Estäkäämme Demarien voitto äänestämällä perussuomalaisia.

VoitetaanPahuudenVoimat

Ne Demarit hommasivat elintasopakolaismiehiä siinä kuin muutkin suvakit. Ja ei sitä takinkääntäjä Jutta Urpilaista jaksais enää katsella ministerinä.

46

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MiljardejaJoMennyt

      Demarit (Härmässä Remarit) hommaisivat matuja. Finska poika ja tyttö joutuisi pienemmälle palkalle ja vanhukset ja sairaat kärsisi nykyistäkin enemmän jos vielä lisää matuja Suomeen tulisi

      • natrikumpurahastaa

      • YleensäItseLaiskojaMuute

        Demarit ahneesti toisten taskuilla


      • "Demarit (Härmässä Remarit) "

        Miksi ei revarit?

        Pyllistävät niin innoissaan joka suuntaan.
        Jopa kohti allahin minareettia.


    • EIPersuille

      Parhaiten estätte demarien voiton äänestämällä kaikkia muita puoluetita kuin persuja ja demareita ja tietysti vihreitä. Persut on tyhjä arpa sen tietää kaikki. Vihervassarit taas tuhoavat tämän maan. Valitkaa siis oikein tai vaietkaa iäksi.

      • turuntautionsuva

    • persuvietulevaisuuden

      Tosi on. Demarit hommaa velkaa, ja vihreät haluaa tuhota maaseudun. Persut taas haluaa suomesta syrjäisen diktatuurin. Onneksi on vielä muutama yritteliäs puolue mistä valita.

      • EllvainPShyväMeille

        Älä myöskään haaskaa ääntäsi eduskunnan ulkopuolisiin pikkkupuolueisiin. Niissä on ääri-ihmisiä, venäläismielisiä ja puolisuomalaisia.


      • köyhättukeeäänillään

    • pSS-mamuttaa

      Suomi ei kestä persujen tolkutonta mamutuskiimaa enää yhtään enempää. Syksy 2015 ei unohdu.

      • PikkutytötKärsiiJoNyt

        Mm. Demari kansanedustaja Tytti Tuppurainen vaati pari vuotta sitten että Suomen pitäisi kymmenkertaistaa kiintiöpakolaisten määrä.


    • Persu

      Eihän persuja kannata äänestää kun eivät missään tapauksessa pääse hallitukseen, tosi typerää äänestää varmaa oppositiota.

      • PerusSseparason

        Ei ole tiedossa yhtään puoluetta joka varmasti pääsee hallitukseen


      • Halutaan.tai.ei
        PerusSseparason kirjoitti:

        Ei ole tiedossa yhtään puoluetta joka varmasti pääsee hallitukseen

        Kyllä on ja pääministerikin jo tiedossa. Sekin tiedossa että melkoisiin talkoisiin joutuu kun asioita laittaa kuntoon entisen hallituksen tuhon jäljiltä.


      • Meiltäleikattiin

        D. Mutta ei Suomi ole kunnossa vielä edellisen sateenkaarihallituksen jäljiltä joka aloitti 2011 ja johon Kokoomuksen tukipuolueilsi meni vasemmistoliitto vihreät ja sosiaalidemokraatit.


    • venna

      Ja mitä pahaa ne demarit nyt on tehnyt, 4 kautta ollut oikeisto hallituksia ja kaikk vika on sdp:n.Perussuomalaiset ovat edesauttanut nyky tilanteisiin jossa on kansalaisten kurjistaminen .Teot jäneet vähin, en tiedä mitä ovat tehneet muuta kun heikentäneet asioita.

      • Suomiunohtuinoilta

        No ne demarit kuten vihreät ja vasemmistoliitto aikoivat laittaa Suomen ja suomalaisten asiat kuntoon kun eduskuntavaalikampanjoivat 2011. Mutta vaalien jälkeen ne käänivät selkänsä suomalaisille ja alkoivat syytämään rahaa Kreikkaan ym. Tuo hallitus allekirjoitti koko Kreikan pelastusohjelman jolla Kreikan tukemisen nimissä pelastettiin Saksan ja Ranskan suurpankit maasta turvaan.


      • ei_ne_unohda
        Suomiunohtuinoilta kirjoitti:

        No ne demarit kuten vihreät ja vasemmistoliitto aikoivat laittaa Suomen ja suomalaisten asiat kuntoon kun eduskuntavaalikampanjoivat 2011. Mutta vaalien jälkeen ne käänivät selkänsä suomalaisille ja alkoivat syytämään rahaa Kreikkaan ym. Tuo hallitus allekirjoitti koko Kreikan pelastusohjelman jolla Kreikan tukemisen nimissä pelastettiin Saksan ja Ranskan suurpankit maasta turvaan.

        Suomen valtio lainasi Kreikan valtiolle tasan miljardi euroa. Kreikka aloittaa lainan lyhennyksen 2021, tähän asti maksanut vain korkoja.
        Tiesitko, ne saatanan vasurit junaili aikoinaan asiat siten että te pummit voitte makailla valtion siivellä kohdusta hautaan. Toivottavasti persut vielä muistavat vaali sloganinsa ”stoppi vastikkeettomalle rahalle”


    • uuta-odotellessa

      Suo siellä vetelä täällä on sanonta, ja se pitää paikkansa jos äänestää, joko persuja tai jotain pientä mitätöntä puoluetta. Mitä ne voisi saada aikaan? ei mitään ovat vain asioita sotkemassa. Suomessa riittäisi täysin viisi (5) puoluetta. Päätösten teko olisi helpompaa sopia. Meillä ei tarvita, kun korkeintaan 150 kansanedustajaa ja asiat hoituisi ihan hyvin sillä määrällä. Paljon isommissa maissa asukasmäärään nähden tullaan juttuun pienemmällä edustaja määrällä. Sitten näitä edustajien avustajan avustajaa niitä pitäisi karsia kovalla kädellä. Rahaa tarvitaan muuhunkin, kun kynänpyörittäjäin palkkoihin joita siellä pyörii. Sellaiset edustajat, jotka eroaa kesken istuntokauden ( muun kun sairauden takia) pitää laatia pykälä, että ovat jollain lailla korvausvelvollisia. Ei uuden työpaikan ja palkan takia voi erota.
      Vielä näistä ehdolla olevista uusista yrittäjistä niin viihdealan, urheilun ja entisten kaunnottarien tiedot ja taidot ovat vähän kyseinalaisia. Olisko vähän samaaa taso, kun entisen mämmin syöjän ? kaikella kunnioituksella.
      Meillä on paljon kouluutettuja ja osavia nuoria joka puolueesta heihin kannattaa satsata. Eduskuntaan pitää saada nykyaikaisesti ajattelevia ihmisiä ei enää "ikäloppuja".

    • persunen

      Minä persuna äänestän Seitsemän tähden liikettä. Persut ei yksin riitä eduskunnassa täytyy olla toinenkin maahanmuuttovastainen puolue.
      Persut ei pääse koskaan hallitukseen nykyisten valtapuolueiden kanssa ja jos persut olisi suurin puolue niin mikään muu valtapuolue puolue ei suostu yhteistyöhön persujen kanssa. Mutta tähtiliikkeen kanssa yhteistyö varmasti onnistuisi ja näin saadaan yhdessä Suomi pelastettua.

      • ÄänestäPerusS

        Tähtiliikkeen pj Paavo Väyrynen oli ministerinä hallituksessa mukana hyväksymässä tuota miljardin euron lainaa Kreikalle jota ei kuulemma koskaan saada takaisin. Ja tähtiliike on kopioinut perussuomalaisten maahanmuutto-ohjelmaa/kuten pitkälti muissakin puolueissa on kopioitu nyt vaalien alla. Ei tähtiliike kuin sinisetköön saa yhtään kansanedustajaa huhtikuun vaaleissa.


    • entinentähti

      Ai, tähtiliikkeen P. Väyrynen olisi maamme pelastaja. Toisaalta eihän kukaan kiellä tähtiin kurkottamasta. Mitä yhteistyöhön tähtipuoluen kassa tulisi, niin epäilen vahvasti, että mönkään menisi . Tyhjän kyllä saa vaivaa näkemättä muutenkin.

      • persunen

        No kerro mikä eduskuntapuolue on valmis yhteistyöhön persujen kanssa? Politiikassa pitää kyetä yhteistyöhön jos meinaa saada muutosta aikaan. Oppositiossa räksyttäminen ei auta yhtään mitään.


    • Oikeasti.nyt.HALOO

      Kuka haluaa mitäkin. Hyvin selväksi tullut asioita kun Keskusta ja Kokoomus samassa hallituksessa. Kiky pidetänyt työaikoja ja vienyt toisilta lisäksi kolmasosan lomarahoista. Aktiivimalli pienentänyt työttömyysturvaa, eikä oikeasti ole tuonut oikeita työpaikkoja joka asia jo monesti todettu monissa uutisoinneissakin. Lääkkeiden omavastuu. Kaikki avustuksen jota vähävaraiset saa on pienentyneet. Lista on loputon ja lähes kaikessa kurjistettu kansalaisten elämää. Valtionvelka kaikkien säästöjen jälkeen kuitenkin kasvanut kiihtyvällä vauhdilla. Joku saattaisi kysyä että mihin ja kenen taskuihin nuo säästöistä ja valtiovelan kasvamisesta tulleet rahat on menneet. Seuraavalla hallituksella kun alkaa kääntämään tätä kaikkea tkasin oikeaan sunntaa melkoinen tehtävä, ja ei vaikea arvata miltä laidalta alkaa itku kun kuitenkin heidän toimien jäliä korjataan.

    • Helppovalinta

      Demarit puolustaa raiskaajamatuja. Perussuomalaiset puolustaa suomalaisia ihmisiä.

    • Persutmamuttaa

      Aloituksessa väärä väittämä. Persut mamuttivat Suomen ollessaan hallituksessa 2015. Kaikki tietävät mitä tapahtui.

      • mielipide-vain

        Oli miten oli, mutta Antti Rinne pääministerinä on fiasko ja häpeä Suomelle. Samoin On Jussi Halla-aho. Nauravat ulos EU:n tapaamisissa. Kummastakaan ei ole pääministeriksi.

        Meillä pitää olla pääministerinä vakuuttava ja kunnioitusta herättävä henkilö. En tiedä, löytyykö meidä politiikan parista sellaista henkilöä nykyään.

        Katsotaan ja jäädään odottamaan.


    • PersVale

      Persut hallituksessa hommasivat maahanmuuttotulvan keppanoiden ja kokomustien kanssa. Muut puolueet olivat oppositiossa.

      • loikkarit

        Tarkennus, olet oikeassa, Soinin porukka oli asialla, kutsuvat itseään nykyisin sinisiksi.


      • Tilasivatmatuja

        Punavihreiden kiitoksin


    • Yksinkertaisuus

      Mistä näitä yhden ajatuksen touhoja sikiää?

    • lisätään-lisää

      Demareista, ja kepulaisista.

      Lipposen tekemä paskalaki astuu voimaan 2019
      Liikemiestentilaustyöt.
      Kansanedustaja Pentti Oinonen (ps.) moittii rajuin sanakääntein keskustan puheenjohtaja Juha Sipilää sekä hallitusta, joka jatkoi haja-asetusalueiden jätevesiasetusta. Hän hämmästelee, miksi toimimattomien puhdistuslaitteiden pakkomyynti jatkuu.

      – Kepu voi edelleen pakkosäännösmarkkinoita ja ilmastopolitiikkaa hyödyntäen jatkaa rahastamista johtohenkilöidensä lähisukulaisille. Puheenjohtaja Juha Sipilä keräsi aikoinaan kymmenien miljoonien eurojen potin haja-asutusalueen jätevesiasetuksella luoduilla pakkomyyntimarkkinoilla. Suku jatkaa edelleen rahastusta paskalain varjolla, Oinonen muistuttaa tiedotteessaan.

      Oinosen mukaan Sipilän tavoin ryvettynyt poliitikko ei voi toimia uskottavasti pääministerinä, jos keskusta voittaa vaalit. Hänen mukaansa jätealalla vuosikausia toimineen puheenjohtaja Sipilän pitäisi vähintäänkin putsata oman, aikaisemman yritystoimintansa tuotokset.

      – Sipilän tulisi kumota haja-asutusalueen jätevesiasetus kansalaisten vaatimalla ja perussuomalaisten esittämällä tavalla. Vastuullisena yritysjohtajana Kepun puheenjohtajan täytyisi lisäksi korvata vahingot niille, joille pakkomyytiin toimimattomat laitteet.

      Oinonen ei säästele sanojaan myöskään keskustavaikuttaja Mauri Pekkarisen kohdalla, jota on yhtä lailla syytetty viime päivinä nepotismista.

      -Puheenjohtaja Juha Sipilän vahakabinetin keskushenkilön Mauri Pekkarisen sukulaisilleen ohjatut miljoonat eurot tuulivoiman syöttötariffeilla on paljastunut hyvin suunnitelluksi puhallukseksi. Nyt julkisuuteen tulleista dokumenteista selviää, että tuulivoimabisnestä pyörittävä ex-ministeri Pekkarisen vävypoika olikin konsulttina suunnittelemassa kuinka syöttötariffirahavirrat ohjataan, Oinonen muistuttaa.
      Kansanedustaja Oinonen kysyy, miksi Sipilä pitää edelleen Pekkarista keskeisenä neuvonantajanaan?
      Ei voi tehdä muuta johtopäätöstä kuin sen, että Kepu on jatkamassa maaseudun asukkaiden rahastamista ja veroeurojen kuppaamista läheistensä lompsaan, jyrisi kansanedustaja Oinonen.
      Paavo Lipposen junailema paskalaki astuu voimaan syksyllä. Vihreät olivat innolla asetusta tekemässä Satu Hassin johdolla. Tämä Lipposen junailema laki on surkein esimerkki haja-alueiden kurittamisesta.
      "Jätevesiasetuksella on sote-uudistuksiakin pidempi historia. Kaikki eduskuntapuolueet ovat olleet hallitusvastuussa asetuksen käsittelyn aikana. Pääministeri Paavo Lipposen (sd.) II hallitus päätti haja-asutusalueiden jätevesien puhdistuksen tehostamisesta jo vuonna 2000. Elämälle vieraan asetuksen valmistelutyö käynnistyi Satu Hassin (vihr.) ollessa ympäristöministerinä. Kun vihreät lähtivät hallituksesta 2002, uudeksi
      ympäristöministeriksi tuli Jouni Backman (sd.). Valtioneuvosto antoi asetuksen jätevesien puhdistusvelvollisuudesta viemäriverkoston ulkopuolisilla alueilla Jan-Erik Enestamin (r.) ollessa Anneli Jäätteenmäen (kesk.) lyhytikäisen hallituksen ympäristöministeri kesällä 2003".

    • OttakaaVaarin

      Minä äänestän perussuomalaisia

    • MePerusS

      Teemme parhaamme

    • helsinginvihreä

      Eikö persut olleetkaan hallituksessa vuonna 2015? Demaritko siellä olikin?

      Noh, aivan sama:). Minä ainakin äänestän jotakuta oikeeta suvakkia.

      • Näinikävää

        Ei siellä olleet Jussi Halla-ahon johtamat perussuomalaiset. Siellä oli keskusta kokoomus ja Soinilaiset. Punavihreät kiittivät kun Suomeen tilattiin pakolaisia. Jos punavihreät pääsee hallitukseen, ne tilaa lisää.


    • Pitääponnistella

      Aloittakaamme vaalityö. Perussuomalaiset pystyy nousemaan ykköseksi.

    • Einytenempää

      Laittakaa mieleenne : SEURAAVA PÄÄMINISTERI EI OLE ANTTI RINNE. SUU PUOLUE HUHTIKUUN EDUSKUNTAVAALEISSA EI OLE SOSIAALIDEMOKRAATIT!!!!!!!!!

    • Pössö

      Eikö Suomen valta ole siirtynyt EU:lle.Toukokuussa 2019 valitaan uudet jäsenet
      EU:n toimiin.Tässä ei paljoakaan kysellä kantasuomlaisen mielipidettä kuinka paljon
      pakolaisia Suomeen otetaan.Nämä 14 unionissa istuvaa ovat murunen päätösten takana.
      Suomeen joudutaan tekemään rakenne muutos jotta saadaan nämä 30.000 uutta maahanmuuttajaa sopeutettua maahamme vuosittain.Suomalainen veri tulee vaihtumaan
      tulevaisuudessa ilman raiskauksiakin.Meistä itsestämme riipuu kuinka äänestämällä
      eduskuntavaaleissa pääsemme vaikuttamaan tulevien maahanmuutajien sijoittamiseen,
      sisäpolitiikan kautta.Äänestä oikein! Tulevaisuus tua ilmastopäästöjä vähä muunkin kuin
      lentokonekauppojen kautta.

      • VähemmänEUsanelua

        Kannattaa äänestää myös eurovaaleissa perussuomalaisia.


    • Suomellekinhyvä

      Euroopan kaikissa maissa on eu ja maahanmuuttokriitikkoja ja ne tulevat pärjäämään hyvin eurovaaleissa.

    • Ihanjuurinäin

      Perussuomalaiset turvaa jätkän massiin paksuutta. Vihervasemmisto taas syytää rahat haittapakolaisten hyyssäyskseen.

    • Puolueenaikaansaannokset

      Ehkä kannattaa tutkaista myös puolueiden aikaansaannoksia kun vertailee eri puolueita ja pyrkii valitsemaan esim kahden eduskunta puolueen välillä ,sillä puolueet toimivat eturyhmittymä periaatteella aatteelisesti .Perussuomalaisten aikaansäännoksista en tidä,mutta tuon puheen alla olevan SDP :n aikaansaannoksia historian saatossa on tuossa:

      https://sdp.fi/fi/tutustu/tietoa-sdpsta/vuosisatasaavutukset/

      Eiköhän siitä käy ilmi millaisella asialla ovat.

    • Ainakinsuojelijavalehtel

      Oulun pedofiili imaamikin toimi demareissa

    • Faktaa

      Ehkä kuitenkin hyvä tuoda julkisesti esiin että Sipilä sekä Orpo ei ole demareita.
      Ehkä sekin pitää tuoda julkisesti esiin vaikka kaikki tietääkin. Sipilä ja Orpo oli ne jotka yrittivät tuhota hyvinvointi Suomen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1806
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe