Brexit voidaan perua

897oy87i6r

24

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 8orue4ye

      peruminen olisi paras vaihtoehto. Ei se estäisi paremmin valmisteltua eroa EU:sta joskus tulevaisuudessa.

      • tästä-kysymys

        Olen täysin samaa mieltä. EU-jäsenyys pitää välittömästi perua. Vain siten Suomi voi pelastua keinottelijoiden vallasta. Esimerkkinä eduskuntavaalit joissa vaalirahoittajat ovat valinneet ehdokkaat ja suoltavat valheitaan YLEssä ja muissa omistamissaan medioissa.
        Trump vapautui syytteistä mutta Suomessa vaalirahoittajat jatkavat kansan petkuttamista venäjäkortillaan jossa ei ole mitään totuutta.Äänestäjien manipulointi tapahtuu pörssin kautta.Tämä hirviömedia pitää lakkauttaa ja erottaa vallasta.Me suomalaiset emme hyväksy mitään sopimuksia ulkovaltojen kanssa jotka joudumme kalliisti maksamaan joittenkin puolueiden välityksellä. Tämä suomettuminen on mennyt liian pitkälle kun syytetään putiinkortilla ihmisiä jotka ovat sotineet talvisodassa ja jatkosodassa tai eivät ole ikinä astuneet rajan yli.Jokainen rehellinen tajuaa totuuden mutta pörssikeinottelijat tietysti eivät koska haluavat petkuttaa suomalaisilta rahaa.


      • eu.pakkopullaa

        sillä tavoin eu.ssa muutenkin toimitaan . enimmän äänimäärän saaneet, eli brexit perutaan tarvittaessa, tai järjestetään niin monta vaalia, kunnes miellyttää eu.nukkeja.


    • 7o8r5uyu

      Eroamisen ehdot pitäisi ensin neuvotella valmiiksi ja vasta sitten pitää kansanäänestys. Virhe oli pitää kansanäänestys ilman että oli mitään tietoa miten EU:sta erotaan.

    • laumapuu

      ihan samaa kuin meijän vaalit , ensin valitaan ja sitten kerrotaan mitä me oikeasti tehdäänkin.......äänestän lähintä puuta.

    • tätätätätätäseon

      valitse kuvasta liikennevaloja.....uudelleen....uudelleen........vesiposteja.......autoja.........vesiposteja.........junia......kukkuloita..............ootko vielä siellä

      • pilkan-tekoa

        Ei tää ole sokeita varten. Kun menetin näön toisesta silmästä,media muuttui yksisilmäiseksi ja käsittämättömäksi manipuloinniksi.


    • tulee.uusi.direktiivi

      niin eihän eu eliitti ole koskaan, minkään maan, ja enemmistön äänestys tuloksia kunnioittaneet.

      • kehitys-

        EUn vale-eliitti viis veisaa demokratiasta joka on luonut hyvinvointia jo 300 vuotta. Sen tarkoitus on palauttaa Eurooppaankin feodaalijärjestelmä veroparatiiseineen ,aatelisia suojaavine lakeineen ja siirtää kaikki omaisuus ahneille pörssipelureille.Lopuksi pidetään valevaaleja joissa joku KMS valitsee ehdokkaat ja hävittää keskustelupalstat ihmisiltä viimeisenä keinonaan pysyä vallassa. Suuri osa kansasta on kuskattu jo muualle mutta vaalipäivänä ne kuljetetaan ilmaiseksi vaaliuurnille tai perustetaan Thaimaaseen vaalipalatsi uurnineen.


    • inzzinööri

      enkun punta on koko ajan ollut liki samoissa arvoissa joten kulissia koko show ( 0.85-089 ) jos ois toteutunut tämä brexit olisi punta heitellyt hippasen enemmän kuin nyt
      tehty vastaavaa ey työllistämistä kuin zippilä , työläisiä töihin vailla töitä että saadaan sulka pipoon kun 72,56% tulee täyteen ,
      zipilän venekin pysyy paikallaan kun molemmat maahantulijat soitaa eri suuntiin , mutta zipilän aikataulussa on 2 työläisen vauhti.

    • neitinäppärä1

      Olen samaa mielpuolta, eekun "paskarautoin" ja pieru nokkaan, niin hyvä tulloo...

    • valitsepaloposti

      luonto loi 1 vuoteen 4 vuodenaikaa, kokoomus sai mahtumaan 4 vuodenaikaa 1 kuukauteen , eli kokoomuksen jatkuva kasvu päättyy vuoteen jossa on siis 48 vuodenaikaa
      kiire on ihmisen hölmöin keksintö , kello seuraava. ja kokoomus kolmas.
      äänestän sitä joka ei yritä ehtiä huomisen puolelle jo tänään.

    • naamiäisetko

      eu ei antanut mitään siimaa näissä neuvotteluissa , kun on 3 vuotta jo sovittu kaikki, niin mitä vihtua vispilä jo vaahtoo antavansa eu ltä lisä aikaa.....lisäajalle........uudelle hätävaleelle.............uudelle äänestykselle ja jajajaja .....huutaako vispilä omalla naamarilla vai onko jo eu naamari päässä.

    • EUnukit ei halua päästää irti, mikä oli selvää jo siitä päivästä lähtien, kun Brexit käynnistettiin, koska vielä haavoittuvaiselle EU:lle jäsenmaat ja niiden pysyvyys on tärkein voimavara. Yksikin eroaminen voi käynnistää epämieluisten muutosten ketjureaktion, koska jos EU:sta eronnut maa alkaa nostaa taloutensa ja hyvinvointinsa tasoa, sillä voi olla muita maita eroon kannustava vaikutus. Se on EU:lle selkeä ja todellinen uhka. EUnukkien pitää kunnioittaa brittien tahtoa, eikä takertua kaikkiin mahdollisiin porsaanreikiin, kikkoihin ja temppuihin, jotta saisivat eroa haluavat vaiennettua. Itse toivon, että ero onnistuu ja Briteistä tulisi elävä esimerkki, kuin EU:n ulkopuolella menestytään ja hyvinvointi lähtee kasvuun, joka toimisi samalla kannustimena muillekin EU:n hampaissa oleville maille.

      Ja turha keksiä selityksiä valekampanjoista, moraalisista vastuista yms.

    • nollakorkosuma

      eu ( eliitin unioni) joka takoo rautaa jotta monacossa, norjan oslossa , sveitsissä ja moskovassa riittää kermaa , pyyhkiä vaikka takapuoli sillä, sodan kovettama kansa se vaan jaksaa heiluttaa hakkua ja toivoa että kallio puhkeaa , siellä eu missä muinaiset sodat käytiin. varhais unelma eu kansasta takovat samaa kiveä , korot on 0 lissä mutta niin on ostovoimakin.

    • brexititfuckoff

      eu oli tiukkana ,,, enne anna yhtään periksi neuvotteluissa , ehdot on nämä.........mutta annamme ehdottomasti aikaa perua brexit millä tahansa verukkeella keksittekään.....bbc rupeaa pyörittämään vanhoja sotaelokuia tv töllössä 24 /7 joka kanavalla ja lehdistö kummittelee jokaisen firman lähtevän... . ihan rehti äänestys .

    • jyrkiksmä

      englannin kansa on kuulemma niin nuijia kun äänestivät väärin väärillä tiedoilla , mutta kuitenkin riittävän hölmöjä eu lle , joka haluaa pitää hölmöt .

    • Elotulos

      No johan alko heti elitin ohjailu , annettiin lisäaikaa ja heti probakanda paraati lontooseen , brobaganda lukema osallistujista , 1% keksityistä määristä vaatii uusia vaaleja 99% puolesta. Eu pelkää että tämä paljastaa maksukarjan onnelan kun eroaminen tulee , eu toimii välistävedon paratiisina , välistävetäjät tulevat eu sta ja sen ulkopuolelta , ero luo uusia työpaikkoja , yrityselämä haluaa vähentää niitä.

    • kyrkityrki

      nyt on sitten jo adressi vetämässä uuden äänestyksen puolesta.....saako muutema prosentti vaatia uutta äänestystä..........eiköhän anneta lisäaikaa jyrki niin kauan että saadaan haluttu muutos , niinhän me aina tehdään...

    • adolfneuvos

      .....eihän tavallisten kansalaisten pidä antaa tehdä tärkeitä päätöksiä , menkääs nyt aadolfit takas laskemaan rahojanne , orjatyö ja työnäytteet saadaan kyllä antaa ja tukia saa hakea mutta , ei "tärkeistä" asioista saa päättää mitkä hankaloittaa vuorineuvosten yöunia...

    • Härskis

      Vihapuheita ei sallita eikä käsiksi saa käydä , mutta saa kiduttaa alipalkkauksella ja löysissä yt hirsipuissa roikottaa , parempiosaisilta puuttuu aivoista jokin tuntoelin , se on korvattu 3 kertaisella aivopesuosalla.

    • Lisäilmasto

      Älkää nyt saatanan eu nukit antako lisä aikaa , se annettiinj o perkele , sekin oli jo liikaa ja suomen lehdistökin jo uikuttaa että eu suomen kauppa sukeltaa brexitistä , eli onko siis kasvihuoneilmiö muuttunut ilmastomuutokseksi. ....

    • Kasimerkit

      Ja sirkus paisuu , nyt jo lehdistö kertoilee että eu antelee lisäaikaa ....siis nämä eu neidithän vaati selviä askelmerkkejä , siis porukalta joka on pihalla asiasta kuin käki kännissä. Annetaan siis aikaa lisää sekoittaa pakka lopullisesti.

      Sama kun kysyisi umpi känniseltä että kerro selvät askelmerkit mitä seuraavaksi suunnittelet , ja ilman vastausta lisää viinaa..........katainen näköjään johtaa koko holistiryhmää...

      • ToBeOrNotToBe

        Joo menny iha farssiks .Ei ois uskonu et noi Brititki on iha munattomii pellei.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minkälainen ihminen

      kaivattusi on?
      Ikävä
      135
      2242
    2. Sullahan oli ihan valtavat t...., nainen

      Aivan suunnattomat ja hyvin muodostuneet. Luulisi että olisit uskaltanut tehdä selvän aloitteen jos jotain haluat. Miksi
      Ikävä
      69
      1864
    3. Minkä ikäinen

      Kaivattusi on?.
      Ikävä
      100
      1815
    4. Minkä näköinen

      Kaivattunne on?
      Ikävä
      70
      1565
    5. Mitä haluaisit sanoa

      kaivatullesi juuri nyt?
      Ikävä
      83
      1440
    6. Miten sulla meni niin tunteisiin yksi mies?

      Hyvässä ja pahassa? Tähän voit tilittää, jos aavistat kuka minä olen.
      Ikävä
      97
      1201
    7. Kepun kansanedustaja Aittakumpu loikkasi persuihin!

      Purran hallitus saa lisävahvistuksen! Oppositiota taatusti kismittää! https://www.is.fi/politiikka/art-2000010774118.
      Maailman menoa
      286
      1187
    8. 296
      1040
    9. En halua puolustella valheitani

      jne jne... Olen ollut ihan sekaisin sinusta. Haluan vaan vastauksen haluatko minut vai et??? Vain yksi asia on totta ja
      Ikävä
      35
      879
    10. IS Viikonloppu 19.-20.10.2024

      2 ½ -tasoiseksi merkitty Kovis Arto Kuivaselta. Kiva ristikko, jonka vaikeustaso en mielestäni 2+. Pääkuvasta johdetut s
      Sanaristikot
      59
      846
    Aihe