Teboilin korjaamo

Autoilija1

On melkonen paikka kyllä. Käyttääkö joku vielä niitä korjaamopalveluita?

15

79

Vastaukset

 • Työntekijöitä näkyyvät ettivän. Mieli tekis kysästä

 • Kyllä siellä perushommat sujuu, mutta pikku korjaamo jossa öljynvaihdon ja muut pikkurempat sujuu.

 • Joo huono korjaamo. En saanut huoltoaikaa omalle RolsRoyselleni. Piti viedä muualle.

  • Arvelivat että sinun (BillDollar) pennoset meni rolssin ostoon ja siten säästyivät tappioilta joka olisi koostunut maksamattomasta huoltolaskusta.


 • Auto-osaa / Autosähköä suosittelen kaikille! Etenkin yrittäjä on osaa asiansa...

  • Eikun hurjemmaksi menee siinä talossa kaikkien venkuloitten pesä koko paikka.


 • Teboililla on hyvä palvelu ja korjaushinnnat halvimmasta päästä. Autosähkö täysi huijaufirma laskuttavat ylimääräisistä tunneista. Kuopiossa asun mutta käytän autoni huollossa ja korjauksessa Suonenjoen Teboililla. Täällä Kuopiossa sama työ olisi maksanut 960 euroa Tb veloitti siitä 320 euroa.

 • Muuten vois olla hyvä korjaamo mutta työnjohto ei ole asiakaspalvelu taitoinen. Juttuja kuullu että ei oo mikään rauhallisin henkilö ketään kohtaan se työnjohtaja

 • Minä olen käyttänyt teboilin palveluja aina enkä muuta muualle. työt hoidettu ammattitaidolla ja on niin ystävällistä porukkaa töissä ainaAuto katsastetaan,huolletaan ja olen tosi tyytyväinen heidän työhönsä.Siis olen käyttänyt ja käytän edelleen.

  • Ira sa. Korjaa


 • Minäkin olen huollattanut autoni vuosia Teboililla, vanhoihin autoihin kun ei kannata enää tehdä muuta kuin vaihtaa oljyt ym pientä ja ne on hoituneet. Samoin renkaan vaihdot ja uusien hankkiminen.
  Tuntemani henkilö oli aikonut vaihtaa kuluneiden kesärenkaiden tilalle uudet ja vienyt vanhat valmiiksi uusien asentamista varten. Oli mennyt ennen sovittua aikaa ja katsellut hallissa josko renkaat olisi jo asennettu mutta ei huomannut sellaista kasaa missä oli uudet renkaat. Näki kasan missä oli valmiiksi likaiset (saviset) renkaat laitettu alle ja sai tietää että ne oli hänen. Huomautti että renkaathan on jo valmiiksi likaiset johon työnjohtaja kai se oli ollut oli sanonut vain että lattialla sotkeutunut ja häipy äkkiä paikalta. Renkaat oli jo laitettu alle hänen palattuaan uudelleen asioiltaan.
  Katseltiin samanpäivän illalla yhdessä ja minäkin totesin että renkaat eivät olleet uudet ns. pakasta vedetyt vaan olivat selvästi ainakin aikaisemmin alla käytetty ja selvästi ajettu jonkin aikaa muuten ne eiv'ät olisi likaantuneet sillä tavoin eikä niissä ollut sitä tarralappuia mitä uusiussa on. Selvästi petosmerkit täyttävä kauppa.
  Kehoitin valittamaan mutta sanoi että hänen ajollaan ne kestää vuosia mutta oli pettynyt kun asiasta ei oltu sanottu että renkaat eivät olleet pakasta vedettyjä ja sanoi että nyt meni luotto siihen puljuun.
  Tais minunkin luotto mennä samantien. Hävetkää kun teitte tarkoituksella katalan tempun vanhalle miehelle.

 • Taidan tuntea tuon vanhan miehen, noita "anteeksi että olen olemassa" nöyriä-riittää S-joella. Jos heitä huijataan niin he sanovat että ei se mitään, on minua huijattu ennenkin.

  • Jos tunnet niin käyppä juttusilla. Mikäli minä häntä jonkinverran tunnen aikaismpien juttelujen perusteella niin ei hän oo mikään perälammarin poika eikä pyytele anteeksi olemistaan. On paremminkin henkil että osaa äänestää jaloillaan ja antaa pitkät pettureille. Rahasta hänellä ei ole tässä asiassa kyse ainoastaan siitä että ei kerrottu ja valehdeltiin päin naamaa.


 • Kannattaa muuten muistaa etttä Teboil on aivan täysin venäläisten omistama firma. Kuuluu muistaakseni Lukoil tai Jukos yrityksiin. Eli kaikki voitto menee Putinin ja hänen lähipiirinsä käyttöön. Itse en osta Teboililta yhtään mitään.

 • Jokuhan sen yrityksen aina omistaa. Oliko se venäläinen kiinalainen amerikkalainen ym. näin se vaan on myös suuressa maailmassa. TB:n yrittäjä on ihan suomalainen.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  59
  2846
 2. Mä välitän susta

  edelleen paljon, sitä ei mikään koskaan muuta, enkä halua sulle mitään pahaa. Toivon että olet onnellinen. Itse tyydyn osaani ja yritän pärjätä näillä
  Ikävä
  54
  689
 3. Tiedät nainen itekin

  jos me ruvettas niin haluaisin; että oltais vain toisia varten. Sinusta en kyllä ole yhtään varma. :(
  Ikävä
  31
  508