IMFn ennustus

totta-kai

IMF laati suuren suunnitelman 2008 kun pörssitalous romahti. Nyt sama porukka arvostelee omia tekosiaan. https://www.msn.com/fi-fi/talous/uutiset/voiko-mikään-estää-seuraavaa-kansainvälistä-lamaa-imf-varoittaa-hoitokeinot-riittämättömiä/ar-BBVeusD?ocid=spartanntp.
Taitaa olla niin että ipulaiset käsittävät paremmin kansantalousasiat kuin kalliit IMFn palkolliset. Mehän vaadimme heti alkuun korkojen pitämistä normitasolla joka on tietysti n prosentti enemmän kuin iflaatio. Mutta koplan teot johtivat nollakorkoon ja järjettömään elvytykseen jolla kansan säästöt ja palkat syötiin pois ja annettiin yrityksille jotka pesivät ne elvytysrahat pörssin kautta ennestään rikkaille. Siitä seurasi ennennäkemätön laiskuus joka on tuhonnut kansantaloudet tyystin. Rikkaiden tapanahan ei ole tehdä oikeaa työtä vaan varasta työn tulokset itselleen poulueiden lahjonnan avulla. Nytkin tämä prosessi on meneillään vaaleissa eikä siitä puhuta mitään koska mm YLE on kieltänyt korruptio-sanan lähetyksissään.Joku erehtyi aikanaan puhumaan siitä mutta sen jälkeen hän ei ole päässyt kertaakaan sisään valtapuolueiden pää-äänenkannattajan ovesta.
Maailmantalous on tuhoutunut pikkuhiljaa koska raha sinänsä ei tuhoudu muutakuin tulipalossa.Se vaan on siirtynyt veroparatiiseihin pörssipelin seurauksena. Kansalle on jäänyt yhtä suuri velka mitä veroparatiiseissa on rahaa. Rikastuminen on siellä ja köyhtyminen meillä.Kukaan muu kuin pörssipelaaja ei voi rikastua koska rikastumiseen tarvitaan aina puolueväen tuki.Sipilän peli onkin aina perustunut tukiaisiin jotka annetaa pelkästään nyrirityksille jotka toimivat pörssin kupeessa.Näin työn tekijät joutuvat köyhtymään . Heillehän ei ole jaettu tukiaisia .
EUn tässä vaiheessa täytyy tietysti yrittää muuttaa asioita ja pelastaa se mitä vielä on mahdollista. Suomen on pakko erota EUsta ja valtaan on äänestettävä ne jotka ymmärtävät asian ytimen. Kansantulo on hyvinvoinnin perusta. Sen kasvattamiseen vaaditaan kannattavaa työtä josta rahat veroihin ja palveluihin saadaan.Tukiaisista pitää luopua koska ne valuvat liikemiehille kerskulutukseen,velka lisääntyy ja kansa köyhtyy. Nyt joudumme kantapään kautta kokemaan vanhan vallan ja sen tukijan IMFn väärien käsitysten seuraamukset. Kansa tietysti on itsekin syyllinen asiaan kun totteli valehtelijoita. Olisi voinut käsittää miten ipulaiset olivat oikeassa jo v1994. Eipä olisi tarvinnut köyhtyä,haaskata aikaansa,tuhota ilmastoa eikä suunnitella seuraavia onnettomuuksia.Ei olisi tarvinnut olla ilman sairaanhoito,ilman vanhusten hoito eikä olisi tarvinnut syytää miljardeja hävittäjäkauppoihin jotka johtavat sotiin.
Nyt Sote on syönyt jo puoli miljardia pois sairaanhoidosta ja Orpo lupaa ne nyt siirtää takaisin siihen. Ei kai huomaa että 10 vuodessa ihminen vanhenee ja tarvitsee sitä hoitoa. Tästä tuleekin sanonta:Orpo piru Kalajoen markkinoilla. Lähes miljardi ja 10 vuotta haaskattu poliitikkojen palkkoihin Sotessa ja kokouksiin matkusteluineen. Ymmärtää hyvin miksi nyt potilas kuolee vikoihinsa.
Asian ydin on että ulkomailla,EUssa eikä Helsingissä ole erikoisempaa viisautta mutta tyhmyyttä senkin edestä.Valtapuolueille riittää tämäkin kun niiden poliikot siitä rahallisesti hyötyvät.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HaIlaahon.äänestäjä46

      Draghi puhui tänään kansainväliselle yhteisölle siis Euroopan Keskuspankin suuri johtaja
      https://www.cnbc.com/2019/03/27/ecb-president-mario-draghi.html

      keinoja löytyy, pehmeä talous ei tarkoita lamaa,
      Draghi ennustaa kasvun vaimenemista
      The euro area is set to grow 1.1 percent this year, down from a December forecast of 1.7 percent.

      • meil-sipilä

        Draghi on laman arkkitehti ja EUn diktaatori. Hän juuri on rosvonnut ihmisten rahat ja työpaikat jotta talous menee nurin. Syy ja seuraus on kuin täi Draghin tukassa.Samoin kaikki keinottelijat jotka ajattelevat vain omia etujaan ja haluavat pahaa muille.


      • sillä_lailla_liisu
        meil-sipilä kirjoitti:

        Draghi on laman arkkitehti ja EUn diktaatori. Hän juuri on rosvonnut ihmisten rahat ja työpaikat jotta talous menee nurin. Syy ja seuraus on kuin täi Draghin tukassa.Samoin kaikki keinottelijat jotka ajattelevat vain omia etujaan ja haluavat pahaa muille.

        Joka tapauksessa rehellisempi ja parempi, kuin ipuloisryssäkkäin utopistinen Venezueelamallin kommaridiktatuurihaave =)


    • irtiEMUstaFiexit

      Taloustieteilijä (in memoriam) ennusti jo vajaa 10 vuotta sitten, että seuraava lama (2019) on voimakkaampi kuin Holkerin hallituksen lama. Tämä samainen ennusti myös: "Jos Espanjan talous romahtaa (kuten on käynyt), niin sitten menee koko euro. Espanja on liian iso maa autettavaksi."

      EKP on pitänyt korot aivan liian alhaalla, jotta lainaa haettaisiin yli tarpeen ja säästäminen ei kannattaisi liian matalilla koroilla. Arvokkaan euron politiikka tulee tiensä päähän ja otetaan käyttöön globaali valuutta, RFID-siru ihon alle. (Verratkaa Koiviston konklaavin arvokkaan markan politiikka, ecu ja valtiopetoksella euroon.) Draghi suosii syviä inflaatioita ja EKP vaikuttaa mm. sähkön ja ruoan hintaan, kuten Draghi päätti viime vuonna nostaa molempia. Näin ollen pelkkä CAP-hinnoittelu ei määrää ruokakorin hintaa, vaan EKP:llä on sormensa pelissä.

      Ensimmäinen toimintakeino on sanoutua irti EMU:sta, sitten Fiexit.

      • Anonyymi

        Eiköhän kaikki ole jo myöhäistä. Mikään talous ei ole ikinä kestänyt jättielvytyksiä vaan luhistunut täysin.Ensin luhistuu demokratia ja kansa menettää diktatuurin takia säästönsä. EUssa luisutaan rinnettä pitkin kohti rotkoa.Kaikenkattava tukeminen velkaannuttaa lopulta kaikki. Tämäkö markkinataloutta?


      • Anonyymi

        Maailmanlaajuinen lama on tapahtumassa koko ajan. Kaikki valtiot joutuvat sen sekaan jolleivat ole itse hoitaneet asioitaan kuntoon. Syynä on ahneus ja laiskuus. Muitten kustannuksella toteutettu globalisaatio niittää satonsa hyvin pian. Velaksi eläminen loppuu ja seuraa velkojen maksun vuosituhat. Sitten ei lennellä turisteina pitkin ja poikin vaan tehdään orjina työtä jotta velat saadaan maksuun. Kun rikkaudenlähde,öljy loppuu kokonaan,niin tulot vähenevä ja velanmaksu tulee entistä hankalammaksi.Seuraa hirmuhallitsijoiden aikakausi ja demokratiasta jää vain synkkä muisto. EU osoittautuu pelkäksi unelmaksi josta syntyy painajainen kuten viisaat ipulaiset heti huomasivat.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5088
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3337
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1472
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1010
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      908
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe