Sara Siepin tulotaso alkuvuonna 2019

Untuvatäcci

Laskin huvikseni että Saralla on tänä vuonna ollut 16 maksettua postausta instassa. Niistä se saa ehkä pari tonnia per postaus eli on tänä vuonna tienannut bruttona jo noin 30000€.
Ei huonosti, kyllähän noilla tuloilla jo Thaimaassa pyörähtää. Varsinkin kun sielläkin on netti ja voi jatkaa postailua.
En ymmärrä miksi Sieppiä haukutaan tyhmäksi, mun mielestä se on järjestänyt asiansa hyvin. Itsekin olisin mieluummin tällä hetkellä jossain rannalla mutta kun ei ole tuollaista influencer-statusta niin huomennakin pitää mennä töihin.

71

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EiKovinFiksu

      Järjestänyt itsensä ulosoton asiakkaaksi.

      • naiskukkeli

        on se sara vaan niin ihanan seksikäs nainen voi kun sais olla yhden yön saran kanssa niin antai vaikkaa taivas osuutensa.


    • Fjlncz

      Sillä on nyt sit varaa maksaa ne ulosotot, kiva juttu!

    • Hfgcddwhjll

      Huono aloitus. Täällä keskustellaan vaan Saran lihomisesta, veloista, laiskottelusta (matkailusta), sugardaddyista tai siitä miten mahtavaa et Roope pääsi Sarasta eroon.
      Turha yrittää vihjata et Saralla menis hyvin!
      Mee Sara kuules nyt vaan kiltisti oikeisiin töihin!

      • Jerkku3

        Kyllä oot aika säälittävä. Sara on järjestäny asiat aika hyvin. Ei taida teikäläisellä olla mitään käsitystä mitä instakuvilla voi tienata kun on oikeitten firmojen kanssa tekemisissä. Tämä palsta on julkkisjuorut (huom. juoruilla voi positiivisistakin asioista) se ei tietääkseni tarkoita kiusaajapalsta. Ei tarvi ihmetellä jos lapset ja nuoret voi huonosti kun ottaa vaan mallia vanhemmista ihmisistä jotka tälläkin palstalla huutelevat. Mieti sitä sillä aikaa kun etsit niitä etätöitä itse tai sitä sugardaddya jos se on mielestäsi ainoa oikea tapa tehdä töitä.


      • juuen

        en ole Sara, mutta lauseesi "Mee Sara kuules nyt vaan kiltisti oikeisiin töihin!", voisitko esim. minulle, kertoa ihan ystävällisesti, tällä palstalla,mitä on ne oikeat työt? Olen sata varma, että Saralla menee paremmin, kuin
        "Hfgcddwhjll":llä konsanaan ja ikinä.


      • Hfgcddwhjll

        Mun kommentti oli tarkoitettu sarkasmiksi. Liittyen siihen ettei täällä oikeasti saa/pysty keskustelemaan mistään positiivisesta Saraan liittyen.
        Oon samaa mieltä, Sara on hyvin järjestänyt asiansa eikä ihmiset täällä tajua nykymaailman menosta mitään.
        Kiitos teille kahdelle, vielä on näköjään fiksuja täällä joukossa.


    • Jaana_La

      Epäilen ettei oo saanu 30.000 noista kuvista mutta vaikka oliskin niin ei toi nyt niin ruusuiselta näytä. Balin matka 3000, köpis 1000, Thaimaa 3000, meksiko 3000, alvi pois tuloista 7000, vuokrat 3kk 3000, veroja ehkä 4000 ni yhteensä jo noihin palaa 24.000 eli eipä tosta oikein muuhun elämiseen tai säästöön jää. Toki voi olla että ulosottovirasto on vienyt valtaosan. Ei oo helppoa Saralla kun fyrkka ei riitä, ulosottovirasto ahdistelee ja ikä jo painaa tota somekaunotar hommaa - ei ne mainostajatkaan kohta maksa kun seuraajamäärät laskussa. Toivottvasti on pysynyt eroissa pikavipeistä.

      • Etätyöläinen3

        Et taida tarkkaan lukea Saran postauksia. Thaimaan matka oli PR-matka. Eli työmatka. Kyllä mulla ainakin työnantaja maksaa lentoliput jos menen työmatkalle. Voi morjens näitä ihmisiä jotka ei tajua bisnesmaailmasta ja työkseen matkustavista ihmisistä mitään. Ja mistä nämä hinnat olet repinyt? Et tainnut tietää sitäkään että paljon työkseen matkustavat kuuluvat yleensä lentoyhtiöiden kanta-asiakasohjelmiin ja kun matkustat paljon kertyy bonuksia. Ja kun oot tarpeeksi kerännyt bonuksia voit ostaa niillä lentomatkoja.


      • kaheeta.kerrassaan

        Ai, kauheeeeeta! Jospa tämä Jaana laalaa, keskittyisit hankkimaan niille hankkimillesi penskoille uuten iskän? Jätä nuo laskutoimitukset sellaiselle, joka osaa, jookos. Ps. se piirtää, kenellä on liitu;)


    • Jaana_La

      PR matka tai ei, kyllä se silti maksaa. Turha kirjoittaa etten osaisi laskea, sillä olen hyvä laskemaan ja olen myös itse business maailmassa. Fakta on kuitekin se, että sossuluukku on tuollaisella elämällä läheellä. Naurettavaa väittää, että jollain pisteillä noita matkoja ostaisi. Paras kun ette puutu täällä kirjoitteluun ja jätän kommenttinne omaan arvoonsa.

      • Jjhhhj

        Nyt kannattais Jaanan vähän päivittää business- ja laskutaitojaan vuoteen 2019 :D
        Näissä sun kirjoituksissa ei oo mitään järkeä.


    • Duukki

      Kyllä näistä "maksetuista" postauksista suurin osa maksetaan ihan tavarana. Eli Sara saa jotain tavaraa tai vaatetta tms. vastikkeeksi siitä, että mainostaa sit näitä tuotteita somessa. Tuskinpa tuosta pr-matkastakaan muuta tienannut kuin matkan ja majoituksen.

      • Mmmmmmxx

        Miten se PR- puoli eli se työ hoidettiin?


      • Oyfgkll

        Ei se kyllä näin mee. Ehkä jos seuraajia on vähän, joku suostuu mainostamaan kun saa pelkästään tavaran korvaukseksi mutta nää kovat ammattilaiset kun Sara ei tee mitään ilmaispostauksia. Tää on niille työtä. Tekisitkö itse esim putkimiehen duunia kahvipalkalla tai olisit kaupan kassalla ja saisit paketin jauhelihaa?


      • Loihe

        Saralla on seuraajia 156 000, joista suuri osa on ostettuja. Eli eipä ole kovin suuri markkina-arvo. Mutta vetoaa ilmeisesti nuoriin tyttöihin, jotka ihannoivat Saran esittämää helppoa blingbling-elämää. Mitään arvoja tällä Saralla ei tunnu olevan ja muutenkin vaikuttaa olevan tietämätön maailman menosta.


      • Kuskkurdi
        Mmmmmmxx kirjoitti:

        Miten se PR- puoli eli se työ hoidettiin?

        Niinpä. Muutama hassu kuva jossa itse esittelee itseään ja johon ilmeisesti merkitty yhteistyökumppanit. Ei postaillut tällä reissulla yhtä paljon kuin "omilla reissuillaan". Luultavasti tulee vielä joku jonninjoutava blogipostaus.


      • Ghhhhhh
        Kuskkurdi kirjoitti:

        Niinpä. Muutama hassu kuva jossa itse esittelee itseään ja johon ilmeisesti merkitty yhteistyökumppanit. Ei postaillut tällä reissulla yhtä paljon kuin "omilla reissuillaan". Luultavasti tulee vielä joku jonninjoutava blogipostaus.

        Ei oo merkitty mitään yht.työkumppaneita. on yksi linkki joka vie toiseen instasivuun. Eli mitä ihmeen PR - töitä ja mainontaa? Mistä ne maksut tulee? En oikeesti ymmärrä.


      • Nbcccjb

        Ai mistäkö maksut tulee? Ei tää nyt oikeasti mitään rakettitiedettä oo. Väännän rautalangasta:
        Saralla on noin 150 000 seuraajaa instassa (suomalaiseksi iso määrä). Firmat maksaa Saralle siitä että Sara mainostaa firman tuotteita omille seuraajilleen. Tällaisia firmoja on esim Dermosil ja Visit Porvoo. Mainostaminen tapahtuu postaamalla kuva jossa Sara esim käyttää tuotetta ja kuvatekstissä kerrotaan jotain tuotteesta. Eli tää on MAINOS. Esimerkkejä löytyy Saran tai muiden instavaikuttajien kuvista. Kaikista postauksista ei tuu rahaa eli ei niistä Saran omista biksukuvista kukaan mitään maksa.
        Joku oli laskenut että Sara on tehnyt tänä vuonna 16 mainospostausta. Se saa noin 2000€ per tällainen postaus, joko kiinteä korvaus ja/tai komissio Saran kautta tulleista myynneistä. Saran seuraajat hyötyy näistä postauksista myös koska yleensä niihin liittyy joku alekoodi.
        Saran ei tarvitse tehdä näitä postauksia tavarapalkalla.
        Vertailun vuoksi, Kylie Jenner saa yhdestä postauksesta miljoona dollaria.


    • Kummallista

      Katsoin Saran instakuvia, mitä se niissä mainostaa? Jotain toista instajulkaisua? Ainoo linkki vie sinne.

      • Jjjjkmm

        EIKs toi oo noloa tulla tänne kertomaan ettei ymmärrä miten insta toimii? Ottaisit nyt hyvä ihminen selvää!
        Ihan selkeästi siellä on maksajat merkitty.


      • samaan

        "Kummallista", ne linkit on just niitä,mitä Sara ja mainostaa ihan kuulepas rahasta. Pyri


    • erkkisetä

      Luuletteko todellakin että ihminen joka sössii raha asiansa eikä ymmärrä että veroja on maksettava ja on sen takia protestilistalla, ymmärtäisi yhtään mitään muutakaan liike-elämästä. Naurattaa vieläkin tuo taannoinen haastattelu jossa Sara krokotiilin kyynelten lomassa hihkaisi että kyllä hän sentään jotain en osannut tehdä oikein! Mikähän se "jotain" mahtaa olla? Mamma on maineensa lisäksi menettänyt luottotietonsa ja paiskittuaan oman ilmoituksensa mukaan töitä vuodesta 2011 ei ole kuitenkaan saanut edes omaisuuttasn kerrytettyä vaan elää käsittääkseni täydin kädestä suuhun.

      • on.liitu

        On se Sara jotain paremmin hoitanut, kuin sinä, esim. äidinkielen:) Ulosototkin on varmaan suuremmat, kuin sinulla vuositulot? Muuten ed. epäselvää, kenen tai minkä takia omaisuutta on kerrytettävä? Ei täältä mitään mukaansa saa, joten on huikeesti parempi elää, kuin viimeistä päivää. No worries babyt. Se piirtää kenellä


      • erkkisetätaas
        on.liitu kirjoitti:

        On se Sara jotain paremmin hoitanut, kuin sinä, esim. äidinkielen:) Ulosototkin on varmaan suuremmat, kuin sinulla vuositulot? Muuten ed. epäselvää, kenen tai minkä takia omaisuutta on kerrytettävä? Ei täältä mitään mukaansa saa, joten on huikeesti parempi elää, kuin viimeistä päivää. No worries babyt. Se piirtää kenellä

        Ai minkä takia omaisuutta kannattaa kkerryttää? No ihan vaikka sen takia että ilman rahaa sinunkin on vaikea hankkia niitä liitujasi, saati paperia jolle piirtää! Elämässä voi sattua yhtä sun toista, sairautta työttömyyttä tms ja kannattaa olla pieni pesämuna ettet heti joudu sossun luukulle. Mukaasi tuonpuoleiseen et toki sitä omaisuutta saa, mutta Olisihan se kiva elää muutenkin kuin tonnikalaa ja makaronia syödä ne viimeiset päivänsä eiks vaan?


      • ehe111
        erkkisetätaas kirjoitti:

        Ai minkä takia omaisuutta kannattaa kkerryttää? No ihan vaikka sen takia että ilman rahaa sinunkin on vaikea hankkia niitä liitujasi, saati paperia jolle piirtää! Elämässä voi sattua yhtä sun toista, sairautta työttömyyttä tms ja kannattaa olla pieni pesämuna ettet heti joudu sossun luukulle. Mukaasi tuonpuoleiseen et toki sitä omaisuutta saa, mutta Olisihan se kiva elää muutenkin kuin tonnikalaa ja makaronia syödä ne viimeiset päivänsä eiks vaan?

        Voi kuule, liituja riitää, ja seteleihin piirrellään, joten no hätä. Sinun sen sijaan kannattaisi panostaa oikeinkirjoitukseen:). Miksi kantaa huolta ihmisestä, joka varmaan tienaa enemmän, kuin sinä? Ja etukäteenkö erkkisetä viimeisen päivänsä tietää?


    • Jaana_La

      Ihmettelen kyllä tuota touhua. Sara lomailee missä päin maailmaa milloinkin ja jos saanvaan silloin tällöin jonkun tyynyt tai meikkipussukan niin sillä pitkälle pötki eikä ole edes työtä. Maksaakohan edes veroja saamistaan meikkipussukoista. Veikkaan, että tulemme tässä lähikuukausina näkemään itkua tihrustavan Saran kun rahat on loppu ja ulosottomies vie sohvan ja tyynyt. Oma on kuitenkin vika eikä voi syyttää eds tuöttömyyttä kun työpaikkoja on paljon auki esim vuokrafirmojen kautta. Nyt pitäisi vaan ymmärtää oma tilanne!

      • Kghllh

        Taas täällä tää meidän business-ihme Jaana joka ei oo vielä tajunnut että maailma on hieman muuttunut 80luvun jälkeen :D
        Kiva se on varmasti fantasioida Saran kyynelistä kun totuus on et Sara ottaa aurinkoa biitsillä ja tienaa sua enemmän vaikka sä käyt ”oikeissa töissä”.

        Ps. Tekisitkö itse töitä tyynypalkalla?


    • Eyeueu

      Saikohan Sara kompensaatiota thaikuissa vai pelkästään luonnossa?

    • EikuBalille

      Saralla 4000e uo-velkoja. Noloa ja holtitonta. Plussaa kuitenkin, että on maksanut velkojaan pois vajaat 15000.

    • Ihgjlnv

      Tän päivän iltis kertoo että ulosotossa on 3900€ eli melko pieni summa Saran tulotasolla. Onnittelut että on saanu maksettua melkein kaiken ja ilman äidin apua!

      Edellisiin kommentteihin:

      Sara ei lomaile koko aikaa vaan tekee etätöitä.
      Saralle maksetaan insta-postauksista ihan oikeita euroja, ei mitään meikkipussukoita tai tyynyjä. Vuonna 2017 Sara tienasi noin 50000€, viime vuonna enemmän. Miksi siis tarvisi esim vuokrafirmoja?

      Te jotka ette instaa osaa käyttää, niin Saralle tänä vuonna on maksanut yhteistyöstä esim Visit Porvoo ja Dermosil. Ihan löytyy instasta nää.

      • sff

        Oiskoha noin hyvin maksanu jos ei ois asunu Roopen kanssa?


    • erkkitaad

      Aika avuttomia noi saran stoorit Instassa, tuijottaa peilistä itseään ja lukea molottaa jotain ennalta suunnittelemiaan tekstejä. Samoin kuvat on aika avuttomia. Sanoisin että tyhmiä ne yhteistyökumppanit, jotka tällaisesta mainonnasta jotain suostuvat maksamaan. Semminkin kun se varsinainen oikea kohderyhmä Saran seuraaja joukosta on vain häviävä murto-osa. Suurin osa seuraavista jotain ulkolaisia ehkä tekaistujakin feikkejä ja tumputtaja Peräkammarin poikia.

      • Nhghkll

        Sara varmasti kiittää kun Erkkiä kun kävi nostamassa sen instalukuja, taas voi yhteistyökumppaneille näyttää miten suosittu on kun Erkkikin käy instastooreja katsomassa :D
        Tervetuloa vuoteen 2019 Erkki, täällä on paljon uutta ja ihmeellistä!
        Luuletko oikeasti et firmat on niin tyhmiä ettei ne tarkista taustoja? Instasta saa esiin hyvin tarkkoja tietoja siitä mistä esim seuraajat on.


    • LoppuuSeSomeilu

      Voisitteko te ulosottoprinsessan fanit nyt kertoa mulle, että millä Sara elättää itsensä vaikka 10v päästä? Luuletteko että edelleen elelee herroiksi somen avulla?! Niinpä, ei kelpaa enää elähtänyt harakka siihen "työhön". Ja Onnenpyörässäkin sipsuttaa nuorempi ja fressimpi misukka. Sara on unohdettu mappi ööhön. Tämän hetkinen sugar dädi vaihtaa kohta Saran nuorempaan, eikä Sara muutenkaan tunnu miehiä vetävän puoleensa muuta kuin patjana. No, kassaneidiksi tämän kaunottaren taidot nipin napin riittää, joten tulemme varmaan tulevaisuudessa bongaamaan neidin lähikaupan kassalta..

      • Oletharvinaisentyhmä

        Miksi sun pitää tietää miten Sara elättää itsensä myöhemmin? Miksi? Seuraatko myös tuttujasi, työkavereitasi, siis jos olet työelämässä? Entäs naapurit? Matkustavatko liikaa tai onko joku ostanut/vaihtanut autoaan?
        Olet kuin entinen naapurini, joka ei tykännyt että hankin kaukolämmön ja ajan uudella autolla (joka siis oli työn vuoksi pakollinen vaihtaa puolivuosittain).
        Naapurini myös esitti huolensa, että mitäs sitten kun rahat loppuu!!!

        Tämä suomalaisten sairaalloinen kateus tekee meille kaikille karhunpalveluksen. Verottajan ei tarvii edes kysyä mitään, koska kaiken voi aina lukea somesta. Älkää yhtään ihmetelkö kuinka vähempipalkkaisten ihmisten elämä menee yhä tiukemmalle. vaikka eläisivät sääntöjen ja lakien mukaan. Saatanan tunarit!


      • Fhnvk

        Täällä on varmasti paljon ihmisiä jotka ei tiedä mitä ne tekee 10v kuluttua. Maailma muuttuu eikä se ettei tiedä voiko olla somevaikuttaja 10v päästä oo mikään syy jättää nyt tilaisuus käyttämättä.
        10v sitten ei ollut olemassa mitään some-vaikuttajia. Nykyammateista moni tulee häviämään tulevaisuudessa ja monien ihmisten pitää hommata uusi työ. Ootko varma että itse tiedät mitä teet 10v päästä?


    • Vgfrikkkjh

      Taitaa nää erkit ja jaanat olla yks ja sama henkilö? Veikkaus et joku 80-luvulla huippuvuotensa kokenut työläinen joka yrittää epätoivoisesti pysyä kiinni nykyajan ilmiöissä kun työpaikalla puolta nuoremmat menee ohi. Ei ymmärrä nykyajan snapchatteja tai instoja eikä kehtaa kysyä. Turhautuminen kohdistuu sitten nuoreen kauniiseen naiseen joka on julkisesti kertonut tienaavansa rahaa sosiaalisesta mediasta. Ja kun ei asiaa ymmärrä niin sitä on paras vihata. Hienoa mallia näytät lapsenlapsille, eikö edes hävetä?

      • pikkupierut

        "Fhnvk"JA "Vgfrikkkjh" Täysillä samaa mieltä! Ei he ymmärrä kenenkään toisen tapaa elää, kun heidän tapansa on AINOA OIKEA, jossa pääasia on, ettei kukaan vaan pääse arvostelemaan...


    • Igulkhg

      Käsittämättömiä kommentteja täällä, onneksi paljon järkeviäkin. Luulen että nää ikävimmät kommentit tosiaan johtuu siitä että täällä on vanhempia ihmisiä jotka ei ymmärrä just esim sosiaalista mediaa. Sit sitä ei pidetä oikeana työnä ja haukutaan nuorta kaunista naista joka osaa tehdä businesta somessa. Harmittaa kun Sara vaan matkustelee kun itse joutuu menemään töihin joka päivä. Ei ymmärretä etätöitä.
      Ei Sara oo ainoa joka elää näin, just oli iltapäivälehdessä juttua bloggarista joka tienas 250 000€ vuodessa. Mut tuskin sekään kelpaa teille. ”Väärin tienattu”, Saran pitäs mennä kaupan kassalle tai sossuun, muu ei erkkijaanalle kelpaa.

      • Ihan eri asia nämä bloggarit, jotka tienaa paljon, koska heidän blogit on pidemälle kantavaa.. Sara on kaunis, mutta yksinkertainen.,eikä hänestä ole mihinkään juontohommiin ym. Ikää tulee ja yhteistyökumppanit häviää, kun pieru saharaan. Kyllä, sitä järkevä ihminen tekee valintoja, jotka kantavat pidemälle, kun ikuisesti ei ole kaunis ja monet missit opiskelleet itselleen oikean ammatin. Saran kannattais kuntoilla, koska kroppa jo aika lösähtänyt.. Jos verrataan Torppaan ja Martinaan niin heillä timmit kropat.


      • paistoisateellakin
        Puma kirjoitti:

        Ihan eri asia nämä bloggarit, jotka tienaa paljon, koska heidän blogit on pidemälle kantavaa.. Sara on kaunis, mutta yksinkertainen.,eikä hänestä ole mihinkään juontohommiin ym. Ikää tulee ja yhteistyökumppanit häviää, kun pieru saharaan. Kyllä, sitä järkevä ihminen tekee valintoja, jotka kantavat pidemälle, kun ikuisesti ei ole kaunis ja monet missit opiskelleet itselleen oikean ammatin. Saran kannattais kuntoilla, koska kroppa jo aika lösähtänyt.. Jos verrataan Torppaan ja Martinaan niin heillä timmit kropat.

        "Jos verrataan Torppaan ja Martinaan niin heillä timmit kropat." Tuon kaiken lisäksi heillä on, joku joka maksaa. Siihenkö pitäisi pyrkiä? Mistä ihmeestä tänä päivänä minkään kantavuudesta saa takuuta? Kyllä sä Puma oot katkera ja jäänyt menneeseen ns. hyvään aikaan jolloin aurinko


      • paistoisateellakin kirjoitti:

        "Jos verrataan Torppaan ja Martinaan niin heillä timmit kropat." Tuon kaiken lisäksi heillä on, joku joka maksaa. Siihenkö pitäisi pyrkiä? Mistä ihmeestä tänä päivänä minkään kantavuudesta saa takuuta? Kyllä sä Puma oot katkera ja jäänyt menneeseen ns. hyvään aikaan jolloin aurinko

        Pieleen meni, koska katkera en ole ja hyvässä duunissa vakipaikka. Kyllä elämä kantaa tietyillä aloilla, mutta kauneus valitettavasti on katoavaista sen varaan ei voi rakentaa. Tais sinuun elämänkoululaiseen osuta ja upota.


      • jaisoLOL
        Puma kirjoitti:

        Ihan eri asia nämä bloggarit, jotka tienaa paljon, koska heidän blogit on pidemälle kantavaa.. Sara on kaunis, mutta yksinkertainen.,eikä hänestä ole mihinkään juontohommiin ym. Ikää tulee ja yhteistyökumppanit häviää, kun pieru saharaan. Kyllä, sitä järkevä ihminen tekee valintoja, jotka kantavat pidemälle, kun ikuisesti ei ole kaunis ja monet missit opiskelleet itselleen oikean ammatin. Saran kannattais kuntoilla, koska kroppa jo aika lösähtänyt.. Jos verrataan Torppaan ja Martinaan niin heillä timmit kropat.

        Tuohoon aikaan aamupäivästä ei voi olla muuta kuin kateellinen, kaikki muu on pelkää soopaa/seliseliä. Ja järkrkeväkin luulet olevasi;). Se mitä tänäpäivänä on, on tänäpäivänä, ymmärrätkö?


      • Puma1

        Kateellinen mille?? Kohta entiselle ig-tähdelle, joka mummoontuu hyvää vauhtia ja kroppakin löysä.. Huomisesta ei voi kukaan tietää, mutta fiksu ihminen opiskelee samalla ammatin, niinhän Torppakin tekee.. YMMÄRÄTKÖ, ETTEI IKUISESTI OLE KAUNIS JA NUORI..eipä taida nämä kaikki elämänkoululaiset ymmärtää😂


    • Pia333

      Jssan kirjoituksissa aika soopaa ja uhaa avostelua täällä mutta nyt tulee fakaa: 1) Saran misseys ja parasta ennen päiväys meni jo, 2) somekaunottaren ura on lyhyt ja loppuu kohta kun kanan lento, 3) meikit, pleikkari ja keikistelyvaatteet on nuoremmille hotikksille ekä tätiintyville keskiikäisille, 4) lomailu ja kuvien ottaminen työnä on yksitoikkoista sellaisille, joilla älli ei päätä pakota, 5) Unelmien lätkäprinssi tai muu julkkis aika meni Saralta jo. Roope läksi ja nuoremmat ja kauniimmat ovat tyrkyllä eikä siinä kisassa riippurinnoilla pitkälle pötki ja 6) Kouluja käymätön somekaunotar ei ole mitään kovaa valuuttaa työmarkkinoilla joten kovat ajat on edessä. Ei tarvitse odottaa 10 vuotta kun on edessä itkuntuherusta kun pitäisi mennä oikeaan työhön, mutta kun työpaikaa ei vaan löydy. Voisi ehkä kuitenkin päästä kauppaan myymään vaatteita joten voinee välttää sossun.

      • Khgfjlk

        Piiaerkkijaana täällä taas paasaa :D
        Onko se tosiaan noin kova paikka kun nuori ja nätti nainen pärjää omillaan ja tekee jotain uutta? Onko järkevää vihata noin paljon jotain mitä ei ymmärrä?
        En usko et sun tarvii olla Sarasta huolissasi, kirjoituksen perusteella sulla on kyllä tarpeeksi tekemistä oman elämän kuntoon saamisessa.

        Ps. Niin paljon virheitä sun tekstissä ettei susta kyllä some-vaikuttajaksi olis.


      • Pia333

        Kuule, ei ole niin helppo kirjoittaa bussissa kännykällä eli jätän huomautuksesi omaan arvoonsa! Mun elämä on ihan kunnossa ja olen oikeassa työssä! Se vaan on selvää, että noilla somejulkkiksilla on paljon ongelmia ja suurin ongelma on järjen vähyys. Olisi heidänkin hyvä havaita, ettei elämä ole vaan ruusuista lomaa vaan työtä ja vastuun ottamista omasta tulevaisuudesta eikä laskemista sen varaan, että rikas mies löytyy jostain. Siis sellainen pidempiaikainen.


      • Piiiiiii
        Pia333 kirjoitti:

        Kuule, ei ole niin helppo kirjoittaa bussissa kännykällä eli jätän huomautuksesi omaan arvoonsa! Mun elämä on ihan kunnossa ja olen oikeassa työssä! Se vaan on selvää, että noilla somejulkkiksilla on paljon ongelmia ja suurin ongelma on järjen vähyys. Olisi heidänkin hyvä havaita, ettei elämä ole vaan ruusuista lomaa vaan työtä ja vastuun ottamista omasta tulevaisuudesta eikä laskemista sen varaan, että rikas mies löytyy jostain. Siis sellainen pidempiaikainen.

        Mistä moinen katkeruus Piialla? Oliko huono päivä töissä ja näin maanantaina väsyttää, kun pitää Saraa arvostella. Kerroppa meille itsestäsi, onko rahaa, onko velkaa ja mitä teet 10v päästä. Siis todella aivotonta arvostella muiden elämää ja muiden tekemisiä. Jokainen meistä elää elämänsä kuten haluaa ja Saran matkustellut eivät ole millään lailla poissa sinulta. Senkun vaan ostat sinäkin lentolipun ja lähdet!


      • Ååppl
        Piiiiiii kirjoitti:

        Mistä moinen katkeruus Piialla? Oliko huono päivä töissä ja näin maanantaina väsyttää, kun pitää Saraa arvostella. Kerroppa meille itsestäsi, onko rahaa, onko velkaa ja mitä teet 10v päästä. Siis todella aivotonta arvostella muiden elämää ja muiden tekemisiä. Jokainen meistä elää elämänsä kuten haluaa ja Saran matkustellut eivät ole millään lailla poissa sinulta. Senkun vaan ostat sinäkin lentolipun ja lähdet!

        Mua myös kiinnostaa mistä piian katkeruus johtuu. Ehkä ei ollut 40v sitten tarpeeksi kaunis missikisoihin tai ehkä vaan harmittaa istua bussissa muiden työläisten kanssa. Niinpä nuori kaunis missi jolle raha näyttää tulevan helposti on vähän liiankin helppo kohde purkaa omaa turhautumistaan. Nyt pitäs piian pystyä nousemaan tosta katkeruudesta ja keskittymään omaan elämään. Ala vaikka suunnitella jotain omaa matkaa tai perusta oma Instagram-tili ja laita sinne kauniita kuvia. Saran matkailu tai instasta saadut palkkiot ei oo mitenkään sulta pois mutta toi sun Saraa kohtaan tuntema outo katkeruus on nimenomaan sun omasta elämästä pois. Tuonkin ajan minkä käytit typoja täynnä olevan tekstin kirjoittamiseen olisit voinut käyttää vaikka uutisten lukemiseen tai olisit voinut tekstata lapsenlapsille.


      • töytön
        Pia333 kirjoitti:

        Kuule, ei ole niin helppo kirjoittaa bussissa kännykällä eli jätän huomautuksesi omaan arvoonsa! Mun elämä on ihan kunnossa ja olen oikeassa työssä! Se vaan on selvää, että noilla somejulkkiksilla on paljon ongelmia ja suurin ongelma on järjen vähyys. Olisi heidänkin hyvä havaita, ettei elämä ole vaan ruusuista lomaa vaan työtä ja vastuun ottamista omasta tulevaisuudesta eikä laskemista sen varaan, että rikas mies löytyy jostain. Siis sellainen pidempiaikainen.

        Jätä samantien oma elämäsikin omaan arvoonsa. Ps. toiset tekee työtä somessa, toiset tehtaassa, hoitopaikoissa ymsymsyms... Jos vielä kiireessä pitää kommentoida bussissa jonkun julkkiksen elämämää, et oo tosissasi, ainakin toivon. Oikea työ, ei vielä näillä kilometreilläkään ole selvinnyt, eikä kyllä haittaa.


      • Voittaa.rinnanmitalla

        "Roope läksi ja nuoremmat ja kauniimmat ovat tyrkyllä eikä siinä kisassa riippurinnoilla pitkälle pötki..."

        Fiksu Sara laittoi Roopen ostamaan hänelle uudet ja hienot silikonitissit. Ovat suuret, terhakat, eivät roiku. Niillä saadaan rikas mies.


      • Riippurinnat

        Oletko dorka? Ei tisseillä saada pelkästään rikasta miestä, eikä Sara enää sellaista saa, se juna meni jo.. On jo liian vanha täti hoki pelaajillekkin.


    • Kalliit.tissit
    • Pia333

      Kommentit, jotka kirjoititte osoittaa vaan omaa ilkeää luonnettanne! Nämä keskustelupalstat on sitä varten, että jokainen saa vapaasti kertoa mielipiteensä ja näin syntyy hyvää keskustelua. Saran omaa etua ajaellen kannattaisi hänen miettiä asioita hieman pidemmällä tähtäimellä eikä vaan kuukautta eteenpäin ajatellen mihin lomalle seuraavaksi, mitkä meikit ja kuka maksaisi. Järjen valoa tarvittais!

      • Ohfsa

        Mites sun luonne sitten kun pitää ihan bussissa ollessa haukkua nuorempaa ja kauniinpaa Saraa?
        Ootko oikeasti sitä mieltä että sun kommentit ei ollu ilkeitä ja että niistä syntyi hyvää keskustelua? Luehan uudestaan mitä kirjoitit. Ja vielä kerran, vähän hitaammin.
        Jospa se lamppu syttyis lopulta sullekin, mut en nyt pidättele hengitystä. Onnea vaan.
        Söpöä muuten kantaa huolta Sarasta. Kyseessä on kuitenkin yksi Suomen kauneimmista naisista joka vaikuttaa pärjäävän elämässään hyvin. Kymppitonnin kk-tuloilla ei varmaan tarvi bussia käyttää eikä miettiä kuka maksaa meikit :D


      • Eitotta

        Kantsisko sun käydä specsaversilla? Mikään suurenluokan kaunotar ole..


      • keskituloinen
        Ohfsa kirjoitti:

        Mites sun luonne sitten kun pitää ihan bussissa ollessa haukkua nuorempaa ja kauniinpaa Saraa?
        Ootko oikeasti sitä mieltä että sun kommentit ei ollu ilkeitä ja että niistä syntyi hyvää keskustelua? Luehan uudestaan mitä kirjoitit. Ja vielä kerran, vähän hitaammin.
        Jospa se lamppu syttyis lopulta sullekin, mut en nyt pidättele hengitystä. Onnea vaan.
        Söpöä muuten kantaa huolta Sarasta. Kyseessä on kuitenkin yksi Suomen kauneimmista naisista joka vaikuttaa pärjäävän elämässään hyvin. Kymppitonnin kk-tuloilla ei varmaan tarvi bussia käyttää eikä miettiä kuka maksaa meikit :D

        Mitkä kymppitonnin kuukausitulot? Viimeisen verotuksen mukaan Sara tienasi n. 46 000 €, eli 3800€/kk.


      • Käyttöraha

        3800€ / kk siitä pois verot, ulosotot, vuokra ja pikavippien maksut. Muutama satanen voi jäädä käyttörahaa noista somekunigattaren töistä. Ei siinä paljon vaatteita, tyynyjä ja meikkejä ostella.


      • Vgfrjkk
        keskituloinen kirjoitti:

        Mitkä kymppitonnin kuukausitulot? Viimeisen verotuksen mukaan Sara tienasi n. 46 000 €, eli 3800€/kk.

        Tajuat varmaan että tilanne 2v sitten oli somen kohdalla eri kuin nyt. Homma ei ollut niin isoa, mainostajia oli vähemmän eikä Saralla ollut niin paljon seuraajia kuin nyt. Ei ollut vissiin myöskään onnenpyörä-pestiä?
        Instassa on se hyvä puoli että halutessaan kuka tahansa pystyy laskemaan melko tarkasti kuinka paljon rahaa sillä joku tienaa kun ymmärtää muutamat perusjutut. Tällä hetkellä toi 10000€/kk näyttää olevan lähellä totuutta mutta tulot vaihtelee paljon.


    • Erkki77

      Ongelma tässä eätyö matkustamisessa on Saran hiilijalanjälki. Lentokoneella lentää tosi monta kertaa vuodessa ja jättää jättimäisen hiilijalanjäljen, joka ei ole egologisesti hyväksyttävää. Menisi vaikka Vantaan metsään ottamaan noita kuvia niin pääsisi bussilla. Jos kaikki matkailisivat noin lentokoneella niin päästöt kymmenkertaistuisivat eikä mitkään hiilinielut riittäisi. Joku laki se on saatava tuohonkin touhuun. Tosin kuvauskeikat on vähenemään päin eli jossain kohtaa lopahtavat itsestäänkin. Hyvä niin ja luonto kiittää.

      • Erkki-täti

        Mitäs se katkeroitunut täti on siitä mieltä, että Sara on jättänyt jumalattoman ison hiilijalanjäljen synnyttämättä, kun ei ole hankkinut kakaroita? Siinä saa kuules Erkki-täti lennellä aika tavalla ennen kuin lapsettoman Saran hiilijalanjälki tähän maailmaan on yhtä iso kuin väkisin kakaroita hankkivilla ihmisillä.


    • Syökotona

      Minä kyllä epäilen, että Saran ulosottoihin on syynä enemmänkin rahan käyttö. Varmaan syö paljon ravintoloissa ja ostelee vaatteita ja kenkiä. Ei ulosottojen aikana tarvitsisi mitään Louboutineita eikä herkkuillallisia ravintoloissa vaan kannattaisi tehdä itse kotona vaikka jauhelihakastiketta ja keittää perunoita. Toki jos ei osaa tehdä ruokaa niin kuin monet niin voisi ostaa valmisruokia, niitäkin on edullisia ja pitäisi kyllä kelvata niinkuin muillekin. Sitten kun ulosotot ja muut rästit on maksettu niin voisi asiaa juhlistaa vaikka Rossossa tms.

    • Pia333

      Hei taas, mitäs tänne palstalle tänään kuuluu? Joko joku on bongannut mihin Sara on seuraavaksi lähdössä? Bikinit, meikit ja aurinkorasvat varmaan taas jo pakattuna. Ehkä sunny beach Bulgariassa?

      • Toivoa32

        Kannattais Saran ottaa välillä, joku kuntoiluloma..


    • Urpot

      Täällä jotkut kirjottelee, että Sara on jo vanha ja keski-ikäinen täti. Onko 27v keski-ikäinen? 😂

      • Kfklgd

        Pitää ymmärtää et tänne kirjoittelevat on enimmäkseen lähes eläkeiässä olevia jotka on kateellisia nuorille joilla on vielä elämä edessä ja sit niitä pitää dissata kaikin tavoin. Saraa varsinkin kun se on keksinyt kivan tavan tienata ja viettää samalla kivaa elämää matkustellen.


      • Tyhmäpissis

        Eläkeiästä kaukana ja itsekkin olen vielä nuori nainen, mutta samaa mieltä olen, että en arvosta hömppäjulkkiksia. Kivan tavan tienata, ai kuinka kauan?? Tuo suosio on hetkellistä ja loppuu, kun seinään, mitäs sitten? Ei kunnon koulutusta ym. Ei sitä ikuisesti ole kaunis valitettavasti. Monet elää, sitä pintaliito elämää ylivarojensa, kun elämässä olis muutakin.


    • Valoavaloa

      Hei juoruämmät ja juoruakat.Hankkikaa elämä . Sympatia tälle nuorelle terveelle naiselle!

    • Annukka888

      Tässä ketjussa on ihan vääriä tietoja Saran tuloista. Ei millään hömppäkuvilla tuollaisia summia saa saa eli väärin kirjoitettu. Joitain satasia voi saada kuvista, joku mies kustantaa salaa lomailua jotain vastapalveluita vastaan. Näin se vaan menee. Lisäksi epäilen, että Sara käy salaa jossain töissä niin ettei ig-glamourmallin julkikuva tahraantuisi. Voi olla vaikka yösiivoojana jossain, silloinhan kukaan ei pääse näkemään. Noi on noita teinien kotkotuksia mutta alkaa Sara olla jo iäkäs tuollaiseen.

    • Anonyymi

      Mutta kuinka kauan tuollainen jatkuva lomailu, ja itsestä kuvien ottaminen voi kestää? Sara Sieppi täyttää nyt 28v. 5 vuotta eteenpäin, niin Sara on 33v. Ottaako hän silloinkin kuvia rinnoistaan? 10 eteenpäin, niin hän on 38v. Ottaako hän silloinkin kuvia rinnoistaan? Eli silloinhan pitää takoa, kun rauta on kuumaa, ja Sara kieltämättä on kuumempi mitä missiaikoina...johtuuko lihomisesta, silikonista, en tiedä, mutta rinnathan Saralla ovat kasvaneet, ja niitä hän kuvissaan mielellään kyllä esitteleekin. Mutta toivottavasti jokainen teinityttö kuitenkin ymmärtää, ettei tuo ns. Normaalia elämää ole, ja hankkivat kunnon koulutuksen, ja menevät töihin...

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1779
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe