Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Nainen, pukeutuisitko tuollaisiin housuihin ?

Hotx

"Uusissa kammohousuissa ei ole haaroja eikä takapuolta"...Nuo ovat siis päällyshousut, eivät mitkään avosukkahousut.

14

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OnJooKivat
    • Näyttää tarkoittavan mainittua, mutta "kammohousut" on väärä sana. Housut ovat kauniit. Jos bikiinihousut jätetään pois, tuovat naisen kauneimman esille.

      Kuvittele kahden parin tee- ja jutteluiltaa. Tytöt ovat näissä asuissa, luonnollisesti, jo useatta kertaa, joten alkukankeus on jo takana. Tässä vaiheessa tuntuisi omituiselta, jos täytyisi ajatella, että sukupuolielimet pitäisi ollakin peitetty. Ollaan kuin sekasaunassa, muttei kuitenkaan saunassa vaan kivalla visiitillä.

      Alkoholilla ei tarvitse läträtä, sillä hyvä olo tulee siitä, että tytöt tietävät olevansa ihailtuja ja miehet saavat vapaasti ihailla.

      Sekasaunassa on ensikertalaisella jännitys päällä, mutta myöhemmillä kerroilla tuntuisi oudolta, jos yhtäkkiä joku päättäisi, ettei voikaan lähteä mukaan. Ei tämä sen erilaisempaa ole.

      Koko naisten kaunistautuminen perustuu siihen, että tulee halutummaksi miesten silmissä. Tehdään paljon työtä meikkaamiseksi ja pukeutumiseksi, mutta jätetään pois helpoin. Nainen on kauneimmillaan sukupuolielimet paljaana. Ajatteluun pitää vain tottua. 🌹

      • OutoUkmHki

        Minua taas innostaisi esim. kyläily vanhemman miehen luona,jos vaimolla olisi tuollaiset jalassa,päällä,niin kuin usein,pyllynpeittävä pitkähelmainen paita,
        aluksihan mies ei mtn huomaisi,mutta sitten kun vaimo esim. vähän kumartuisi jonkun takia,tai istahtaisi kahvipöytään/sohvalle,olisi upeaa katsella miehen ilmeitä tämän tehdessä huomioitansa...


    • MS38v

      Voisin kyllä pukeutuakkin. Ainakin kotona, tosi seksyt.

    • Mammini

      Hi, hii, mulla on tuollaiset, mutta nahkaiset ja leveä country tyylinen hapsuvyö. Päälle pitkä villapaita tai paituli. Yes... tuntuu... aah.

      • MieKanssa

        Jossakin julkisella paikallako ?


      • HyvinKummallista

        Sehän näissä naisissa on vikana,että oli päällä miten tahansa upeat ratakireet nahka- tms. kiiltomateriaali, housut, niin päällehän on sitten vedettävä pitkä villapaita,paituli tms. ’roiskeläppä’ peittämään se upea perse! Outoja olette!!!


    • On mahdollista, että varsinkin kesällä ja kesämökillä pukeutuu ilman housuja alaosattomaan, talvellakin sisällä. Yläosa voi tilanteen mukaan olla joko bikiinin yläosa tai kaunis paita. Sopii myös vieraiden aikana, sillä vieraileva tyttö kyllä ymmärtänee noudattaa tyylikästä esimerkkiä. 👍

    • PrvUkm53Hesa

      Noi Iltalehden ’jutut’ on niin älyttömiä! Ihan kuin joku olisi nyt keksinyt taas chapsit uudelleen... onhan jo iät/ajat saanu vastaavia,vyötärölle kiinnitty saappaitakin ; )

      • Ihan totta. Ennestäänkin on saatavissa samankaltaisia seksivaatteita. Sopivat kotioloihin, kesämökille ja samoin ajattelevien kanssa vierailuille, mutta tuskin nykyisissä oloissa yleiseen ulkokäyttöön. Jos pukeutuu samanaikaisesti pitkälahkeisiin housuihin ja hameeseen, voi käyttää ulkonakin ilman pöksyjä, myös tansseissa.


    • Murux

      Kivat ovat, kesällä laitan lavatansseihin nuo päälle, enkä pikkareita alle.

    • On ne hyvät. Mutta vielä paremmalta näyttää mikrohame, joka alhaalta leveämpi kuin vyötäröltä. Ja ilman pöksyjä tietenkin.

    • ijlk

      Kyllä pitkät sukat ja sukkanuhaliivit, ja sitten ilman pikkareita, tietty. Minihame tai pitkä paituli päälle, yes...

    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe