitsen tuon ottelun ratkaisun, mutta kuka meistä on sanomaan sen enempää mitä ET itse sitten sanoo. Kukaan kun ei voi tietää toisen tunteita, ja mennä toisen pään "sisään".

      • Anonyymi

        Edis tulee selittämään asiat omaksi kunniakseen, mutta kaikki jotka ottelun katsoivat näkivät jo alusta asti , että noutaja tulee kohta, sen verran päättäväistä oli tuon Lopezin työskentely. Lopez haukkui Tatlin maan rakoon, edellistä vastustajaa Magdalenoa ei haukkunut ja sehän matsi oli kova sota ja Magdaleno kaatui tossut jalassa naama verillä. Tässä Lopezin analyysi Tatlista.
        https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/e57feb4c-4d42-467a-bcf3-6d764f0c308f


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://www.iltalehti.fi/kamppailulajit
        Olihan tuo kauhea terrori-isku mutta tässä se Lopezin analyysi :)

        Voi ei, todella noloa Tatlin kannalta. Hyvästi Amerikan rahakehät.
        Tämä oli tässä.


    • Anonyymi

      Maksankärki on toisella puolella, minne osuma tuli. Katso luvunlaskutilannetta, niin huomaat katseesta, että tuli pelastaja ja pääsen kotiin terveenä.

      • Anonyymi

        Tuollein toimii euroopan paperimestarit kun pääsevät tosi kehiin.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe