Teboilin korjaamo

Autoilija1

On melkonen paikka kyllä. Käyttääkö joku vielä niitä korjaamopalveluita?

15

193

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Työmies1

      Työntekijöitä näkyyvät ettivän. Mieli tekis kysästä

    • Lads

      Kyllä siellä perushommat sujuu, mutta pikku korjaamo jossa öljynvaihdon ja muut pikkurempat sujuu.

    • rolssi

      Joo huono korjaamo. En saanut huoltoaikaa omalle RolsRoyselleni. Piti viedä muualle.

      • Lada

        Arvelivat että sinun (BillDollar) pennoset meni rolssin ostoon ja siten säästyivät tappioilta joka olisi koostunut maksamattomasta huoltolaskusta.


    • Asiakas_anssi

      Auto-osaa / Autosähköä suosittelen kaikille! Etenkin yrittäjä on osaa asiansa...

      • Eikun hurjemmaksi menee siinä talossa kaikkien venkuloitten pesä koko paikka.


    • Tämä.on.tosi.tarina

      Teboililla on hyvä palvelu ja korjaushinnnat halvimmasta päästä. Autosähkö täysi huijaufirma laskuttavat ylimääräisistä tunneista. Kuopiossa asun mutta käytän autoni huollossa ja korjauksessa Suonenjoen Teboililla. Täällä Kuopiossa sama työ olisi maksanut 960 euroa Tb veloitti siitä 320 euroa.

    • Nosiisjoo

      Muuten vois olla hyvä korjaamo mutta työnjohto ei ole asiakaspalvelu taitoinen. Juttuja kuullu että ei oo mikään rauhallisin henkilö ketään kohtaan se työnjohtaja

    • Anonyymi

      Minä olen käyttänyt teboilin palveluja aina enkä muuta muualle. työt hoidettu ammattitaidolla ja on niin ystävällistä porukkaa töissä ainaAuto katsastetaan,huolletaan ja olen tosi tyytyväinen heidän työhönsä.Siis olen käyttänyt ja käytän edelleen.

      • Anonyymi

        Ira sa. Korjaa


    • Anonyymi

      Minäkin olen huollattanut autoni vuosia Teboililla, vanhoihin autoihin kun ei kannata enää tehdä muuta kuin vaihtaa oljyt ym pientä ja ne on hoituneet. Samoin renkaan vaihdot ja uusien hankkiminen.
      Tuntemani henkilö oli aikonut vaihtaa kuluneiden kesärenkaiden tilalle uudet ja vienyt vanhat valmiiksi uusien asentamista varten. Oli mennyt ennen sovittua aikaa ja katsellut hallissa josko renkaat olisi jo asennettu mutta ei huomannut sellaista kasaa missä oli uudet renkaat. Näki kasan missä oli valmiiksi likaiset (saviset) renkaat laitettu alle ja sai tietää että ne oli hänen. Huomautti että renkaathan on jo valmiiksi likaiset johon työnjohtaja kai se oli ollut oli sanonut vain että lattialla sotkeutunut ja häipy äkkiä paikalta. Renkaat oli jo laitettu alle hänen palattuaan uudelleen asioiltaan.
      Katseltiin samanpäivän illalla yhdessä ja minäkin totesin että renkaat eivät olleet uudet ns. pakasta vedetyt vaan olivat selvästi ainakin aikaisemmin alla käytetty ja selvästi ajettu jonkin aikaa muuten ne eiv'ät olisi likaantuneet sillä tavoin eikä niissä ollut sitä tarralappuia mitä uusiussa on. Selvästi petosmerkit täyttävä kauppa.
      Kehoitin valittamaan mutta sanoi että hänen ajollaan ne kestää vuosia mutta oli pettynyt kun asiasta ei oltu sanottu että renkaat eivät olleet pakasta vedettyjä ja sanoi että nyt meni luotto siihen puljuun.
      Tais minunkin luotto mennä samantien. Hävetkää kun teitte tarkoituksella katalan tempun vanhalle miehelle.

    • Anonyymi

      Taidan tuntea tuon vanhan miehen, noita "anteeksi että olen olemassa" nöyriä-riittää S-joella. Jos heitä huijataan niin he sanovat että ei se mitään, on minua huijattu ennenkin.

      • Anonyymi

        Jos tunnet niin käyppä juttusilla. Mikäli minä häntä jonkinverran tunnen aikaismpien juttelujen perusteella niin ei hän oo mikään perälammarin poika eikä pyytele anteeksi olemistaan. On paremminkin henkil että osaa äänestää jaloillaan ja antaa pitkät pettureille. Rahasta hänellä ei ole tässä asiassa kyse ainoastaan siitä että ei kerrottu ja valehdeltiin päin naamaa.


    • Anonyymi

      Kannattaa muuten muistaa etttä Teboil on aivan täysin venäläisten omistama firma. Kuuluu muistaakseni Lukoil tai Jukos yrityksiin. Eli kaikki voitto menee Putinin ja hänen lähipiirinsä käyttöön. Itse en osta Teboililta yhtään mitään.

    • Anonyymi

      Jokuhan sen yrityksen aina omistaa. Oliko se venäläinen kiinalainen amerikkalainen ym. näin se vaan on myös suuressa maailmassa. TB:n yrittäjä on ihan suomalainen.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1184
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe