Autolautta liikenöikö tulevana kesänä

harmaaukkeli

Rehjottaako autolautta vielä satamassa onko liikennettä tulevana kesänä kolin erämessut tulossa autoa ei ole viime kesänä rehotti tyhjän panttina ei ole kiinnostanut satamassa käynti.
Asukkaat vähenee kohta alle 15 tuhannen helmikuun tilasto asukkaita 11057 kuoleita 40 syntyneitä 14.
Helismaan tuulta pohjoiseen ei ole kiinnostusta ollut Heliskä kuollut ajan sitten ei muistikuvia musiikista. tuleva kesänä vaskiviikon aikaa vaskitelttaa taida tulla vähän kävijöitä. Lieksassa asuu paljon vanhoja suurin osa työttömistä kuntouttavassa työtoiminassa pohjois-karjalassa yli 1000 kuntouttava työtoiminassa palkattomassa työssä eivät tuota veroja hyvin vointiin paremmin menoja

24

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rjhsyuhjyyjhjh

      Lauttaan tulee muutoksia, eli airoille reiät siihen vesirajan yläpuolelle ja 9 euron työttömät soutaa kuten orjat kaleerissa työharjoitteluna Lieksan ja Kolin väliä!

      • Hienoa, kuntouttavaa työtoimintaa. Tosi ekologista myös kun ei tarvitse edes pyrolyysitervaa polttoaineeksi.


      • nixitnaxi

        ei ole kyse työharjoittelusta, kyse on kuntouttavasta työtoiminnasta. Työttömiä kuntoutetaan nöyryyteen ja alamaisuuteen.


      • kyykkkkyposse
        nixitnaxi kirjoitti:

        ei ole kyse työharjoittelusta, kyse on kuntouttavasta työtoiminnasta. Työttömiä kuntoutetaan nöyryyteen ja alamaisuuteen.

        Kuntouttavalla työtoiminalla työttömiä nöyryytetää ja alamainen pitää olla. Kuittitehtailut laajennevat eli työttömän pitää toimittaa kuitteja aktivointi laajenee huhtikuu alusta ja paikat pitää Suomi.fi sivustolta etsiä mitkä paikat käyvät. työttömän raha on lujassa


      • haistapaskapää

        Eli pääsee Kolin erämessuille tulevana kesänä Lieksan ja Kolin väliä. kuntouttavan työtoiminnnan orjat liikennettä hoitamaa mahtavaa kuntoilua työttömille. Kuntouttavan työtoiminnan moottori toimii säästää polttoaineissa matkustajille ilmainen laivamatka. Kela maksaa 9 euron päiväpalkkaa orjille


    • pyrolyysisoutu

      Pyrolyysitervaa tarvitaan soutuhommassa, nimittäin soutajien istuimet tervataan että pysyy paremmin paikallaan ja ei tule hiertymiä hanuriin? Kaikkihan tuntee tervan parantavan vaikuutuksen! Samoin voisi antaa myös soutajille viinaa ja nostaa lämpötilaa siellä laivassa, niin sitten olisi kaikki kohdallaan kun olisi tervaa, viinaa ja saunan lämpoä!

    • Kun katselee laivan olemusta. Kaikki paikat ruosteessa niin tuskin kukaan uskaltaa sillä matkustaa ,vaikka liikenne jatkuisikin jota kyllä epäilen. Kaupunki voisi vaatia omistajaa edes vasemman kyljen maalaamista. Alus tulee olemaan vielä pitkään Lieksalaisten ihailtavana.

    • hyötykäyttöön

      Voishan sen nostaa siihen satamantien varteen koivikkoon pukkien päälle ja tehdä siihen pubin ja ravintolan? Moottorit vain pois ja muut inkeet sieltä ruumasta ja sitten hyötykäyttöön se laiva! Laivan alakertaan remuporukka ja yläkertaan semmoiset kävijät jotka tietää käytöstavat!

    • selvää.tekstiä

      Autolautta Pielisella on lupa olla Lieksan satamassa 31.10.2019 saakka, jonka jälkeen se on poistettava satama-alueelta. Asia on käsitelty Lieksan kaupunginhallituksen lupajaostossa viime vuoden lopulla.

      • Minkäs teet kun omistajalla ei ole rahaa. Onhan tuo nähty osulankin kohdalla. Päivämääriä voidaan kyllä laittaa ,mutta mitään ei tapahdu.


      • näinhän.se.menee
        Valkama13 kirjoitti:

        Minkäs teet kun omistajalla ei ole rahaa. Onhan tuo nähty osulankin kohdalla. Päivämääriä voidaan kyllä laittaa ,mutta mitään ei tapahdu.

        Lieksan kaupunki antaa laivanromulle satamassaoloon vuosi kerrallaan lisäaikaa, kun hampaaton ja munaton on. Osulan omistajan kanssa kaupunki on leikkinyt jo yli 10 vuotta. Helppoa on kaupungin kanssa toimia ja vetää nenästä, kun tietää sen aikaansaamattomuuden.

        Yli 10 vuotta sitten Hovilan isäntä voitti kaupungin 6 - 0. Kaupunki kehotti keväisillä tarkastuskierroksillaan isäntää siivoamaan ja kunnostamaan viidakkomaisen tonttinsa tuhansien eurojen sakon uhalla. Siivoista ei koskaan tapahtunut ja lopulta kaupunki joutui antautumaan isännälle ja lunastamaan kalliiseen hintaan itselleen siivottomimman osan tontista. Ei edes tomeran Leevin sanat ja uhkaukset tehonneet isäntään, joka vain naureskeli partaansa.

        Hyvin todennäköisesti kaupunki joutuu lunastamaan myös Osulan kalliiseen hintaan ja myyjä naureskelee partaansa.


    • pitäisi.olla.selvää

      Kyseinen alus tuskin tulee seilaamaan enää romutuspaikkaa piemmälle. Kunnostaminen maksaisi liikaa. Ainoa ostajaehdokas perui aikeensa viime vuonna, kun havaitsi laivan huonon kunnon.

    • apukeinoja

      Eikös sille voi tehdä sen vanhan puuveneen konstin, eli laitetaan siihen ulkopuolelle lasikuitukerros, sillä saa muutaman vuoden jatkoaikaa!
      Tais sitten sitä pyrolyysitervaa reilusti ulkopuolelle ja miksei siällekkin!
      Oman paikkaunnan tuotetta kunhan sitä saa!

      • jotain.hyötyäkin

        Lautan voisi hinata Kevätniemen rantaan ja tehdä siitä tervasäiliö. Varmaan mahtuisi ruumaan tervalaitoksen kymmenen vuoden tuotanto. Sitten tuleen koko höskä. Olisi siinä iloista tulitusta kerrakseen!


    • uusi.olisi.halvempi

      Jotta laivasta saataisiin kunnollinen, siihen pitäisi uusia ihan kaikki eli laivasta tulisi kalliimpi kuin mitä uusi laiva maksaisi. Moottorit, kannet, sisustus jne.

    • apukeinoja

      Kyllä minä kannatan ehdottomasti tuota laivan siirtoa Kevätniemeen ja laittoa tervasäiliöksi!

      • Minä kannatan sellaista ratkaisua, ja ehdotankin, että kaikki osapuolet sopivat autolautan puhdistuksesta, eli kaikki öljyt ja muut ympäristöhaitalliset myrkyt vain siivotaan siitä pois ja hinataan se vaikka hiukan vuotavana, riski ottaen, lupaviranomaisten myötävaikutuksella tietenkin, Pielisen syvimmälle kohdalle, ja tehdään siitä tulevaa järvimalmia Pieliseen. Siinä on sitten särjen hyvä kuhaa piileskellä.


      • Ohoh. Nyt aloin miettimään, että pystyykö särki uimaan yhtä syvälle kuin kuha?


    • lyhytkesä

      Pielisellä risteillyt suurin laiva nimeltään KOLI 3 myytiin ensin pois,mutta ei ollut menestystä uudellakaan nimellä ja omistajalla,joten viimme vuonna paloiteltiin Savonlinnan telakalla uudelleen sulatettavaksi.

    • antakkee.armoa

      Kyllä nuo vanhat romut pitäisi armahtaa, niinhän tehdään autoillekkin kun ne tulee käyttöikänsä loppuun!

      • selvää.tekstiä

        Niinhän ne vanhat autonromut armahdetaan ja jätetään pihan perälle korististeiksi.


    • antakkee.armoa

      Laiva olisi tietysti isompi koriste takapihalla, mutta tuo yleisellä paikalla oleva rohjake on erijuttu! Itse kylläkin laitoin vanhan autoni paalitukseen, kävivät oikein pihasta hakemassa! Haku ei maksanut mitään, eivätkä maksaneet minulle mitään!

    • ideoitariittää

      Lieksan lehdessä oli juttu kirjastossa on Rauhalan koulun vanhoja pulpetin remoja töhrittynä vaan huomasin miten hyvin olin tehty puulautasia leikkuulautoja oli koristeltu jne. ei kaikki työttömät ole tolloja. seuraavana voisi olla autolautan kunnostus olisi ravintolatoimintaa pyykinpesua pyykkilaudalla siitä saa käsivoimaa. toinen työllistämiskohde olisi pielisentie1 osulan romula siinä olisi töitä kuntouttavalla työtoiminalla. pelottaa liikkua milloin tiilet tippuvat niskaa ja silmälasit särkyy

    • järjestelykysymys

      Kadussa on kaksi puolta, eli kävellä voi siellä minne ei tiilet tipu ja silmälasit säry!
      Saishan tuosta laivastakin taidetoksia tehtyä, että kuiville vaan ja leikkelemään kaasupolttimella palasia taideteoksiin!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      233
      3615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      25
      2214
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      89
      1670
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe