Aihe

Meillä oli myyrä parvekkeella

Myyräparvekkeella

Huomasin meidän parvekkeella myyrän ja olen kauhuissani. Onko niitä pian 50 myyrää siellä? Auttaako, jos laitan jonkun karkottimen, ettei se tule takaisin? Pelkään tauteja ja myyräyhdyskuntaa.

19

<50

  Vastaukset

  • Soita heti 112 !

  • Sulle ei tullut mieleenkään laittaa missä kerroksessa asut....

  • Asun 3. kerroksessa. En ole koskaan ennen nähnyt täällä myyrää.

  • Ehdottomasti joku karkoitin, jos et kykene elämään harmittoman pikku myyryliinin kanssa.
   Et missään nimessä mene fyysisesti vahingoittamaan tätä ekosysteemille tärkeää luonnonkappaletta.

   Itse olen taistellut jo vuosikymmenen ns. "tuholaisina" ilman minkään valtakunnan syytä pidettyjen pieneläinten puolesta.

   Mielestäni jokainen elämä on tärkeä.

   Saatan ehkä kuulostaa kamalalta kun sanon näin; mutta olisin valmis laittamaan autistisen kuusivuotiaani polttouuniin, ennenkuin vahingoittaisin eläimiä.

   Vietän kerran viikossa kasvisruokapäivää, sekä olen norppakummi.

   ANIMAL LIBERATION, HUMAN EXTERMINATION.

  • Voisiko joku vastata asiallisesti?

   Olisin vain halunnut tietää, voiko myyrät esim. pesiytyä ja aiheuttaa laajempaa tuhoa ja pyrkiä sisälle talon rakenteisiin.

   • Kyllä myyrä voi tehdä kaikkea noita ja lisäksi voi aiheuttaa ihmiselle tauteja, jotka joskus johtavat jopa kuolemaan.
    Loukkuja kehiin. Isännöitsijältä tai huollolta kyselyä loukuista ja ilmoitus.
    Onko parvekkeiden alla pensaita, jotka suojaa elikon lähestymistä? Ehdotus niiden poistamisesta.
    Myyräloukkuja pihallekin.


   • Tuholaistorjuja tässä hei!

    Myyrillä valitettavasti on tapana pesiä myös rakenteisiin.
    Yleisesti myyrä, puhuttakoon nyt perinteisestä kontiaisesta, pesii maan alle.
    Voidaan puhua siis jopa harvinaislaatuisesta tilanteesta, jos myyrä löytyy kerrostalon, tai vastaavan asuinrakennuksen ylemmistä kerroksista.

    Onneksesi voin kertoa, että kontiaiset esiintyvät yleensä joko yksin, tai kahden-kolmen ryhmissä.
    Edustamani yhtiön sivuilta löytyy maksuton lyhyt ohjeistus myyrän karkoittamiseen. Lisäksi meiltä löytyy erittäin kilpailukykyisin hinnoin varusteltuja palveluita tuholaisten torjumiseen.

    t. Hemmo Ahiopelto,
    Removermin Oy
    (https://bit.ly/2yXG3j0)


  • Joo maa taala floridasa luulin kans ensteks et on aligaatori parvekkeella niin laittoin sinne lasitukset ja steve irwinin poltergeistin. Sitte maa viikon paasta kattoin elainkanavaa (ameriikasa kaikelle kanava) ja se oliki paastainen. Meni sekasti ku molemmilla pitka naama. Katoppa itekki ettei oo vaan paastainen. Semmonen hoituu ihan hiirenloukulla ja stewe irvinin poltergeistilla. :)

   • No ei vissiin asiallisia vastauksia saaha... Aina pittää jonku vauvelin tulla aiheuttaan mielipahaa toisille ihmisille joilla on oikeita ongelmia! Tiiäkkö vaavi varmaan sullaki vituttais jos joku tulis vittuileen ku sul on jo valmiiks vittumainen myyräinvaasio takapihalla. Saunan taakse. Ja krokotiilimiehen traagisella kuolemalla vitsailu nyt vaan on mautonta.


   • oli vittumainen tilanne myyrien kanssa tai ei, mutta 3. kerroksessa asuminen on vain hulluille, huorille ja kommunisteille.


  • Myyrät menee tosiaan helposti sekasi paljon yleisemmän päästäisen kans, niinkuin trollitkin jo älys. Päästäinen on tuholainen, mutta siitä pääsee helposti eroon. Ei se sielä kauaa viihdy, kun sillä pitää syyä lähes kokoajan. Ja sitten jos se ei pääse sieltä mihinkään niin sehän vaan heittää lusikan nurkkaan. Mutta jos kyseessä oikeasti on myyrä, niin kannattaa soittaa tuholaistorjujalle. Myyrät on julmia ja kunnianhimoisia paskiaisia, jotka käyttävät sissitaktiikoita ja tekevät aviorikoksia. Jos olet yhden nähnyt, voit olla varma, että niitä on useampikin. Talosi rakenteet heikkenevät myyrien tekemien tunneleiden vuoksi. Lisäksi myyrien paikalla olo viestii siitä, että niille riittää talossasi evästä, eli siellä on mahdollisesti myös vyöihrakuoriaisia tai muita saastaisia tekstiilejä nakertavia kusipäitä. Verhot ja matot kävisin heti läpi. Tuholaistorjuja tekemään täydellinen arvio.

   • Myyrät ja päästäiset eivät oikein voi mennä sekaisin, on niillä jo niin paljon kokoeroakin. Myyristä kontiaiset ovat kokonaan rauhoitettuja sokeita eläimiä ja harvemmin taitavat tulla talojen tms. rakenteisiin.
    Itse asiassa myös päästäinen on rauhoitettu, mutta kyllä ne rakennuksiin hakeutuvat eläimet lähes aina ovat tavallisia ja paljon em. eläimiä yleisempiä hiiriä ja rottiakin.


  • Kannattaa varoa ettei ne myyrät muni nurkkiin. Meillä oli kerran myyrä tehny pesän kodinhoitohuoneeseen. Sitte ku myyrä kuoriutuu nii ne saattaa olla aivan helvetin pieniä, eli käytännössä jotain about yskänpastillin kokosia vielä viikon ikäsenäki. Kerran yks pieni myyrä oli menny mynttoonirasiaan. Siinä sitten hetken imeskeltyäni tajusin että ei vittu myyrähän se onkin suussa. Ei hyvä.

  • Joo, eipä täällä suomi kaksnelossa oo tietenkään ikinä asiallista keskustelua. Kiitti vaan vitun homot.

  • En enää tiedä, mikä vastaus täällä on totta ja mikä tarua. Kyseessä on metsämyyrä, mutta se voi olla myös metsähiiri. En nähnyt niin tarkasti. Uskon sen eksyneen paikalle, koska joku naapuri on ruokkinut lintuja. Asun metsän ja pellon lähellä ja tuolla metsäpolulla näkyy hiiren tai myyrän jälkiä paljon.

   Jään seuraamaan tilannetta.

  • En ole enää myöskään varma siitä, olenko oikeasti olemassa muutoin kuin vituaalisesti.

  • Suomi24 ei koskaan yllätä. Näköjään täältä ei saa asiallista vastausta ja joku esiintyy nimimerkilläni, joten taidan vaihtaa palstaa.

   Kiitos keskustelusta.

  • Näyttikö myyrä sulle hanuria ? Jätä sille kaurapuuroa ja kossua, niin se nukkuu yönsä hyvin..........

  • Metsämyyrällä on punertavanruskea selkäpuoli ja lyhyt häntä. Metsähiiri on ruskea ja vatsapuoli on valkea. Hiiren häntä on pitkä. Luulisin, että kyseessä on metsähiiri, sillä kysyjä asuu kolmannessa kerroksessa. Tuskin myyrä pystyy kiipeämään niin ylös, muuta sen sijaan metsähiiri on taitava kiipeämään.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   403
   26174
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   16460
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   399
   15244
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   117
   13255
  5. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   58
   3189