Himottavin kulli

Herkkusetä

Mielestäni kyrpä on kiihottavimmillaan, kun on jäykistymässä ja roikkuu jo pitkänä, mutta ei vielä jäykkänä tai kun on juuri hiljan lauennut ja löystyy kuolaten vielä viimeisiä siemeneitä tiputtaen. Tuollaisen kullin näkeminen antaa itselleni valtavan kiihotteen ja sellaista etsin, ja kyllä vielä löydänkin.

33

1172

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Sulla on hyvä maku, olen samoilla linjoilla. Jotenki vielä tuo juuri kaikkensa antanut, limainen, vielä nykivä kalu on niin upea näky. Huh huh.

  • nautintojenmaailma

   Oma suosikki on suonekas ja sykkivä, mutta onhan tuo jälkilimojen valuminenkin aika sexyä. Ihanaa ois jonkun kans hieroa kyrpiä yhteen kun tullaan ja vielä sen jälkeenkin.

   • ilmannahkaa

    leikattua kullia täällä hieromista vailla


   • Ukkom53Hesa
    ilmannahkaa kirjoitti:

    leikattua kullia täällä hieromista vailla

    Jos olet hesasta,voisin tulla hieromaan sitä... minkä ikäinen olet,entä hierottavan koko?


   • ilmannahkaa

    kyllä täällä hesassa olen...... 48v ukm 17senttiä.......


   • Ukkom53Hesa
    ilmannahkaa kirjoitti:

    kyllä täällä hesassa olen...... 48v ukm 17senttiä.......

    Löytyykö sulla paikka?


   • ilmannahkaa
    Ukkom53Hesa kirjoitti:

    Löytyykö sulla paikka?

    eipä ole


  • Einahkaa

   Minun lemppari on ympärileikattu kalu! Itsellänikin on sellainen, leikkautin rsinahan pois tultuani aikuiseksi. Kun lapsena näin eka kerran paljaspäisen kalun olin myyty! Olin lapsi ja mitään tietämätön mutta palajaan terskan näkeminen oli järisyttävä kokemus, se oli minusta niin kaunis. Mietin silloin miksi näkemäni pippeli näytti sellaiselta. Olimme saunassa ja halusin katsella paljaspäistä kalua mutta ujostelin. Poistuin kuumasta saunasta vilvoittelemaan mutta halusin palata pian takaisin sillä halusin nähdä sen paljaan kalun, ihmettelin silloin mielessäni miksi kalu näytti siltä ja mietin kuinka kaunis se oli. Tuon kalun näkeminen oli minulle tapaus josta voin sanoa että elämäni ennen ja jälkeen paljaan terskan näkemisen. Ihailuni ei ole koskaan laantunut, edelleen rakastan nähdä paljaspäistä kalua.

  • Nakupoika

   Poikanen tulee saunaan isänsä kanssa meille ja sillä rupee nousemaan sen siitin. Poika sen isä läppäsee poikaa kädelle et runkkaa täällä. Se poika meinaa ruveta selittämään isälleen jotain. Ja minä käsken heitä istumaan penkille. Poika sinä ET sitten peittele yhtään mitään sen isä sanoo pojalleen.
   Vaimoni tulee paikalle sillä on tarjotin meille juotavaa siinnä. Pojan isällä ja mulla nousee yläs tiedät kyllä mikä. kun saa katella yli 30 kesää vanhaa naista joka oikein mielellään selittää meille jotain. Se rakastaa puhumista ja keimailemista aineskin mun ja kaverini sekä sen pojan edessä. Poika ja se vaimoni laittaa pojan jalan toisen vierelle ja katselee poikaa sen haaroihin. Poika meinaa laittaa kätensä eteen, Mutta kun se vilkaisee isäänsä se vain levittää koipensa levälleen. Siinä on poika mun mieleeni minä sanon sen heti heille.

  • Kovana oleva kyrpä naisten asuissa on mun mielestä kiihittavin

   • Noei

    Yhtä kiihottava kuin otsatukka sialla!


   • Leilabi49

    Mulla on tyttöillesäni asuissa tosi kovana, tykkäisit varmaan katsella kun mulla seisoo stayupeissa! Olis kuumaa tehdä tyttöilyvideo sun kanssa!


  • Nelikytbi

   Minä tykkään ja kiihotun posliinikaluista tai jos karvat ajettu lyhyeksi, sopusuhtainen kalu paras ja timmit kivekset, sellainen 13-17 senttinen paras mutta ehdottomasti lyhyt karvoitus tai posliini on kiihottava. Valtavat ja sheivaamattomat karvapuskat ei kiinnosta.

  • 60topMies

   Himottavin kulli on suhteellisen kookas,n20 /5,5-6cm kooltaan. Suonikas ja velttonakin kookas, väh puoliposliini isot kivekset plussaa. Joko ympärileikattu kaunis tai esinahalla jos hyvin liikkuva.
   Vanhemilla miehillä yleensä näkee herkullisia..kulleja.

   • Tuollainen on täys 10.


  • Khde

   Mulla 19 x 6 ympärileikattu, silti pienemmät kiihottaa.

   • Pikkupili

    Pääsisipä tuollaisen jäykistyvänä/jäykkänä EDES näkemään,mielellään koskemaankin...
    Itse 53v ’pikkupippeli’ ukm Hesasta...


   • Khde
    Pikkupili kirjoitti:

    Pääsisipä tuollaisen jäykistyvänä/jäykkänä EDES näkemään,mielellään koskemaankin...
    Itse 53v ’pikkupippeli’ ukm Hesasta...

    Harmi oon turussa 60v


   • Pikkupili
    Khde kirjoitti:

    Harmi oon turussa 60v

    Sääli... Hesasta ketään vanhempaa miestä,jonka luona pääsisi näkemään...?
    Koskemaan...?


   • Pikkupili
    Pikkupili kirjoitti:

    Sääli... Hesasta ketään vanhempaa miestä,jonka luona pääsisi näkemään...?
    Koskemaan...?

    Ei ketään Hesalais setää...???


   • miestenkesken09
    Pikkupili kirjoitti:

    Pääsisipä tuollaisen jäykistyvänä/jäykkänä EDES näkemään,mielellään koskemaankin...
    Itse 53v ’pikkupippeli’ ukm Hesasta...

    mulla myös paljaspäinen jo lapsesta...... sopivan kokoinen moneen paikkaa....


   • Pikkupili
    miestenkesken09 kirjoitti:

    mulla myös paljaspäinen jo lapsesta...... sopivan kokoinen moneen paikkaa....

    Minkä ikänen olet? Hesasta? Kiinnostaisi...
    Mutta miten yhteys?


   • miestenkesken09

    meili? siellä lisää


   • Pikkupili
    miestenkesken09 kirjoitti:

    meili? siellä lisää

    No entäs sun osoite??? Minkä ikänen olet?


   • miestenkesken09

    47 rakentavatatoutlookcom laita postia


  • herkkusuukku

   Pitkä ja ohut tuppikulli, niinkuin nuorilla miehillä, ns. neulakyrpä on kyllä karvattomana tai hennolla karvoituksella herkkua silmille ja sen voi ottaa syvälle nieluun siementämään.

  • Äidinpoika

   Äitini pitää siintä että sen edessä pili muuttuu penikseksi eli nousee pystyyn. Äitini on usein näyttänyt
   kavereilleen mun kaluani. Minä itsekin pidän juuri siintä mennä äitini eteen tarkistettavaksi. Kun on meillä vieraita pallin päälle poikanen ja siltä housut alas sekä pois kintuista samantien. Sen jälkeen alkkarit pois pojan kintuista. Ja sitten seuraa se äitini mieleen oleva asija. Pojan penikselle luunappi ja
   pojalla laskee sen penis hetkeksi alas. Nyt NYT sanoo äitini ja kaikki paikalla olevat rupeevat vahtimaan mun kaluani kun se aloittaa turpoomisen. Eli pojalla se kalu nousee pystyyn kovaksi valmiina heidän leluksi. Pojalta lähtee paita pois sekä selälleen pöydälle heidän leluksi. Usein olen puoli tuntia tai jopa tunninkin heidän leluna. Ja seuraavana päivänä uusinta mutta eri muijat paikalla.

  • Retiisikukkakaali

   Minuun vetoaa karvainen penis, koska karvat viestivät testosteronista ja miehisyydestä.

  • Pallimalla

   Pikku ajeltu kikkeli, just nousemas pystyhy ja kastumas. Sen voi heiluttaa puun takkaa esiin

  • vierailia

   Housuissa rupee pullottamaan ja kaikki paikalla olevat vahtivat pojan siitintä. Paikalle tulee isäntä ja nykäsee pojalta housut nilkkoihin. Pojalla on muna pystyssä kaikki katsovat sen siitintä. Poikaa hävettää mutta ei vahinkossakaan peittele sen siitintä kun on paikalla parimetriä miestä. Sen jälkeen on pojalla siittimen tarkistus ja ukko heittää pojan pöydälle kun on sen saanut ekaksi laukeamaan.
   Ja sitten on meidän vuoromme käydä poikaa tarkistamaan. Se on mulle mieleen olen ollut usein pai-
   kalla kun on poikasia tarkistettu. Ja jokainen poika joka menee läpi katsastuksen pääsee likkojen kanssa saunaan. Sen vuoksi heitä on tyrkyllä riittävästi meille ukoille leluksi.

  • Einoudata

   Ylläpito on poistanut tämän kikkelin koska laittoivat sen omaan takaputkeen.

  • Sykkiväelin

   Juuri anaalista ulosvedetty , hitaasti , suonet kuin pikkurilli , terska kuin satula penkki , väriltään tumma , kiiltelee ja sykkii , puolitangossa , paksu , kuuma , mutta pehmeä , tuoksuu kuin aamuinen sammalmetsä, lasket housusi ja menet kontalleen , tunnet hengityksen niskassasi , hikipisaroita tippuu alaselkään , hengityksesi kiihtyy , tunnet kuinka voimakkaat isot kämmenet ottavat lantiostasi kiinni , tunnet kuinka iso lämmin terskanpää lipoo takapuolesi vakoa , tunnet kuinka sylki tippuu vakoosi ja anaaliin valuessa , terska avaa anaalisi , lupsahtaa sisään , pieni tauko ja lähtee kuin juna kohti päätepysäkkiä , jyskyttää hiljaa aikansa , tunnet kuinka sykkivä lämmin kyrpä on juurta myöten perillä , odotat vielä sitä lämmintä spermaa joka vapautuu paineella sykkien sisääsi , lopuksi kuulu lutkuttava ääni kun kyrpä vedetään ulos suolesta , saat loppuajan haistella sykkivää kyrpää joka tuoksuu spermalle , otat sen suuhusi ja saat lopuksi kurkkusi täyteen uutta spermaa......

  • PapanPoika

   Vanhemman,ehkä tukevankin sedän lyhyt, mutta jykevä kulli! ’Poitsu’ sohvanreunalla istuen,kädet selän taakse kytkettynä,setä tulee eteen seisomaan nahkatappi jököttäen,tarttuu poitsua päästä,käskee avaamaan suun,työntää kullinsa hitaasti suuhun komentaen lutkuttamaan sitä, setä kiihottuu lutkuttamisesta,alkaa työntelemään kullia suuhun haluamaansa tahtiin,tahti kiihtyy,kalu sykähtelee,mutta juuri ennen ratkaisevaa hetkeä setä vetäisee kalun suusta, pidättelee,käy baarikaapilla tekemässä pikku napsut,poitsullekkin,että suu pysyy kosteana,juottaa sen poitsulle,hörppää omansa ja tunkee jo vähän lerpahtaneen tappinsa takaisin suuhun,ja taas päästä/hiuksista kiinnipitäen alkaa hitaan työntelyn...

   Vaan ei tällaista suutouhua haluavia vanhempia eläkeläismiehiä tunnu löytyvän,ei ainakaan Helsingistä,etsinyt olen kauan : (

  Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaksi kuollut ulosajossa lauantai-iltana Loimaalla

   On tainnut olla melkoinen ylinopeus kun on tuollaista jälkeä tullut. Onneksi ei kuitenkaan sivullisia menehtynyt https://viranomaisuutiset.fi/ulosajo-
   Loimaa
   193
   10015
  2. 600
   2675
  3. Haittaako se, että olen sua nuorempi?

   Mulle ikäerolla ei ole mitään väliä, mutta voiko naista se haitata, jos on vanhempi miestä?
   Ikävä
   132
   1674
  4. Hoosiannaa samban tahdissa

   Tallensin tänä aamuna klo 10 Helsingin Paavalin kirkosta (Hermannissa) tulleen Adventti-jumalanpalveluksen. Aloitus, eli kirkkoherra Kari Kanalan ja
   Luterilaisuus
   95
   1115
  5. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   85
   1013
  6. Kysymys haavemaihin

   Hei haaveileva mukava nainen, miten meni viikonloppu?
   Ikävä
   226
   946
  7. Sanna Marin: Suomessa romahtaa nyt kaikki!

   - Pisatutkimus kertoo koulutuksen tason romahduksesta. - Olkiluoto 3 kertoo suomalaisen teollisuusosaamisen tason. - Vanhusten hoito retuperällä. - So
   Maailman menoa
   249
   780
  8. Näin sinuakin kytätään - näyttöihin upotetut kamerat

   On tultu uuteen vaiheeseen , jota monet eivät vieläkään ymmärrä. Uusimpiin puhelimiin sekä tietokoneisiin on ilmeisesti häivytetty/piilotettu kamerat
   Maailman menoa
   206
   754
  9. Haittaako mies

   Että mulla on seksuaalisia haluja sua kohtaan? Onko se sun mielestä outoa? Oot vaan niin kuuma mies. 🤤
   Ikävä
   39
   748
  10. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   354
   665
  Aihe