Pohjois-Suomen miehitys

TaivasSallii

On kevät joskus tulevana vuonna. Suomessa puhkeaa epidemioita, outoja leviäviä sairauksia, ne heikentävät kaikkia yhteiskunnan ylläpitäviä tahoja ja paljon väestöä kuolee. Tietoliikenne, siihen liittyvät toiminnot eivät toimi, sähköverkko "takkuaa" internet kaatuu, kaupoista ruokatarvikkeet vähenee, valeuutisia, pieniä "kokeiluluontoisia" rajaloukkauksia idästä.
Kesä v.20?? Venäjä eristää Lapin muusta Suomesta ja laajentaa miehitysaluetta jälkeenpäin itä painotteisesti. Nopeaa yllätykseen perustuvaa toimintaa. Venäjän sotilaat ovat rokotetut heidän levittämiään tautejaan vastaan. Vahva Suomenarmeijan ydin puolustaa Etelä-Suomea, eikä Venäjällä ole tarvetta, halua koko Suomen miehitykseen. Suuria Venäläisiä sotilasvoimia on solmukohdissa etelä ja pohjois Suomen välillä. Venäjä menee aina P-Ruotsiin, Norjaan asti, jonne perustaa sotilastukikohtia.
Norja ei saa apua Atlantin yli. Venäjällä helppo tuhota kaikki merta ylittävät sotilas ynm. apukuljetukset. Lisäksi USA:lla on omat ongelmansa, sotansa jne.
Tälläinen on tulevaisuuden skenaario, joka tällähetkellä on kypsymisvaiheessa.

15

107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • teenratkasut

      Siinä ja siinä meneekö profetiat palstan puolelle... Mutta miksei täälläkin vois käsitellä tulevaisuuden uhkakuvia liittyen maanpuolustukseen?
      Visio on mahdollinen. Kuka olisi uskonut että joillain olisi niin suurta kiinnostusta afganistania kohtaan että oli pakko lavastaa pikapikaa syy hyökkäykselle.
      Ei tämä vielä mitään, mutta suuri osa ihmisista uskoi virallisen selityksen välittämättä silminnäkijöisen antamista vastakkaisista todistuksista. Amerikkalaiset on yksin ongelman kanssa, kuten suomi tulee olemaan kuulemma tulevassa poikkeustilassa, koska venäjä estää tilanteen eskaloitumisen sodaksi. Toki voi olla, että suomalaiset lähtevät talvisodan meininki / karjala takas -hengessä sooloilemaan...

      • Anonyymi

        Joten loppujen lopuksi mikä tulee olemaan todellinen syy mahdolliselle venäjän hyökkäykselle / suomen valtaukselle? Kun sota alkaa, lehdet herkuttelee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joten loppujen lopuksi mikä tulee olemaan todellinen syy mahdolliselle venäjän hyökkäykselle / suomen valtaukselle? Kun sota alkaa, lehdet herkuttelee.

        Taitaa suomalaisilla ja venäläisillä olla yhteinen vihollinen...
        Sodat on keskitetty euroopan alueelle, joka tunnetusti valkoisten asuinaluetta. Ketkäs ovat puhuneet valkoisen rodun hävittämisestä, koska se on liian älykäs?


    • Anonyymi

      Ja mietikääpäs sitä kun luette tällä palstalla olevia kannanottoja Maanpuolustuksesta se kun on muutakin kuin aseellistapuolustusta!

      • Anonyymi

        Kerro toki lisää. Nyt jo ylistän tuon kaltaista kommenttia, koska se ei ainakaan solvaa aiempia kannanottoja, vaan pyrkii tuomaan esiin sen, mitä niissä on mahdollisesti unohdettu.


    • Anonyymi

      Ei suinkaan poissuljettu tilanne,päinvastoin! Itä naapurissa on on ollut jo pelottovan kauan hiljaista eli kuvaan pitää astua doktriinin seuraava vaihe. Pohjoinen Muurmanskin sotilaspiiri on alkanut aktivoitua mutta ilman suurempaa meteliä josta Norjalaisetkin huolestui kun Pääsiäinen meni sotaa kuunnellessa ja enää ei ilmoitella "harjoituksista"
      Krimi oli pieni suupala miksi ei voisi ottaa toisenkin ja Lappi olisi sopiva mutta ei Nato-maa! Jos pokka pitää niin pohjois-Norja menee samassa Ksibotniaan asti. Tromsassa on liian paljon jo asukkaita eli silloin saattaa Nato hermostua mutta kansallispuistot on tyhjiä.
      Kannattaa laittaa korvan taakse ja niittää viljat ajoissa ettei jää eukkojen hommaksi.

      https://www.verkkouutiset.fi/venajan-harjoitteli-voimalla-petsamossa-satoja-tankkeja-ja-lentokoneita/

      • Anonyymi

        "Krimi oli pieni suupala miksi ei voisi ottaa toisenkin ja Lappi olisi sopiva"

        Ei oo todellista miten pihalla ihmiset voi olla...


    • Anonyymi

      "Suomessa puhkeaa epidemioita, outoja leviäviä sairauksia, ne heikentävät kaikkia yhteiskunnan ylläpitäviä tahoja"

      Juu ja ne tulevat suomen sisältä. Yks niistä on se natopalstan trolli joka tekee maan/kansanpetoksellista työtä.

    • Anonyymi

      Kyllä Suomessa on ammattitaitoa tunnistaa biologiset aseet..eiku vaan sitä maailmalle todisteet...biologinen hyökkäys suvereenisti valtiota vastaan olisi taloudellinen itsemurha..lisäksi NATO ei anna miehittää pohjoisnorjaa

      • Anonyymi

        Kolmasmaailmansota, johon liittyy Venäjän taholta Suomen osittainen miehitys, Lappi, Itä-Suomi on maailman tilanteen vuoksi väistämätön tapahtuma. Koska tämä tapahtuu on arvoitus, mutta nyt monien merkkien, tapahtumien, kehityksen, tilanteiden vuoksi näyttää suursota hyvinkin mahdolliselta, lähes välttämättömältä seuraamukselta, mikä liittyy vallitsevaan ja jo tapahtuneeseen kehitykseen, liittyen koko maailmaan. Tietenkin toivotaan, että rauha säilyy, ainakin yleisellä tasolla, yleisesti, mutta on olemassa vaikeasti "selitettävä" luokka, joka rakentaa ja saa aikaiseksi sodan, joka leviää maailmansodaksi. Tämä asia on salaisuun, jonka maailmassa tietää vain pieni kourallinen, he kuuluvat maailman rikkaimpiin, rahan ja vallan sokaisemiin ihmisiin, he eivät kuulu tavallisiin ihmisiin, jotka ovat vain toimeksipanijoita, järjestelmän osia. Järjestelmän on luoneet nämä rahan ja vallan sokaisemat yksilöt, jotka sodan avulla hamuavat vielä suurempaa valtaa, vaurautta itselleen.
        Kolmasmaailmansota on tavallaan jo alkanut, se näkyy mm. yhteiskunnassa yksilön identiteetin ja sen hallinnan haltuunotolla. Pakkotoimien lisääntyminen. Esim. se, että on pakko omistaa pankkitili on yksi hyvä esimerkki, se mahdollistaa "laillisen" ryöväämisen. On myös monia muita uusia pakkoja, jotka liittyvät tavalliseen elämään ja pakot eivät vähene, vaan lisääntyvät vaivihkaan kuin varkain, kaiken tämän takana hämärässä on tämä mainitsemani vaikeasti "selitettävä" taho.


    • Anonyymi

      Tul mieleen tuosta, että Suomi haluttaisi Natoon, "ettei Venäjä uskaltaisi hyökätä". Luuletteko, ettei maailmalla tiedetä, ettei yhden maan takia kannata tuhota koko Eurooppaa?
      Jos Venäjä tulee hyvästä syystä Suomeen, niin se tulee. Jos PV haluaa leikkiä humalaista hiirtä, joka on päättänyt raiskata kissan, se tarttuu aseisiin ja aloittaa ampumisen.

      Ennemmin valitsen Venäjän, vaikka joutuisin jonkun rankaisun takia kidutettavaksi siellä, kuin moraalia rapauttavan lännen. Kidutus ei ole mitään verrattuna siihen, että saat kuitenkin pitää uskosi ja terveen moraalisi, mutta lännessä moraali myrkyttyy, ja lapset myrkyttyy sen mukana.

      Näyttää enemmänkin siltä, että tämä on kristinuskon ja maalaisjärjen taistelu olemassaolostaan. Taitaa Venäjä olla sittenkin Suomen pelastukseksi. Muussa tapauksessa afrikkalaiset ja arabit valtaa kaikki paikat.

      • Anonyymi

        Jaa mutta tuosta tulikin mieleen, että miten suomalainen pystyy pitämään samaan aikaan yllä vihaa venäläisiä ja Venäjää kohtaan, mutta katsoa tyynesti kun etelän väki lisääntyy moninkertaisella nopeudella verrattuna suomalaisiin? Itsemurhaperiaate?
        Miten Suomesta tulee mieleen Ukraina? Käykö Suomella samalla tavalla?
        "Koti, uskonto ja isänmaa" on näinä päivinä jo kusipäisimmästä päästä, mitä olen PV:ltä kuullut, koska ne eivät sisällä mitään todellisia arvoja! Se, mikä yleismaailmallisesti merkitsee, ja on yleinen arvo, on se, että VAKAUS pysyy! Ihan sama kuka hallitsee. Kunhan ei hinnat nouse, eikä palkat laske. Toinen on terveys ja kauneus.

        Voiko vuokrakämppää sanoa kodikseen? Ei, koska se on lainassa. Olen ollut lähes koko elämäni koditon "koti"maassani. Miksi siviilien kimppuun käytäisi? Hehän ovat ne, joiden LUOTTO on saatava!

        Menettääkö Suomalainen uskontonsa, jos Venäjä valtaa maan? Ei, mutta se vihollinen, joka pyrkii saattamaan meidät toisen uskonnon alle, on jo maassa! Kaiken lisäksi maassamme on uskonnonvapaus!

        Menetämmekö "isänmaan" jos Venäjä hyökkää? Onko pääosalle suomalaisista oma maa koskaan merkinnyt elämää enemmän? Tai venäläiselle? Se, mikä merkitsee, on RAHA! Todennäköisesti kansa saa elää Venäjän tulon jälkeen vielä paremmin, kuin aikaisemmin, koska kansan kapinaan valloittajalla ei ole varaa. Muussa tapauksessa käy niin, että "isänmaallisimmat" viedään johonkin parempaan paikkaan säilöön. Heidän teutarointinsa ei ole mitään muuta, kuin muiden esimerkeistä opittua. Toisaalta työttömät saa satavarmasti työtä, ja maata aletaan todennäköisesti kehittää kahta kovemmin, ja loisijat heitetään pihalle.

        Mitä pitäisi sanoa ulkomailla asuvista suomalaisista? Hehän ovat poistuneet vapaaehtoisesti "isänmaasta". Ovatko he maanpettureita, kun palvelevat "vierasta valtaa", etenkin ne, jotka asuvat ja työskentelevät Venäjällä? Eivät.
        On todennäköistä, että ruotsi poistuisi pakollisena toisena kielenä, ja tilalle saattaisi tulla Venäjä. Olisitte nyt ylpeitä - pääsette eroon "homojen" kielestä! Vai onko homot ja Sodoma ja Gomorra parempi?

        Alan ymmärtää tätä vasten miksi isänmaallisia pidetään vaarallisina.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jaa mutta tuosta tulikin mieleen, että miten suomalainen pystyy pitämään samaan aikaan yllä vihaa venäläisiä ja Venäjää kohtaan, mutta katsoa tyynesti kun etelän väki lisääntyy moninkertaisella nopeudella verrattuna suomalaisiin? Itsemurhaperiaate?
        Miten Suomesta tulee mieleen Ukraina? Käykö Suomella samalla tavalla?
        "Koti, uskonto ja isänmaa" on näinä päivinä jo kusipäisimmästä päästä, mitä olen PV:ltä kuullut, koska ne eivät sisällä mitään todellisia arvoja! Se, mikä yleismaailmallisesti merkitsee, ja on yleinen arvo, on se, että VAKAUS pysyy! Ihan sama kuka hallitsee. Kunhan ei hinnat nouse, eikä palkat laske. Toinen on terveys ja kauneus.

        Voiko vuokrakämppää sanoa kodikseen? Ei, koska se on lainassa. Olen ollut lähes koko elämäni koditon "koti"maassani. Miksi siviilien kimppuun käytäisi? Hehän ovat ne, joiden LUOTTO on saatava!

        Menettääkö Suomalainen uskontonsa, jos Venäjä valtaa maan? Ei, mutta se vihollinen, joka pyrkii saattamaan meidät toisen uskonnon alle, on jo maassa! Kaiken lisäksi maassamme on uskonnonvapaus!

        Menetämmekö "isänmaan" jos Venäjä hyökkää? Onko pääosalle suomalaisista oma maa koskaan merkinnyt elämää enemmän? Tai venäläiselle? Se, mikä merkitsee, on RAHA! Todennäköisesti kansa saa elää Venäjän tulon jälkeen vielä paremmin, kuin aikaisemmin, koska kansan kapinaan valloittajalla ei ole varaa. Muussa tapauksessa käy niin, että "isänmaallisimmat" viedään johonkin parempaan paikkaan säilöön. Heidän teutarointinsa ei ole mitään muuta, kuin muiden esimerkeistä opittua. Toisaalta työttömät saa satavarmasti työtä, ja maata aletaan todennäköisesti kehittää kahta kovemmin, ja loisijat heitetään pihalle.

        Mitä pitäisi sanoa ulkomailla asuvista suomalaisista? Hehän ovat poistuneet vapaaehtoisesti "isänmaasta". Ovatko he maanpettureita, kun palvelevat "vierasta valtaa", etenkin ne, jotka asuvat ja työskentelevät Venäjällä? Eivät.
        On todennäköistä, että ruotsi poistuisi pakollisena toisena kielenä, ja tilalle saattaisi tulla Venäjä. Olisitte nyt ylpeitä - pääsette eroon "homojen" kielestä! Vai onko homot ja Sodoma ja Gomorra parempi?

        Alan ymmärtää tätä vasten miksi isänmaallisia pidetään vaarallisina.

        Ps. en ole mikään suuri venäjämielinen, mutta isänmaallisuus on alkanut näyttää typeryydeltä, koska se julistaa sellaisia asioita, joiden edestä suurin osa ei ole valmis antamaan henkeään.
        Jotkut tietävät sanonnan, että yksi suomalainen vastaa kymmentä venäläistä. Millä perusteella? Koskeeko se sairaitakin?!
        Jos kansalaisuuden takia kuopataan ajatus hyvistä geeneistä - kauneudesta ja terveydestä, jotka antavat ehdot luonnossa selviytymiseen, haukutaan naapurimaan ykkösluokan uroksia 10 kertaa huonommiksi, kuin oman maan väkeä, ollaan silloin tuhon tiellä.

        Kansalaisuus ei merkitse sen edessä mitään, että syntyy terveitä älykkäitä lapsia, jotka ottavat paikkansa hallituksessa parantaakseen kansan hyvinvointia!
        Yksikään ryssittelijä ei siis loppujen lopuksi halua pahaa vain venäläisille, vaan pääosin omalle kansalleen, koska hän ennemmin siittäisi tyttärensä sairaalle oman kansansa pojalle, kuin "ryssälle".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jaa mutta tuosta tulikin mieleen, että miten suomalainen pystyy pitämään samaan aikaan yllä vihaa venäläisiä ja Venäjää kohtaan, mutta katsoa tyynesti kun etelän väki lisääntyy moninkertaisella nopeudella verrattuna suomalaisiin? Itsemurhaperiaate?
        Miten Suomesta tulee mieleen Ukraina? Käykö Suomella samalla tavalla?
        "Koti, uskonto ja isänmaa" on näinä päivinä jo kusipäisimmästä päästä, mitä olen PV:ltä kuullut, koska ne eivät sisällä mitään todellisia arvoja! Se, mikä yleismaailmallisesti merkitsee, ja on yleinen arvo, on se, että VAKAUS pysyy! Ihan sama kuka hallitsee. Kunhan ei hinnat nouse, eikä palkat laske. Toinen on terveys ja kauneus.

        Voiko vuokrakämppää sanoa kodikseen? Ei, koska se on lainassa. Olen ollut lähes koko elämäni koditon "koti"maassani. Miksi siviilien kimppuun käytäisi? Hehän ovat ne, joiden LUOTTO on saatava!

        Menettääkö Suomalainen uskontonsa, jos Venäjä valtaa maan? Ei, mutta se vihollinen, joka pyrkii saattamaan meidät toisen uskonnon alle, on jo maassa! Kaiken lisäksi maassamme on uskonnonvapaus!

        Menetämmekö "isänmaan" jos Venäjä hyökkää? Onko pääosalle suomalaisista oma maa koskaan merkinnyt elämää enemmän? Tai venäläiselle? Se, mikä merkitsee, on RAHA! Todennäköisesti kansa saa elää Venäjän tulon jälkeen vielä paremmin, kuin aikaisemmin, koska kansan kapinaan valloittajalla ei ole varaa. Muussa tapauksessa käy niin, että "isänmaallisimmat" viedään johonkin parempaan paikkaan säilöön. Heidän teutarointinsa ei ole mitään muuta, kuin muiden esimerkeistä opittua. Toisaalta työttömät saa satavarmasti työtä, ja maata aletaan todennäköisesti kehittää kahta kovemmin, ja loisijat heitetään pihalle.

        Mitä pitäisi sanoa ulkomailla asuvista suomalaisista? Hehän ovat poistuneet vapaaehtoisesti "isänmaasta". Ovatko he maanpettureita, kun palvelevat "vierasta valtaa", etenkin ne, jotka asuvat ja työskentelevät Venäjällä? Eivät.
        On todennäköistä, että ruotsi poistuisi pakollisena toisena kielenä, ja tilalle saattaisi tulla Venäjä. Olisitte nyt ylpeitä - pääsette eroon "homojen" kielestä! Vai onko homot ja Sodoma ja Gomorra parempi?

        Alan ymmärtää tätä vasten miksi isänmaallisia pidetään vaarallisina.

        Nyt teidän täytyisi pitää tuota mielipidettä Putinin mielipiteen vastaisena. Mutta ette voi, koska ette tiedä mitä mieltä Putin on asiasta. Minä taas tiedän.


    • Anonyymi

      Nyt saadaan esimakua siitä mitä näkymätön vihollinen saa aikaiseksi yhteiskunnassa. On 22.3.2020 ja emme tiedä miten loppuu tämä pandemia tilanne.
      Venäjältä ei kuulu uutisten mukaan kovin erityistä, verrattuna esim. Italiaan, Espanjaan, Usaan jne. Ei myöskään tiettävästi sotaharjoitusta ole peruttu, kun taas muualla niin on tainut käydä. Moni on ihmetellyt Venäjän korona lukuja, jotka vaikuttavat alikantissa olevilta. Syitä voi jokainen arvailla itse. Voisi kuitenkin ajatella, että Moskovassa jo suurempi vaikutus, muutenhan Venäjällä on paljon harvaan asuttua seutua ja pitkiä välimatkoja, jotka varmaan luonnostaan eristää ja suojelee osaa kansaa.
      Tämä korona tulee vaikuttamaan Suomen yhteiskuntaan, viellä ei tiedetä miten, mutta ainakin suhtautuminen vakavaan vaaraan otetaan entistä paremmin huomioon, koskien huoltovarmuutta, jonka ainakin kerrotaan olevat Suomessa huomioitu paremmin kuin esim. Ruotsissa.
      Tuntuu siltä, että jotain on maailmassa "kypsymässä", mielenkiintoisia aikoja eletään. Se yllättävä sotakin saattaa roihahtaa, vaikka täällä hiipisimme ja olisimme kuinka hiljaa. Tulevaisuutta ajatellen Suomelle on eduksi, jos pysyy tavallaan takamaana, lopunmaana, eli ei tunnelia Viroon, ei rautatietä jäämerelle, jne. Tämä meidän asema on etu, joka suojelee monelta, se pitäisi ymmärtää.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1439
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe