Onks Raision ekotori ja ekotila konkassa?

dicky

niiin..jottain häikkkäää häh

5

73

  Vastaukset

  • Tälle kolmannelle sektorille ei riitä enää yhteiskunnan varoja ylläpidon pyörittämiseen. Vuoden 2015 joukko invaasio on syönyt (ja syö) varat.Tähän on tultu,näillä mennään,ikävä kyllä.

  • kyllä siellä toimintaa on

  • Mutta ei enää. Tänään kun kävin, portit oli kiinni ja netissä luki , että viikonloppuna järjestetään konkurssihuutokauppa.

  • Rosvot sen ryöväämisen aloitti jo vuosia sitten ja uusia rosvoja aina päällikkönä...

  • Tällä ekotorilla töissä ollessani täytyy sanoa, että suurin osa johdosta on OK. Suurin mätäpaise oli kuriinpanematon Anne (tutuille ABC) joka oli myymälänjohtajana. Jos siinä mielessä ei hälytyskellot päässä rupea kilkuttamaan, kun pieni ATK nurkkaus tuottaa yli puolet päivän tuloista normaalina päivänä. ATK nurkkaus oli ainoa tuottava osa, koska ATK työntekijöiden mukaan he itse vaativat hinnoittelut tuotteilleen.

   Muistan sen päivän kun kauhea hulabaloo paikalla kun TS oli tehnyt artikkelin Ekotilasta. Paljonko oli päivän tuotto normaalipäivään verrattuna? Ei paljoakaan normaalista eroava, koska kaikki ylihintaista ja naurettavaa. Vanha kirjoituskoneen rämä? 700€. Karmea kaapin hökötys josta olisi saanut maksaa, että joku veisi pois? 500€ (Kyseinen kaappi oli vitsi koko Raision pisteessä). Käytetty Ikean lipasto? 80€. Ikeasta uutena 35€. Täysin arvattomat Arabian leimalla varustetut muotissa tehdyt kipot ja kulhot? Järjestäin lähes 50€. Yksikään niistä kaupan työvoiman mukaan ei mennyt kaupaksi.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kauanko Maisan avioliitto kestää?

   Vuosi vaiko kaksi, mitä veikkaat? Ensi vuonna ero, tämä on veikkaukseni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   294
   6230
  2. Mikko Rinkinen on Suomen turhin äijä

   Vai onko Thermannin Stepu vielä turhempi?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   7
   543