SDP on suosituin puolue vaalien jälkeiseen hallitukseen

ÄänestäEnsin

Eihän se sinne pääse, jos sinä et äänestä sitä.

Tämä kylmä ja kova epäinhimillinen nykyisen hallituksen meno jatkuu, jos sinä et äänestä. Neljässä vuodessa Suomesta Sipilä ja Orpo ovat hävittäneet kaiken inhimillisyyden. Vastapainoksi tarvitaan nyt perinteistä suurta puoluetta, jolla on yhteydet kunnossa kaikkialle yhteiskuntaan. Soinin puolueen kyvytkin on nyt katsottu.

https://www.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2019/a/87d01493-b60e-4377-879e-365040657018

15

<50

Vastaukset

 • Onkohan 11 hyvä valinta ketä aion äänestää.

 • Hyvä se on,sitä minäkin äänestän!

 • SDP:tä ei ainakaan kukaan hetero valkoihoinen mies voi äänestää, tuskin normaali nainenkaan, koska Antti Rinne on ilmoittanut puoleen olevan feministinen, kaiken lisäksi vielä tänne Afrikasta ja Lähi-idästä tulleita laittomia loiseläjiä mielellään veronmaksajien rahoilla elättävä.
  SDP haluaa vihreiden, kokoomuksen ja keskustan kanssa kurjistaa suomalaisten elämää monenlaisilla ilmastoveroilla.
  Ainut mitä voi äänestää, on perussuomalaiset.
  Demarit ei ole enää se vanha duunareiden puolue, vaan sitä samaa monikulttuuria ihannoivaa vihreiden ja vasemmistoliiton kanssa.

 • No ei nyt ainakaan SDP, mikään 70-luvun mummupuolue, ehkä se oli loistossaan joskus 70-luvulla muttei nyt enää. Kyllä perussuomalaiset isänmaan puolustajina äänestetään hallitukseen asti ! Tätä kokoomushallitusten tuhoamaa maata ei kukaan toinen puolue pysty edes pelastamaan.

 • Kepu tippuu jo vasemmistoliittoakin huonommaksi, kiitos pipilä

 • 1.= PS 2.= SDP 3.= KOK

 • SDP + DDT + PCB = SDP

 • Liike Nyt tulee yllättämään. Kaikki ihmiset ovat kyllästyneitä puolueiden diktatuuriin. Ryhmäpäätökset ovat demokratian häpäisy.

  Takatalvi on odotettavissa, jos sdp pääsee hallitukseen.

  https://www.suomenmaa.fi/?app=NeoDirect&com=6/3/490368/f4a105401b&utm_source=Suomenmaa+-+päivän+uutisotsikot&utm_medium=email

  Sipilässä on se vika, ettei hän osaa valehdella. Uskon miehenä ja insinöörinä menee asiat edellä. Kilpailijat ovat hävyttömästi heittäneet lokaa päälle, mutta se ei pysäyttänyt Juhaa. Hän pisti myös ay-pomoille niin paljon kampoihin, että järjestivät syksyllä hiekkalaatikollaan poliittisia lakkoja kostoksi Sipilän hyvälle työlle isänmaan hyväksi.

  Mistä Rinteen suuri vaalibudjetti 65.000 euroa on kotoisin? Rinteellä on SAK:n jalkapanta, joten SAK on yksi tukijoista. Ne on nimenomaan hallituspuoluetta kannattavien jäsenten jäsenmaksuja. Onko osa SAK:n rahoista Venäjältä? Ei olisi ihme, koska Venäjä tukee sekasorron järjestäjiä ympäri Eurooppaa.

 • Petturi Persuja ei ainakaan kannata äänestää, esimerkiksi Natomyönteinen Halla-aho on äänestänyt Brysselissä tärkeissä kysymyksissä kuten GMO ja CETA ihan Kokoomuksen linjan mukaisesti.

  • Vaikka tämä pitääkin paikkaansa, Halla-aho on myös myöntänyt mielipiteensä muuttuvan tilanteen niin vaatiessa. Ja tilannehan, eli Suomen paras ,niin tosiaan nyt vaatii.


 • Rinne/Halla-Aho/Orpo 17,7/17,5/17,0. Kolmoisvoitto!

  Rinne on ylioptimistinen sille, että joku haluaisi leikkiä hänen kanssaan, kun hän on neljä vuotta haukkunut ja jarruttanut kaikkia uudistuksia. Sehän oli vain "poliittista retoriikkaa". Siis valehtelua! Rinteen arvot ovat kaukana kaukana muiden arvoista. Rinteen arvoilla ei synny enemmistöhallitusta. Se voisi kaatua ensimmäiseen välikysymykseen, joita SDP:n tehtaili viime kaudella ennätyksellisesti. Yksikään niistä ei kantanut. Totuus voitti.

  Voi olla, että EU-puheenjohtajakausi vedetään nykyhallituksen eli Sipilän komennuksessa. Siinä on sentään luotettava, suoraselkäinen, sanojensa mittainen mies, joka on saanut paljon aikaan. Neljä viidestä tavoitteesta onnistui. Viides eli sote epäonnistui SDP:n tahallisen mustamaalaamisen ja jarruttamisen takia. Tavoitteiden määrätietoisesta toteuttamisesta jäi mieleen elävästi se, kun Sipilä selitti, että hänelle oli suuri yllätys, että kaikki eivät olekaan työllisyyden parantamisen asialla. Hänen piti neuvotella kokonainen vuosi SAK-laisten kanssa, että kiky saatiin aikaiseksi. Akava ja STTK ymmärsivät asian heti. M i s -t ä- h ä n s e j o h- t u u? Osasitko tavata?

  Hullua väittää esimerkiksi, että asioita ei olisi käsitelty kolmikannassa. On käsitelty. Eihän se niin voi olla, että SAK:lla on joku veto-oikeus maan asioihin! Sehän on putinismia ja diktatuuria! Jos joku harrastaa sanelupolitiikkaa, niin se on SAK-lainen ay-liike. Mitä ovat lakot ja kiristys ja uhkailu tehtaan portilla, kun "liivijengi" yrittää estää, kun jotkut haluavat mennä töihin? Työt eivät ole koskaan lakossa! SAK käytti uhkailua ja poistui kolmikannasta kun yritettiin lapsiperheiden vanhemmille saada joustavampia työaikoja pienyrityksiin. SAK sanoi EI. Eloranta, Aalto ja heidän johtama punakaarti SAK:n halituksessa on syypää monen hätään ja syrjäytymiseen. Se on pahin este myös hyvinvointi-Suomen säilyttämisessä. Siihen tarvitaan täyskäännös, jos mihin. Voitaisiin aloittaa poistamalla ay-jäsenmaksun verovähennysoikeus, mikä on 200 miljoonaa euroa. Sen joutuu jokainen veronmaksaja maksamaan omasta kukkarostaan, vaikka ei kuulu liittoon. Toinen asia mikä pitää kieltää on poliittiset lakot. Se on terrorisoijien käsikassara, joka ei kuulu demokratiaan. Se nähtiin viime syksynä, kun SAK osallistui toveri Rinteen Eduskuntakampanjaan. Kolmas asia on ay-liikkeen nauttima verovapaat osingot. SAK liittoineen ei todellakaan ole yleishyödyllinen järjestö. Se toimii pörssissä asuntomarkkinoilla ja hyödyllisyys on kyseenalaista.

  Onneksi Suomessa on liittymisen vapaus. Ansiosidonnaisen saa YTKsta, ei ole pakko kuulua liittoon.

  Hyvinvoinnin varmistamiseksi, johon liittyy koulutus ja lyhyemmät jonot lääkäriin pääsyyn, tarvitaan työllisyysasteen nosto yli 75%:n. Siihen ei Rinteen johdolla päästä. Se on selvä.

 • SDP on luvannut melkein "kuun taivaalta" ja aivan suoraa kuten kansakoulun käynyt tyyppi.

  Lupaukset on annettu, koskahan niitä toteutetaan.

  Itselle ovat kyllä jo aiheuttaneet hinnankorotuksillaan ja politiikallaan muutaman kympin lisääntyviä kuluja,
  nyt ei enää riitä vappusatanen, nyt tarvis 150.

Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  231
  3443