Aihealueet

Listaukset

  Miksi lännenmies luo uhkaa Venäjästä?

  Tänään on käynnissä jyrkkä mediankin ylläpitämä jopa manipulatiivinen Venäjän uhalla pelaaminen – vastakkainasetteluna |1 Euroopassa, joka ulottuu kauas Venäjälle – aina maantiedon oppikirjojen mukaisesti Ural-vuoristoon saakka, josta taas alkaa Aasian suurmanner, josta itseasiassa läntinen eurooppalaisuus on ”vain” pieni niemimaa, pinta-alallisesti ja maaperävarannollisesti |2.

  Venäjällä on tänään vielä joskus tsaarien aikana koettu asetelma, jossa venäläisyys on seisonut eurooppalaisuuden etuvartiona aasialaislaumoja vastaan – kts. mongolien aikakausi, erityisesti Timurlenk |3 tai Tamerlane j sitten Tsingis-kaani |4 ---

  A
  Tuore raportti maalaa synkän kuvan Venäjän aiheuttamista turvallisuusuhista
  ~ https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006032802.html -

  Ilkka Luoma kommentti ylläolevaan linkkikirjoitukseen 13.3.2019 – 9:29:

  Tasapuolisuuden ja kansalaistemme tietämyksen nostamiseksi olisi pitänyt tehdä ja analysoida myös skenaariot eri versioineen EU' sta, Kiinasta ja Yhdysvalloista - näin ei tehty, vaan koettiin, että vain Venäjä on arvuuttelun arvoista. Haluttiinko näin maalata uhkakuvaa äänestäjille, kun olemme kuitenkin matkalla kuukauden kuluttua eduskuntavaaleihin?

  Nämä Venäjän analyysiarvuuttelijat varmasti tietävät kansakuntamme vakaan tahdon - yli 50 prosentin voimalla olla liittymättä lännen sotakoneeseen - Natoon. Koetetaanko näin käännyttämään aina ennen vaaleja äänestäjiä ...?


  B
  Naapurina Venäjä on päämääriltään looginen mutta keinoiltaan kömpelö
  ~ https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000006032758.html -

  Ilkka Luoma kommentti ylläolevaan linkkikirjoitukseen 13.3.2019 – 8:30:

  1 [ … kansalainen Erkki mietiskelee miten pitkälle media oikein yltääkään tässä Venäjän uhkakuvien luonnissa, ja mikä ajaa tuon tyyppiseen tarkoitushakuiseen manipulointiohjaukseen – ”goeppelsmäisesti”? …

  … Kansalainen Liisa mietiskelee miksi media ei noteeraa kansakunnan vuodesta toiseen antamia galluptilastoja – mehän emme halua Natoa, emmekä pelkää Venäjää – vaan ymmärrämme paljolti asemamme idän ja lännen vedenjakajalla … ]

  Venäjä on ydinasesuurvalta ja meillä on tämän kanssa 1300 kilometriä yhteistä rajaa. Tässä kohtaa kansalaisemme ovat terävästi oivaltaneet kaksi vanhaa sanontaa: 1) ”Tosiasioiden tunnustamisesta alkaa viisauden kehitys” ja 2) ”Pidä viholliset kaukana ja ystävät lähellä”. Näiden kansanviisauksien todisteeksi kelpaa erinomaisesti kansakuntamme harvinaisen vakaa ja yhtenevä kieltolause Natolle, jo yli 10 vuoden ajan tai oikeastaan koko uskottavan mittausjakson ajan.

  Emme pelkää Venäjää, olemmehan eläneet heidän kanssaan pisimmän rauhan jakson!

  Tänään media hakee niin ulkoa kuin sisältä systemaattisesti, tarkoitushakuisesti ja jopa manipulatiivisesti erityyppisiä asiantuntijoita, jotka perustelevat Venäjän uhkaa, heidän salaliittojaan ja tapaa hajottaa muun muassa Euroopan Unionia. Nyt estradille kohosi jopa arvio, jossa Venäjä olisi luetteloinut hybridisodankäynnin käyttöön luettelon asiantuntijoistamme, jotka hallitsevat internet- ja tietoliikenneverkkoja.

  Koko kirjoitus löytyy täältä ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2016/02/venajasta-luodaan-hyytavaa-uhkaa.html -


  C

  Ilkka Luoma kommentti edelliseen HS-kirjoitukseen 13.3.2019 – 7:23:

  Vuonna 2007 |*: Vaalit lähestyvät. Miksi YLE - kansalaisten lupamaksuin rahoittama radio- ja televisiotoiminta - aloitti systemaattisen Nato-pohdiskelun juuri varsinaisen vaalipäivän alla. Vain Kokoomus on liputtanut Naton puolesta vastoin enemmistökansan mielipidettä. Kokoomus on galluppien mukaan nousemassa kahden suuremman sekaan, mutta halusiko YLE vahventaa karismaltaan toistaiseksi epävarman Jyrki Kataisen osakkeita julistamalla Venäjä vakavuutta ja uhkaa juuri nyt.
  ...
  |* ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2007/03/miksi-juuri-vaalien-alla-venjst.html -

  Tunnetusti Neuvostoliiton armeija jäi US-presidentti Ronald Reaganin jalkoihin ”tähtien sodassa”. Nykyisen Venäjän armeija on vain muisto siitä 1970- ja 1980-luvun todellisesta iskukunnosta, suurin osa silloisista moderneista amerikkalaisillekin hanttiin tarvittaessa panevista aseista on umpiruosteessa, käyttökelvottomina. Entiselle suurvallalle se on kuin potenssittoman miehen mieli elämänsä haaremissa. Mainittakoon, että USA käyttää yli puolet koko maapallon asevarustelusta ylläpitääkseen maailmanpoliisi rooliaan.

  Nyt Venäjästä tehdään uhkaa urakalla, apuun hälytettiin Suomen suurlähettiläät arvioinnilla huippuasiantuntijuudesta. Eilisen asiantuntemus ei sovi enää tämän päivän suurvalta- ja suurvallaksi pyrkimyspolitiikan arviointiin. Paavo Mooses Lipponen isällisesti rauhoitteli kekkosmaiseen sävyyn sopuisuutta ja harkintaa olla tekemättä hätiköityjä johtopäätöksiä. Mooses kasvoi valtiomiesmittoihin valtansa viimeisenä päivänä.

  Jatkuu

  53

  <50

   Vastaukset

   • Onko Suomella sitten muita sotilaallisia uhkia kuin Venäjä?

    • Ei yhtään, ei edes Venäjä. Mutta jokainen voi miettiä mitkä valtiot ovat käyneet sotia ja miten, vaikkapa viimeisten 50 vuoden aikana. Mitä löydämme?


    • peacemaker kirjoitti:

     Ei yhtään, ei edes Venäjä. Mutta jokainen voi miettiä mitkä valtiot ovat käyneet sotia ja miten, vaikkapa viimeisten 50 vuoden aikana. Mitä löydämme?

     Tietysti Venäjä.


    • peacemaker kirjoitti:

     Ei yhtään, ei edes Venäjä. Mutta jokainen voi miettiä mitkä valtiot ovat käyneet sotia ja miten, vaikkapa viimeisten 50 vuoden aikana. Mitä löydämme?

     USA on sotaisin valtio viimeisen parinsadan vuoden ajalta. Herruutettu liki koko Etelä- ja Väli-Amerikkaa. Hyökätty Vietnamiin, Laosiin ja Kamputseaan. Samoin Irakiin ja Iraniin järjestettiin shaahi valtaan 1970-luvulla. Myös Afganissa soditaan edelleen.

     Aivan aluksi teurastettiin Amerikan alkuperäiskansa intiaanit.

     Suomen ei tarvitse pelätä Venäjää niin kauan, kun pysymme kaukana Nato:sta ja USA:n tulevista skenaarioista. Venäjällä on paljon luonnonrikkauksia, joita Wall Street havittelee.


    • Raatteentie kirjoitti:

     Tietysti Venäjä.

     Milloin venäläiset ovat 1945 jälkeen uhkailleet suomalaisia?


   • Ei länsi ole luonut uhkaa Venäjästä vaan venäläinen propaganda haluaa esittää asian olevan niin. Pinta-alaltaan suuri Venäjä on korruptoitunut takapajuinen diktatuuri joka kaipaa valta-asemaa maailmassa vaikka sillä ei ole siihen edellytyksiä heikkojen ominaisuuksiensa vuoksi eikä se kaipaamaansa valtaa tietenkään hyvällä saa.

   • Vai trollaus jatkuu ...

    Hullu Luoma linkittää varmaan lisää paskakirjoituksiaan Venäjän ihanuudesta.
    Onkohan kansanedustajaehdokas koskaan käynyt siellä?


    • Näyttää siltä, että kyky asiavastauksiin on loppunut, onko koskaan alkanutkaan? Samainen trollikommentoija pyörii täällä muuallakin.


    • VesterisenKaitsu kirjoitti:

     Näyttää siltä, että kyky asiavastauksiin on loppunut, onko koskaan alkanutkaan? Samainen trollikommentoija pyörii täällä muuallakin.

     Luoman kirjoitukset noudattavat trollitehtaan agendaa ja teemoja.
     Niin tämäkin aloitus ja sen jatkokirjoitus lähteineen.


    • KGB kirjoitti:

     Luoman kirjoitukset noudattavat trollitehtaan agendaa ja teemoja.
     Niin tämäkin aloitus ja sen jatkokirjoitus lähteineen.

     Kerrotko ja perustelet jotenkin konkreettisesti, nyt tyhjää puhetta


   • |2


    YLE jopa ilmaisi vajaamittaisena ilakointina, että "sokeat reetat" luulevat nukkuvansa läpirauhallisen Venäjän karhun käpäläkehdossa tuuditellen rauhaa ja rakkautta maiden keskinäisyydessä. Tästäkin piti saada tölväisy enemmistökansan käsityskykyyn nykytilanteesta.

    Näyttäisi siltä, että suuri kansa osaakin ajatella maatiaisjärjellä huomaten, ettei Venäjällä ole mitään järkevää syytä Suomen alistamiseen. Venäläiset liikemiehet ja varakkaammat kansalaisetkin kärräävät rahaa ja ostovoimaa kovina valuuttoina suomalaiselle elinkeinoelämälle viestien haluaan tehdä kauppaa ja näyttää kykyään. Tämä siis vuonna 2007.


    D

    Tuore raportti maalaa synkän kuvan Venäjän aiheuttamista turvallisuusuhista
    ~ https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006032802.html -

    Sisältää Ilkka Luoma kommentin ylläolevaan linkkikirjoitukseen 13.3.2019 – 7:22 ---


    Mitä voimme päätellä yllä olevista teksteistä linkkikirjoituksineen? Yksinkertaisesti sen, että jostain syystä pieni osa poliitikoista, suuri osa mediasta ja eräät Kokoomuksen kellokkaat |5 haluavat olla jenkaamassa Suomea ja suomalaisia Natoon – lännen sotakoneeseen – perustelulla juuri tuosta Venäjän uhasta. Olemme jo nyt US-johteisessa Naton sotaoperaatiossa Afganistanissa |6 – eikä siinä vielä kaikki, vaan olemme kansalta kysymättä allekirjoittaneet Nato-isäntämaa pöytäkirjan |7 – ilman ydinasekieltoa ja tarkkaa selostetta siitä kuka, mikä ja ketkä kutsuvat ”kriisin sattuessa” Naton sota- ja taistelujoukot maahamme! |8.

    Viitteet:
    |1
    |2
    |3 ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Timur_Lenk -
    |3E ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Timur_Lenkin_hyökkäykset_Georgiaan -
    |4 ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Tšingis-kaani -
    |5
    |6 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2014/04/miksi-me-olemme-afganistanissa.html -
    |7 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2015/02/nato-isantamaa-mou-poytakirja.html -
    |8 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2017/12/mita-meilta-on-salattu-nato-isantamaa.html -

    The END

    • Miksi 1,2 ja 5 puuttuvat?


    • Menee pahasti itäpropagandan puolelle eikä ymmärretä tai huomioida suomalaista parlamentaarista demokratiaa.

     Eduskunta päättää ja kansa valitsee eduskunnan. EUsta järjestettiin neuvoa antava kansanäänestys, jonka eduskunta huomioi päättäessään asian.

     Trollit pyrkivät luomaan ( = heh, osuva verbi) uhkaa, johon Venäjä voisi sitten reagoida.


    • KGB kirjoitti:

     Menee pahasti itäpropagandan puolelle eikä ymmärretä tai huomioida suomalaista parlamentaarista demokratiaa.

     Eduskunta päättää ja kansa valitsee eduskunnan. EUsta järjestettiin neuvoa antava kansanäänestys, jonka eduskunta huomioi päättäessään asian.

     Trollit pyrkivät luomaan ( = heh, osuva verbi) uhkaa, johon Venäjä voisi sitten reagoida.

     Suomi on elitokratia ja svekokratia. Ei siis demokratia eli kansanvalta.

     Esität hämmästyttävän naiiveja näkemyksiä! En tiedä onko pahempi sinun kannaltasi oletko tosissasi vai et? Eli oletko tyhmä vai valehtelija.


   • Himoitaan Venäjän rikkauksia..

    • Lännen mielestä venäläisillä on liikaa maaperää asukas kohden, ollen samalla maailman suurin valtio raaka-ainevaroiltaan. Nuo raaka-aineet pitäisi saattaa lännenmiehen tuotantokoneen käyttöön, eikä Kiinan mihin ne ovat "hiljalleen valumassa" ...


   • Todellinen rimanalitus on omien mielipidekirjoitusten käyttö omien väitteiden lähdetietona.

    En ole koskaan ennen nähnyt noinkin naurettavaa tapaa esittää omaa asiaa.

   • Suomen ruotsinmielinen eliitti ja sen media tekee väkisin Venäjästä vihollistamme, jotta Suomi olisi aina Ruotsin kilkpenä ja suojana Venäjää vastaan. Vaikka se on vastoin Suomen elintärkeitä ja ikuisia etuja!

    • Venäjä omilla toimillaan menettänyt ystävät. Vain hylkyvaltiot kannattavat rikollisten kanssa veljeilevää Putinin hallintoa.


    • Ruotsi vaihtoi Suomen Norjaan ja tsaari siunasi piiiiitkän rauhan ruotsalaisten kanssa.


    • 351grrw kirjoitti:

     Venäjä omilla toimillaan menettänyt ystävät. Vain hylkyvaltiot kannattavat rikollisten kanssa veljeilevää Putinin hallintoa.

     Olisiko Kiina hylkyvaltio?


    • peacemaker kirjoitti:

     Olisiko Kiina hylkyvaltio?

     Tiedättekö, kenen pystyttämä nykyinen taloussysteemi on Venäjällä - siis Neuvostoliiton jälkeinen?

     Se on Amerikkalaisten ns. "Chigacon poikien" luomus. Neuvostoliiton jälkeen piti tulla demokratia, mutta Boris Jeltsin pilasi kaiken. Hän kutsui taloustieteen professoreita mm. Harvardin yliopistosta neuvonantajikseen. Nämä eivät halunneet demokratiaa Venäjälle, vaan samanlaisen systeemin kuin Chileen oli Pinochetin toimesta luotu.

     Kaikki valtion laitokset yksityistettin ja myytiin pilkkahinnalla entisille Neuvostoliiton johtoon kuuluville. 70.000 maatilaa meni konkurssiin ym. Myös amerikkalaist sijoittajat saivat toissijaisesti ostaa venäläisiä yrityksiä. Missään ei ole tehty sellaisia voittoja kuin juuri Venäjän yksityistämisprosessissa.

     Venäjästä tuli oligarkia, jonka omistivat harvat, jotka onnistuivat omimaan valtion omaisuuden suuressa jaossa. Kansa sai nuolla näppejään. Jeltsin alkoholisoitui entistä pahemmin ja johtoon astui Putin. Maassa oli kuitenkin armeija, joka piti köyhän kansan kurissa, joka oli haaveillut demokratiasta. Jeltsinille myönnettin syytesuoja. Hän oli tapattanut mm. 100 ihmistä, jotka puolustivat duumaa, kun se yritti panna vastaan Jeltsinin toimille. Osa duuman jäsenistä vietiin urheilukentälle vangittuina samaan tapaan kuin Chilessä, kun Pinochet kaappasi vallan
     Chilessä. Samoin hän hyökkäsi Tsetseeniaan.

     Amerikkalaisia pelotellaan vieläkin Venäjällä, jotta kansa olisi nöyrää ja suostuisi jakamaan verorahoja aseteollisuudelle. Todellisuudessa Venäjä ei uhkaa USA:aa. Saavathan valtaapitävät kiittää amerikkalaisia, kun rikastutti pienen vähemmistön "talousuudistuksillaan" aina Putinia myöten.

     Samalla tavalla täällä luodaan uhkakuvia kansan pelottelemiseksi Venäjällä. Koko äskeinen on lähtenyt tiettyjen piirien harhaisuudesta. Ei ole mitään viitteitä siitä, että mikään heidän skenaarioistaan olisi totta. Kaikki on lähtenyt heidän kynästään ja kuvitelmistaan.

     Toki suomalaisia yritetään pitää USA:n valtapiirissä myös näillä Venäjäuhkilla. Saattavat jo myös hävittäjäkaupatkin olla taustalla.   • " erityisesti Timurlenk |3 tai Tamerlane j sitten Tsingis-kaani |4 --- "

    Korjaus asiaan, ensin hyökkäsi Tsingis-kaanin kenraali Subutai Ukrainan alueelle 1220-luvulla ja sitten i Batu-kaanin 1237–1240, jolloin Kiovan Venäjä ja venäläiset ruhtinaskunnat voitettiin ja alistettiin vuosisadoiksi.
    Timur Lenk valtasi Moskovan vasta 1385.

   • Rysssäntrollien lässytystä taas.

    • Jep - Luoma tekee ylitöitä!!!


   • Tyhmää kansaa pehmitetään Usan koneostoon!

    • Ostetaan Venäjälta SU-57 häivehävittäjiä!

     Intialaiset peruuttivat tilauksen ja ostivat uudet koneensa Ranskasta niin nyt voisi saada venäläisiä halvalla.
     Intialaisten mukaan SU-57 näkyy tutkassa, moottorit ovat huonot ja kone hajoaa ilmassa, mutta ei venäläisillä itsellä sen parempia ole eli niillä pärjätään.


    • Putinin.perseensuristin kirjoitti:

     Ostetaan Venäjälta SU-57 häivehävittäjiä!

     Intialaiset peruuttivat tilauksen ja ostivat uudet koneensa Ranskasta niin nyt voisi saada venäläisiä halvalla.
     Intialaisten mukaan SU-57 näkyy tutkassa, moottorit ovat huonot ja kone hajoaa ilmassa, mutta ei venäläisillä itsellä sen parempia ole eli niillä pärjätään.

     Romun määrässä Venäjälle ei pärjää eli raskasta puolustautua pienellä määrällä romua suurta romumäärää vastaan


    • romutuspalkkio_ kirjoitti:

     Romun määrässä Venäjälle ei pärjää eli raskasta puolustautua pienellä määrällä romua suurta romumäärää vastaan

     https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006035691.html

     "Yhdysvaltain ilmavoimissa huolestuttiin Boeingin turvallisuus­kulttuurista: ”Vakava tilanne” ... " IS/TS

     ...
     https://www.tekniikkatalous.fi/innovaatiot/karmiva-raportti-julki-f-35-havittaja-taynna-bugeja-23-kuolemanvaara-6298706

     "Karmiva raportti julki – F-35-hävittäjä täynnä bugeja, 23 % kuolemanvaara ... " - T&t


    • Venäläisetkin lentoyhtiöt lentävät Boeingeilla    • ratw5y56u kirjoitti:

     Mitä tekemistä Boeingilla on F-35:n kanssa?

     Molempia tekee Boeing


    • boengisti kirjoitti:

     Molempia tekee Boeing

     Ei tee. F-35:n valmistaja on Lockheed Martin.


   • Ei pidä koskaan sekoittaa Neuvostoliittoa ja Venäjää. Nämä ovat kaksi täysin eri asiaa.

    Tosin nykysuomalainen aina ajattelee Venäjästä ikäänkuin se olisi sama kuin Neuvostoliitto. Näin ei tietenkään ole.

    Putin ei ole kommunisti. Putin vihasi ja edelleen vihaa Neuvostoliittoa, tuota Juutalaisten luomaa heidän ikiomaa imperiumia. Juutalaiset tappoivat Venäjän tsaarin ja loivat Neuvostoliiton. Juutalaiset tappoivat noin kuusi miljoonaa venäläistä keskitysleireillä (gulags). Putin noustuaan valtaan (juutalaisten avustuksella) poisti Juutalaisilta vallan Venäjällä (90-luku). Tästä syystä globalistinen juutalainen vihaa nyt Venäjää.

    Venäjä on esimerkki siitä, miten isokin valtio voi rimpuilla eroon Juutalaisten otteesta. Globalistinen juutalainen tietysti pelkää, että he menettävät myös USAn samaan tapaan kuin he jo menettivät Venäjän. Siksi "paha Trump". Siksi "paha Putin". Pelko on syvällä Juutalaisten mielessä, että he menettävät kontrollin.

    • Onko Luoma juutalainen


    • Valheiden selityksien höpötyksiä :-D


    • kysyy.hän kirjoitti:

     Onko Luoma juutalainen

     Ei.


    • Eikös Putin ole vanha KGB:n kätyri?
     Ei siihen porukkaan päässyt vihaamalla kommunismia.


   • Kommenttiketjussa olevat aiheen ohi räksyttäjät lisäävät Luoman kannatusta. Nyt kannattaisi miettiä miten kommentoi ja miten osaisi pysyä asiassa. Ei kannata ehdoin tahdoin ilman faktasyitä lisätä tässä aloittajan kannatusta!

    • Buaaahaaaa...katoppa paljon putinisti & trolli on saanut ääniä aiemmin.
     Vaikka Luoman KAIKKI äänet KAIKISSA edellisessä vaaleissa laskettaisiin yhteen ja KERROTAAN KYMMENELLÄ ei vanha pieru pääse kuin laulukuoroon.

     On se niin hölmö.


   • Miksi Usa, Kiina ja Venäjä voisi elää sovussa?

    • Ehkä Kiina ja Venäjä näyttävät mallia?

     " ... Kiina ja Venäjä ovat paremmissa väleissä kuin aikoihin, mutta uhkaako niiden lähentyminen läntistä maailmanjärjestystä? ... " -Yle

     Kiina17.3.2019 ... " -Yle

     https://yle.fi/uutiset/3-10684765


    • putinxi kirjoitti:

     Ehkä Kiina ja Venäjä näyttävät mallia?

     " ... Kiina ja Venäjä ovat paremmissa väleissä kuin aikoihin, mutta uhkaako niiden lähentyminen läntistä maailmanjärjestystä? ... " -Yle

     Kiina17.3.2019 ... " -Yle

     https://yle.fi/uutiset/3-10684765

     Ei uhkaa, mutta se se uhkaa USA:n hegemoniaa. USA;lle on pantava pakotteita ja erotettava kansainyhteisöstä. Lainaa ei pidä myöskään USA:lle myöntää. se käyttää rahat aseisiin. Rikkaat ja suuryritykset eivät maksa veroja. Otetaan siis lainaa, jotka palkansaajat joutuvat joskus maksamaan. Tyhmä kansa ei ymmärrä, mihin heidän rahansa menevät. Eivät ole saaneet edes terveydenhuoltoa kuntoon.

     Miksi kansa alistuu. Torrakat käteen ja tulta päin! Siitä se lähtee.


    • hgffdgdgdgd kirjoitti:

     Ei uhkaa, mutta se se uhkaa USA:n hegemoniaa. USA;lle on pantava pakotteita ja erotettava kansainyhteisöstä. Lainaa ei pidä myöskään USA:lle myöntää. se käyttää rahat aseisiin. Rikkaat ja suuryritykset eivät maksa veroja. Otetaan siis lainaa, jotka palkansaajat joutuvat joskus maksamaan. Tyhmä kansa ei ymmärrä, mihin heidän rahansa menevät. Eivät ole saaneet edes terveydenhuoltoa kuntoon.

     Miksi kansa alistuu. Torrakat käteen ja tulta päin! Siitä se lähtee.

     Uralilleko?


    • uralski kirjoitti:

     Uralilleko?

     Ei, kun Washingtoniin!


    • hgffdgdgdgd kirjoitti:

     Ei uhkaa, mutta se se uhkaa USA:n hegemoniaa. USA;lle on pantava pakotteita ja erotettava kansainyhteisöstä. Lainaa ei pidä myöskään USA:lle myöntää. se käyttää rahat aseisiin. Rikkaat ja suuryritykset eivät maksa veroja. Otetaan siis lainaa, jotka palkansaajat joutuvat joskus maksamaan. Tyhmä kansa ei ymmärrä, mihin heidän rahansa menevät. Eivät ole saaneet edes terveydenhuoltoa kuntoon.

     Miksi kansa alistuu. Torrakat käteen ja tulta päin! Siitä se lähtee.

     Tuosta USA:sta tämän verran:

     https://yle.fi/uutiset/3-10692326

     USA uhkaa kansainvälistä oikeusistuinta pakotteilla, jos sen sotilaiden tekemiä mahdollisia sotarikoksia aletaan tutkia

     Yhdysvaltain ulkoministerin mukaan Kansainvälisen rikostuomioistuimen toiminta uhkaa sen kansallisia etuja.

     Kansainvälinen rikostuomioistuin 15.3.2019


   • Haluamme sotia ja rikastua. Usan aseteollisuus! Suomikin olisi sopivan kaukana..

    • USA on maailman suurin asekauppias ja käyttää eniten kansalaistensa verovaroja hyökkäyskyvyn ylläpitoon.


   • Miksi idänmies, idänpoju, idäntyttö tai/ja idäntäti ei ymmärrä uhkaa Venäjästä?
    Onko vika päässä vai maksetaanko ”ymmärtämättömyydestä” palkkaa?

    • Näyttää siltä, että Luoman avaamiin ketjuihin tulee aina yksi ja sama "ymmärtämättömyys" juputtamaan tyhjää, useimmiten aiheen vierestä turhuuksia.


   • täältä se kohoaa huippuunsa

    Kylmän sodan legendaariset B-52-pommikoneet ovat kiertäneet viikon Itämerellä – Yhdysvalloilla on käynnissä poikkeuksellisen suuri voimannäyttö
    Yhdysvallat osoittaa strategisilla pommikoneilla kaapin paikkaa Venäjälle. -hesarista
    https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006045930.html

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    260
    11882
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    328
    7575
   3. Sofia ja Stefan, niin suloisia yhdessä

    Stefan ja Sofia kävivät yhdessä kuntosalilla ja Stefan ylpeänä kuvasi rakastaan. Mahtaa olla Stefanille helpotus, kun voi olla julkisilla paikoilla na
    88
    2201
   4. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    92
    1511
   5. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    74
    1379