Ei tullut SNstä IPUn puheenjohtajaa

oivoivoi

Yritti vuosikaudet mutta ei saanut yhtään kannattajaa. Nyt ilkeilee kaikille joiden nimet tuntee. Huono häviäjä. Ei mitään urheiluhenkiä. Luulee vieläkin olevansa korvaamaton IPUssa........

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • itsensähäpäiyrevoh

      Ipussa itseään korvaamattomina pitänyt elosteleva narsistiporukka sai puolueen hyvän alun jälkeen lähes välittömasti täysin rähmälleen ja epätoivoisesti sinne tänne hamuilevaksi ryssäläiseksi huuhaakuplaksi, jota palvovat enää täysin elämästä vieraantuneet katkeroituneet yövalvojat sairaine ja järjettömine luulotautisine juttuineen.

      Eikä sen puheenjohtajuus varmastikaan ole yhdenkään järki-ihmisen tavoittelun ja kilvoittelun kohde.

      • historiaa

        Kas vain. SN on vielä hengissä.Tosin huonossa hapessa kuten kaikki teikäläiset . Eevakin hölmöili vaaltentissä kuin vanha mummo.


    • törkee_ipuli

      Kas vain yöhörö on herännyt ennen aikojaan, nyt vaan menee ulkopuolisten nimittely ja solvaaminen vielä pidemmälle. Milloin tuo häirikkö viedään viranomaisten toimesta sinne mihin päivä ei paista? Toivottavasti pian.

      • selkis

        Olet siis Eeva? Epäilin sitä alusta lähtien.


      • Anonyymi

        Kepun viranomainen taas vauhdissa ja toivottamassa rehellisiä suomalaisia pakanoita helvetin kiroukseen kuten ennenkin.Taitaa kaveri elää vielä vanhalla vuosituhannella jolloin vainottiin suomalaisiakin noitina.Eikö näistä hörhöistä päästä koskaan eroon? Oma pesänne on niin huonossa jamassa ettei löydy yhtään puheenjohtajaehdokastakaan.Eduskunnassakin touhutaan sitä itseään eikä käsitetä mihin jamaan ovat Suomen saaneet vallan kahvassa. Kannattaa jo luopua koko hommasta kun siitä syntyy vainvahinkoa muille.


    • tavoittelun_arvoista

      Aitakarista tuli ipu:n puheenjohtaja. Nyt hän voi sitten ryssähdellä blogillaan, jossa ei ole lukijoita ja loistaa joko poissaolollaan tai istumalla mykkänä suolapatsaana ilman sanottavaa vaalitenteissä ja riitelemässä paikallisessa valtuustossa sirpalekoulun säilymisestä aivan samoin kuin muutaman jäsenen ipu:n muka pitäisi säilyä vaikka kummallakaan ei ole merkitystä eikä niistä ole muuta kuin haittaa mukaansa kytketyille ja heidän mahdollisuuksilleen elämässä ja tulevaisuudessa. Kannatti tavoitella tuota uljasta titteliä jonka turvin voikin sitten mokata itsensä ihan vapaasti.

    • Anonyymi

      Niin Aitakarista tuli puheenjohtaja joka tullaan piskuisessa piirissä muistamaan siitä, että hän viimein vei puolueen romuttamolle!!

    • Anonyymi

      Sellainen on ollut Lenan tie...

      Parempi olisi vain koko Ipun lakata olemasta, niin surkeaa on Aitakarinkin esiintyminen että jopa Skp:n Väisänen näyttäytyy vakuuttavampana.

      Tyhjäntoimittajia ja mädättäjiä koko poppoo!

    • Anonyymi

      https://www.ipu.fi/yhteystiedot
      Tuolta voi katsella viimeiset tunarit eli tittelien pewrässä juioksentelevat leikkipoliitikot joiden osaamattomuus ja linjattomuus viimeisteli täystuhon.

      Mutta eipä edellisten puheenjohtajien taktikoinnin ja asioiden järjestelyjen jälkeen olisi mitään muuta lopputulosta olisi voinut odottaakaan.

      Ipu_n ajat ovat takana ja nyt on aika lausua puheenjohtajan nuijalla loppulause.

      • Anonyymi

        Outoa porukkaa. IPUn syvät rivit toimivat toisaalla ja suunnittelevat Suomen pelastamista keinottelijoiden juonilta. Otamme vallan takaisin suomalaisille.


    • Anonyymi

      Ipu:n nykyisen johdon ja johdolleen uskolliset riljoonat kansalaiset tukevat ehdokkaiden kannattajien määärä on lukematon joukko harhaanjohdettuja tsutsukkeja ja marilaisia, myös kiinan valitolliselle johdolleen uskolliset alamaiset kannattavat aitakaria ja hänen revohkaansa fifti/siksti periaattella 130 prosenttisesti kunnes putin toisin päättää. Turha siinä olisi SN:n rimpuilla! Niin ja onhan ipu:n nykyisen linjan takana peräti 2400 äänestäjää joka on miltei promille kaikista äänestäneitä niiiih!

      Tämä todistaaa kiistattomasti ipu:n olleen oikeilla linjoilla ja näillä myös jatketaan. Ei aihetta kritiikkiin ja tästä on hyvä jatkaa mukavaa alamäkeä mennä huristellen vaan.

    • Anonyymi

      Ipu yritti vuosikaudet mutta ei saanut ryssähtelevällä ruikutuksella ja valheillaan yhtään kannattajaa eikä edustajapaikkaa, vaan ne pakenevat yhä kauemmas. Nyt ipuloiset ilkeilee kaikille joiden nimet tuntee. Ipu on huono häviäjä. Ei mitään urheiluhenkiä. Ipu ja sen narsistijohto luulee vieläkin olevansa korvaamaton...

      • Anonyymi

        Nettirobotti työssään.Tällainen ilveily kyllä sallitaan Suomi 24ssä.


    • Anonyymi

      Kuka on S.N? Entä se ehdokas, jonka nimeä ei muka ole saanut mainita?
      Sauli Niinistöstä tuskin lenee S.N:stä puhuttaessa kyse?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5168
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1343
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1036
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      948
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      727
    Aihe