No mitäs tuumaatte kun tämä Antti Rinne

on sitä mieltä, että valtion pitää ohjata suomalaisia syömään vähemmän lihaa, jopa verotuksen avulla? Eli mentäisiin sitten jo vähän entisen neukkulan malliin, jos Rinne saa päättää.

Rinne kertoi kantansa vaalikoneen kyselyssä.
Ilmoita


44 Vastausta

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.


Ei kai tuota nyt verottamalla tarvihe rajottaa kun ei olee kuin hiutaleisiin ja makorooniin vara kohta enää. Tonnikalapurkkiin juhlapäivinä. Sehhii iha vesiliemessä.
3 VASTAUSTA:
Rikas toveri ostaa lihaa ja toinen Antin äänestänyt toveri syö velliä.
Ihan totta ja kauhheeta. Tonnikallaa juhlapäivinä.
Mitäs jos lopettaisit sen ryyppäämisen ja tupakoinnin ja kokeilisit sitten josko jäisi fyrkkaa vaikkapa pariiin lihasampaan nakkiin.
Tässä istuu leskisetä jonka kuukausieläke on aikalailla tasan 800 euroa. Vuokra-asunto, jonka vuokra on hiukka vajjaa 500 ja asumistuki n. 350 kuussa. Ruokaan mennee parisataa, lääkkeisiin ja muuhun n. 250. Säästöön jää yli 2000 euroa vuodessa ihan kevyesti. Ei tarvitse pihdata edes lihansyönnissä, muuta kuin siksi kun paino tuppaa nousemaan. Kesällä syöhään pohjosen järvikalaa kun menen kesämökkeilemään kaverin tykö Kitisen rannalle.
Räikeä esimerkki holtittomista sosiaalituista.
+Lisää kommentti
Tulee varmaan se Neuvostoliiton malli jossa lihaa syö vain eliittiporukka!
Neuvostoliittolainen, Ruotsalainen ja Amerikkalainen jutteli kenellä on paras sian teurastus menetelmä! Ruotsalainen sanoi että me ammutaan päähän eikä sika kerkiä kitumaan! Amerikkalainen sanoi että he tappavat sähköiskulla ja se on vielä parempi! Neuvostoliittolainen sanoi että meillä tapetaan räjäyttämllä? Toiset että kuinka niin? Neuvostoliittolainen sanoi että siitä päättelen kun kaupassa ei ole kuin päitä ja sorkkia, parempi liha katoaa jonnekkin?!
Ilmoita
Kaaviolle vastaus nimimerkille on tilanne oletko hengissä
Ilmoita
Perus. Halla-aho sanoi keskustelussa,että kotimaisen lihan syönti on paljon ympäristöystävällisempää,kuin lentorahtina maailman ääristä tuotu riisi.
1 VASTAUS:
Kyllä, ja muut nyökkäilivät hyväksyvästi.
+Lisää kommentti
No höhlä!
Neukkulan malli oli totalitaristinen (kun et tiedä niin Googlaa - opit sinäkin jotain). Se ei sallinut poikkeamia valtion ohajuksesta., eikä puolueen virallisesta ohjelmasta. Vaihtoehtoinen toiminta, jopa vaihtoehtoisen toiminnan ajattelu ja etenkin niiden ajatusten julkituominen, oli laitonta ja siitä rangaistiin.

Verotuksellinen ohjaaminen antaa mahdollisuuden valita, se ei siis ole lähellekään sitä neukkulaa. Verotuksellista ohjaamista on harjoitettu jossakin muodossa nin kauan kuin on ollut järjestäytyneitä yhteisöjä. Mm. tupakka-, polttoaine- ja alkoholiveroon liittyy ohjaamista. Ei tämäkään ole sen kummempaa.
Enemmistö nuorista kannattaa tällaisia ohjauksia silloin kun ne toimivat esim. ilmastonmuutosta vastaan, sillä ne todellakin ohjaavat, mutta antavat kuitenkin mahdollisuuden valita vapaasti.
Lähimmän viiden-kymmenen vuoden sisällä tämän hetken teinit ovat äänestysiässä ja silloin, viimeistään silloin, tulee tapahtumaan todella radikaaleja muutoksia. Verotuksellinen ohjaaminen tulee olemaan se jolla pyritään vaikuttamaan ns. pehmeästi, mutta jos se ei auta niin sitten otetaan käyttöön kovemmat lainsäädäntöön perustuvat pakot ja kiellot.
Tulevaisuus on nuorten ja myös päätöksenteko kuuluu nyt ja tulevaisuudessa heille.
Näin tulee käymään.
3 VASTAUSTA:
Tyhmä juo ja syö itsensä sairaaksi. Ennemmin pitäisi vain valistaa ihmisiä oikeisiin ruokatottumuksiin, kuin verottamalla.
faktaa kirjoitti:
Tyhmä juo ja syö itsensä sairaaksi. Ennemmin pitäisi vain valistaa ihmisiä oikeisiin ruokatottumuksiin, kuin verottamalla.
Milloin näihin pässeihin on valistus tehonnut?
Kanadassa ja jenkeissä nauretaan hulluille pohjolassa. Suomesta tulossa pohjolan kehitysmaa ja vauhdilla.
+Lisää kommentti
Rinne se vaan haluaa verottaa lisää kansaa, takuulla ei demariduunari tykkää.
1 VASTAUS:
Taitaa olla demariduunari niin aatteensa hurmoksissa ettei edes ymmärrä että häntä kusetetaan kybällä. Muut vasurit vielä tyhmempiä mutta niiden tavoitteenahan on muutenkin vain aiheuttaa häiriöitä yhteiskunnan toimintaan vallankumousta edistääkseen.
+Lisää kommentti
Lihan verotushan onkin järkevää! Sehän vain laskee kulutusta, ja aiheuttaa työpaikkojen menetyksiä, samoin lihantuottajien määrä laskee kunnolla!
Se taas tarkoittaa taantumaa kauppa alalle ja valtion verotulojen laskua, eli ainut ketkä siitä hyötyy on ilmastovouhottajat! Ilmansaasteiden lopettamistahan ei kannata aloittaa sieltä missä sitä eniten saastuetaan, vaan Suomesta jossa on maailman puhtain ilma, kuten sanotaan! Ja sitä mainostamalla saadaan sitten niistä maista ihmiset tänne sosiaalipummiksi sairaaloihin keuhkojaan hoidattamaan, joissa ilma alkaa olla hengityskelvotonta! Tuo jos mikä on hyödyllistä!
1 VASTAUS:
Pääasia että lomalle pääsee edullisesti lentokoneella.
+Lisää kommentti
Vale tulee persun suupielestä livakasti näin vaalien alla ja jotkut hölmömmät jopa uskovat. Se oli Antti Rinne joka vaalikeskustelussa toisti pariinkin kertaan; suomalaisen lihan syöminen on ympäristöteko. Ja siitä olivat useammatkin samaa mieltä että vihannesten ja kasvisten syömiseen kannattaakin ohjailla, se oli ensiksi se Pohjois-Karjalaprojekti jossa jo tähän opastettiin.

Selitys tähän kaikkeen on tietysti se että SDP on saanut paljon paluumuuttajia nimenomaan persuista ja nyt pitää tietysti ottaa valehtelu avuksi kun vaalit painavat päälle.
1 VASTAUS:
Paitsi että Rinne on valmis verottamaan kansaa lihan syönnistä.

Kummasti kommari taas veti persut tähän esiin, vaikka avauksessa ei heistä mitään ole.
+Lisää kommentti
Minun mielestä tätä nykyista hallitusta pitää kiittää ilmastoteoista koska se on merkittävästi tehnyt uraa uurtavaa työtä siinä ettei maatalous enää kannata!
Sitämyöten on ilmansaasteet vähentyneet kun maatiloja on laitettu lopullisesti juntturiin, eli maatalous on lopetettu!
Jotain arvoa ilmastohörhöt antaa tuollekkin toiminnalle!
Samalla voisi jatkaa nostamalla lihan, viljatuotteiden ja maidon, sekä maitotuotteiden verotusta ja pikkuhiljaa käyttökielloilla!
Pakotetaan ihmiset siirtymään heinänsyöntiin niinkuin Pohjois-Koreassa, ja onhan meillä vielä vankka pettuperinne, siitä voisi jättää vielä jauhonrippeet pois! Kalaa vielä on järvissä, mutta siihenkin voitaneen joku verosysteemi keksiä ettei niitä särkiä ja ahvenia jokapäivä ahmita!
Ilmoita
Rinne laitaa uutta porukkaa kortistoon Suomessa. Mahtaako olla AY-liikkeen verottomiin säätiöihin liittyvää rahan kuppausta asuntuista takana?
Ilmoita
Pakko syödä lihaa,kun kala on niin helkkarin kallista.
Ilmoita
Otan hoastteen vastaan ja lopetan lihansyönnin. Kulen kesällä ulukona suu aaki siinä toevossa että joku itikka eksysi kitussiin. Ne sitte nieleskelen paitti siivet sylen poes. Katotaan mihin tämä riittää. Pelastetaan yhessä moalima.
3 VASTAUSTA:
Tuli tuossa voan mielleen että jos minä niitä itikoita syön niin nehän kuolloo sukupuuttoon. Raahotettaan itikat ja kerättään issoon kolhhoosiin. Pelastettaan moalima ja itikat. Kaekki mukkaan. Katotaan mihin tämä riittää.
Minä niitä itikoita ravintolassa söin kun porukka yllytti. No mikäs siinä, menettelihän tuo mutta ei ne nyt kovin hääppöisen makuisia olleet tai oikeastaan ne ei maistuneet millekkään, salaatin seassa aikani rouskuttelin ja sanoin että kiitos riittää. Kokeilkaa pois, ei ne enää pure kun ne on kulhoon asti saatu.
Hyi hyi sinnuu kun aatot itikoehen sukupuuttoo. Nyt soattaa tulla moalimanloppu tae taevas putovvaa niskkaan tae tulloo heinäsirkkaparvet. Soattaa tulla myös veinpaisumus ja eikun arkkii rakentammaan.
+Lisää kommentti
Antti Rinne puhuu asiaa. Lihansyönnin vähentäminen on välttämätöntä tulevaisuuden kannalta.
1 VASTAUS:
Mitään yhteyttä lihan syönnillä ja tulevaisuudella ei ole.
Se mikä ratkaisee on vain väestön jyrkkä lasku, ja siksi ei ole sota enää kaukana.
+Lisää kommentti
Se on tosi että maapallolla on liikaa kansaa, ja siksi kehitysmaiden porukka pitää steriloida koska ne lisääntyy liikaa ja leviää kuin heinäsirkkalauma!
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Lihan syömisen vähentäminen on meille jokaiselle TERVEELLISTÄ ja ulkolaiselle lihalle on hyvä pannakin korkeampi vero - siis syödään vaan kotimaista lihaa!!!
2 VASTAUSTA:
Totta. Kotimainen liha on edes jonkun verran ilmastoystävällisempää.
Mut, luuletko että laitetaan? Näille edustajille tunkastaan nippu riihikuivaa povariin ja se unohtuu.
Kaupalla on sellainen kate noissa, olemattomasti mitään sisältävissä tuoti-eines pakkauksissa, ettei ne siitä tule luopumaan. Sääli sillä eihän suurinosa tajua sen syövän oman maan duunarien leipää eniten.

Suurin uudistus mikä suomeen tarvitaan on sosiaalitukien ohjaus vain ruokaan ja hygienia tuotteiden hankintaa. Avoin rahan jakaminen on loputtava kuittia vastaan vain korvaus.
+Lisää kommentti
Lihaa tulen syömään jatkossakin - ja kotimaista.
2 VASTAUSTA:
Riippuu siitä miten pitkään lihaa riittää. Ehkä meidän elämämme loppuun, mutta tulevilla sukupolvilla tulee muutosta. Mitä pidempään me kieltäydymme tinkimästä mistään, sitä kovempi on pudotus sitten kun on pakko luopua.
Ymmärtäisit nyt, ei liha mihinkään katoa. Sodan jälkeen on taas vapaata maata kasvattaa lihaa.
+Lisää kommentti
Rikkaruohoja syömällä ei elä,joten lihaa on pakko syödä,nämä on taas niitä viherpiipertäjien älynväläyksiä.
3 VASTAUSTA:
Sääli Suomen kannalta tämä vihertämis propaganda. Tarkoitus lienee varallisuuden uusjako, muutamille rikkaille sekä valtion sätkynukeille.
Juttuhan on niin, kuten Linkola sanoi, että maailmassa on 4 miljardia ihmistä liikaa ja lisää tulee. Siinä on syy ilmastonmuutokseen, ja se on fakta, jos rehellisiä ollaan.
Kakkua ei riitä kaikille, kivahan se on rinteen vetää sisäfilettä sika palkallaan.
+Lisää kommentti
Tässä mallia lihankäytöstä! Jenkit ei taida ilmastovouhottaa eikä kötise lihaverosta! https://www.youtube.com/watch?v=h5o5v_lCXzY
1 VASTAUS:
Eikä vouhota autoilusta, eikä tapa omaa maataan teollisuuden ulos liputuksella. Jenkit tajusi jo Kiina ilmiön, mutta peräpohjolan apina päättäjät vain hakkaa päätään eduskunta talon marmoriin.
+Lisää kommentti
Demareilla on taika seinä.
Ilmoita
Ulkomaisesta lihasta olisi päästävä eroon.
1 VASTAUS:
Ulkomaisesta lihasta eroon, eli suvakkinaisten matumiehet ajettava tiehensä!
+Lisää kommentti
Hieno vaali teema.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

No mitäs tuumaatte kun tämä Antti Rinne

on sitä mieltä, että valtion pitää ohjata suomalaisia syömään vähemmän lihaa, jopa verotuksen avulla? Eli mentäisiin sitten jo vähän entisen neukkulan malliin, jos Rinne saa päättää.

Rinne kertoi kantansa vaalikoneen kyselyssä.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta